Sign in with Twitter

Username:

rave @ravelody melodrama

tweeting in harmonies.

1,000 Following   9,427 Followers   2,732 Tweets

Joined Twitter 10/10/21


finally just finished listening to harry's house and all i am saying is that this is my favorite release of 2022 so… https://t.co/4vTzs565hO @phantasytracob this album is excellentnangis di track 7 cuy, matilda got me #HarrysHouse @ralphiarn let's talk about this album first 😅gonna listen to #HarrysHouse omg, lemme know what's your favorite so far? @memberaries @lovetoysxv padahal aku bukan yang ke sepuluh jangan berbohong dikau😅 @lovetoysxv @memberaries yang ke sepuluh omo @ilovefikez say it louder @boltsofbalthakk tiredddddd😪
5/21
2022
i am done with this multiverse shit can all these characters just being one and only https://t.co/73BMfFVWmI @gosahdicarideh u too pin! @thehazyglow ahaha kasi tau eyin @ChocoNuteee cool @mjnotmjackson u too abi @ursweetgirlibe aduuu ibeeee 🥺 @aiiskriiim disiniiii @flyhighscorpio hapjum @sagittariussboy falllll makasi @ChocoNuteee nat kamu juga @xyhzgv happy friday @hazzzelnude heyyo piittyyyuu @ilovefikez thisssss @nopanjing makasi nopa juga @brthespce hey ika @ilovefikez hello 😄 @bkandewipersik mandi mulu @salepjerawat aloo jerrr @dracecula happy friday gresssss @merkkeju u toi mouza @croissantcoc happy friday zel @mmatchaaaaaa bbyyyy @bunnybeezz aw thank you jordie @RedVelvtAdct u too vin @scarletwitccch kamu juga heh @kyyv_v aloo kiaaa @bwobx aloo zan! @capebtull yunia kenapa kamu gelap avanya ada apa:( @malikaajjah kiw @namakupetir sudah ada yang mendekati ^^ @jrzyrr_ omg hello @qngewe u too @dracecula hu dasar @pxchbey nanti malam okay @bxsrweng thank u @pxchbey anggun ni @ouraaalyf tadi suda @lovetoysxv aku sudah bawa crayons @novoamorontario dm 🤓 @novoamorontario alooo @thehazyglow iya bgt udh jarang jbjb ni rave maaf @thehazyglow eyiiin @sukaksukaksukak yuhu @yourbluechavez ganbatte @calesiyen u too! @shitpostofby heyyo ciaaaa @lovetoysxv yuhuuu!happy friday y'all https://t.co/udwMW4ZNI9 @freakihooman pretty af @freakihooman sama bgtttt
5/20
2022
@ralphiarn yaampun😭 @shitpostofby @convomf @ajelselalubenar @kilaedah @luvyouara @ccutieezs @cacangcuttt @chillyrequiem @chizumelthttps://t.co/G6P3ebC80F @cantbetogether_ ganbatte @ketoprakenakk gagitu pls 😭 @nyctphili4 heyyooo @sagittariussboy hati hati di jalan @bxsrweng netflix n chill @qqnaravit sean bagi gakkk @xxodpp gabole gituuuu @biskuwats wiii bagussss @croflayaaa tag dong siapa aku ketinggalan @justleoboys semangat omoo @Alejandro5173_ stan sapaaa @shacarell ciyeee @onlyhumanbby biar tissue nya dingin wah bener juga @buayakebon happy birthday king! @pxchbey @convomf anggun you know you'll always be one of my favorite moots @convomf @ravelody 🫶🏻
Retweeted by rave @croflayaaa @convomf aya bener nih rave your favorite r? 🥺 @brthespce @convomf @jodohzaynmalikk @wintersizen @rarajuseyook @aylasiterr @ketikansayaa @Fkylgi3 thank u ikaaaa huhuuuu
5/19
2022
@flyhighscorpio follow back kak @mmatchaaaaaa cantik sekaliii @sagittariussboy fall mulai deh @favoritenotifee males bgtttt 😩 @aa__juna otakku berpikir yang tidak tidak 😭 @xyhzgv gemesss @Aisyahnh63 🤩 @novoamorontario semangat pipooooo!!! @and0fpll potong sendiri aja @nalxyzlpffskpuf aloo bby @n000tdisc being unique that nobody can copy>>>being pretty is too obvious, but being unique >>> @udikatif wish u the best! gonna miss your art content huhu @shitpostofby @convomfs @kentanggrngMCD @yourcrazyboys @chizumelt @alapyuu3k @sukaespiscok @burgermmekdiihttps://t.co/frNZgdvyhX
5/18
2022
@chizumelt aku tebak order nasgor @gadisperawaan hihi km juga ya @whtever__x hope u too @chizumelt stay happy @ralphiarn valid. @ursweetgirlibe sending u happiness !
5/17
2022

0