Sign in with Twitter

Username:

Pieter van Breevoort @pietur Deventer, Nederland

Trainer/Psychosociaal therapeut/Coach bij Superblijvrij | Comedian

1,448 Following   3,726 Followers   10,665 Tweets

Joined Twitter 3/22/13


@pieterklok Haatpaleis meneertje Klok. @BartelsRolf Water? Omdat ik van de moslims niet mag drinken zeker?!!!!! @JoylessRoger Mand @ThomasHogeling Ik lees het nu terug en het is eigenlijk best een arrogant compliment. @ThomasHogeling Ik wil dat je weet dat ik hier hardop om moest lachen en dat ik dat vrijwel nooit doe. @jacqs70 Omdat die religie alleen is bedacht om de vraag die jij stelde te stellen. @AnneBruijne @DirkJanDrost https://t.co/CyxUGhMFGt @DirkJanDrost Nee, ik heb nu snel jou tweet geliked. @JolandaBreur Ik ben het daar fundamenteel mee oneens. En heel veel religieuze stromingen ook. Waarom zou een God b… https://t.co/r17neaQ8YA @Traderunner1 Het had islamitisch kunnen zijn. @JolandaBreur Wie zegt dat mensen voor deze vraag hun intuïtie niet gebruiken? Dat is vooral eigen invulling. Wat i… https://t.co/uii60vORXA @Gert_van_Dijk @ficcamilio Dat is kolder. Zie Kant, Arendt, Kierkegaard. Het religieuze is in hun denken een keuze,… https://t.co/iSSdkS5TG7 @Grofindebek @MPBurgers @sugajer @DirkJanDrost Wel in dit draadje. @Grofindebek @sugajer @MPBurgers @DirkJanDrost kies nou gewoon een leuke religie. @PS19803 Het is een vraag om de geest te openen. Als je dat niet wilt, helemaal prima. Maar heel veel mensen kunnen… https://t.co/u21VpSLcPO @Natascharosa Beleefdheden zijn tegenwoordig echt genoeg om mensen op de kast te krijgen.Overal zie je tegenwoordig die islam-letters dankzij die Sigrid Kaag van Deug666. https://t.co/8fApEzsMvR @lienepien1 Hahaha wat goor @Olafisdeleeuw Leven van Garp is ook leuk. Eat that. @HuubBellemakers Haha @Olafisdeleeuw Is dit een subtweet? Zo ja: je bent een snob Olaf. @JeBuuren https://t.co/SjhvK8jUkf @Zezunja Er is gewoon niks fucker dan fucking met ander fuckers.Vandaag is een mooie dag om je levensvuur aan te wakkeren. (Zonder Twitter) https://t.co/dVFKpPqaZ5 @Gert_van_Dijk @vrouwopdemaan En bovendien of het mag of niet: in mijn gedachte-experiment mag het wel 😀. Er kwamen mooie antwoorden. @Gert_van_Dijk @vrouwopdemaan Heel veel mensen doen het anders wel. Niet uit misverstand maar omdat waarheid niet z… https://t.co/DDPUmWnyYG @vrouwopdemaan @Gert_van_Dijk Dank, nee dat kan ik niet, behalve dat er wel een spirituele ervaring zit in overgave… https://t.co/8ZaNmjJuFh @ikwilpret Classic Wilbert @vrouwopdemaan @Gert_van_Dijk (Maar ik zou me ook niet thuis voelen bij een gemeenschap die de waarheid in pacht de… https://t.co/PkGrFs1d1K @vrouwopdemaan @Gert_van_Dijk Mensen kiezen elke dag voor dingen die niet waar zijn. Boeddhisme bestaat voor een de… https://t.co/EOgJMR1x7B @esthersmits Mmm wel heftig. Maar wel drastisch om op basis daarvan een religie te beginnen. @EsoClose Ik ook! @Agjepagje Soefisme denk ik. Hou van een mystieke benadering.
9/20
2020
Atheïsten jullie zijn zo voorspelbaar! Terwijl God zoveel diversiteit heeft geschapen! Kom op!Het valt me op dat mensen die vinden dat de premier veel verdient, zelf nooit een tijdje hebben moeten leven van de Balkenende-norm. @mmannesse1 Je kan het Maurice. De wereld kent zo’n rijke geschiedenis.Atheïsten wil ik uitnodigen om de geest iets verder te openen dan het pastamonster. @mmannesse1 Afgekeurd. Atheïstisch via de achterdeur. @Anijsblokje Haha. @esthersmits O jee, wie is dat volk? @karoliennijhof @MartineKooreman Niet een beetje Wicca? Of soefisme. De mystieke ervaring is god, dus dan wordt de… https://t.co/NKtH2qH8JP @MartineKooreman @karoliennijhof Ja maar dat kan niet. Ik heb mijn vraag waterdicht geformuleerd. @Gettunoiu Haha heerlijk de positivo’s. Ik zing dit lied nog regelmatig. Evenals het wijnjaar nul. @Yardarian1 Is toch een beetje atheïsme via de achterdeur hoor. @palpeet @DirkJanDrost “Had die satisfyer pro heel even ingebracht, heel even maar, echt, en toen kwam ie er zo uit!” @Denkjewel Smart. @michel180qq Heb je ook een hindoegod waar je fan van bent? @Ernst_blok Interessant. Klinkt of je veel zelf moet doen. @karoliennijhof https://t.co/gkUuZ5njyX @Denkjewel Had ik niet verwacht! @looovetinkebell Sowieso mag er meer heksenenergie op de wereld. @EdgeOfEurope Klinkt erg gezellig! @DirkJanDrost Mooi. Was inderdaad een erg goede uitvinding van God. @karoliennijhof Interessant. Ik noteer het, ga het eens googlen) @bdenh @BrendaStoter (Maar volgens mij hebben de Jezedi’s ook soefistische elementen) @bdenh @BrendaStoter Vrijzinnig in ieder geval Bas! Snap dat wel. Ik vind dat sympathiek maar overweeg toch voor he… https://t.co/2JKtFB69cp @karoliennijhof Ken ik niet? Waar komt dat vandaan?Welke religie zou je kiezen als je geen atheïst, agnost of ietsist zou mogen zijn? Of als je nu religieus bent: wat… https://t.co/oZQMfH8Vf4Hoorde gisteren van een verpleegster over een vader aan de beademing en de besmette familie weigerde thuis in quara… https://t.co/Kcmw4CCPuk @DirkJanDrost Ja is leuk. Ik zie ook gelijk voor me dat ze de kinderen aan het verdelen zijn. @DirkJanDrost Waarom ontsnapte er een grinnik bij mij?“Maar wat doe jij in relaties, waardoor vrouwen zich bij jou als ho’s en bitches gedragen?” - Therapeut tegen elke rapper.
Retweeted by Pieter van Breevoort @stormkees HahaCreëer een aparte plek voor een waarnemer in jezelf, niet om te ontsnappen, maar om juist alles wat je voelt in vol… https://t.co/CSAXf87ZU9 @bvdijck Nee @bvdijck Nee @bvdijck Nee @diederikdegroot Ik zou Duitsland doen. Zijn er meer.Ben nu op zoek door alle woorden af te gaan.Ik had net op de fiets een leuke woordgrap voor jullie maar ben hem weer vergeten. Excuses hiervoor.Weer een foto voor mijn quiz “is dit architectuur of het werk van satan.” https://t.co/nTG7kvX2kO @KHvRoyen Wow, pijnlijk. @RickvanSoest Haha moest dat zijn. @RickvanSoest Haag @Zezunja @zjosdekker Kinderachtig. .... In het Nederlands ben ik dan Neuker van Neukvoort.Soms eet ik de snoeptrommel leeg en dan zeg ik tegen mezelf dat het het beste voor de kinderen is als ze geen snoep meer hebben. @BasBonthuis @SaschaJanssen Ik hoop dat het zorgt dat Biden wint en kan me voorstellen dat het voor vrouwen en niet… https://t.co/Kh1Pswd3Go @BasBonthuis @SaschaJanssen Maar NLse aandacht helpt daar echt niks tegen. @SaschaJanssen Ik was niet serieus. @roelsint Maar vaak is de overmatige aandacht voor moeder juist een teken om te vragen naar vader. @roelsint Ik zou niet te snel over hun moeder beginnen. Ik zou het subtieler vragen: iets van “waar ben je dit eerder tegengekomen?” @Bouzerda Haha dank je.“Maar wat doe jij in relaties, waardoor vrouwen zich bij jou als ho’s en bitches gedragen?” - Therapeut tegen elke rapper.This is a tribute to Connie Palmen #2 https://t.co/rCgpoSo86U https://t.co/tIHvCEV3nu @Lichtbolletje Justice Ruth Bader Ginsberg. @Lichtbolletje RBG is overleden. @StuimigWeertje HahaIk ben een beetje klaar met dat dramatische gedoe uit Amerika. Ze zoeken die teringzooi maar lekker uit met elkaar.… https://t.co/zJA5jASqVS
9/19
2020
Fijn toch. https://t.co/Gob1PlrOGbKijk, kapitalisme komt met oplossingen. https://t.co/OAFSykX2JTMijn tante staat altijd chagrijnig op de foto omdat ze het niet leuk vindt om gefotografeerd te worden omdat ze alt… https://t.co/ymJrQME5fR @Onvoorstelbaard JK kowling https://t.co/9QCeBrkvUXDie schrijf je niet de wetten voor, die laat je in hun R-waarde.
Retweeted by Pieter van Breevoort @Lichtbolletje Dank voor de piemel!Het maakt je eenzamer en sluit zoveel mooie ontmoetingen uit door een imaginair lijstje met eisen. Als je vaak klaa… https://t.co/VeEZCzljuXMet sommigen heb je het alleen goed als je samen klust of sport. Ik heb vrienden gehad die ik nooit sprak toen ik z… https://t.co/wDViRn3LUeIk vind dit zo’n gelul van Paulootje. Ik heb vrienden gehad, maar onze leven zijn gewoon anders geworden, en ik zie… https://t.co/WMqYbk6esf @ThomasHogeling Het is een soort vrouwelijk orgasme. @DirkJanDrost Is ok. Proberen mag altijd toch. @DirkJanDrost Werken bij mij allebei niet. Sorry.
9/18
2020

0