Sign in with Twitter

Username:

Pieter van Breevoort @pietur Deventer, Nederland

Trainer/Coach bij Superblijvrij | Comedian bij Club Haug in Rotterdam. https://t.co/Oy9Wafoenj

1,420 Following   2,888 Followers   8,480 Tweets

Joined Twitter 3/22/13


Bewaartweet: De zwartepietendiscussie zal uiteindelijk beslecht worden door de Groenlandse IJskap. Die zal wegsmelt… https://t.co/SnWVX3lxYfToch ideaal die tikkies want vroeger als dikke Bertus van de middelbare school vond dat ik nog wat aan hem moest be… https://t.co/ul6VgThXwe @daphentria Same! Gaat voorbij. 🤜 @Marius21871546 Geeft niet. @Verkoulen @S_VanTeutem @alexandreafonso Hier een linkje met een oude lezing. Hij heeft zich vergist in Syriza. Maa… https://t.co/EyqAx5xP7m @Verkoulen @S_VanTeutem @alexandreafonso als professor was zijn punt altijd heel helder en pleitte hij juist voor d… https://t.co/YzJJ88puEx @S_VanTeutem @Verkoulen @alexandreafonso Dit is wat Varoufakis ook al jaren probeert uit te leggen. Tegen dovemanso… https://t.co/5rdeiTBzRO @AWBoeke Ach ik krijg haast meelij met het putje! @HuubBellemakers Maar waar is het voor? Hygiëne genot? Zaaddoden? Of gewoon thee zetten?https://t.co/JKsvUdbNtO @looovetinkebell Gecondoleerd. Ik wens je een mooi afscheid. @CockyDrost Neeeeeeeeee!
7/14
2020
@daphentria Ja joh! 2 min max is echt weird. @daphentria https://t.co/H9oi4osNw2 @daphentria Dat bewonder ik. Niveautje paul mccarthy.Kocht laatst biogarde. Bij thuiskomst was het pak leeg. Was het biogarde met cancel cultuur. @PvdH2011 Zoek op weirdExcuus voor jullie TL vervuiling ik ga dit zo deleten. Dit doe ik na publieke druk dus dit valt onder mob rule. @Donkerwoud Als Twitter wat meer likes gaf voor goede dingrn en minder voor slechte grappen had ik meer m’n best gedaan! @staatsgeheim @Metro https://t.co/ktGdqQovzM @ariekoomen (Snap de ruimte pun hoor haha, even dat dit zwart op wit staat) @ariekoomen Ja ik heb hem ook maar op Facebook gezet, misschien sleep ik er volgende week nog een like van m’n tante uit.Deze formulering kan nog wel wat innovatie gebruiken. @Els_links Voor sjieke mensen is het altijd zondag.Soms denk ik dat de focus op innovatie ook een miskenning is van de mogelijkheid dat het meeste dat we nodig hebben al bestaat. @alpacatweep Het is een oneerlijk medium @pdgreef Google maps locatie? @RoiRotown Waren er verschillende soorten?! @pdgreef Het was fantastisch.Ik zat op Google maps. Dit was de plek van mijn eerste kus. Er werd mij alcohol toegediend en ik rook nadien naar C… https://t.co/UYSwpzrAh1 @TommyfunnyAA Precies als ze het niet leuk vind heeft ze hopelijk wat leuke foto’s van har met dr vader in de bergen.Zie het niet als kritiek maar deze heeft echt te weinig likes. https://t.co/vJoc0464IJ @TommyfunnyAA Grappig. Ik ken die saaiheid ook. En het zijn ook mijn best herinneringen uit m’n jeugd. @Lasomaplda @pdgreef Dit neem ik zeker in overweging!(Routes dus. Ik zoek geen frauleinen of kinderen)Meerdaagse wandeltochten in Oostenrijk in de bergen met kind van 10, liefst met kamperen. Iemand tips? @SimonHendriksen Heb je te lang achter in de auto van je ouders op weg naar Frankrijk zitten mijmeren?Een espresso in de Nederlandse horeca is perfect als je je dag wil beginnen met teleurstelling. @OzdemirC2244 Echt. Ik ga dit ooit gebruiken als we onze geloften hernieuwen. @GerBaron LekkerHet gaat al mis met de opvoeding van onze kinderen op het moment dat we in een hoekje zitten nadenken bij ze introduceren als straf.Ik hou van zoete chili saus, mijn vrouw vindt dat wijvensambal. Ik proef toch een soort van oordeel. @JoepBC Ik kan de aanleiding helaas niet delen vw te weinig context.Ik wil ook wel eens waardering voor het feit dat ik nooit contextloze uitspraken of fragmenten te kwader trouw deel… https://t.co/9YqM5mMU0z @irisvansen We kunnen niet zeilen maar zullen vanaf Vlieland even naar jullie zwaaien! @marcvgestel Ik heb het niet gezien maar ik geloof je.
7/13
2020
@DirkJanDrost Hij is de @EinsteinBarbie van de blanke racistische ouwe klimaatsjacheraars. @KleinpasteThijs Ja! @gijswilbrink Knap wel. @GeertenWaling Ben fan van Chomsky, maar vond die brief heel vaag. Is er NL universitaire wereld ook een verkrampin… https://t.co/fuIxwx2EYSIk baal hier nog steeds van. @NijdekenD “We wilden dat net aan jou vragen, Pieter” @karoliennijhof https://t.co/Mj7gXyUBEd @karoliennijhof Balen hoor @karoliennijhof https://t.co/gQcajcZlfU https://t.co/LvZpSsc0RU“The sky is the limit voor jou.” - NASA personeelsfunctionaris tegen een zojuist ontslagen astronaut. @DeNater Soy boys. Ga ook eens met een straaljager op de foto.Snap ineens wat vrouwen altijd bedoelden met dat ze mijn kinderen zo leuk vonden. https://t.co/SEl7rhMwFc @DeNater Walgelijk jonge mensen allemaalOn shit, sorry hoor, dit wilde ik googelen, niet tweeten! Gênant. 🙈“Hoe kan ik zorgen voor wereldvrede zonder dat ik te veel aandacht op mezelf vestig?”
7/12
2020
@EliannevT Sorry I will now step back and take a long time to listen @EliannevT Nee dat wordt te meta. @JuliusHorsthuis @francadbrinke Jullie zijn overduidelijk niet bekend met mijn oeuvre. @eetschrijver Ja idd maar het origineel is gewoon child. Maar goed moment om te vermelden dat ik Voodoo Chile and… https://t.co/houzDhapHE @eetschrijver Moet gewoon child zijn... gek. @JeroenPater HahaElke keer blijft deze tekst mij raken. Voor mij is dit spiritualiteit. https://t.co/ADKcyJwvdf
Retweeted by Pieter van Breevoort @govertschilling 😂🤪 @govertschilling Ik noem het toch liever de kracht van onze geest.Waargebeurd: Ik vond een kind irritant. Ik zag de moeder. Moeder was erg knap. Toen vond ik het kind minder irritan… https://t.co/bp9Isdicpc @JaapFriso (Sorry weet niet of deze referentie ook in jouw jeugd bestond. Maar je bent verliefd of niet?) @JaapFriso Frekkels opgelet, Diederik in een stapelbed. Jaap die komt er bij... @wetterfreon https://t.co/t5PtubEeyf @KleinpasteThijs Dat komt door onze verkwanselcultuur.Theorie: Er bestaat vast een onderzoek van Diederik Stapel dat aantoont dat een plaatsnaam invloed heeft op gedrag. https://t.co/HVpy2L5FR7 @jaspervankuijk Mocht dat bij m’n eigen pet niet doen! Maar ik dacht ja dag ik ben volwassen ik hou geen stickers op m’n pet. @DirkJanDrost Die buizerd moet eens wat meer bidden. @jaspervankuijk waarom bestaat dit probleem nog?Lijfstraffen voor fabrikanten die producten maken met stickers die je moet verwijderen maar waarvan het verwijderen… https://t.co/nwQwXcrFb1 @Korneel_Evers Ja en dan kom je in hun story en kunnen ze zien dat je ze haatvolgt!https://t.co/kARapkCq5hhttps://t.co/mri7oKDU1thttps://t.co/18cRZx0Swvhttps://t.co/RrkhS5DjsyElke keer blijft deze tekst mij raken. Voor mij is dit spiritualiteit. https://t.co/ADKcyJwvdf @stormkees O ja das waar. Wat een streek van Fermat haha. @micheldebruijn Nee? @StefandeKoning1 🚮 @stormkees Ja was een wiskundige dat bewijs niet kwijtgeraakt ofzo?Ik denk dat ik het juiste perspectief geformuleerd heb op cancel culture en het debat waar iedereen zich in zou kun… https://t.co/0PjM8IT6HG @AnnaKrijger @DerkWalters Cancelled?
7/11
2020
@DeNater Midnight Gospel, Succession, Better Call Saul, Black Mirror, Dekalog @cessie Ja maar ik had slecht geslapen! @Poldermanie Gefeliciteerd! Lijkt me volkomen terecht. @marcvgestel Deze zag ik zelfs! @EnricoIlLeone Ja! Ik zal opletten. @vandeWerk Fijn toch hoeveel openheid kan doen 🙏 @KleinpasteThijs https://t.co/L6q3PGf1plBekentenis: Ik behandel alle shampoo als 2in1 douchegel.
7/10
2020

0