Sign in with Twitter

Username:

212 Following   142 Followers   308 Tweets

Joined Twitter 11/22/20


@sepatubersih https://t.co/7zUA0xKHYg
3/3
2021
Salah timing aku duh lpose gk ngontrol iki hmmmmm :( @sugargliddr Halaaaaaah :( @sugargliddr Tak kandakno mbakmu lo @sugargliddr He kok isone ! @kutubboy Carae ben ga sedi yopo hara @kutubboy -_- kok ngono se ambek aku, lek ambek alan gppo @kutubboy Kenapasiii gabole aaaa @rapepimd 2121 mksudmu
3/1
2021
@nyam_id Loh yo sori lek aku keliru
2/27
2021
@blehsabbath @dionysiusdwii Mental breakdown @blehsabbath @dionysiusdwii Wes gak masok lek iku hahaha, fak!!!! @blehsabbath Dan tulus jes @blehsabbath @dionysiusdwii Emohh karaoke au bleh @blehsabbath Ojo jes gaenak, garai bingung seseorang sing mbo seneng lek ws ke notisMaaf yooo aku dadi biang perusak suasana atimu 😩 https://t.co/LACnomYm0P @blehsabbath @dionysiusdwii Bahaya ganti Bloodstain kok kyok podo galau se @blehsabbath Yo yopo mneh, gaiso dipekso ncen lek ws keadaan e ngono @dionysiusdwii Iki lpo pisan @blehsabbath @blehsabbath Fak dancok sori tah, aku mrusak suasana wkwkwk @blehsabbath Sik kelam awak2 blekmetal yoh, yg malu dan sok cool @blehsabbath Awakdewe sek ae sing sharing @blehsabbath Laras hati knopo iki @blehsabbath Kpn ng terasku?Suara hati si pecundang hahaha https://t.co/AggEOtb1oY @blehsabbath https://t.co/aAbCgQsi8F @ilhamgama Jo kopi yo
2/25
2021
@umhlahlandlela_ Ancikk @alpucatt @ariosarwo Bulek mu teko slovakia a wok @alpucatt Wkwkwkwkwk alaaahh @alpucatt Di clingy i bule tahh @samidajaa @rytokribo1 Wkakakakkaa alah samean cinta ng ryto see mas midddd, ngakuooo!!!?Meskipun keadaan nggak menentu, aku pilih untuk tetap hidup bahagia dengan segala permasalahannya.
Retweeted by celanasobeksendiriBeruntung aku sek nduwe konco sng peduli mbek keadaanku saiki, sekedar njagong ndk omah mbek gawakno kopi, ngeshare… https://t.co/KgfaRWa0Gx
Retweeted by celanasobeksendiri @umhlahlandlela_ 💕highlove💕 @hmtalaaaa @paichols Tewer @hafidzxx13 @alpucatt Huum @umhlahlandlela_ @alanndozs @CPRZ__ Mnunggu kbar terbaik lah
2/24
2021
@samidajaa @rytokribo1 Tom and jerry ktemuu wes @habibahmdz Hasduh iki mwesti @habibahmdz Enak dong nio ngo omah @sugargliddr @rapepimd Biasa e seh sing ngomong ngono gled dgn makakno aku @rapepimd @ardinsyhptra Guyon2 rek aku yaawoh, sido dum2an arek 3 kan wkwk @ardinsyhptra @sbyfess Loh cok hahaha @kutubboy @rapepimd @CPRZ__ Hmmmm pukpukpuk mangano mie kro alan ws cocok @ardinsyhptra @rapepimd Rambut catokan gak rapi, anda mundur dulu bang ardin hahaha @rapepimd @sugargliddr Gled aku diilokno mullet terminal iki pie @rapepimd Loh aku banget @rapepimd @CPRZ__ @kutubboy Kutub jan nyimak doang, untung pandu gak paketan iki @kutubboy @CPRZ__ @rapepimd Iki lak sik ngeyel tuku mie, ikulo tino jaluk dijak ngopi @CPRZ__ @rapepimd @kutubboy Iyo tah @bicheesse https://t.co/Ht5IsXx8tZ @bicheesse Okeeeeee mba bitch traktir yo wkakakkaka @rapepimd @kutubboy @CPRZ__ Oiyo kliru cok i @rapepimd @kutubboy @CPRZ__ Uuuuuhhhh pasti nnti ada bang hafif @paichols Aoao beliii col @bicheesse Ayok mba bitch tak tuntun sampe lokesyen ya @notluck_ Belio belio ao @kutubboy @rapepimd @CPRZ__ Kemana nih klo mau beli @bicheesse Ao mba bitch coba tuku ao @kutubboy Hayyuk deh tp kasbon sekHuum bingung kan siang ini, yok yok beli iki ae https://t.co/Ljd3B5pvze
2/23
2021
@bobbyrijikan @binarahmadf @fajarilum Anjay gokss @yudhistira_rmdn @rapepimd Opo ae kek, mesti basa basiSaking kesel e lali lek lue malah mek lungguh dikursi ngarep e pawonUntung iling lek lue iku kudu mangan hehehe @sepatubersih @barunaken Contoh?? https://t.co/Jyp1VnG1bt
2/22
2021
@dwikysurya @Helloeschristo @IndiHome Ws dipucuk yak e
2/21
2021
@alanndozs @kutubboy Cakeppp??? @kutubboy @alanndozs Numpak escudo mudun sidoarjo @kutubboy @alanndozs Melok rekkk @wahyuDfebrianto Iyoo yaaa bahagia kita sendiri yg ciptain wkwkwk @wahyuDfebrianto Wetsehhh uda mau jd diskjoker nehhhTimbangane mbokep delok bal balan aee https://t.co/o3L4T0INTd @7ruepain Gppa sih keren ama nglamun @blehsabbath Hmmm mantanmu arek oyonid ta @rapepimd @adam_firmnsyh @sssugab Ekspresi gue pas tau gt https://t.co/6h58nohteB @ciinociin Pasti al el dul nyidek i mba andin sing ndk warung remang2
2/20
2021
@blehsabbath https://t.co/1pj7yVOKy0
2/19
2021
@umhlahlandlela_ Ekspresi gue pas tau gitu https://t.co/cn1edjQxzs
2/18
2021
@7ruepain Iyoo jare ne @SayangnyaSunari https://t.co/5ZJU0SnYNj @SayangnyaSunari Bratii pas diselang koncoe rab @SayangnyaSunari Iki a https://t.co/KYlWaOY1IN @habibahmdz @sudahngentott Pm ae coyyy @habibahmdz @sudahngentott Arek mabok d merjosari jaree @habibahmdz Pitikihh @CPRZ__ @hmtalaaaa @rapepimd Halaaah coproz mestiii macak gregezz @habibahmdz Gasabar pingin kaos anyarmuuwhiskaz da lope @rapepimd @CPRZ__ Gudens😂😑 https://t.co/KImMoxjfMw
Retweeted by celanasobeksendiri @rapepimd Sik ada a @margotrilakson @VICE_ID @sepatubersih https://t.co/NcxQ4blPrB @rapepimd Hlah yoo, KASIH pipp!! @bobbyrijikan Halah @hmtalaaaa Info ngelu
2/10
2021
@uculdcme @freakynuy_ https://t.co/DqoWAiBjbd
2/9
2021
@ciinociin Bsk aj
2/8
2021
@margotrilakson Buena
2/7
2021

0