Sign in with Twitter

Username:

qoni @qwonidin Jakarta

Add a bio to your profile

654 Following   37,816 Followers   45,744 Tweets

Joined Twitter 4/29/11


@kawaiiis8n HHHEEYYY omg thANK YOUU 😭😭 aaaa really preciate that!! πŸ˜–πŸ€This adulting shit is wild bro https://t.co/cPomT8DmjN
Retweeted by qoni @happymeaIya omg alya..... that is so sweet of u thank u so much, it means a lot for me πŸ₯ΊπŸ₯Ίmeeting new ppl irl is making me anxious sometimes bcs they got to see myself in EVERY ANGLE like 360 DEGREES?? man… https://t.co/JWnfbRcUuv @sefrizalb AHSHAHA NOO anehhh sumpah ://✨TIPS MERAWAT RAMBUT KERING YANG MUDAH KUSUT✨ β€”a thread by. @cudble https://t.co/CM3j54WHiM
Retweeted by qonii do really hate my side profile from the bottom of my heart @pengwinningg KANGEN DAH GUEEEEYES CHEF https://t.co/xGcnhtp2jS @chuIopapi bunga melati kaya suzanna mungkin @avisienna asli gitu2 aje KOK BISAshe’s ageless for real https://t.co/5bNzcARYYE @homiesapien_ WKWKWK KAGA TAIIII @homiesapien_ AJSHHAH NOOO I JUST LOVE TO GIVE SOME REACTION 😭😭 its actually pretty entertaining tho @OMENNOCAP https://t.co/p6W9kBAlHs @akhibaka gaple dong @kawaiiis8n https://t.co/ffa4jLuxzv @avisienna yang penting ikhlasI interrupted their moment :( https://t.co/5faJMX9w1K
Retweeted by qoni @badgaIdidi MAAAAMM NOOO OOO how i wishhh, but thank you i really appreciate that πŸ˜–πŸ˜–β€οΈβ€οΈβ€οΈ @tjapek AAAHHH CANTIKNYAAAHH PEANUTNYA JUGA πŸ˜†πŸ˜† @badgaIdidi physically? my body and my nose and my skin texture, traits? i’d like to be more assertive, stop jd ora… https://t.co/qwteclH3dK @avisienna he be like that mosf of the times, he aint gonna recover he BUILT like that @shittypavement THE SNAKE ONE IM OBSESSED AAAAAA MAUUU JUGAAAKKK πŸ˜©πŸ˜©βœ‹πŸ»βœ‹πŸ» @susipudjiastuti selamat pagi ibu susi, pagi2 udah kece aja bu 😁😁 @mere_twat KACAU EMG ELIIIIIN CAKEP BGTTT ARGH @rayvieralaxmana YAH DAH LEWAT selamat pagi aja deh, met pagi ray 😁 @keuraeji sumpah bikin makdheg bgt
1/15
2021
@avisienna demi Allah, lagi ngobrol biasa tbtb manggil/dipanggil nama, asli 22nya BIKIN DEG2AN AAAAAAA TRS β€œgapapa… https://t.co/0O2NmpwSMG @avisienna SIALAN SIH LO ASLIif you want to reminisce your pdkt days read this thread https://t.co/Nyw6PTYui2 @avisienna HAJAR BLEEEEHHH 😩😩 @avisienna why this thread got me so emotional MAAAANN @coromodol musuh xiaomi @kafixxx @haronamd https://t.co/dsru6fgAzq @balyas_ulis haduh bener sob @diazaryaprtm hhee yaallah makasih πŸ˜–πŸ˜–udahlah sob @SUSUBlRU omg this tweet is popping on my timeline i just wanna say that is so goodd!! love to hear it and to hear more!! @rayvieralaxmana manggil namanya for no reason, terus kalo ditanya kenapa jawabnya β€œgapapa pengen manggil aja hehe” @woosexua1s me me me!! @jillukba urwell ;) @gotatkoco YAKAAAANN πŸ˜©βœ‹πŸ» @virgaynity dr dulu gapernah luntur cakepnya effortless mau teriak @sefrizalb hhee makasiiii!!!oh gawd she so pretty https://t.co/9pG0iXPW1i @kalengsardien AAAAARRGGHH IM GETTING EMOTIONAL @hydrococko WKSKKEKEW GUE KRTAWA
1/14
2021
@rayvieralaxmana WHIIII HAPPY BIRTHHHDAAY RAYYY, makin keren, makin sukses, bahagia slaluu, all the best and have a blast πŸ₯³β€ΌοΈ @dwhhho AJWKKWKW @yudisz cowok khayalan kali gatau @GobangGoditGG WKWKWKKW GEMESwkwkkwkw lucu nih ada orang ebleng https://t.co/SYRyWJqRrt @33xtendo same, should’ve been an ant or something @__farfromhome_ farah’s struggle tweet @talifia_ ini series atau movie 😯 @bilshmon LU YANG CAKEP BANGET @ewanmcgontor anya taylor joy iyyyaaa?!! ih keren banget deh sukaa πŸ˜†πŸ˜† @jjjjeremih sakit aja kece si abang😭😭😭😭😭😭😭 https://t.co/H4cAZWkY7G @kalengsardien anterin terus jangan lupa salim sm mamah πŸ˜† @virgaynity @cakepattycake__ he’s literally a SAINT for this 😩 @cakepattycake__ seems like u asked for it @cakepattycake__ we all know it man, u a decent guy we got it, jannah awaits u πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» @riverphhoenix LUCUUUU N KEREEENN https://t.co/QxIJSCT9kG @homiesapien_ omg... wheww love to see it, may u both always find happiness together πŸ˜†β€ΌοΈ @balyas_ulis tiap pagi mesti bebacaan beginian kali ya biar kepangseku b effortless but want the best and want the world is working for u girl make it make sense @keuraeji cutie pie πŸ₯§πŸ’›β€ΌοΈ @happymeaIya HIYY KAN SITU DAH ADA tinggal β€œyuk jalan” GAS LAHHHdamn shawty WHEN https://t.co/IdHMsB9peX @bailasfauri damn ma πŸ˜©βœ‹πŸ»OH MY GOD UNCLE FREDDEEE REPLIED TO MY TWEET???!!! MAAANN 😭😭 yes uncle i’ll be having a sweet dreams for sure thank… https://t.co/go8XUGdqWlAARRGHHH yes strolling around the city, nothing was planned before, just do all the things in an impromptu way 😩 https://t.co/hcv9BqlkvH @AndyCyrus8 ya juga ya bang andy, masyaAllah 🀲🏻 @sekarungberas @coromodol hoalaaa gue juga baru tau ada metode persen gini 😯😯
1/13
2021
@cloddre ihhh jangan dong kan udah dicintai ayang beb πŸ˜ β€ΌοΈ @spaceyal 😁😁😁😁😁 @sekarungberas betul ihhh suka gemes kalo resep pake ukuran sendok dan cup, ga precise kan munjung atau meres padet ato engga pasti lain 😩😩 @poncoiskandar30 AAAAAA sorry to know that :(( biasa ajaa standar alhamdulillah aja pokoknyaa 😁😁 @digidegu cantiiiiikkkk!! @rayvieralaxmana yg penting ikhlas @poncoiskandar30 how was your day bang poncooo @rayvieralaxmana ah suka gitu yg lebih jenaka πŸ˜–πŸ˜–semesta kerja mulu siapa yang gaji @balyas_ulis HAHAHAHAY YUKKK BS YUKKK I HAVE MORE THAN JUST SOME PHYSICAL MATTERS AHAHAHHAYUKK @giparitem WKKWKWKW GUE DI KAMARMAK GUEEEE AJSJAHAHA ADUH AAAARGHshe’s everything i’m insecure about ahahaha painyg hard susah bener bikin nyureng https://t.co/WDSwQmWc9B @talifia_ LALAJASIN..... omg she got REALLY PRETTIER AND FINER ANNNDD ALL OF THOSE BEAUTIFUL THINGS..... i miss THAT era sm, no pain πŸ˜©βœ‹πŸ» @closetowhy hmmm i see i see, takut jomplang ya ay.. @bambeena WKWKWKW SUMPAH w juga cekikikan 😭😭 @smokingchiIIs exactly mister @kipedia_ waduh iya sama2 air tawar juga gue jabanin @anggeeladivya ooouuu i see i see, jadi ga capek telling and setting boundaries ya... begitukah bundo?? @azlyamalika hhaaa i see i see, sedeng sih segituu, semoga dapet πŸ˜†πŸ˜† @biancacabi bener sih emang gue jg meyakini umur ga jamin dewasa, moga kita semua dapet yg bs mau ngerti aamiin @sendagurah AARGHH SIALAN LOOO 😭😭 alfaatihah 🀲🏻 @ladazaa AJSHAHHAA ya aku tau dan paham sekaliiiii πŸ˜†πŸ˜†β€ΌοΈ @alinabaaraz OMG IM SORRY i thought u changed your uname, done pretty <3
1/12
2021

0