Sign in with Twitter

Username:

RENY @renyiendriyani Pasar Gubug ngetan sitik

Ojo disentak jantungku cilik

636 Following   685 Followers   7,728 Tweets

Joined Twitter 11/9/11


@njihndoro @roseadict Ki yanto mburi omahmu meng? @njihndoro @reginadvl Onoono wae nek ning apotek ki😭 @njihndoro @Santzjs Opo ki😭 @Hardcane_ Okeoke @njihndoro @reginadvl Ngeri tenan og, mba obat icik" @njihndoro @reginadvl Sumpah ngekek nek kelingan kuwi😭 @convomfs Kok ngene? https://t.co/WGojdkOf6GMenerjang badai @SopirAmatir Oke oke suwun infone @Mas_Har91 Up lur bojone wong @dieeeeeep Tahayul @SopirAmatir Lha kapan kae tutup ikLoh wes buka to?Saloka buka kapan sih☹
9/16
2021
@dewasimha Tresnane atiku.. @dewasimha Endahe wingi iki aku tansah kelinganSayang sayang sing tak sayang...SMK Sekarang tertolong teknologi https://t.co/IfGgtvwAsM https://t.co/40NfEAVLkX
9/15
2021
@16RagilAjii Heeh? @maripuerjakaa Nah gini dong isuk" wes misuh @Plantzombieee BangetJane hari H ki Hne opo?
9/14
2021
https://t.co/xUAIY2RJJb
Retweeted by RENY @utm14_ Makasiihh @RolaniF Ngaaar🤣 @Elahmasihnanya1 Hwehehe @naaahsasa Usum anyep anyep mba🤣 @njihndoro Daripada gabut @JAROTCLAW Hwehehe @dewasimha Sawang sinawangSusurupris https://t.co/hjCqOA3utxWeh weh sungguh tidak bertanggung jawab😭 https://t.co/qad0n76sIW
9/13
2021
Alah mboh wes. @jowoshitpost @NamanyaFirman Gapleki😭 @njihndoro @dewasimha Piye batir manten virtual @dewasimha Oalah @dewasimha Loro"ne ben imbang @dewasimha Alhamdulillah calon suamiku multifungsi. Bathuke @dewasimha Sampean sing ngece @dewasimha Bathukku raiso mengkerut @dewasimha Ga piyepiyeAku sering di ece goro2 "heeh" https://t.co/0wSiZ7y8urAku kok tambah insecure.Iki bathuke iso mengkerut pora ya kyk Voldemortku 🤣 https://t.co/kvQXeSrtaG
9/12
2021
Keturon https://t.co/Exwvr8fmwT @Epenwes @nksthi Libur dhe minggu og @nksthi Jare makku sing penting iso dadi imam sing apik sayang ning aku. @maripuerjakaa Padahal nde bengi yo bar ketemu su😭Pintere leh playing victim @dewasimha Ojo @mbah_ndrong Nulungi wong ayu @dewasimha MalesDitulung malah mentung
9/11
2021
@babosa98 Tambah mumet @sukaatertawa_ Lha piyeJane yo ga meh sambat perkoro kesel, tapi yo piye. @dewasimha Lagumu berartiKiro kiro mantanku nek krungu lagune yovie and nuno sing "sempat memiliki" kelingan aku rak yo?🤣
9/10
2021
@dewasimha Iyo sih @dewasimha Tenane?Insecure model opo iki lah @dewasimha Ngopo gasuka? @Rizky_febiannn Anak tengah jodone sopo? @denny_ro Dolanan klakson brisik og @dewasimha Ngopo lo😭Kangen dolanan idling stop ning lampu merah☹ @dewasimha Iyo sih ya @njihndoro @jowoshitpost Tuk buktikan kamu...
9/9
2021
@dewasimha Takpatut @dewasimha Yo kuwi sing ning video @njihndoro @jowoshitpost Isingkelah ...I will always be the one who pull you up, when everybody push you down .... https://t.co/te62eiEAtl @jowoshitpost Wes ngising durung @njihndoro ?
9/8
2021
Pingin karaoke nyanyi juragan empang. @lemon_oliveoil Tapi aku ora ik @sukaatertawa_ Beat upluk @Bobbystp @MarnoMbois Ora, aku ratau shamponanketika kesel ngadepi urip, aku gur pengen siji. mandi bola.
Retweeted by RENY
9/7
2021
@njihndoro Pake kanebo ya mbaNgerti rak? Moodboosterku saiki ndeloki videone cemeng sing ailekyuset @dewasimha @maripuerjakaa Anehmui😠 @maripuerjakaa Nesunan og☹Ancen senin yang senin.
9/6
2021
@meylia_me Bajirut @meylia_me @saksibisuhatiku @worksfess @maripuerjakaa Udah ya boskuuu @penyokpaey Ini cawen bukan ciwen @faizoelya Warnane kok ra ireng @ady_ico Ngarep bri @ady_ico Meh maling pelem ogNinja hatori https://t.co/FWmTvmY87i @Jateng_Twit Warga solo ramaikan @jawafess Menarik @dewasimha Wkkk ngakak🤣Helllllleh https://t.co/tbSUsiWrfi @dewasimha @meylia_me Mosok @meylia_me @dewasimha Kamu sih gitu @meylia_me @dewasimha Bosan le @meylia_me @dewasimha Bohooong
9/5
2021
@dewasimha Minggu iki wae iso ga?W untuk wumbo https://t.co/leFcwkSqmb
9/4
2021

0