Sign in with Twitter

Username:

...

107 Following   58 Followers   1,467 Tweets

Joined Twitter 2/3/17


Weekend dota, disaster dota
4/9
2021
@xChocoBars Lmao janet get rektMakan with a view https://t.co/4UUBnW5852
Retweeted by Peachypeet
4/8
2021
Hallo, 911? Someone i know want to die, no need to rush she said it 100times
4/7
2021
Kangen bgt sm chonky si haus perhatian no netplik no drakor lo harus main sm gue https://t.co/Y5FAUvCpob
Retweeted by Peachypeet
4/4
2021
Update chonky https://t.co/RVX57FN8af
Retweeted by PeachypeetIt’s funny how a simple smile change my mood
4/3
2021
Please define “semesta mendukung”
3/31
2021
@kazeenokami Sekadar blyat
3/28
2021
@T1 @autimaticTV People actually leaving csgo :(I know it’s gonna hurt
3/26
2021
Tiba tiba kepikiran buka kios beras di kampung halaman
3/19
2021
https://t.co/gEJMtERWR8
Retweeted by Peachypeet @khansaneira This is not a joke, and this is true
3/18
2021
I hate it, loving someone actually hurt this much
3/17
2021
I am not your first option after all that i did to you? Goddamn that s hurt right in my meow meow ... @secgron Ahahahhaa
3/15
2021
Mcd way better than upnormal, dari segi makanan maupun harga
3/13
2021
@syayangkamu @AlessiaVi20 Ok
3/12
2021
1 bulan beli 2 keyboard, mantap anjing gila emang
3/11
2021
Digital marketing: low budget, high impact. (A mini thread)
Retweeted by Peachypeet
3/9
2021
Bisa ga yg main dota , berkomunikasi dan mendengarkan . Gedeg banget liat support bikin decision yg nge throw mulu.… https://t.co/wttDvvAgiH
3/6
2021
when the setup is looking CLEAN 👌 thanks to all @LogitechG everything #LogitechPartner https://t.co/f2vB9ovqPV https://t.co/MD6qLm3ZIW
Retweeted by Peachypeet
3/5
2021
@tatanurisa ?? You good bro?chun li https://t.co/vuSmtn5JgC
Retweeted by PeachypeetI ve made wrong decision, fuck me...
3/1
2021
Sholat please
Retweeted by Peachypeet
2/24
2021
@dhelsadell Ah anjing hampir terpukul karna tweet ini ahahaha
2/23
2021
@slpyheadd Bawa mamak ga jadi lah, liatin aja lah dulu sekali lagi kita gas kan
2/22
2021
@slpyheadd Patahkan la tros batang leher nya, apalagiRtx 3060 not optimal for crypto mining, salute for you Nvidia
2/21
2021
https://t.co/hmP7lGXQU5
Retweeted by Peachypeet
2/20
2021
The fuck is going on?
2/19
2021
@iniuyee Lega banget , good luck ya 💪🏼
2/15
2021
@AREAJULID makan tai berak nasi lu semua
2/13
2021
Asli toxic anying, ga ada duit minta duit gue buat nginep di bandung trus cuma karna lucu doang alesan nya? Makan tai berak nasi lu
2/10
2021
aint attractive but i can make u smile
Retweeted by Peachypeethttps://t.co/xZGPLTo9YW
Retweeted by Peachypeet
2/9
2021
Good night 💜 https://t.co/zVmxDNgH90
Retweeted by PeachypeetDisgusting 🤮
2/7
2021
things are not going well https://t.co/nwX43XzHus
Retweeted by Peachypeet
2/5
2021
@T1 @autimaticTV God damn 🔥🔥🔥 @chaoticfeeling Aight, can’t wait to watch ur stream . Respect brah 💪🏼 @chaoticfeeling Wah meja kurang lebar nih kayanya ka rama buat flick mouse
2/4
2021
@amadeusarahe Selamat ulang tahun , sehat terus , bahagia juga pstinya 💪🏼💪🏼
2/3
2021
Ngeliat kalender aja berasa ditanyain “sejauh mana progress lu? “ @revinavt_ Good luck 💪🏼💪🏼 @syayangkamu @trshtalking Lmao 😂😂😂
2/1
2021
@kazeenokami Damn 🔥🔥It was confirmed Thursday to have been detected in Japan, a few days after Thailand confirmed its first case of inf… https://t.co/w6VMB0Er3o
Retweeted by Peachypeet
1/31
2021
Aight bro, insecurity hit me suddenly
1/30
2021
@syayangkamu Kamu juga ya Tasya @syayangkamu :)Tahan nafsu upgrade vga , tapi 3070 menggiurkan sekali
1/29
2021
@kamalbukankemal Notif jebol ya mba?
1/26
2021
@revinavt_ Tolong hutang dibayarr, macbook baru udah keluarrr @syayangkamu Don’t you dare to do it
1/25
2021
Thank you
1/21
2021
I need home rn, my world not gonna ended up well this year @chaoticfeeling I feel you brotherちゃんと写りなさい https://t.co/8eBGWyMhS9
Retweeted by Peachypeet @SoundOfYogi :))Halo @pdangsss tolong review surya
Retweeted by Peachypeet @denicmarko Edx and freecodecamp @eurial Mekbet for life 🔥🔥 #SepatuHariIni https://t.co/dnsrVFVQYs
1/20
2021
@plvmbing @patipadam Binatang wkwkwk @mrs_enci Bayar dan punya npwp
1/19
2021
@eXponentiaLiar Bakmi poser 😂😂Belajar yang banyak, biar ga cengo @mouldie_sep Danging semua om moldie :))
1/18
2021
This is so stupid
1/17
2021
Thinking about having dinner, fancy resto maybe but you know ... I’m alone
1/16
2021
@tatanurisa https://t.co/vXPLLbU8Qs @tatanurisa Never~
1/15
2021
@mouldie_sep Ikutan bang https://t.co/flGm168G4I @lemineraleale Good luck for both of you, happy for that 🤞🏼
1/14
2021
Goddamn grabtoko cakep bet main nya
1/13
2021
@kafeinmu Turut berduka ya mba
1/9
2021
@syayangkamu Dec @syayangkamu Join dong :)
1/6
2021
@tatanurisa 😂😂
1/5
2021
@KuntoAjiW White rabbit ga halal di malay, kalo indo gas ae trooss @aan__ Di bayar berapa sama karen? #teamolivechichken
1/2
2021
@syayangkamu Hi Tasya, sana makan dulu ya @syayangkamu YesBaru juga 2021 , udah patah ae @syayangkamu @tanyainrl Be happy ya Tasya ✌️
1/1
2020
@syayangkamu Good nightlost myself trying to find someone else
Retweeted by PeachypeetI let you walk away
12/31
2020
@shandya @SoundOfYogi Lmao we re not even close to the end of pandemic @hi_bubo @ciggarie Mau pentab, coz i m really bad at drawing ntar kita liat gambar ku marketable ato ga ahahahAku mau giveaway pentab yg ada di gambar ini atau duit 200k RT + reply mau(spasi)pentab/duit Tar tahun baru diumum… https://t.co/CNce0Xoo9r
Retweeted by Peachypeet
12/29
2020
@khansaneira I wish i canHorngry... @syayangkamu Hi
12/28
2020
@pangeransiahaan Pythons and some programming language that makes me crazy but fun at the same time
12/26
2020
@slpyheadd Selamat natal, udah beli mercon kau?Shalawat nya jangan pelit-pelit kata ustd Yusuf, minta nya juga jangan dikit dikit
12/25
2020

0