Sign in with Twitter

Username:

The @rakabilardo Malang, Jawa Timur

sarap lo

248 Following   259 Followers   9,180 Tweets

Joined Twitter 7/3/14


@Fbrnsyhptrwdrsn dicoba a wes musuh munchen???? @Burhanwzaiyan pokoke lek mbiyodho ga ngejak Alaba, entek2i lawuh jareterpaksa wes Arsenal sing main ndek semisMadrid infone ate mundur soale areke akeh sing melok sbmptnMunchen mek ater2 sego ae wes cukup jarewkwkwk psg after semifinal win taun lalu sm qf win skrg sama2 noraknya @_rzach minggir sek ae ndk tv sebelahmembatalkan puasa dengan baca bukusing nggae psg minggir sek ae @Burhanwzaiyan durung dicoba kok wes ngomong ngaco seh @Burhanwzaiyan tak nteni iki wes ate buko @rizdhuha_ @Ilhamars buka sih kayanyala laposeeee arek wedok ilo seneng arek lanang sing ps an nggae munchen asli e
4/14
2021
guendeng ekkkk buko lawuh konten e burnah
4/13
2021
@freakynuy_ cok ngene o maneh age ayo gae shitpost @freakynuy_ nyanyi gratatatata sek agecokkk koiso arek goang iku lek ngguyu nggarahi ngguyu pisan 😂😂😂😂Misii ada yg paham ga ini konsepnya apaan? https://t.co/AHeAcPgl1C
Retweeted by The @Ace_moyo sahur ambek yang e sing ndi ikiberhubung mene wes posoan awakdewe kudu saling memaafkan, soale lak saling mencintai yakin awm pasti gak gelem.
Retweeted by The @Ace_moyo haeshferdian paleka bagi2 opo maneh iki kiro2 pas posowong nek wareg yo ancen penak ngomongno kemiskinan dsb masio ga masuk @_rzach @freakynuy_ @sevta_id yo ngono iku ketikan e wong lek lahir tanpa tahun @Burhanwzaiyan rinio le tak masakno soto @Ace_moyo diomongno ambek ps an masuk asline iki jon
4/12
2021
Monggo, taek https://t.co/P0HazCP9if
Retweeted by Thewong2 i jan kuat e nongki gumbul lampu biru ambek pink sak arat2wes jon leren beropini ae ayo bagi2 sego kepada yth wong soro ae cek mengerti https://t.co/DxdGdaKCVN @freakynuy_ tinggalkan kumbahau tak enteni balkon ayo nggendam bersamaku
4/11
2021
yaopo yo kabare benjo saikikroso luwe lek iki kak :( https://t.co/gNQKnAdEYk
4/10
2021
@tuancoffeemlg tuhan selalu membasahi semesta, sedang kita selalu membasahi pipi @Burhanwzaiyan kandani ps an kan
4/9
2021
@_rzach @DKPYudha95 mosok sektas eroh za lek yudha ngonoyaopo jon @freakynuy_ wes keterlaluan iki cara mencintai yang e https://t.co/kefjUieql0 @freakynuy_ munduro kak, jokmu teles @GDlnr13 dis first media masih gangguan gak?cok aku iso men gaeroh ciskek sing best seller👦🏻: Sebenernya aku suka sm km 👩🏻: sebenernya udah lama aku jg suka sm km 👦🏻: https://t.co/dD4hCGRnwC
Retweeted by The @rizdhuha_ @Ilhamars @mamangpamungkas @mdeodarari_ @andikadhk @fahd_riyadh @JenLukman @zahraarsyla @GDlnr13https://t.co/TxcUtHq8Z6 @mdeodarari_ aku durung cuk pas iku ga mbok angkat :((( @Ilhamars bg biru menandakan bahwa blio penguasa segala macam air ya kak? @mamangpamungkas @fahd_riyadh rame pol cuk ancen @mdeodarari_ @mamangpamungkas @andikadhk @Ilhamars @fahd_riyadh @JenLukman @zahraarsyla @rizdhuha_ @GDlnr13https://t.co/qtzKl0DqN8cok rame pol notif tak kiro aku digoleki siber polri
4/8
2021
-p dried cassava - paradox anyone ???????? ? ??jadi mulai skrg ga bisa tiba2 -p dj ti ti tiban
4/7
2021
@zahrinafaudia mangan konco ilo penakonok 50 a gae cekelan https://t.co/1ZCzQA2Ye8 @zahrinafaudia udahiso ae kak hendrik ikiihhh https://t.co/t8jXjjF2Ru @AdobeAfterYou @graceandvirtuee @JenLukman kok yg ngomongnya dr hati malah sampean ya bukan saya.......... @graceandvirtuee @AdobeAfterYou @JenLukman udah kaya harry sm meghan ga sih aku sm jen????? @graceandvirtuee @AdobeAfterYou @JenLukman yg sarkas kaya gini ada banyak tp knp selalu aku yg dieval...... :((((
4/6
2021
@Burhanwzaiyan 🎮🎮🎮🎮 @starboindo “santuy bosque” @zahrinafaudia template tweet mahasiswa krisis eksistensial di usia ke 7 @Burhanwzaiyan ps an a
4/5
2021
ngeri ancen genjrengane hendrik https://t.co/BwiJoXlFNa
4/4
2021
@Ace_moyo ps an formal ae masuk iki
4/3
2021
Panas? 😳 https://t.co/owi6trWuHq
Retweeted by The @zahrinafaudia ngotot ping 14 semesterMampir @malangthriftfest di malang city point gaskan sampai tanggal 4 april booth kita ada didepan pintu masuk sebe… https://t.co/aCFcqyneJZ
Retweeted by Thetida sabar bertemu sobi asia timurku
4/2
2021
the real kente 💔💔💔💔 https://t.co/s8SvUltIsI https://t.co/kw5IYnMCnQopo nggae madu mongso sing gak ngendal lek ditinggal dakpengen nggae getas sing sekirane lek di ghosting sedino gak atos @zahrinafaudia atos rek mbak iki koyok getaseverything about wasting foods never been funny to me https://t.co/q87trHxrqg
Retweeted by TheTweet ini diketik oleh tangan yang belum sempro https://t.co/s8SvUltIsInandi burnah wikal iki kok ganok konten sek edukasi
4/1
2021
aldo tok iki mabok ngarani tasbeh jarene salad @Burhanwzaiyan @freakynuy_ ramban a @rizdhuha_ @zahraarsyla @Ilhamars ajipKirim dikit gas, kirim banyak gas💨 Kalo mau melipir ke toko ya gaskan juga💨 🏠 Toko Budi Jaya 📍Jalan Raya Saxophone… https://t.co/jx8DS26OtD
Retweeted by The
3/31
2021
@Burhanwzaiyan @freakynuy_ ojo sampe vario kalah ambek revo. cukup saripin ae sing ngrasakno pahite diselip 110cc. @freakynuy_ wes ndelok konten e yayan a ndrikErling Haalaland Thayyiban https://t.co/GEYlYLXcZl
Retweeted by The
3/30
2021
piye nek arep mbales wong wes ringkesair susu yang belum dibalas dengan airy roomsBPL finale terngaco https://t.co/QzC3MgaF69 @adamagedgoodz bijaknya tergantung patungan 🥲 @adamagedgoodz asli. dia doang yang bijak tapi ga pake mabok.cokkk arek iki rek piro jon kiro2 ngundang awakmu https://t.co/gIYfoMLfKy @Burhanwzaiyan yayan ekkkk lek gak konten ngaco yo konten sex hare saikhiii @Burhanwzaiyan terpantau cerah dan majuuntuk urusan duniawi tak serahno fahri skroep sek ae @_rzach selambune cokkk ngaco wkwkw @starboindo daripada “utti” @mamangpamungkas tumben ga dibasahin @mamangpamungkas Pen ganti first media
3/29
2021
ojok oleh sek wes dolen nengah yang e samean mbaksenggreng https://t.co/Y9VZw9IllIpindahan digejraki ada band tok @zahrinafaudia rektoratya karena semua orang berhak bahagia. kalo memang bahagianya adalah menyakiti sesama yawes nrimo ing pandum adalah dalan liyane.
3/28
2021
@JenLukman alhamdulillah gaada jen, aman kok pokok open start from 10.00-23.00 @anaaan___ @zahraarsyla mbak kandungku a? @JenLukman godain aku jg dong jen
3/26
2021

0