Sign in with Twitter

Username:

Pim Adema @pimadema Lichtenvoorde

Producent en Programmeur #pimpampompen #comingfout #fortfiesta #singlefeestje

517 Following   737 Followers   34,010 Tweets

Joined Twitter 6/21/10


@AnnaOosterling Mis ik gewoon zelf een woord in die zin. Jeetje. @AnnaOosterling Hier moeten we gaan demonstreren, vandaag nog! https://t.co/vWNmuXNFNm @AnnaOosterling ‘me’ ipv ‘mijn’. stop de tijd.
7/8
2020
@lindacommandeur Ik denk dat dit awesome wordt. Achteraf. 😂 @lindacommandeur Check! Laat maar horen, ik regel de rest! 💪🏼 @lindacommandeur Als ik nou een valbeveiliging voor je regel als je terug bent, wordt het dan minder eng? @lindacommandeur Noh! Jammer. De toren is nog steeds een uitdaging, toch? ;-) @lindacommandeur Hee zeg, loop jij nog door de Schans, of er langs? @de_kraneboer @Gem_OostGelre Ik was al op de hoogte van de vragen van D66, echter vooral benieuwd of hier wellicht… https://t.co/4ge5jYbfg5De publiciteit was leuk en handig. Maar ik ga écht geen modder gooien richting een bisdom, pastoor of aartsbisschop… https://t.co/MWjCo6yOhp @Gem_OostGelre Hoi, dank voor die reactie. Kan die die 'onvoldoende haalbaar' een nadere toelichting krijgen? Of is die ergens te vinden?Journalisten die me woorden in de mond proberen te leggen om nog een flinke bak olie over het vuur te gooien, vier… https://t.co/xAjT1x76eW @michellewijma Thanks! Will do! @slowpokedj Maar nog liever natuurlijk een beleidsverandering. @entirelybonkers Ga ik checken! Dankjewel! :-) @liekev Waarom blijf je van soja weg? @d_aniellllle Oeh, thanks! Tofu heb ik een haat/liefde verhouding mee omdat het idd sponzige meuk wordt. Ga 'm proberen zo! @slowpokedj Wat hoop ik toch zo dat er hier mensen gewoon een paar jaar celstraf voor gaan krijgen.
7/7
2020
@Gem_OostGelre @lindacommandeur Wat zijn de redenen dat de vorige initiatieven het niet zijn geworden? @roelnijhuis Natuurlijk, die voor binnen NL staat gewoon nog aan. ;-)Doorlopende reisverzekering staat gelukkig al eventjes uit. Totaal geen zin om mee te betalen aan de repatriering v… https://t.co/sudrNx4Hnl @slowpokedj Dit dit dit.Ja, ik heb The Game Changers gezien. Ja, ik wil mijn vleesconsumptie aanpassen. Nee, ik wordt geen vegetariër of veganist.Stel, ik wil het vlees dat ik 'verwerk' in mijn schotel- en wokgerechten vervangen. (In blokjes gesneden vlees, geh… https://t.co/6AH1Jn42DM
7/6
2020
Zin in! https://t.co/coMW2PLnzc
7/5
2020
@Provie_of_Proof Sorry, PVV Brabant. @Provie_of_Proof Ja, zo werkt het dus niet he. Brabant. @debroervanroos @peterkwint, reden lijkt me wel duidelijk. :-) @slowpokedj @Lisawesterveld @HuubBellemakers @peterkwint @lalalalinder @TheJakeItself Hardop gelachen hierom, waar haal je dit vandaan?! :')TIL: Rodney Mullen INVENTED the kickflip?! https://t.co/VuszhEl630 @MrRonSimpson @LeeroyMolly Dit kán niet in één keer goed zijn gegaan joh. Wow. @pepijnnagtzaam @sannetenwolde Ik ben met Pepijn. De fik erin!Excuseer de spelvauten.Die centjes gaan dan naar een goed doel dat we vooraf bepalen. Elke 2 maanden wisselen we van goed doel. Wij gee… https://t.co/2YZVWunh89Ik heb een ideetje, komt ie: We maken een informatienummer aan, dat een x-aantal eurocent per gesprek kost. Dit n… https://t.co/chkqy2OQSK @roosmarijn @rjmedia https://t.co/3cSPrEVkTv @nickhoekman @arcinho @diederikdegroot Maar dan schreeuwend met noise cancelling headphones.
7/3
2020
@arcinho @nickhoekman @diederikdegroot Ja man. Elkaar een beetje raggen in GTA en Fortnite. Deamau5 op de speakers… https://t.co/1Uus9YlqOs @nickhoekman @arcinho @diederikdegroot Wordt sowieso één grote LAN party in de overige uurtjes hoor.Precies nul reacties. Stop de tijd. @arcinho Zapper.Kom maar door met voorbeelden waar decentralisatie wél goed heeft uitgepakt, ik sta open voor discussie.Maar verder gaat de decentralisatie van de zorg echt he-le-maal prima jongens, heus! https://t.co/OPWXy7j2Ho @ThijsWhoa Prima marketing zo dus. @ThijsWhoa Ik kende de wet van Poe eigenlijk niet, maar een simpele google query maakt het me met je eens te zijn.… https://t.co/xkXeo2wtmk @ThijsWhoa Dat was vanaf het begin toch al wel duidelijk?
7/2
2020
@LiesbethRasker @liekev Ik probeer al een tijdje om er ‘kwestie’ achter te plakken, die is wat veiliger en breder.… https://t.co/ySTBchBYLD @AtelierGeeraets Komt goed joh. Je hebt al eens kunnen oefenen en dat ging echt heel goed!Ken je dat, dat als je een inktvlekje hebt en dan maar gaat wrijven..? Pastoor de Jong laat hier eens te meer zien… https://t.co/YLg6AtMl0y @markkruisman Hahaha yes
7/1
2020
@markkruisman Zonder te kijken: ‘red card’ ? @verasiemons En nu dus helemaal, van harte! @atzedevrieze Stuur je aandacht naar de artiesten die het het hardste nodig hebben. Die hebben precies níks aan nep… https://t.co/AyCmPn9U2P @abelmanbroer @pvdp @DavidAdMolen Dit is een grapje toch?
6/30
2020
@lindacommandeur PRECIES ZO JA! 😅Voelde zojuist voor het eerst in m’n leven de wind door m’n baardhaar gaan. Voel me viking. 😂
6/29
2020
@_IlseWolf Wauw! @verasiemons @affietoday Gefeliciteerd!Ik kende het dus niet, maar bovengemiddelde interesse om Hang Youth live te aanschouwen, het heeft echt álles. Wat vet dit.Hoppa. Er zijn slechtere nominaties te bedenken. https://t.co/KBw2YtV9eY @Ivar_Gierveld Ah, dit heb ik nog liggen. Bel anders even met Meneer Kees in Lichtenvoorde! Daar heb ik dit ook geh… https://t.co/BTor42oT0W @Ivar_Gierveld Flatscreens, hoe groot? :-) @Ivar_Gierveld Oei. Definieer ‘een paar’... 😅 @Ivar_Gierveld Ik heb ene rolletje staan! Hoeveel heb je nodig?
6/26
2020
Ha, mooi. De eerste quizzen op locatie komen na het goede nieuws van gister op de radar. Maar vanavond nog gewoon v… https://t.co/foj5xwBNMb
6/25
2020
@RDWnl Kan ik bij jullie terecht om te achterhalen of een auto een schadeverleden heeft?
6/24
2020
@nienerds Zelfde locaties vanuit een andere naam benaderen als familiedag, scheelt vaak aanzienlijk in prijzen!
6/23
2020
Gevonden! Thanks @de_kraneboer @de_kraneboer Oii, nice! Thanks!Mijn vader heeft ooit deze messing kapstokhaak uit een kraakpand gejat. Hij wil er nu eigenlijk nog 9 bij, maar ze… https://t.co/Usou2S1MwxTokkies gewoon gonna tokkie toch. Met je demonstratie, haha. 🖕🏼Zeg @NPORadio1, het is inmiddels wel duidelijk dat dit dus niet persee aan mij gelegen heeft toch? https://t.co/x8vw2eaow710 jaar al dus. https://t.co/ioEFU43yBE
6/21
2020
Keessie, efkes wisselen jonge. https://t.co/I1CnjM4AkU
6/18
2020
@palpeet Kan dit? Wie weet dit? @markkruisman Een wedstrijd winnen met 8-0 en een potje dweilen, nou nee. ;-) @arcinho Oii, sfeertje wel! Die ga ik even voorstellen!Als ik een 2 player PS4 game wil spelen, met iemand die eigenlijk niet echt een gamer is. En vrij vlot last heeft v… https://t.co/wLTg0BFgJW @DirkJanDrost Dit is gewoon een CH-R toch? @PhotoJeanique Met 'zijn' doel ik trouwens op het karakter, want ergens heb ik een vaag vermoeden dat het Hideki Ao… https://t.co/l6JWBjnneP @PhotoJeanique Ik geloof dat zijn echte identiteit nog geheim is, maar als je even zoekt op Nyango Star Drummer kom… https://t.co/2TqRaP0dgE @Gumstarr @MarkvdMolen Nog steeds een van de beste tweets ooit. @nickhoekman Kiek dan. Keihard hopen dat Raymond Thiry hier ook aan meewerkt. https://t.co/pog77AmMrM
6/17
2020
Ik vergat wat dagen af te scheuren, maar deze is wel on point hoor. https://t.co/hWlvkN3gwa @NinaJuffermans Fietsers die weigeren af te stappen bij een kruispunt en zo dus halve rondjes fietsen terwijl ze ge… https://t.co/qHyOAVUQFW @lindacommandeur Ha! Zeker waar. En volgens mij ook een onderwerp dat nog niet echt uitgelicht is. Kom ik later op… https://t.co/x7TpkfeCR8De hele happening met de kerk in Lievelde heeft uiteindelijk toch iets opgeleverd, een idee dat sinds gisteren non… https://t.co/altuTYDemlZag vandaag een auto rijden met op de ramen "CORONA LEUGENS" geschreven. Hardop lachen. @riektweet Toegeven dat ik compleet ongelukkig en op was, baan opzeggen, hulp zoeken.
6/16
2020
@JoostHummelink @JanRuland @dgachterhoek Ik snap de verhouding tussen oppervlak en diepte niet, denk ik. @JoostHummelink @JanRuland @dgachterhoek Wat is dit voor een krankzinnig zwembad?! @Rickpetrusmaria @BasBrinke Hahahaha @KatjaKreukels Ik ook! ;-) @nickhoekman @ilsehakvoort @thomasacda Zin in kermis.
6/15
2020
@ThijsWhoa Ik, al jaren.Daarmee doelende op de overkoepelende Parochie, overigens. De vrijwilligers en de gemeenschap in Lievelde is beter af zonder hen.Die ontheiligde kerk, omdat er een bandje, een dj en een biertje waren? Juist. De vrijwilligers treden af, good rid… https://t.co/RJcSa1UnmZ @MickeyRLO @Reurpop Goed zo!
6/14
2020
En dan komen de memes. 😂 https://t.co/BzCEt5N3z1 @HansVerdomme Samson en Gert
6/13
2020

0