Sign in with Twitter

Username:

Raymon @Raymon_053 Enschede, The Netherlands

🏳️‍🌈 hij/hem Tukker | KWW | FC Twente | Geeft ook wel eens serieuze antwoorden | Weet wel iets van kinderen met een uitdaging.

271 Following   58 Followers   2,471 Tweets

Joined Twitter 6/12/17


@Rob20_11 Twee flesje meenemen. Hey pa, ik heb er voor jou ook één meegenomen. @DeNater Netjes hoor! @TarikSilic Goelag in Noordoost Groningen? @Rob20_11 https://t.co/gACarFZKwi @Rob20_11 Mooi. Kan ik eindelijk eens andere kleren kopen dan kerstkleding. @cdavandaag @RaymondKnops Dan had dit kabinet de cultuur subsidies wel wat meer over het hele land mogen uitsmeren… https://t.co/8x7vPAYZHF @Rob20_11 Die ziet er leuk uit. Oh, hij heeft ook nog inhoud. Wel jammer van de meisjes. @Rob20_11 Dat krijg je met nieuw haar. Dat is verwarrend. @Rob20_11 Ga eens wat doen
12/4
2020
@JarnovStraaten @DieTukkerfries Jammer hoor, hierna komt de piek in het magisch denken. Zonde dat we dat moeten missen. @JoylessRoger @MennoWolff @palpeet @DieTukkerfries Ik gok Yanick Chevalier. Wordt gevolgd door JFVD en zijn profiel… https://t.co/TUeDDKcEHM @middelmateg @treinjoch Scary dat jullie in zo'n korte tijd zoveel van elkaar weten @joaquimwiers @Rob20_11 @martinandclay @diansjovis Weet ik veel. Ik ken Tinder alleen van naam. @Rob20_11 Fijn om iemand zo makkelijk blij te maken. Normaal moet ik meer uit de kast halen. @lammert @wol Wat hij 👆zegt @Rob20_11 @martinandclay @joaquimwiers @diansjovis Is er geen Grindr voor straights? @Rob20_11 Valt niet op hoor @Rob20_11 Vrouwelijke fotograaf neem ik aan?Kan iemand die huisjes even recht zetten? Ik krijg er jeuk van. https://t.co/yrzjDH1wSD @DieTukkerfries Terrortukker. Voor de duidelijkheid: ik was het niet. @Rob20_11 Dat heeft de kapper mooi gedaan. @DieTukkerfries De leden natuurlijk. @DeNater En ik geloof het ook nog. @Rob20_11 Wassen en watergolven. Altijd een goed idee. https://t.co/Lk6tq0Fm56 @middelmateg @ricardobrouwer Denk ik ook. Ik zag Jomanda achter het raam voorbij zweven. @Rob20_11 Ik stap gewoon even de grens over. Weinig vertrouwen in Hugo de Jonge. @wimdaniels Ik ken alleen olifantenpaadjes. @jadejoosten Kun je beter bij de originele poster doen. Heb je er zelf geen last van.Goed zo, aanpakken die boomers. Ruimte genoeg in Borne. https://t.co/NT4OhYPbI3 @sander_tweets Wat een ellende. Ik dacht dat de enige voorwaarde voor werken bij AH was dat je jong, man en knap mo… https://t.co/hJp5EvBkvc @Rob20_11 @Rayno_020 https://t.co/nS8xHV2OBA @Rob20_11 @Rayno_020 Als je mooi vallend haar hebt, zou ik daar gebruik van maken door het langer te laten. @DieTukkerfries Één maal een verslaafde altijd een verslaafde. Mijn schoonzus werkt bij Tactus, misschien kan ik voorrang voor je regelen. @Rob20_11 @Rayno_020 Als die gozer toch geen gays in z'n volgers had, ging het helemaal mis. @Rob20_11 @Rayno_020 Niet te kort! @StijnWenders Met Grapperhaus? https://t.co/6lZJ6ql25D @DieTukkerfries Ik vond Gerrit Komrij altijd zo meeslepend praten, beetje glijdend met lekkere aparte uitspraak. @Kortom_Tom @Peerebeer24 Als ik op D66 stem (staat nog niet vast) dan ga ik zeker op Rob Jetten stemmen. Ik heb helemaal niets met Kaag. @DieTukkerfries Doorwrocht artikel Jelmer.
12/3
2020
@middelmateg Poggers! https://t.co/y9ZCRlsxLD @Rob20_11 Cyber MondayLOVE HAS NO LIMITS https://t.co/SwJfaWSWwp
Retweeted by Raymon @Rob20_11 Ik mag geen alcohol. Soms drink ik een Palm 0.0. Die komt goed in de buurt van de originele versie. Geen… https://t.co/HSwNWumQvIDa's makkelijk. Medewerker transportcentrum. Leukste baan; groepsleider orthopedagogisch instituut voor jongeren m… https://t.co/jxSVeLyO43 @Rob20_11 REM, Within Temptation, Queen, Guns n' Roses en U2 zijn mijn favoriete bands. Verder in het algemeen bij… https://t.co/RZ0IjgZGEO @Rob20_11 Sorry. Maar kan me heel goed voorstellen dat heel veel mensen hem een goede artiest vinden. Ik heb gepr… https://t.co/dgAuaR1MUH @Rob20_11 Ed Sheeran is overrated. Kwalitatief is zijn stem niet heel bijzonder. Verder zijn zijn nummers hoger ge… https://t.co/YcPHQdZZNM @TarikSilic Protestantse Jongeren Organisatie? @JasonErvD Ingevuld. Maar beetje flauw als oud afdelingshoofd binnen JJI.- Bron en contactonderzoek: compleet mislukt - Snel voldoende testcapaciteit regelen: mislukt - Advies rondom mondk… https://t.co/WpA3As476v
Retweeted by Raymon @StijnWenders Die kan mooi carpoolen met Pieter Omtzigt. @CalumMcSwiggan @ScarredNtScared But, but, Grindr is toxic. @Rob20_11 Oh gelukkig, ik had bijna een Amber-Alert uit laten gaan. Fijn dat ze weer bij haar familie is @Rob20_11 Hoekstra @TarikSilic Het indienen van de motie wordt hierbij ondersteund. Stemmingen volgende week na het mondelinge vragenuur. @DeNater Hm, ik ga ook filosofie studeren. Wat een feest. @EIsjepelsje Geheime zenders draaien zonder vergunning. Een geheime zender wordt als een last gezien wanneer ze met… https://t.co/RR9TPueus8 @EIsjepelsje Ken je dat niet? Een geheime zender? Het is een soort Radio Veronica van vroeger, maar met muziek dat… https://t.co/KauyHwuD9h @EIsjepelsje Beter dan de hele dag de geheime zenderBedankt REM, dat je dit jaar 747 minuten met mij hebt doorgebracht op @Spotify. Je bent mijn nummer 1. #2020wrapped https://t.co/t4kFKAwftHIn 2020 was ik een #SpotifyPremium-pionier. Ontdek hoe jij dit jaar hebt geluisterd met Wrapped. #2020wrapped https://t.co/1KIETnzyvEMijn topnummer van 2020. Wat was die van jou? #2020wrapped https://t.co/dJp5jNg72GDit jaar heb ik nieuwe muziek ontdekt. Wat waren jouw favoriete genres van 2020? #2020wrapped https://t.co/iu1UNy4PSZDit waren de nummers die ik dit jaar op repeat had staan. Wat waren die van jou? #2020wrapped https://t.co/kdXdR98K74 @Tammie_Schoots Kan Transgender Netwerk niet een informatiebrief hierover publiceren en sturen naar alle media. Voo… https://t.co/CxrStuah3XDit wordt de volgende failure van @hugodejonge Dat die man nog kan slapen. Hoe krijgt Nederland miljoenen spuiten… https://t.co/xeq7ATs41H @Rob20_11 Hints op Twitter? Ik zeg vuurpijl.
12/2
2020
https://t.co/QkmeARkr4I https://t.co/7kYE0cuPVJhttps://t.co/kwti60bZLw
Retweeted by Raymon @amsterdampride In de kraag? Eerder in de baard.Gaaf, wat een rolmodel voor velen. https://t.co/fs6CtTlSVa @Bowidean Geniet van je Twitterverkansie @Rob20_11 Bak rijst overheen flikkeren @itsbenhood Grindr is toxic. @DieTukkerfries Precies een maand ben ik aan de beurt
12/1
2020
@jobknoester Lijkt me doodeng voor iemand met een stoornis om gehoord te worden zonder goede begeleiding of een geschoolde rechercheur. @Rob20_11 Brommers kiek'n? @Koevoeeets Iemand moet mijn rare tante in check houden. @heIIopapi Heb het toch weer wat warmer gekregen. @advocaatsmeets En gelukkig niet alleen een nieuwe generatie. @VrijndeSteede https://t.co/TEr3KInkb3 @Rob20_11 Ja, ik kon soms visualiseren wat er op pagina 64 in de tweede alinea stond. Maar ik haalde daarmee geen t… https://t.co/2Ct2736BuX @Rob20_11 Maar is ook wel een beetje flauw. Als ik in de les aanwezig was,had ik al geleerd. Ik leer auditief. De d… https://t.co/dIT2OLuRNW @Rob20_11 Nee. @treinjoch @deepdownintoene Enthousiasme telt dubbel mee dit schooljaar. @DeNater Sorry, ik heb er nog nooit over nagedacht. @StijnWenders Die verschrikkelijk lelijke bieb staat in Enschede. Namens mijn stadsgenoten bied ik mijn oprechte excuses aan. @jadejoosten Sherry is beschikbaar voor president. @DeNater Ik schaam me diep. Onze bieb is zo verschrikkelijk lelijk. @Koevoeeets @glennieeter Sasha, jij kunt je aanmelden bij de JFVD, als taalnazi. @Rob20_11 Het was heerlijk. Echt lekker geslapen.
11/30
2020
@VrijndeSteede Een kwaliteitswodka is lekker. Dit is tennef @Bowidean 🙋‍♂️The story continues https://t.co/7gVL6t0gFo @Rob20_11 Maar dat had je toch voorspeld? Niet lopen mauwen als je voorspelling uitkomt. @EDB771 @Soofco Heel dicht bij Kyrie. Ik zou het zo houden @TarikSilic Geen probleem, ik maak ook wel eens grappen over dat langharig werkschuw tuig van die extreem linkse uitkeringstrekkerspartijen. @jensbosman2 En daar moesten we allen onder lijden @DrieJ @jjvpeperstraten Als je dat nu houdt zoals het is, maar mensen die het zelf kunnen oplossen een easy way out… https://t.co/CZYb8VY8KQ @jjvpeperstraten Dus je mag het wel makkelijk aangaan, maar er niet makkelijk afkomen?
11/29
2020

0