Sign in with Twitter

Username:

Pascal 🧷 @Pascaldegier Westland, Nederland

Fietst meestal tegen de wind in. #teamslappebasilicum

874 Following   5,975 Followers   37,104 Tweets

Joined Twitter 7/15/11


@JaneDoesome Ik heb ook echt geen idee waar hij het vandaan heeft. πŸ˜… @Charcastisch πŸ˜‚πŸ˜‚ @laurentia84 Hieperdepiep! πŸŽ‰πŸŽˆ @zegmaarthies 15, groenteboer. @Joov @michelbestaat @Nickeleneel Hahaha nice! πŸ‘ŒπŸ» @Annetje1966 Ik reken het goed. @LovesKoffie πŸ˜‚πŸ˜‚ @LovesKoffie Met een natte T. @michelbestaat @Nickeleneel Oh wacht, ze kijken wel β€˜drukte in de dierentuin’ op YouTube. Zou kunnen! @LovesKoffie Dat zeker. Ik gok dat er niet nog een beer met die naam is. 😁 @rrwwm Ik zou het echt niet weten. πŸ€·β€β™‚οΈπŸ˜… @michelbestaat @Nickeleneel Ja ik heb ook echt géén idee. πŸ€·β€β™‚οΈπŸ˜… @Nickeleneel Hahaha hoe verzinnen ze het? πŸ˜… @Leeuwenhart1975 Ik betwijfel of hij dat zelf ook weet, maar vooruit. @Leeuwenhart1975 Haha ja ik merk het, nou ja hopelijk went het snel. πŸ˜… @E_S_uit_B Dat eerste. πŸ˜… @strandisookleuk Hahaha lekker droog ook.
7/11
2020
@Eva1978 https://t.co/I3ZRJ4RuUq @magnolia4ever Haha ja, geen idee hoe hij erbij komt. πŸ€·β€β™‚οΈ @LovesKoffie Net geprobeerd. Dit kan gewoon niet, ligt niet aan jou. πŸ˜… @Koekje90952004 Aaaawww sorry Flip. πŸ˜… @lindaenanne Oh wow, dat zou wat zijn! Ik heb echt geen flauw idee hoe hij er op komt. πŸ˜…Guus (4) heeft een nieuwe knuffelbeer. Hoe zullen we hem noemen? β€˜Aaknaak!’ Hoe? β€˜Aaknaak!’ Geen Flip? β€˜Nee, Aakna… https://t.co/sX23g1NHjy @lotsofonzin Elke nacht in een andere slaapkamer dus. En β€˜s middags een dutje in de andere 2. @lotsofonzin https://t.co/5rRl0Jr0pb @bruniversum @KarelRosman Het is wel een behoorlijke financiΓ«le stropdas. @verenabiscaya @RWSverkeersinfo Nope! πŸ˜… @Koekje90952004 Gefeliciteerd! πŸŽ‰πŸŽˆ @MissVijver Gefeliciteerd! πŸŽ‰πŸŽˆ
7/10
2020
@MiekeAkkermans @Jentje87 Ik heb het frontje er al een keer afgesjord. 😬 @v4nd3rw3g Dan zou ik nu voor MoΓ«tig gaan. @KelRebel Tot de kerst niet meer in ieder geval. @KelRebel Oh wow, jeugdtrauma met terugwerkende kracht. @SeWTFstiaaN Dark. https://t.co/nSVs3upg7z @Jentje87 Ja! Ik kan er alleen helaas geen foto van maken omdat er waarschijnlijk een lepel omhoog steekt, waardoor… https://t.co/PHbksMytJs @Lot_1090 Dat maakt het wel overzichtelijker. In ieder geval meer dan het sub-mapje β€˜lekker’ dat wij hebben. πŸ™„ @Lot_1090 Gesorteerd in insteekmappen in een multomap per genre (diner, toetje, taart) etc. Maar dan wel in complet… https://t.co/nYweV91X0D @Woutel En vergeet het lieveheersbeestje niet. @Woutel De bidsprinkhaan wel gok ik. @Miss___Rainbow https://t.co/xM6POzr9Kb @Floreke78 Jazeker! Heel leuk. 😁
7/9
2020
@AnnibalLecter https://t.co/rc9qrX1P8A @MaximaKoningin_ Gewoon doen. Of eerst de bal wegschoppen. De volleybal dan hΓ¨? @MaximaKoningin_ Bij het nudistenvolleybalveld links. @Skierwiefke Stelletje piepers. @MCHoekstra Er is in ieder geval geproefd. πŸ˜… @MMeulblok Wij noemen dat hier daarom β€˜Fisher Price kaas’. @cybert62 Hij was er zelf ook niet zo van gecharmeerd. πŸ˜… @Level_36_ Hieperdepiep! πŸŽ‰πŸŽˆ https://t.co/pObItkk4C6 @SabineDorsek @thebestsocialNL Haha ja dit is wel een geluk bij een ongeluk. 😁 @SabineDorsek @thebestsocialNL Behalve als ik kook kennelijk. πŸ˜… @aiksas1971 https://t.co/MIOHWcYUQp @Diva_Anne Naturel gelukkig.
7/8
2020
@MissVijver Uiteraard. πŸ˜‚ @MissVijver Nee dat niet gelukkig. Wel het liefst overal mayonaise bij. Of slagroom. πŸ€·β€β™‚οΈ @Marijkegroot @hesterzitvast Je kan nog Spa rood proberen ipv water. Voor de extra bite. @Bikkeltje @zegmaarroos1 Dat dan nog liever. πŸ˜… @whataboutme01 Klinkt ook ehm bijzonder. πŸ˜… @MissVijver Zo keek hij zelf ook. Hij had er meer van verwacht denk ik. πŸ˜… @evasmitt Ik ken mensen die daar appelmoes in doen. 😬 @thebestsocialNL https://t.co/GI7d231zhq @Marloes93 Dat is het allerbelangrijkste. Geniet er van! @Marloes93 Dan kun je ze zelf tweeten. πŸ˜‰ @AartiNNNN Die moest ik even opzoeken, maar dan heb ik er best een ranzig toetje voor over. πŸ˜… @relativerenmaar Je mag een bakje komen halen hoor. πŸ˜… @alexvdhorst https://t.co/XoZTlL0YQ4 @DaSok Hij is zelf ook niet overtuigd inderdaad. @MissCar0lina I love wokkels! Maar na 5 minuten in een bak waterige yoghurt, not so much. πŸ˜… @decluit @pats_75 Wat leuk! Dat compenseert weer een hoop ellende hier. 😁 @ADekkerBroek Het was geen doorslaand succes. @NilsFrom010 @ducashiva Ik had het eigenlijk moeten filmen. @ducashiva Precies, het was niet wat hij er van verwachtte. @VromansAstrid Zeker, hij vond het geen succes. πŸ˜… @EvelienBerkie Dan is het een aanrader. @zegmaarroos1 https://t.co/jTTdlkEDLW @Miranda85702958 https://t.co/6ptLTuhyQx @EvelienBerkie Wel snel dooreten, anders worden ze zompig. @EvelienBerkie Oh ik dacht een verzuchting. Maar high five is ook prima. πŸ˜… @EvelienBerkie Ik gok niet dat het de nieuwe lijn van Mona gaat halen. @hesterzitvast @Marijkegroot En twijfels ook. @hesterzitvast @Marijkegroot Ik sluit het niet uit, maar ik heb wat twijfelsz @joy_84_ Haha ach joh, daar let niemand op. @DianaWinder @MaartenVonk1 Dat klinkt op zich nog wel ok. πŸ˜… @zegmaarroos1 Ik sla even over. πŸ˜… @joy_84_ Ik gok het ook. πŸ˜† @kookeldorado Klinkt heerlijk. πŸ˜‚ @RobvanRijbroek Ik heb een vermoeden. πŸ˜… @Marijkegroot Ik hou niet zo van yoghurt. @LovesKoffie Ik twijfel, maar het zou kunnen inderdaad. πŸ˜… @ACJmantelzorger Ik sla even over denk ik.β€˜Papa, mag ik straks zelf mijn toetje maken?’ Ja hoor, wat gaat het worden? β€˜Yoghurt met water en tomaten. En wokke… https://t.co/vMfhFLnYUN @Wenneding Gefeliciteerd! πŸŽ‰ @EvelienBerkie Rechtsonder. @EstherEssy70 Succes! 🀞🏻 @estherwormhoudt @MSlijkerman Gefeliciteerd! πŸŽ‰ @luchtigtwitt3r Philip, want die leek op Chriet Titulaer. @Mike_Drop1 @hebhetleuk Watervalsspeler. @Rozemarijntuin Hmm mmm, zeker! @EdKroket070 @Mloesje83 Ja klopt. Met uitkijkheuvel. @Mloesje83 De Maeslantkering. Niet een super hotspot, maar leuk om een keer te zien.
7/7
2020

0