Sign in with Twitter

Username:

choi bun asep bin Babakoto @praying_mathys Maumati, Nusa Tenggara Timur

irrumabo \ #savethebabakoto \ personally im mentally challenged

240 Following   2,152 Followers   4,079 Tweets

Joined Twitter 6/25/19


@_mrafi you're welcome bro, glad i could help youRedbull gives you, the compulsion to annoy your friendsminum kratindaeng jadi hiperaktif @_mrafi aight broBELUM JUGA LOLOS DI BANDUNG HAHAHAHA https://t.co/b6ujIjhs9X @raihandmu will dook pakar zina https://t.co/Cj4b4aBYoB
Retweeted by choi bun asep bin Babakoto @raihandmu stealing thissince yall bitches keep [redacting] where u go to uni i made a logo for yall https://t.co/RINS8ehXMh
Retweeted by choi bun asep bin Babakotoeyebags are in fashion rn right?btw gaes itu kalo kita menang ya, kalo kita menang di bandung ke jakarta kalo menang di jakarta ke hong kong @CEOofHatingMen pak dadang @teIenovascotio atau minta temen yecall me a sceptic(which i am) but this seems like settingan kek lebay banget gitu https://t.co/e3eaCrUxrKbitchass simp @purbanegara_ cepet bokernya tot sinii am man-whore @praying_mathys Bantu jawab gan, ini lagunya: https://t.co/WJ4UI8rQcL
Retweeted by choi bun asep bin BabakotoAmerigga eggsplant https://t.co/aHWQ6aqsEV
Retweeted by choi bun asep bin Babakoto @dofflzla lagunya apaaa??gak hapal2 dengan tariannya https://t.co/tICjycIRMS
Retweeted by choi bun asep bin Babakotoadding to list of dances i need to learn for when i join the tiktok army https://t.co/ohhD3mTMSg @Photweets @HighkeyJordi @baenerysbaegay @nayasatomo berusaha ngomporin ye @Photweets @HighkeyJordi @baenerysbaegay @nayasatomo jujur sama because it wasn't even a take i was just hoping you to lose @HighkeyJordi @Photweets @baenerysbaegay @nayasatomo aduh segan @/naya di taglagi, tar harus deact lagi @ravedya makasi peddd @428mkh sekarang mati beneran @428mkh aing kecapean beb jujur kemarin hampir nabrak @psychoetical chaotic energy @428mkh gasampe hongkong keburu mati @428mkh hongkong 😔gaes mo mati gaes fuk @Photweets @HighkeyJordi SING KALAHdoain bitches, we ✈️ jakarta then ✈️ hong kong https://t.co/TziIbVxE2g @baenerysbaegay kalah gir @LiveLaughWaleed go bald @AsapBerbatu @farrelmamora you're a poserthe three true socioeconomic classes https://t.co/2DTCbiP4ak
Retweeted by choi bun asep bin Babakoto @galiholaa i hate thisgoddamnit, BAGAIKAN LANGIT YOU'RE MAKING TWO DIFFERENT WORLDS OF MINE COLLIDE https://t.co/fucNAz3gKz
2/16
2020
@cygnudes @TalkinAndy she's a american she probably doesn't even know the british curse word you're using she's THAT entitled @guleayam maw @pergisesaat delete @pengwinningg 🌈 PENASARANNN @wafflethas hayu nanti mingdep @raihandmu @blackbearr__ wat u smoke before this qatssomething seems off https://t.co/kE4jj7QAuQ @428mkh @underaliascj ngab ke yang tua kalo cowo yang lebih tua ke yang muda ngomongnya dongsaeng @hoerahoearmeviu girin beb @428mkh ngab, tapi kalo sesama cowo, kalo cewe manggilnya oppa @wafflethas CONGRATSS BEB, on to the next menang terusss @wafflethas menang ga leeecontohnya saya makanya kuliah ipsanak ipa tapi bego ipa, sudah biasa https://t.co/FckHp27xdH @PurpleCaliSkies @CallHerAbigail cantik yang video diakhiray bitch ass you're taking your sweet ass time, come on i got my funeral to catch https://t.co/XoaDLVarpA
2/15
2020
@doremigurl kita gaakan ketemu kan beda negara @Rafliuzi asiap bg juri @AsapBerbatu @wafflethas tong jeung nu gay jeung aing weh @gambishgambino thank you for being understanding 🥰 @gambishgambino oke I'll be ur valentine's only not on valentine's cause I'm busy today @gambishgambino yes
2/14
2020
“pretend” out this midnight at 12AM 💐 https://t.co/AIgCP5GaKj https://t.co/65OJngoyvn
Retweeted by choi bun asep bin Babakoto @mobpsyc_ quoted tweet unavailable rul @pergisesaat @angewwie masuk kuliah dulu yu @angewwie jalan terlalu kecil, rumah tengah kota makan tempat, gaada trotoar, lampu merah yang dikit dan suka malf… https://t.co/SPljjvD3l2 @angewwie infrastruktur dan peningkatan suburbs @amandarsmn a knife @amandarsmn otw killing you @amandarsmn aight wya @mutiaraskh overproud
2/13
2020
Another episode of why we ain't working https://t.co/WXcvPcPhP2
Retweeted by choi bun asep bin Babakoto @teIenovascotio @0DeeSee 🤨 @0DeeSee @kerjanyaacting you are prostitution @0DeeSee @kerjanyaacting prostitutionhttps://t.co/n9fxN62yInparul telah kembali, it was a good runsorry https://t.co/UYgNrD4I3W
Retweeted by choi bun asep bin Babakotothis has genuinely fucked me up i keep laughing https://t.co/Ck4LmlxC8I
Retweeted by choi bun asep bin Babakoto @nizzzzah belajar ai maneh tot @dini_pane it does but it doesn't necessarily mean you have motherly features
2/12
2020
@citydens saya miskin @teIenovascotio saya pernah @TungsTweets bro Nestle Scandal in africa, Formula is not the same as real mother's milk @kepengenkaya sekilah gue kira qwon @rahelaras mood @baenerysbaegay you said it yourself he has the market for it. everything you said was true @baenerysbaegay not hot at all it's just the truth @maftuhtsani siapa nol?bukannya menyalahkan the whole sentiment ye, cuman nanya aja, suami bertanggung jawab atas nyusuin anaknya gimanaya? https://t.co/Oxg7ziApyA @smeraldovoice @missaned pessimistic/suicidal king🤩 @kowalskuyy LMAO, cherish relevant journalism these kind taking overBerarti lonte lebih bagus drpd u https://t.co/5uUn514PXC
Retweeted by choi bun asep bin Babakotoall for a drop of clout, rather than be funny or creative, be degrading. aight go off stupidass https://t.co/FEsFkW79jg
2/11
2020
I don't get the hype over 1917's one shot, birdman was one shot. In fact i appreciated the other cinematographic as… https://t.co/JhPjn9DpTB @sushidal @catsedih @dofflzla agama apa yang bolehin..um yea u nice, learn to fight ur mom cause it's ur life okay good luck https://t.co/QhWXz427Yz @Rafliuzi @kiyooraa add wa sayaasiap bg, bong joon ho yang bikin aja make panggung yang diberi parasite untuk ngajak orang nonton film korea. tapi… https://t.co/zDaP7mwQBV
2/10
2020

0