Sign in with Twitter

Username:

Ree @Rgaapart2 negeri Wakanda

lahir dari makhluk sosial dan diasuh oleh media sosial

528 Following   795 Followers   2,744 Tweets

Joined Twitter 7/16/21


rest in peace my lord 🥀🥀 https://t.co/tqdxEanYMs
12/7
2022
@sundastruggle Quotes of the day: Apakah aku harus neleumkeun bandung agar membuatmu terpukau? atau apakah aku hrus… https://t.co/0w0ExA9K33
Retweeted by Ree
11/18
2022
@C__lanaa @SUNDA_FESS kira kira pengajuanna lila teu, jeng proses na rada ribet apa henteu a
10/20
2022
sekali kamu cobain deep talk sama org yang kelihatannya haha-hihi setiap hari. nanti kamu bakalan nemuin sisi lain… https://t.co/6kF9suPvYV
Retweeted by Ree
10/12
2022
kenapa ya mengkhayal sebelum tidur itu nagih banget wlwlwl bikin skenario sendiri, jalan ceritanya sesuai sama yan… https://t.co/rRcvuSB0R0
Retweeted by Ree
10/8
2022
asa aing pang benerna, asa aing loba duit, asa aing boga jabatan, asa aing boga pangkat, asa aing make seragam, nga… https://t.co/52nBiBqK9I
Retweeted by Ree @radenrauf yaterus naon urusanana @debysbrn beubeungetan sia tah nu komedi mah bagong, teu nyaho nanaon mah cicing we lain loba bangus teu pararuguh
10/4
2022
Kita mengetik berduka lagi, nyawa-nyawa dihitung, pejabat menyampaikan basa-basi duka sembari mencari alasan agar b… https://t.co/557aLCco8V
Retweeted by Ree❗❗❗ https://t.co/G71WYk10IF
Retweeted by Ree
10/3
2022
@SeledingTekel om abi ge karek kaluar tadi pisan tos 3hari sih terus we chat cs na sareng email ka support@loket.com
9/29
2022
@inifarahhh iyah sama sama @gasukacibay @SUNDA_FESS nu atos atos kumaha kitu
9/28
2022
@SeledingTekel kudu na samemeh gelombang kadua, nu gelombang kahiji bereskeun hela piraku nu geus mayar can bijil wae etiket na @erniksmt asa teu garenah hate kieu euy mayar engges ari etiket can muncul wae @Ivanigorbachev @Darahmvda @persib langsung datang ka penukaran we om asal aya bukti prmbayaran https://t.co/xnNvaySuAI @inifarahhh hbd farahhhh @tegarhdnsyhh @ellupe39 @Nrthrnwl20 langsung ka penukaran we a bawa bukti pembayaranna weh https://t.co/02wrTSJ3U6
9/27
2022
@1155CREW langsung we ka penukaran nu can aya wae muncul e-tiket na https://t.co/ILqPrdFOIU @HeyBudie ada juga yg suka di bales dengan pergi @bdngfess cik dm euy sarua soalna kituWalaupun ngga seberuntung orang lain, tapi seengganya selalu berusaha bersyukur sama diri sendiri.
Retweeted by Ree @bdngfess moal bisa euy @convomf https://t.co/PBmYBuWWfN langsung di polbek @convomfs https://t.co/PBmYBuWWfN yuk ahh @koharrdn @Nrthrnwl20 asli a da rudet kieu we jadina teh jeng teu geunah hate kieu wkwk @koharrdn @Nrthrnwl20 asli a abi ge kitu euy tapi ces hela atuh aya baturna jeng aa @gasukacibay yaudah nanti malem ikut yah buka toko yg tutup sama aku @gasukacibay salto biar ga bosen @persib min cik lah e voucher na mana nu urang can aya wae ajig mayar mah da engges @persib @socios E voucher aing mana dimana keneh ajig can datang datang padahal geus mayar @Ndepzzz @SeledingTekel asli eta teh a langsung di urus @skuy33 @persib sarua om euy sanasib😂😂 @malfathhy2 @wiosabimahkuat @Nrthrnwl20 abi mah can aya keneh euy om @Nrthrnwl20 asli euy komo urang ges mayar ngan evocer na can muncul muncul di wa atau di email ge, rudet kieu
9/26
2022
@bdngfess sikat ajig tuman boga babaturan kitu mahLu tu tinggal duduk, nyet, ok Lu tinggal duduk manis, ye Lu nurut sama gue, ok Lu support kerjaan gue Ga usah ban… https://t.co/FPWRnGk4bu
Retweeted by Ree @persib gelombang ka 4 nu teu gableg tiket wayahna cicing lalajo diimah, tah min tambahan wkwkwk
9/24
2022
@spongebobnfess https://t.co/PBmYBvexEn yuk @SUNDA_FESS 150k tapi full servis nya wkwk
9/23
2022
@harasipaa aamiin yang paling gede ini mah @HeyBudie halahhh @bdngfess molorSepertinya, prioritas kita bukanlah bahagia, melainkan bertahan hidup. Buktinya, ada banyak hal yang bikin sakit, t… https://t.co/8V6ZXwRCnU
Retweeted by Ree @SUNDA_FESS aslina komo deui pas ker butuh butuh na ajig di chat teh meni hese pisan bagong @SUNDA_FESS kalemkeun nder bae intina tetaplah hidup walau tak berguna
9/22
2022
@convomf https://t.co/PBmYBvf5tV
9/21
2022
sering banget nyelesain masalah orang lain, tapi masalah sendirinya tak kunjung selesai selesai @bdngfess molor sabari nyetel lagu @gasukacibay @SUNDA_FESS sok sama kmu aja wk @SUNDA_FESS "sok di maneh hela we ke di gantian kuurang" @gasukacibay @SUNDA_FESS teriakin bangsat jangan nih @convomf https://t.co/PBmYBvf5tV yuk @txtdaribandung cigana mun nyaho kieu mah kajeun ka imah si aa mawa kopi jeng dahareun ge ges puguh @tanyakanrl https://t.co/PBmYBvf5tV langsung di polbek
9/20
2022
@SUNDA_FESS kurang duit we nu jelas mah @convomf https://t.co/PBmYBvf5tV yuk ah @convomfs https://t.co/PBmYBvf5tV
9/19
2022
@bdngfess mengbal dong @harasipaa @bdngfess engga juga atuh😂 @SUNDA_FESS bejakeun ka awewe maneh nu eta ceuk aing kitu "sip sia si paling geulis sabandungeun" @bdngfess "punya kmu kok kecil sih" @SUNDA_FESS mending ngeluh sok mumpung aya doi teu cara urang eweh doi nya rek ngeluh kasaha ka jurig jarian palingan @convomfs https://t.co/PBmYBvf5tV nih sok
9/18
2022
@bbearbriaan salto aja biar bingung nya ilang🙏 @SUNDA_FESS uadahin aja lah ari sakirana ngerasa sedih jeng sorangan kitu mahmau gamau ya harus gitu https://t.co/HaFUOSUn0u @bdngfess teu kunanaon ngan nanaonan💙 euy https://t.co/XF4RBKyo3c
Retweeted by Ree @SUNDA_FESS loba teuing tatanya gera lebok we eta sangu, mun mbung dieu jang urang @bdngfess ya di bantu lah malahan seneng banget mun ada cewe minta bantuan gitu teh @SUNDA_FESS suka dapet jatah vcs😂 @gasukacibay @SUNDA_FESS ahhh maenya sih wkwkfase fase mau di ghosting nih, atau engga dia udah ada yg baru dan ada yg lebih asik https://t.co/Aj7ecClY7Uwkwkwk lagi dan lagi gudluking tetep pilihan yg utama yah https://t.co/AwiL1uzYMC @yangkagakkagakk rarujit kieu anying😂 @convomf https://t.co/PBmYBvf5tV yuk
9/15
2022
@bdngfess moal ahhh ker teu gableg duit kieu mah @icihahaha harus bisa ini mah kudu @icihahaha hati nya jangan sensitif biar ga baper wkwkmakanya jangan baperan jadi orang https://t.co/YTORygJ1Wx @SUNDA_FESS ee dicelana @thepanturas keren maneh dul @_jayalah aya bahan jadi penerus na iyeu wkwkqk @SUNDA_FESS nya teu kitu oge @bdngfess pamer ayang ke ge paling di salingkuhan @SUNDA_FESS dasar incu bagong sih @Lalallapooo @bdngfess engga sih kalau ke aku mah @bbearbriaan @bdngfess manja sih apalagi mun manja na ka akuMengakui kesalahan itu ga gampang, makanya ga semua orang bisa Orang-orang yg selalu ngerasa bener enaknya iyain aja daripada bikin capek
Retweeted by Reeoke bang pasti si jaga baik baik ko https://t.co/d5xRFZk7hk @SUNDA_FESS turup panci, soalna kenangan turup panci gaakan lupa karna dengan turup panci eta si ema ngadagorkeun kana sirahMakin dewasa makin bisa memahami kondisi setiap orang yang mungkin terlihat berbeda, karena paham setiap orang puny… https://t.co/erLQONlV62
Retweeted by Reehttps://t.co/hNoVfMHrua
Retweeted by Reediem diem punya istri tiga https://t.co/s7SXYAK2vG @SeledingTekel aman dong ayena mah @SUNDA_FESS aslina eta teh
9/14
2022
@bdngfess ketika cewe ganti oli ku soranganTerlalu menuntut effort dari orang lain tapi ga bisa ngasih feedback yang sebanding
Retweeted by Ree @convomfs https://t.co/PBmYBvf5tV sok gas
9/12
2022

0