Sign in with Twitter

Username:

maka @procrastinatink i switched the time zone

yes

366 Following   561 Followers   14,586 Tweets

Joined Twitter 3/28/18


@girlthenextdoor noted thank you!! @girlthenextdoor who moved my cheese bagus bgt @yaudahsihmaaf yes ofc @yaudahsihmaaf https://t.co/bF8kldHfLE @Gyuu3yaki maleman bang @Kevinistinski astagfirullah lupa nutup auratteraweh https://t.co/sonJy2mVaI @qwonidin disudahi😁 @i6tweets @BROCKHAMPlON 300an dah dapet ituim on the phase where i could sleep while sitting n holding my phonetokped shopee udah kaya margo detos @pepsicko gk dlu gan @pepsicko percuma punya wgs dahoh you still prettyYESSIR!!! https://t.co/Hj2YPrvZqK @akusukasugus diasikin aja bro
4/15
2021
Yall don’t stop sending these to me 😂 https://t.co/OCWY9f8pzr
Retweeted by maka @neckkisz do iy @ramzyramses https://t.co/hBSrob86ex @ramzyramses bro we got the same mouse @y0urcocaine happy birthday!! @zxzima https://t.co/DBEPUrbd9sLMAOOOO https://t.co/i41Wx1M8jUketawa lu diplomatik banget bro @kawaiiis8n faKtz @yinfutang @kawaiiis8n my bad its getting worse😭 @kawaiiis8n i shoulda coret cakep cuz he aint itcakep tapi tukang judge taste orang buat apa👎 https://t.co/vMOvE0f2Ne @akusukasugus dc langsung @lilnzi LMFAOOOO REST IN PISS BOZO @FaizManito padahal 23 rokaat wkwkwk @FaizManito gua dateng ke mesjid 7.40, 8.10 udah kelarmr. krab evil for this https://t.co/upWzWfMQPY @33xtendo @emfidi LMFAOOOO @emfidi tell that to pwt update https://t.co/mJOf0gAlB8 @i6tweets 🤐 @demonicpegasus LMAO https://t.co/57wy5Qfdtk @demonicpegasus eh ini roti ya salah reply WKWKWK @acacanehiy @eboniwatch roti 🍞 @kawaiiis8n @waIIahu roasted deez nuts*+!:) !! in :( 💕 purwokerto ** !++ with ++** my +* bitch , 🖤 :( ++** +:) love ! lit **!++ https://t.co/Yv9MpWEaL4 @waIIahu this cant be real @pepsicko #FuckTimmie https://t.co/J3yiRllIJmimes kalo ga ditungguin suka ga kekirim dah chatnya @pepsicko u evilhttps://t.co/ufYsW1CqAx
Retweeted by makagoing diamond this season https://t.co/M6O8ZmURQL
4/14
2021
@alyx___________ bilang langsung aje mending cut off for good, daripada digangguin terus @alyx___________ anjing freak bgt dah @sekarungberas happy birthday!!ramadan tiba
Retweeted by maka @ShivFPS @PlayApex perfect uu rrhttps://t.co/9gT3gEzFeN
Retweeted by maka @ramzyramses jadi kangen ngegym gua“we need to break up”❌ “you be easy tho”✅ @git_ting anjrithttps://t.co/Y3qo5SQAZj @pantekanthropus deepest condolences🙏 @neckkisz better @omen3OOO @kawaiiis8n awokawokwao ngentottt @neckkisz kanan karena mau kontratempus @Fimbulwinter_ who is it friend
4/13
2021
baby you not from planet earth @waIIahu mo kemans sih? tiats dah ye @waIIahu sans on the roadGOD WHAT- LMFAOOOO https://t.co/SnPYoweiED @hypocraticmom yah palu si @Gyuu3yaki iya gua juga @Gyuu3yaki lfg @SYKOSIKESUS @suspisces LMFAAAOOOOO @neckkisz setujuWell this is new https://t.co/VHqx5f3Mkc
Retweeted by maka @jjjjeremih SI PATRONthank god im short https://t.co/G9zps2RyCn @commierola commie the way? @kawaiiis8n cocok bgt lu udah sm godit @GobangGoditstill one of my favorite videos https://t.co/AQ1qwwlBZw @kawaiiis8n 😂kuliah haha hihi perasaan lu nangis terusfeels like going out when the bed looking comfy
4/12
2021
@pakboikasep ngapain disimpen?? @i6tweets @GobangGodit @cudlepops lu dijambak ga saacdont trip‼️ @itsyogaflame 🤝😔it aint perfect but I dont mind @eyekayare im 169 years oldupn didnt even make it to top 25💀 https://t.co/4lM4Gc2vFpi want haHunter x Hunter author in real life in anime https://t.co/qKMlC6h1Gq
Retweeted by maka @lilnzi #RamadanSZN @exuviaa https://t.co/Fpl105ZCdJthis song got me in my feelingsis it bussin? @96TeQ96 LMFAOOO @AMIYEAA yang paling penting jangan stress :-) @AMIYEAA moodim 169 @kawaiiis8n i got all the time in the world brother @kawaiiis8n warkop yuk
4/11
2021

0