Sign in with Twitter

Username:

RASARAB ⤴️ @rasaraba Malaysia, @rasarab kena suspen

Pabrik Figur • I'm Grey Hat SEO • Internet Marketer 🦉⚽ Blogger, Adsense, Podcaster, Data, Kuliner Masak,Techn Future 🤖 Daily Cryptocurrency Trading. 📩 DM aja

749 Following   4,544 Followers   14,473 Tweets

Joined Twitter 5/19/19


Sak bejo bejane wong maido isih bejo wong kang eling lan waspodohttps://t.co/QSnnQo2HgChttps://t.co/wU7QxK8Oxwhttps://t.co/yihntAcJoz @vetamandra is that you? https://t.co/UecR5sr3HG @uradn @wednesyuda kemungkinan iseh lancar mungkin, makane kui jerman ngiyani US gawekke 500jt masker. Tapi nek ven… https://t.co/dCjIKT6Qtp @boeingr tor aku nek liquit lokal ki yo biasane nek enak langsung tuku go 2 sasi, mengingat nek lokalan ki ketabila… https://t.co/OHWeEXnh54 @azisbakhtiar didol 3k we sebulan auto bep paling @wednesyuda woh murah nek mung semunu tak kiro ki 300M an, taruhlah karo ini itu 4M nek sebulan iso 1jt masker wae,… https://t.co/Wiy50V2f6u @boeingr Aku wes nyetok dinggo 3 sasi 😅We need to talk about Jonathan Biabiany's incredible career. - 2004: Signs for Inter Milan - 2009: Signs for Parma… https://t.co/SWzTxn1KpH
Retweeted by RASARAB ⤴️https://t.co/Lsm7dI97OKhttps://t.co/JCZUW5wpsjhttps://t.co/reEjA0CuzYhttps://t.co/2cqzhuzLHthttps://t.co/8bW3OHLWNehttps://t.co/i7pgCzG0YO @widodolestari Mulai membiasakan pake kacu dan ndodok iki kayak e aku kuduneaku suka body goyang mamah mudahttps://t.co/DO2DYDyP0r @lelahku Cen paling penak nanggoh nimbun panganan ra nangdi🇺🇾 Luis Suarez is one of the best strikers the Premier League has seen. Love him or hate him, this man was fucking… https://t.co/Ycl0O4HGH0
Retweeted by RASARAB ⤴️https://t.co/ZWsHzgt0sRBarcelona fans seeing all of their legends getting old... https://t.co/GI0Apdme67
Retweeted by RASARAB ⤴️ @uradn wo ya ya paham aku, bener juga ya kemungkinane ngonoo @uradn Kiro2 karena opo yoThread yang menarik buat dibaca2 https://t.co/tgd3qhsaighttps://t.co/B1bU2anle2 @isnankambing Yo ono lah koe mesti kakean koding arang srawung @rasaraba https://t.co/gmF7AUj5Mw
Retweeted by RASARAB ⤴️https://t.co/37ACoMfVjnhttps://t.co/CWo7UpmnyE @jenggotja @saktyadahana @et_sokran https://t.co/EtB70ZaZ49https://t.co/MN3B7mETIc @_uje @CakraWedaL Cen menarik kok 😂 @ask_rizqi Kalau yg itu kayak e tebel soalnya sebagian custem aja bukan yg emang khusus bikin apd. Ane juga kepikir… https://t.co/RAnu95WWtA @CakraWedaL Nek aku dewe menyakini jane mung singkek vs hotdog. Sing mulai sing endi kui embuh tapi nek aku condong… https://t.co/d7QCAlMh9A @_noorarip Gek karo kalungan gunting diputer2 😂 @jjkek Iyo bener @ang_gatille Tapi sing kudu paham, kui hampir berlaku sak donyo. Jane kabeh yo ngono. Thailand malah ditinggal nang… https://t.co/fdo3clDT6x @Wafie_Anas Yang pas rapat emang hoax tapi itu memang dia pas ngunjungi RS pasien yg positif korona https://t.co/M8g7JFA7eC @KKholisha Opo meneh nek batuk kering kayak e, telak e le ancang2 soyo dowo @mas_aro Nek koe le menghembuskan asap karo idu yo nulari
4/1
2020
This guy is dancing on the ball 😂 https://t.co/fcDOah6uiG
Retweeted by RASARAB ⤴️ @rhmdHD Koyo kudu ngono cenan nek peduli wong lioPutin selalu gini kalau rapat :)) https://t.co/dsKIexMdxB @kholidfu Nganggo tangan we iseh muncratSimulasi wahing https://t.co/2JhhH498FTWe have extra FDA-approved ventilators. Will ship to hospitals worldwide within Tesla delivery regions. Device & sh… https://t.co/34PQmddogo
Retweeted by RASARAB ⤴️Wes digawekke kui https://t.co/nUb3or5t9vHarga udah lumayan terjangkau. Kalau ada yang pake misal buat jadi mantrol atau apa gak usah dianggap seolah gak pe… https://t.co/7fvsLSMRtT @tjamat marai edan pokok e @madkimma tidur aa' énjing parantos @bernadsatriani @banumelody Dudu ninja to?Pokok e nek mbandingke karo luar ki tetep bersyukur karo kahanan nang kene. Masalah gov e nduwur ngisor leda lede d… https://t.co/YDm74gXeeYLagi pada seneng ada ginian disana, disini udah minggu lalu. Masih ambigu kalau barkena langsung test dan tanpa swa… https://t.co/KUyykDPHDSCoronavirus death rate is lower than previously reported, study says, but it's still deadlier than seasonal flu https://t.co/Q3nPdBF10ZJangan lupa modol @damarsantosa Nek aku, sing dibangun ki mung rasa was2. Ora tau bahas bahwa keno virus pun jane koe ramasalah nek i… https://t.co/A2TGMGNBwOPas kondisi gini disana RS nya pada tutup karena gak ada biaya, kalau belum dapat jaminan duit gak pada buka Netiz… https://t.co/pRQzvgbhpF @tgblz Kayak e nek kene do mudik iki, jane nek dodol yo akeh le tuku dan pasar yo iseh nornal mung jam e dibatesi tokKacek e ki rapid e wes mlaku dadi sjw data ne wes oleh data positif akeh. Singkek & kpop ki jane kayak e wes ora se… https://t.co/hmwmh3QBvZ @tgblz Manteb wi. Iki golek sawi wes rano tukang sayur ket wingi mubeng ndadak nang pasar saikiNang luar ki iseh do padu nganggo masker opo ra nganggo masker dan kui ya iseh padu nek nganggo ko tenaga medis e k… https://t.co/wKb2FUbnefSmall Businesses Depend on the Stimulus Package. The Stimulus Will Depend on Fintech. https://t.co/G5ApyfUM9xSak jane mbok tenan masalah iki nang luar yo podo mumet e, opo meneh negoro sing ora ono tambal ban dan cawek ndadak go tisuI Spent A Day In The Coronavirus-Driven Feeding Frenzy Of N95 Mask Sellers And Buyers And This Is Wha... via @forbes https://t.co/fXOWnBaPxDHeard from a friend in China that manufacturers are selling masks to Europeans who are outbidding American importer… https://t.co/TPq5dSgdSq
Retweeted by RASARAB ⤴️ @indrasu mung kacek e iklane rano @indrasu kudune iso, dan le iso kayak e lagi indosatMenurunkan kurva ki after efek e njuk jerawaten delet engkas bisulen https://t.co/szR3QnNOlV @matriphe @memethmeong Masalah e kui dalhadot ki tipe olahan kopi nek diombe nangomah opo dibungkus rasane bedo @BerandaJogja sambat @uradn Gak reti update e meneh, tapi nek menurut info posisi mulai ditutup baru tanggal 23 kemarin. Kayak e juga ng… https://t.co/z6dNJ5exT1 @memethmeong @matriphe Uwes mbak, aku ya bar dek e instastory awal2 kae langsung gawe akun 😪 . Podo ribet e aku men… https://t.co/QiFvYwEuzP @matriphe Kayak e iyo, + mergo kui juga njuk do golek kesibukan gawe dewe 😅 @matriphe Goro2 tasya farasia 4 dinonan wingi njuk langsung kabeh do gawehttps://t.co/ZngtZtpfLxhttps://t.co/yqR0DlBXHl @banumelody koyo ngono kui ta model model sepikanmu?https://t.co/cjF0SAJDy4 @uradn Sektor wisata yg menanggung banyak nyawa. Itu inggris zoo kebon binatang tertua di dunia minta bantuan publ… https://t.co/idULr9gpIqbabi guling terguling.... https://t.co/2RrgaI69DK
Retweeted by RASARAB ⤴️They asked me if I was ready, the correct question was, is @MLS ready? https://t.co/Ze8MpwKXtz
Retweeted by RASARAB ⤴️🍎 🥕 The food distribution operation running at our stadium for local people is now in full swing. #ToCareIsToDohttps://t.co/hsFxSUIeQn
Retweeted by RASARAB ⤴️HEH @BIMACHO1987 NENG NDI KOE !!! https://t.co/PKeOPbkYms
Retweeted by RASARAB ⤴️ @cengluwae Madiunhttps://t.co/0Ajte9Xsj0https://t.co/qklr9luOaK“COVID-19: WHY WE SHOULD ALL WEAR MASKS  — THERE IS NEW SCIENTIFIC RATIONALE” https://t.co/rN2qqugbOPFunny how characteristically each country reacts to the coronavirus. China tracks its citizens' every move. Hungary… https://t.co/AacJEms5dM
Retweeted by RASARAB ⤴️13 Massive Companies That Started During a Recession https://t.co/eD6pIEpt57https://t.co/vVZbe6iSbsListen to your music with mpd and ncmpcpp https://t.co/TMgzQ2NLCtSo cheeky from the kid. 🔥 🎥 IG/Saracasticoslz https://t.co/s77AjiLDcZ
Retweeted by RASARAB ⤴️ @et_sokran https://t.co/I7gcoMhAa0 @et_sokran https://t.co/34G3PUpjuG @et_sokran https://t.co/jcbCsCh106 @belibelidotcum Soimah bang @kisbetSihite @LordRio82 @Blesstopia Jangan lupa selalu cek email nek jarang buka email bikin filter emaile di hp p… https://t.co/19igtvaV4u
3/31
2020

0