Sign in with Twitter

Username:

2,212 Following   3,466 Followers   54,842 Tweets

Joined Twitter 3/8/20


@peduliinakuu @nocontextbapack @adelforger ORNG GILAA😭😭 @capekoii macett @adelforger HAHAHHAHA @adelforger vit cium ka @macndim ok @OreganoSalmon sopa? @capekoii ok
7/4
2022
@Askrlfess janji ga irii😔 @SoloMenfess pajang tugu lilin @peduliinakuu @adelforger @cursedkidd @ervinad__ KWKWKWKKW JGN GITU, GA BOLE @mahdinosaur kok lucu ya @Askrlfess wkwkw semangat @sbyfess bgt nder☺️☺️ @convomfs ada @convomfs yaaphysical touch + quality time = 💗💗
Retweeted by veje @moonsrust gemes amat @nocontextbapack @notreaIlyok @awtofokus bhagia 100x lipat @memefess buset @convomfs aku @convomfs jd babu kucing @notreaIlyok @1segantes sama km to biar so sweet @1segantes @notreaIlyok @notreaIlyok @pemdasusahwaras org g pny hati nurani☹️☹️☹️☹️ @gothed @notreaIlyok @gilbhas @notreaIlyok @pemdasusahwaras @notreaIlyok @bapackjay dimana @urgoodboy0 @tanyakanrl @notreaIlyok percuma, ga bakal di dengerin
7/3
2022
@smendesvocal @notreaIlyok @tanyakanrl pacarku @ohmybeautybank crop top putih @urgoodboy0 usaha dek
7/1
2022
@icecreamlotuss TP TU GEROBAK ORG JUAL SOTO LAMONGAN @icecreamlotuss soto lamonganI want a clingy dom. Always hold my hand when we are out, always want a kiss, always want to have a physical touch,… https://t.co/UuB1ROinGu
Retweeted by veje @gasukamain_twit engga @FOOD_FESS @notreaIlyok @urgoodboy0 disuru temenmu @ohmyluj @vvalkspcrkle busetlagii https://t.co/8En8VBIrlE @aqualiousss kyk knal tmpatny @convomfs suka tp gabole @belonginurarea jason siapa @Hizkiarif ora @urgoodboy0 @notreaIlyok ak jg mau di dm mas charles dong🥹 @jennnsza seneng @yesifaa_ hehe @satyaekaputraa 😀 @sbyfess lucuu🥹 @luuluuuw_ asik @haselnudeaddict susah @notreaIlyok giveaway aja kai hope he buys u flowerss i hope he holds ur handss @urgoodboy0 @tanyakanrl cobain ga sih @stevvv_duh sore @convomfs https://t.co/06ShmGZ6kA @TTSLongtong dah gila @pemdasusahwaras bisa gini ga @notreaIlyok @fumafren nahlo @adelsloveu @halupulisi hus @adelsloveu @rizqiwardani96 @bijikambingg helm bogo cok @adelsloveu @tanyakanrl buset bisa gitu @swidipaiy spill yg orenn @lucxifvrz iya @MlKCOW gaa @bukancwkmu loh baru @shflywz iy @SoloMenfess waduhh telat titik ngadek
6/30
2022
@convomfs jtp, bns @coffeebeannn_ iy @raptured_devil harusny gt @notreaIlyok @convomfs es krim glico @jennnsza 9 @convomfs kekny ak mau ini jg @notreaIlyok @keezkx mana @tanyakanrl @notreaIlyok @convomfs BUSETTTT @coffeebeannn_ stres @nayaurlist skrg @urgoodboy0 turu @urjilalo tebak @iamtiffanyyyyyy ndak @moyeui hi @notreaIlyok https://t.co/rPE58qc9Pv @urgoodboy0 y bntr @heyimanii @awtofokus @winmetawin @metawin @acaramelchiato nyesel nnti @p0otat0es ada @iamtiffanyyyyyy ni apa @iizzhall bca @less_sugaarr jelly @p0otat0es @lovioseta @convomf @betchesie @pxchbey @_ayadidntsleep @croflayaaa @mmatchaaaaaa @lalailaa_https://t.co/nimIrngbAK @B4DASSBI4TCH ngga ah @semijamet lucu @dqrkspk iya @zyadorable iya @iammabro gtau @jayakabajay mau coba @notreaIlyok
6/29
2022

0