Sign in with Twitter

Username:

Omar Borkan Al Gala @rasarab 50% Manual 50% Robot

I'm Grey Hat SEO • ORM 🦉 - Internet Marketer 👽 Football, Blogger, Data, Podcast, Fixed Gear, Techno Future 🤖 & Cryptocurrency Trading 📨 gmail@rasarab.com

6,196 Following   35,938 Followers   211,809 Tweets

Joined Twitter 6/16/09


@bernadsatriani nang camp china, seko bsd mauElek kabeh https://t.co/9wc3Qn1lD7Yang penting meriah 😂 https://t.co/8IJj5UKKj8😂😂😂 https://t.co/rAUNUFm8sn @Galih_fajar nek misal url kui diblock akses e maksutku, golek seko url le me cache nang google iso. ono sik wes di… https://t.co/Zgf2IH1PNb @FlavioAzzaro Compañeros de Messi en Argentina. Compañeros de Messi en el Barcelona. https://t.co/C9xCUQEI19
Retweeted by Omar Borkan Al GalaIki ojo ditonton lho @rasarab https://t.co/QmuYGQkpIL
Retweeted by Omar Borkan Al Galamlem https://t.co/cNslTB9LCT
Retweeted by Omar Borkan Al GalaSirens sounding in Amarillo now! #TXwx #tornado https://t.co/JzmckfkE2n
Retweeted by Omar Borkan Al GalaAn anaconda measuring more than 50 feet found in the Xingu River, Brazil https://t.co/ilV6aPghVP
Retweeted by Omar Borkan Al GalaTornado turns concrete building into rubble in seconds https://t.co/TrNPPj9Zrz
Retweeted by Omar Borkan Al GalaThis fish https://t.co/WklgNAxCUj
Retweeted by Omar Borkan Al GalaImmense power of a Jaguar https://t.co/hNwBYvXads
Retweeted by Omar Borkan Al GalaTough Buffalo drags a Crocodile from the the water https://t.co/CdgQPOVsU5
Retweeted by Omar Borkan Al GalaWearing an earring that doubles as a lighter. WCGW? https://t.co/JME8EdThZT
Retweeted by Omar Borkan Al GalaJumping with a 45 pound weight tied to you, WCGW? https://t.co/JG3SBlKDLm
Retweeted by Omar Borkan Al GalaWCGW if nobody checks out the path before we all cycle down it? https://t.co/3Nj7ZIBtv8
Retweeted by Omar Borkan Al GalaAlpes. https://t.co/ud1RkPTzBX
Retweeted by Omar Borkan Al GalaSunset at Niagara falls. https://t.co/MH976qk6ir
Retweeted by Omar Borkan Al GalaThousands of New Zealanders of all faiths joined together in worship during a national broadcast of the Muslim Call… https://t.co/YTbdDDvYqG
Retweeted by Omar Borkan Al Gala @adrifarhanm rareti, bot ku waton post @Fadlikputra22 Sabar, pindah tanggane wae @Aripcage kemungkinan mukbang asmr @distanggara ndelok timeline mumet masalah e @Van_njul trefik dan dollar tak pernah bohongMe : “Ya Allah ini gimana belum belajar sama sekali mau diisi apa nanti ujian 😭” Najwa Shihab & Maudy Ayunda : https://t.co/y1euL9x7Ic
Retweeted by Omar Borkan Al GalaLihat mainnya Argantina ini langsung bikin yuporia Betis Messi jadi lucu 😂'Stunning' treasure trove of thousands of undiscovered fossils found in China https://t.co/ypRewcsQda
Retweeted by Omar Borkan Al Gala @mohammadgibon Cah Barca po ?Raheem Sterling pays tribute to 13-year-old Palace fan Damary Dawkins who sadly died from leukaemia last week. Clas… https://t.co/7VzRBMxTyx
Retweeted by Omar Borkan Al GalaPoor kid!! 😱😂 https://t.co/y9N425G2iM
Retweeted by Omar Borkan Al GalaNever judge people in crypto by the money they have, judge them by the money they walk away from.
Retweeted by Omar Borkan Al Gala @LutfiHidayatR jane niatku mung deep, raseneng ndelok le do main juga nek pas srawung ngobrol 😂Mau ujian malahan pada seneng, Aku malahan mau nangis. 😭 https://t.co/ZPPH8GlBmw
Retweeted by Omar Borkan Al Gala @dondihananto Mendingan ini 🙊 https://t.co/wXhscc5Hiv
Retweeted by Omar Borkan Al Gala🗣 Wayne Rooney on the Premier League: "I hope Man City get over the line before Liverpool... I remember when they… https://t.co/YR90qo0z0B
Retweeted by Omar Borkan Al GalaLast time shit was going sideways yall was shillin Forex trades based on geopolitical events 24 hrs. after the fact.
Retweeted by Omar Borkan Al Gala @KopralCebong @MudasirRomini @Jovanka_vanke diskejul makanya pak bong @helobenny pacarku @pevpearce ya seneng pubg makane aku seneng mainBakalan kangen konten2 Kimi kalau pubg jadi di blockir 😪 https://t.co/sVjscwD01gPerbankan Dukung BI Bikin Standardisasi QR Code Payment https://t.co/qRG03Zi4X9
Retweeted by Omar Borkan Al Gala @rasbanten tenggelam maap, lagi kosong ini mang nyari di BL aja 230 anjungkir balik cari wang https://t.co/rhfCnyZRBZ
Retweeted by Omar Borkan Al Galahttps://t.co/DpWaXXKlOHhttps://t.co/FA7fJJYJ3y @soolihinid itu lokasi makanan yang sering mampir, biar gak lupa aku masukin list favorit, faforit logonya ❤️ biar… https://t.co/iQUdAY4i5a @dhannywij iyakTani seyyeng https://t.co/kkccTR2BmANaluri babon, kecepatannya berapa knot itu https://t.co/CEbPoj23pu @siscamawaski https://t.co/yiGlzDn6GJ @richmansk 8 bulan disini rasanya kayak tiap hari di jogja kalau hari sabtu 😂 @uradn @widodolestari @et_tjah au manut tapi sorean ya nek sida, rapat fpi kebayoran dulu menentukan harga usgKenapa gak gini terus tiap hari ya cuk https://t.co/R3DOLfr6jo
3/23
2019
Sebarkan mulsa dengan cara mudah menggunakan blower ini.   https://t.co/xKrm7a6JqzJangan biarkan imajinasi manusia berkembang terlalu cepat https://t.co/a1MNRdJFeF"Only 10% of phones are recycled annually" Economic Geologist Dr. Colin Wilkins urges the public to think about t… https://t.co/UPsl4aiBDu
Retweeted by Omar Borkan Al GalaWhat happens when you put a smartphone in a blender? Scientists found a mix of elements, some of which may be linke… https://t.co/fQ7Di1DgWa
Retweeted by Omar Borkan Al GalaDark... So dark.... https://t.co/2TGnx4MAdi
Retweeted by Omar Borkan Al GalaThe bigger, the better 🍬🍭 https://t.co/zmFLHEhGGJ
Retweeted by Omar Borkan Al GalaEven if they had a low GPA, millionaires are known for their grit https://t.co/3oLZN5AFUR
Retweeted by Omar Borkan Al GalaThe jets ensure every corner is cleaned 💦 https://t.co/9WlAtIGMw4
Retweeted by Omar Borkan Al GalaWait for it 😂 https://t.co/QOqIRVCyRS
Retweeted by Omar Borkan Al GalaYou'll fall in love with this Mediterranean ice cream 😍 https://t.co/JFewdcr8lB
Retweeted by Omar Borkan Al Galaibanya hatiku SEYYENG Salah - Potret but sayang changed to SEYYENG https://t.co/7M92kEJooJ
Retweeted by Omar Borkan Al GalaUnbelievable 😬 https://t.co/QxEFsVeSzy
Retweeted by Omar Borkan Al GalaBig banks are using AI to keep out of trouble https://t.co/YCN6KqFMcN https://t.co/8St1BUvqTU
Retweeted by Omar Borkan Al Gala @obby_h ane suka by data sih karena sepakbola sekarang by statistik kalau dipasang main, rasional mungkin gak sampai 10% digunakan @obby_h faktanya by data under 20 dari dari 2015 cuma dia. Top asis dan goal musim ini bahkan dia nomer 2 dibawah Messi @SeptiYulianti17 coba minta ke @aniesbaswedan atau @sandiuno mbak siapa tau dikasih @knoxxturnal sofware e wes ono akeh le adol @obby_h tolong saya dikasih tau siapa selain dia, berdasarkan data ya kalau bisaWomen in New Zealand are donning headscarves to remember the mosque shooting victims https://t.co/DrY1pFeKVZ https://t.co/vhV8H9PTld
Retweeted by Omar Borkan Al GalaMengungkit janji bantuan modal OK OCE https://t.co/USxgwPDa021.600 Tamu Hotel Diduga Direkam Kamera Tersembunyi ke Situs Porno https://t.co/pq3jMuWQcF
Retweeted by Omar Borkan Al GalaIn the West, white-nationalist violence is catching up with the jihadist variety and has in some places overtaken it https://t.co/x9lQAHokcA
Retweeted by Omar Borkan Al GalaAne rasa mungkin cuma Mbappe yang bisa nyamain atau palinggak mendekati Messi dan CR7 kelak prestasinya. Atau malah… https://t.co/FbGqOZ4wZwMessi CR7 vs Legends 🎥 https://t.co/rGz5ubaxNn https://t.co/XHKGjpoDNvHow completely & utterly insane is this - Messi & Ronaldo’s combined stats from the 08/09 to the 17/18 seasons: A… https://t.co/zl6raqGKA4Western Union teams up with Stellar collaborator to enable mobile wallet transfers https://t.co/GPkplotjl8
Retweeted by Omar Borkan Al GalaHey SREs and #SREcon folks! The amazing project at https://t.co/eq6JNqxd6X (single sign-on with multifactor authent… https://t.co/DygyNEO7dH
Retweeted by Omar Borkan Al Galaaqu saat banya pikiran: https://t.co/U38Ayg85B6
Retweeted by Omar Borkan Al GalaRasah dipikir mba , ancen wong lanang yo kabeh podo ae 😌 https://t.co/binlSaQa14
Retweeted by Omar Borkan Al GalaYou may have seen these sisters on @QueerEye — here's what it's like at their Kansas City BBQ spot 🙌 https://t.co/3qyPfVuBcT
Retweeted by Omar Borkan Al Galahttps://t.co/QA9yquvnqPhttps://t.co/kwqsZMvAZN @Aruedita @Galih_fajar sesok milih 5 sing sak kertas presiden sing papat caleg. pilih daerahmu terus pilih arep le… https://t.co/Re8zbWcPE3
Retweeted by Omar Borkan Al Gala @rasarab Naisss nemu,, dan lumayan nggo bacaan selingan wiken,, Dri pada nyimak berita tipi nggunu2 wae, bosen jg https://t.co/iCALxjS660
Retweeted by Omar Borkan Al Gala @Aruedita @Galih_fajar sesok milih 5 sing sak kertas presiden sing papat caleg. pilih daerahmu terus pilih arep le… https://t.co/Re8zbWcPE3https://t.co/nJ1sUzsJ23 @rasarab Motivasi dan target sasaran: copas https://t.co/vELcPSN3N9
Retweeted by Omar Borkan Al Gala @rasarab 👦 : makkkkk ngelih!!! 👩 : Sik to sabar.... Iki endok e malah ngabar isine
Retweeted by Omar Borkan Al Gala @Go_Njreng @rasarab https://t.co/dHk5wfPryp
Retweeted by Omar Borkan Al Gala @Galih_fajar kayak e njuk digangbang server e seko post ku kui 😂, njuk gono kui. nang url e sing nang partai wae.… https://t.co/NA1ZbTVB0y @pilotkombi iyo sing versi kae, nang IG ne isine mung misuh2 i wong sambat tok @jokerbillah waduh lali iki aku yoan @detikcom Manteb judul dan isinya 😂😂. panen trefik https://t.co/M6ZyXxztpCPT MRT Jakarta Siapkan 790.000 Kartu Jelajah https://t.co/u8xBAxv8lZ https://t.co/m8aR0pMxwR
Retweeted by Omar Borkan Al GalaInilah Taufik, Bocah 7 tahun penyandang disabilitas yang miliki keterbatasan mendengar dan berbicara. Ketika gempa… https://t.co/lWT1ZJWzY4
Retweeted by Omar Borkan Al Gala🗣️Ronaldo on Messi's hattrick vs Real Betis: "I saw that.. it was really good! That third goal was unbelievable. I… https://t.co/YEj96BKsR4
Retweeted by Omar Borkan Al GalaVAR on the streets... 😂 https://t.co/aFt7sk910f
Retweeted by Omar Borkan Al Gala
3/22
2019

0