Sign in with Twitter

Username:

Fulltime Truthseeker, Law Student | Law & Business • Literature • Workouts • Philosophy • | I believe FoS is absolute.

260 Following   269 Followers   10,944 Tweets

Joined Twitter 2/23/10


Diego Armando Maradona has passed away. Terrible news. No words. Unbelievable. RIP, Dios 💙🙏🏻
Retweeted by Qiya Islam @bayikiamat @firza__ yg ini udh paling gg https://t.co/NZ3FqHcrSeJuice Wrld’s posthumous album Legends Never Die is currently the fifth biggest 2020 album of any genre in terms of… https://t.co/HvdiSODQM4
Retweeted by Qiya Islam
11/25
2020
🥵🥵🥵🥵❄️ https://t.co/SYUS717LsG
11/24
2020
#AMAs Favorite Male Artist - Rap/Hip Hop goes to... @JuiceWorlddd ❤️ https://t.co/a7QliEPZNS
Retweeted by Qiya Islam @sageof6pathh emng gini cara makan pisang goreng cuknikah bawa rezeki karena zaman dulu banyak anak berarti banyak manpower untuk di ladang, membantu jualan, nimba air… https://t.co/2CzaUGN4n3beta male energy 🤘🏻🤘🏻🤘🏻 https://t.co/2NgV4S87L4"I saw the angel in the marble and carved until I set him free." ― Michelangelo https://t.co/FmRqaeDWj7
Retweeted by Qiya Islam
11/23
2020
@alashhhka @bayikiamat Masih bisa beralasan lu 07
11/21
2020
@syifamahalaa mesin cuci. lmao @sageof6pathh slow bgt wo asli, gw 2 episode aja effort bgt ngabisin @alashhhka ongirl next to my table is so fine, I instantly open bumble hoping to find her there lmao @bayikiamat @alashhhka HAHAHHA susah jir nyari posisi malphite nya sakit beudyea you cool and hot af but do you know the difference between wanprestasi and perbuatan melawan hukum? 🤨🤨🤨WHY? https://t.co/d71w4h5G4bWhat people think I'm listening when I nailed those deadlifts: VS What I'm really listening to: https://t.co/cUOBFD7MCvThis thread breaks my heart. I don't wanna blame the mother. Year 2020 is really crushing down on common people & w… https://t.co/KcX8OahddN
Retweeted by Qiya IslamKasta terendah stories tetap Whatsapp stories.
Retweeted by Qiya Islam
11/20
2020
LMFAOOOOOO https://t.co/tbGzkm3bQj
Retweeted by Qiya IslamMisal agamamu beda dgn aku. Lalu aku bilang, "Di agamaku, kalo ada orang hina agama atau nabi atau tokoh agamaku, k… https://t.co/CLEX10vNXS
Retweeted by Qiya IslamCowo itu jiwanya anak kecil, yg cuma tumbuh dengan logika Ketika finance dah cukup. Segala mimpinya pas kecil dibe… https://t.co/2Ms2457gle
Retweeted by Qiya Islam @vincentrcrd Mau didengerin gimana pun, speech nya HRS ni beda sama direct call to action nya maheer yg mau ngepung rumahnya nikita mirzani @vincentrcrd Can't agree, this is exactly what suppression of speech sounds like lol
11/19
2020
@fathurrpp hahaha pasti jir but he's not that powerful now, it's better to stop him asap before it's too late. @syifamahalaa BREAKING: After Rizieq and hundreds of his followers being taken to Wisma Atlet for quarantine, IQ le… https://t.co/jKxPq4eLSyGod, please bless all good simp with a popped veins, amen. https://t.co/tqVNjSs9MEAnyone notice how it's seems like he's having difficulty breathing? He should do a SWAB test ASAP https://t.co/t8URBEcuggYou're welcomeImma bless every girl in my zoom class by always turning my cam on
11/18
2020
https://t.co/EOmBnvpTgH
Retweeted by Qiya Islam @Agamajinasi belum pernah denger konsep “The majority is always wrong” mereka hahahahahttps://t.co/i0j8WxKbPc
Retweeted by Qiya IslamEven if I translate the text into Indonesian it's still doesn't make any sense.I just purchased a journal about Contemporary Islam because I found the abstract engaging. And It turns out I can't… https://t.co/LRE2EI0hDK
11/17
2020
HAHAHAHHAHA https://t.co/wkbBJfYW1hnaisee https://t.co/25vnRY97R0 @azaslegalitas @dwikiaprinaldi @oikiraad_ HAHA 😭😭😭😭
11/16
2020
Wasn’t expecting this while playing the PS5. 😳 https://t.co/j0KeGmDVpU
Retweeted by Qiya Islamhttps://t.co/yWL3eJt3Jq
Retweeted by Qiya Islam
11/15
2020
mendengar pernyataan paling absurd pagi ini: "oh gw emang suka gitu, ngetes reaksi pacar, mancing gitu buat liat d… https://t.co/TvDpasvzde
Retweeted by Qiya Islam @makizushimi source? @azaslegalitas yea there's a clear difference between ”si A itu bodoh saya benci dia” dan “Saya benci si A ayo bunuh dia” @azaslegalitas yang aku garisbawahi ada perbadaan antara opini (this includes insults) and call to action kayak yg… https://t.co/LMOZwZnsyZ @azaslegalitas ofc. liat dong I clearly said that I believe insults too shall be protected by law.UUPA https://t.co/2u3PJKCMWp
Retweeted by Qiya Islamaku adalah pengidap disleksia
Retweeted by Qiya Islamhahahaha danggg https://t.co/rCyRpn1X5p @alashhhka @fathasyaaa wildrift @jauhnyata jamin bro, sinyal gapernah mati dimana2 wkkwkw @fathurrpp WKWKWK klo lg gowes nyeker itu. cleat nya disangkutin di jempol @fathasyaaa klo gw prefer Hindia masuk ke indie apa nih kira2there's a clear distinction between giving out opinions, criticism, or even just plain insults (which I believe sho… https://t.co/twJ56YTktR
11/13
2020
*between @aprilianaGun gw gabisa mas gunz ga ngurusin hidup luHappy Father's Day https://t.co/RXJE3jt19m
Retweeted by Qiya Islamkenapa gw bilang gitu? karena isinya bullshit. Pengusul UU alkohol ini PPP sama PKS udah ketauan kenapa UU ini di u… https://t.co/xXiUBzvwVnmy stance is always the same. I believe that the gov. should be involved in our lives as little as possible and I w… https://t.co/TumqCbmL53RUU alkohol adalah manifestasi dari tendensi masyarakat Indonesia yang emang hidupnya ga tenang kalo ga ngurusin idup orang.hahaahaha https://t.co/fQRi19yI9ETell that to company interviewers 👁👄👁 https://t.co/Pe3tZAnRDt
Retweeted by Qiya IslamHaahahaha I love this guy https://t.co/uHy52PjaNh @alashhhka ditempat yang jauh punit aint your gf job to fix your inferiority complex lmaoall boyfriends these days gotta man up and stop being insecure afwhats up Shay?? Whats up Lynn??NOOO HAHAA https://t.co/bGRS8zndLm
11/12
2020
@syifamahalaa get well soon om 😊 @bayikiamat @sageof6pathh ayoxixixixixi https://t.co/vRtmVutH1N @PramOctavy Mike Pompeo dismissed Biden’s victory and claimed there will be a “smooth transition” to a second Trump… https://t.co/fSsBjG8LITI always wonder what would I feel if my greatest nightmare comes true. Now that it's happening, the only word comes… https://t.co/wdZa4VgPNAMenunggu post seperti ini dari kampus biru tercinta https://t.co/g1TzcyEmw6 @itsrosyad langsung nonton better call saul syadCan you believe that people still get executed because of his speech in 2020? This is sickening. Kudos to the Islam… https://t.co/nobnfn4S7y @h4ngloos3 hahahah enakan disini juga abisnya
11/11
2020
pacar https://t.co/18eKhXW5FV @stonedwell now that i hear this song again, its actually really good gasih HAHAHHAwoi gw difollow sama mba crush gmn nih ashfjakakalskdjjahttps://t.co/YHazYOCw8Q
Retweeted by Qiya Islam @higenting meanwhile trump withdrawn most of US troops from middle east dan berhasil mediasiin perdamaian israel sama negara2 arabmana meme rizieq nya guys
11/10
2020
@lysecarlate @_geraldgerald_ Nice thread kak @azaslegalitas @lucixxn_ Perantara dagangTelevangelist Kenneth Copeland laughs at the media for declaring that Joe Biden has won the election and will becom… https://t.co/DvQHjcLmgH
Retweeted by Qiya Islamlet me be the first to say it https://t.co/pm2HMPBUq6
Retweeted by Qiya Islam
11/9
2020
10/10 I dont know what to say. a. fucking. masterpiece. https://t.co/QWu7Kekr3uDo not allow politics to consume your time, energy and life. Leaders come and go. Four years or eight years, they w… https://t.co/J9awddjBHZ
Retweeted by Qiya Islam @sageof6pathh KWKWKW ANJING bentar 10 menit gw udh midgame @sageof6pathh dm id wo @sageof6pathh ayo wo @jauzaahong yeah, the least that you should do is to be more specific with those terms. If you are just saying fanc… https://t.co/HMWZuRk7HsI don't like the use of simple terms to explain complicated things.kEhEnDAk SePihAk PenGuaSAher statement is clearly oversimplified and manipulative. ada yg salah dengan peraturan yg orthodox? Elitist dala… https://t.co/eVmJmyMsDnついに銅像がお披露目されました! 諫山創さんも「感無量です」と語っています。 #進撃の巨人 #進撃の日田 #日田 https://t.co/UHoGbEER6r
Retweeted by Qiya Islam @almachesyaa alma peelrnah coba bubur mangga besar?? 1000x lebih enak dr kwangtung imo
11/8
2020
Cheerss https://t.co/OuIzgj8JP2
11/7
2020

0