Sign in with Twitter

Username:

Absurdist, Law Student | Law • Economy & Business • Literature • Workouts • Philosophy • |

271 Following   272 Followers   11,191 Tweets

Joined Twitter 2/23/10


😔✊ https://t.co/v99iBLMpyd
3/3
2021
I have always put my phone on silence for 5 years. I mean you always have your phone in your hand, why bother heari… https://t.co/mm6J2tSQxryou
Retweeted by Qiya Islam
3/2
2021
“But boy, was Genghis green” https://t.co/gquyoVqseGyou had to be there https://t.co/XzNm9RPGB3
Retweeted by Qiya Islam
3/1
2021
@alashhhka @bayikiamat si jagoan https://t.co/BDMwOfkhAO
2/28
2021
imagine thinking 17jt di tabungan is a flex ☠️☠️☠️ https://t.co/8kPFORSOuILet's be honest - we take technology for granted. Here are some game-changing examples:
Retweeted by Qiya Islam
2/27
2021
https://t.co/BBEfkIT1Cu
Retweeted by Qiya IslamWah ini ngeri banget. Teknologi nyaru makin canggih. Fitnah lebih gampang dibuat dan dipadu dengan literasi dan lev… https://t.co/tnpZalESyg
Retweeted by Qiya Islam
2/26
2021
#StockMarket everything is fine https://t.co/5yt4iORSxq
Retweeted by Qiya Islam
2/24
2021
@remahanOreo___ yaaa u can dm me your number ☺️
2/22
2021
*Devoted disciple of Karl Marx senpai: https://t.co/qRriRrlRR4 @azaslegalitas sekarang sudah sadar ada tanah untuk bersujud @azaslegalitas ga harus reader sih. For me, gw pernah ketagihannya bukan buku tapi video2 self-help. Ga tenang kalo… https://t.co/KAGe0CU2nnself-help contents are like drugs. It's addictive and can make you feel good for a short period of moment and then… https://t.co/G1RkB9iqVI
2/21
2021
@williamimmnl tweet lo udah kayak kaktus bgt
2/20
2021
@hi_vivy04 ofc, dm me your phone number 😊 @alashhhka “Gak jaksel kalo gak..” bener2 bikin merinding jingwhat a waste of potentialits not even worth it anymore guys hahaha https://t.co/N44wALHLAKinvite clubhouse ginian benaran bisa dijual?! HAHA https://t.co/ZvghGU8U9ZSuatu hari di room motivasi ceo-ceo papan atas clubhouse. https://t.co/1i94SjKk1E
Retweeted by Qiya Islamyeet! https://t.co/QSrmQlM1To
Retweeted by Qiya Islam🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 https://t.co/0KH2BLdz7v @Dandhy_Laksono Di UU No 2/2012 pasal 36 ada pilihannya kok mas, ugk bisa berupa uang, ganti tanah, pemukiman kemba… https://t.co/t2CYzNOPTs
Retweeted by Qiya Islamomfg gahahhaha this is why I dont give money to random poor people https://t.co/whIGaNXXNumy parent dont even asks untuk liat nilai2 gw dari awal kuliah sampe sekarang. and its not because they dont care,… https://t.co/P6J75z9Q7j
2/19
2021
@azaslegalitas ga sih, im a capitalist as you already know but its just their act of shamelessly memamerkan ke medi… https://t.co/0HMa3vFC4acant even watch this “Im a corporate slave” sound on TikTok for more than 3 second without cringing so hard that it… https://t.co/jpDKe2ZHh2This is so funny yet terrifying. If this kind of mistake can happen at CitiBank, I can't imagine how vulnerable is… https://t.co/UqIlhErhq3How was work today honey? It was ok, except I accidentally sent this newsletter out to people who weren’t supposed… https://t.co/Hw0j0FugMi
Retweeted by Qiya Islam
2/18
2021
This is the most boomers thing a boomer can tweet https://t.co/0UtiFDW48Edespite all the hate and memes, I think clubhouse is a fun and useful platform. Definitely will be the next big thi… https://t.co/PDLjgyBZIGKalau ente pernah melakukan kesalahan besar dalam hidup ente dan merasa sangat menyesal, jadikan kasus Citibank sal… https://t.co/eHJ9HUeQtg
Retweeted by Qiya IslamLoh emangnya Nuice Media sudah terdaftar di Dewan Pers sebagai lembaga penyiaran resmi? 😁 https://t.co/1W9IyR3cXv https://t.co/lrxjCxOQkQ
Retweeted by Qiya Islam
2/17
2021
baca UU PA sambil mendengarkan USSR Anthem🥲🥲 https://t.co/RQLVD5cWBY @bayikiamat absen, kalender akademik, jadwal kuliah gtgt dahnevermind im already in, thank u syifa ☺️Kalau Pak Bos beneran serius, sekalian revisi pasal penghinaan KUHP dan UU penodaan agama. Biar satu paket, kita se… https://t.co/JgKVugJZTK
Retweeted by Qiya Islamcan anyone please invite me to clubhouse? 🥺
2/16
2021
why have I had this exact experience https://t.co/0gWuYBEvyX
Retweeted by Qiya Islam
2/15
2021
hahahaha normies kaget liat nominal segitu padahal kalo 200jt ya realistis2 aja. tergantung lingkungan kalian sih. https://t.co/LOqSKGJONd
2/14
2021
@juniperjade_ masih di group keluarga sepupu sih om andi, om ami, tante lun, gtgt. Jangan sampe deh masuk purbo 🥲🥲🥲🥲not my family sending my viral tiktok post ke group keluarga besar ☠️☠️☠️Some people are just not happy with the fact that some people are rich
Retweeted by Qiya Islamrespect yourself everyoneregardless debat boleh atau engganya buat makan ini sekali2, personally, I wont eat this shit because its simply di… https://t.co/hfswubzQbgtrying so hard to be relevant hahaha https://t.co/ucLURmj3jB #LINETODAY #MediaIndonesia
2/13
2021
New Zealand is such a flex. the whole country.. one HUGE flex https://t.co/NpFtTBN2aN
Retweeted by Qiya Islamhttps://t.co/Qlcgcs3mLY
Retweeted by Qiya Islamnerd https://t.co/YAZjooMalFgahahaha it took me 3years to finally realize i look better without a moustache https://t.co/NAmqrHMGSZ https://t.co/3MyGjDF28SAmbyar. Dalam proyek jalan Anyer Panarukan, pemerintah Daendels menghabiskan minim 30.000 rijksdaalder untuk pemban… https://t.co/IskhTeaWcH
Retweeted by Qiya Islam
2/12
2021
@monsouleil buat QQ nama orangtua aja its easier that way. I have credit card since i was 17 tp gituhttps://t.co/9ieHcYkioQ
Retweeted by Qiya Islamurusan mana yg lebih baik ya balik ke preferensi masing2. Gw sendiri sukanya kalo udah sampe rumah ya gamau diganggu siapapun.sama kayak tetangga. Urusan saing menjaga satu sama lain digantikan dengan satpam yang super banyak dan cctv, membe… https://t.co/NWOWW7RETJAnak yang harusnya menjaga orangtua dimasa senja dan sakit2an bisa digantikan oleh suster, rumah jompo, dan asurans… https://t.co/f7cG3oP6mRyang lumayan menarik dari reply nya banyak orang yang ngebela tetangga2nya dan bilang kalo tetangga itu sangat dipe… https://t.co/xEfZiuFrgjhahahah syukurnya gw 21 tahun hidup selalu di lingkungan yang saling gakenal tetangga. I would rather live in studi… https://t.co/hMCcTdHVue
2/11
2021
gf obsessed w the moon bf that thinks of her when he sees the moon
Retweeted by Qiya Islamhorny bf and hornier gf
Retweeted by Qiya Islam
2/9
2021
The actual much richer people wouldn't probably know or care about criticism made by small peas. If you're still up… https://t.co/40A7HIHHSL
Retweeted by Qiya IslamNo. Only a fool despises harmless fun. https://t.co/d4Tuj0sgem
Retweeted by Qiya IslamNOT COOL MAN NOT COOL https://t.co/0NQfr0YKzu
2/7
2021
NASA presents new images with a stunning zoom over Pluto. This is the most detailed view of Pluto's terrain you'll… https://t.co/QIDxqKWgbb
Retweeted by Qiya Islam“ One of the most fundamental truths of product development is also one of the hardest to swallow: nobody cares abo… https://t.co/qPV4rY7HcIPerdebatan hukum terkait konsep ‘victim-offender’ di kasus Ongwen ini menarik banget.. Hakim yang nanganin perkara… https://t.co/DW2S8Carmo
Retweeted by Qiya IslamIn his new JEP review out today, @alanmanning4 provides his perspective on why it has proven "elusive" to find clea… https://t.co/gfrQRZSLQ0
Retweeted by Qiya Islamwhat they need: https://t.co/71ZZG3YC1y“Kerja apaan lo sekarang?” Pengangguran dulu: “Freelancer gw” Pengangguran 2021: “Trader gw”
2/5
2021
@azaslegalitas “God is dead, God remains dead, and we killed him” - frederik (beneran) nitcha @sch4denfreud dan fear ya kalo faktor pemicu nya gaada disekitar ga kepicu. sedangkan sedih berkepanjangan bisa b… https://t.co/pyQx2FiOgJ @sch4denfreud yang gw tau itu “fear” ga si kak? kayak kenapa fobia gelap dan tinggi itu umum ya karena manusia itu… https://t.co/QFJElxQ1HUlike for example, when you buy an expensive stuff, this “happy” feeling will last for 1month max. also having an or… https://t.co/AjOaD66BC1why is it that you can only feel extremely happy for a brief moment, but you can be extremely sad for a very long time and even a lifetime?JUST IN: Court in Belgium sentences Iranian diplomat to 20 years prison over bomb plot
Retweeted by Qiya Islam12.28 WIB, langit biru awan putih tetapi ada dentuman di Malang. Mohon yg bisa cek satelit BMKG mau stasiun Juanda… https://t.co/hUZPCpQMr6
Retweeted by Qiya Islamada dentuman lagi ga si? kenceng bgt
2/4
2021
The Ministries of Education, Home Affairs, and Religious Affairs have issued a joint ruling to ban religious dress… https://t.co/q6n9a5uSui
Retweeted by Qiya Islam @azaslegalitas @howtodresvvell “lebih baik menikah muda daripada zina” - Fredrik nitcha`kondoms https://t.co/RTObOFTj1s
Retweeted by Qiya IslamWhen you are dead, you do not know you are dead — the pain is only felt by others. The same is true for being stupid.
Retweeted by Qiya Islam
2/3
2021
00.57 Informasi dari pak Rosyid - Pusdalops Kab. Lumajang Untuk suara dentuman misterius dipastikan bukan dari Seme… https://t.co/ECgdfiNIum
Retweeted by Qiya Islammimin masih belum bisa memperkirakan itu suara dentuman berasal dari mana, ini masih gali info kepada rekan-rekan d… https://t.co/fw1IAnYrFs
Retweeted by Qiya IslamThese pictures hold so much sadness https://t.co/oOaVH4lpRh
Retweeted by Qiya Islam
2/2
2021
give us a CHANCE buat liburan brg lg sebelum lulus please https://t.co/PF87WoPhCQ
Retweeted by Qiya Islam
2/1
2021
⚠️BREAKING: *MARKET SELLOFF DEEPENS AS MEME STOCK MANIA CONTINUES, DOW TUMBLES 600 POINTS $DIA $SPY $QQQ $IWM $VIX https://t.co/V4NTkjR5Wx
Retweeted by Qiya Islam @Agamajinasi nipah highly-unlikely jd pandemi sih dengan fatality rate yg tinggi dan symptomps nya udah mulai keliatan 1-2 harithis is legendary. #THESHOWToday https://t.co/3c2m7ovlGz
1/31
2021
https://t.co/zZtjaTZuse
Retweeted by Qiya IslamAmericans are told to invest in the market. But when they start to threaten the profits of billionaires, strange th… https://t.co/FpBzv2cTJy
Retweeted by Qiya Islam
1/29
2021
.@BLACKPINK gave a show-stopping performance of Pretty Savage! #BLACKPINKxCorden #BLACKPINK #블랙핑크 #THESHOW https://t.co/Ov6vjU6RTY
Retweeted by Qiya Islam“It was a bright cold day in April, and the clocks were striking thirteen”. https://t.co/qU7bkWGJqDhttps://t.co/OS4DeQfaD0
Retweeted by Qiya Islam
1/28
2021

0