Sign in with Twitter

Username:

Bee_zaL @RobiRizdaRazQa Bandung rock city

@AbuDhabi Go P3R5iB....Go... BLUE...BLUE...BLUE...

608 Following   364 Followers   12,292 Tweets

Joined Twitter 6/1/10


@indrahasto Ohh kitu???? Pangalaman pribadi nya??! 🤣🤣🤣 @Ronizukipurnama @cullenfebr @Aki_forgoten @RadarKorupsi @Kampakkk_tumpul Tetep aya roni na... @Hoream33 @GAnwarAS22 @cullenfebr Ohhh berarti next level atuhhh nya... Dokmek @Hoream33 @GAnwarAS22 @cullenfebr Doksu2 wae mah.... Piraku weh ukur cap nuhunAjeeegggg angin-anginan performance....🤣🤣🤣 https://t.co/6gb1A2GQ8s
10/21
2021
@Aki_forgoten @amergolddd Konar yaaa???? @aggano Dahar ge sok nganjukan weh d warung na si wa jabrig bari sanguna sok rada gigih @nounnaechy Teh desi masih bisa neangan tukang cuanki ddinya.... Abi rek neangan kamana??? Katengah gurun...??? N… https://t.co/AvnHYuBxZd @nounnaechy Nuhun ieu ngabibita abi.... @Cepirlo @halleluhellyeah Cagak ny omcep... @halleluhellyeah Mending rachel ieu sih cent.... https://t.co/A41tppY6qt @halleluhellyeah Teu loba duit ge nu penting warna na pink....🤣🤣🤣🤣 @Aki_forgoten Jaman emo... Eeee monyet🤣🤣🤣 @Aki_forgoten Bari jekpot tea biar deyus bangeud... @RobiRizdaRazQa Cees aing... 🤗
Retweeted by Bee_zaL @aggano @halleluhellyeah Apan eta mah tos lami om agga tos seep jigana mah artosna oge.... @Aki_forgoten Hahahahaha Ajeegggg jol kana status...🤣🤣🤣 @halleluhellyeah Urg sok sebel nempo nu kitu d aplod samaruk geus paling wah.... Nya geus nu urg moal d aplod. Nuhun cent @halleluhellyeah Cent urg miluan sombong jiga kitu meunang teu??? Asli serius urg mah trf 2 poe berturut2 lwih ti gambar eta.... @GAnwarAS22 @txtdarihafidddd Sok parasea weh sesama jempol meber....🤣🤣🤣Komen atuhhh @Aki_forgoten ieu keluarga pens emyu....🤣🤣🤣 https://t.co/lLq0wB5pC5 @GAnwarAS22 @txtdarihafidddd Nepi dieu jadi posil...🤣🤣🤣 @txtdarihafidddd Lokasi dimana ieu pid???Udah lama nih bnyk request suruh ke online in, sementara baru sfood dulu aja. Gaskeun yu di order hihi, sambil supp… https://t.co/Bv8VdVBFxl
Retweeted by Bee_zaL @GAnwarAS22 Hahahaha... Keluarga pens emyu ngagerung @GAnwarAS22 Keluarga tim elehan....🤣🤣🤣 @aggano Herman nya om kalah curhat... Padahal mah toam weh meh teu rudet @BudakGarut_ @Aki_forgoten Nu pangheula toam saha sep???Bu susi menta tulung jang sato nu komen kalah mamawa hati yg terluka... Arantik emang...🤣🤣🤣 https://t.co/wdeSz0PK6s @Aki_forgoten And it's all in how you mix the two And it starts just where the light exists
10/19
2021
Nur eta busa na nyieun tina rinso na sisiuk d kucek2 hla nyuak??? Alus tapi umak mah jolang na badag...meuli d pas… https://t.co/WcajHMVyl3 @aggano @Lamz48 Sugan teh sok meser kaset ti mang2 nu bari leumpang sok nawaran tea....🤣🤣🤣 @RickyNSas @ebithEBITH Tahhh eta koleb... @aggano @Lamz48 Meser d dalem kaum om agga nya??? @infobdg barusan saya ditabrak sama mobil feroza BE 1037N, mobilnya langsung kabur min. Kejadian depan RS Melinda 2 https://t.co/XccDXeTQHO
Retweeted by Bee_zaL @RickyNSas @ebithEBITH Nyanyikeun lagu "ceunah cinta teh buta" @Lamz48 Ngora nu lalajo opsepering d wudstok 99....🤣🤣🤣 @fwvcksna Sugan teh rek ngabandang ku kapakan....🤣🤣🤣NEH NEH GREALISH https://t.co/349W0TOH4eAhhhh opung so tau negara lain.... Ehhhh lupa opung kan si sagala apal jeung si sagala bisa.... Punten opung abi… https://t.co/iXTKUNEtGE @hotradero Udah punya jabatan ngedadak amnesia sama misi sebelum jd apa2... Duit udah bnyak klo ad yg ga suka tinggal lapor pake UU ITE.... @cullenfebr @Sidik_immortal Bade d cc keun a??? Wios bde d wartoskeun nju emut ka anjeuna...Aya kneh ieu lagu si sunu...🤣🤣🤣 https://t.co/IUpfiSMeOwHALAAAAHHHH BACOD...!!!! https://t.co/IANnjoGXYe @tatasintaaaaaaa Duaaarrrrr....MODYAAARRRRR 🤣🤣🤣 @Sidik_immortal @cullenfebr Sareng? @BudakGarut_ @Kampakkk_tumpul @syahwillianna_ @Sidik_immortal @ZOO_FESS Mun teu ku c waluh bde d hetrikeun ku apiki eta julpah...🤣🤣🤣 @BudakGarut_ @syahwillianna_ @Sidik_immortal @Kampakkk_tumpul @ZOO_FESS Naon ajeeegggg jol bumerang...🤣🤣🤣 @syahwillianna_ @BudakGarut_ @Sidik_immortal @Kampakkk_tumpul @ZOO_FESS Aya pidio anboksing na??? Cik atuhhhh @BudakGarut_ @syahwillianna_ @Sidik_immortal @Kampakkk_tumpul @ZOO_FESS Sep euy ulah mancing2 bisi pidiona d kaluarkeun deui @cullenfebr Pertanyaan naros pasangan. Nuhun @Sidik_immortal @syahwillianna_ @Kampakkk_tumpul @ZOO_FESS @BudakGarut_ Apan rek aya calung mak bintang tamu na....… https://t.co/fKHI8BHlWu @BudakGarut_ @Kampakkk_tumpul @Sidik_immortal @ZOO_FESS Manggul semen jigana mah sep @Sidik_immortal @syahwillianna_ @Kampakkk_tumpul @ZOO_FESS Mun hetrik jatah abi ti asep @BudakGarut_ kanggo apiki 5… https://t.co/zQFxrnH4sf @Sidik_immortal @syahwillianna_ @Kampakkk_tumpul @ZOO_FESS Padahal mah apiki hetrik na ka si julpah weh nyaaa.... @cullenfebr Aya kabogohna???? @BudakGarut_ @Kampakkk_tumpul @Sidik_immortal @ZOO_FESS Lilis??? @Twothree93 @tskfess Saacan rel nya??? Deket ihhh ti imah umak... @Twothree93 @tskfess Aya emol d ciawi??? @Kampakkk_tumpul @cullenfebr @dumbq_ Asa kratingdeng apiki sanes estrajos nu sareng bonteng mah @Twothree93 @tskfess Ajeegggg untung lain kabupaten...masih kota...🤣🤣🤣 @Kampakkk_tumpul @Sidik_immortal @ZOO_FESS @syahwillianna_ Pasihan deui pidiona apiki... @Kampakkk_tumpul @Sidik_immortal @ZOO_FESS Komo nu tiasa d capit mah... @dumbq_ @cullenfebr Pdhl ekstrajos iklan na ku ronaldo jeung delpiero @Sidik_immortal @ZOO_FESS Emang suber lain susu sapi kitu???
10/18
2021
Min lami kneh atuhhhh... Duhhhh mni geus ngabahas lebaran taun hareup https://t.co/5xDTwojpjI @tatasintaaaaaaa Iyaaahhhh @tatasintaaaaaaa BodoooooooAbi pernah damel min d hangar G sabulaneun.... https://t.co/W2otWxwjkd @Udin_2497 @MafiaWasit Ahhh temen aj yg karantina d hotel bisa jalan2 keluar hotel bebas.... @MafiaWasit Lahhh emang karantina d enonesa kaya gimana??? D wisma atlit aj masih bebas nongkrong d luar gedung sam… https://t.co/J0mzB374HX[Laporan Pandangan Mata] Teja Tidak Ngejat https://t.co/uOFfbia2yy
Retweeted by Bee_zaL @aggano Kapungkur d talegong mah abi sasab om gara2 aya jalan anyar @Kampakkk_tumpul @Aki_forgoten @txtdarisisange Antosan si sopi mayar hla nya apiki... Ngke mun tos aya ku abi d kabaran...🤣🤣🤣 @Kampakkk_tumpul @Aki_forgoten @txtdarisisange GBLG nyuak apiki...hahahaha @aggano Babakan talegong pasir koja om??? Aya jurang kitu??? @Aki_forgoten @txtdarisisange GBLG eta mamake ngaran aenk bari itungan...🤣🤣🤣
10/17
2021
Jurus ngaleungit......!!!! 🙏 TRIIIINGGGG!!!! @ratnanesia7 Aya nu lucu kitu unda???Nur di baju maneh teh... Angger da geus asup angin mah menta d kerok ka c mamah... Buru d baju!!! https://t.co/HJGxLycYC8 @rizkidwika Aenk wae nu cuti cuman 20 poe d karantina 5poe jadi weh d imah ngan 15poe. Tp da akal2 bengkel karanti… https://t.co/BKXaujwFEL @cullenfebr Si ujang oge produk sumedang... @jhonpjrt Pemanasan instan tea kang johan...
10/15
2021
@Lamz48 @txtdaribogor Ieu org cilebut @adidoficial pasti sok miluan @Aki_forgoten @cullenfebr Mawaris tapi apal de baginda @Aki_forgoten @cullenfebr Laina paporit umay nu pokalis na jiga si sasuke??? Naon atuhh ajeggg eta ngaran ben na ohop deui....🤣🤣🤣 @Aki_forgoten @cullenfebr Asli urg ge teu apal eta ben naon??? @RickyNSas @ebithEBITH Nyalira om....basa cuti kamari plg k bdg na kudu make trepel ti wisma atlit abi inget kneh n… https://t.co/iZA4emB1zQ @RickyNSas @ebithEBITH Masih murah... Mahal kneh trepel ti wisma atlit k bdg abi mayar 800rb...Akun satgas kopid nu opisiyel nu mana nyuak??? Aya nu bade d taroskeun
10/14
2021
@BudakGarut_ @bdngfess Panik sihhhh tp untung pamajikan mawa atm pas d astro na ge aya atm mandiri eta ge d bejaan ku kasir na....hahahha @megasptrid @BudakGarut_ @bdngfess Okesiyap @BudakGarut_ @bdngfess Ahhhh nu menting mah dahar weh sep rek bari jungkir balik ge bebas... Asal ulah jiga urg ber… https://t.co/6h3kmG6n4e @megasptrid @BudakGarut_ @bdngfess Nya hayuuu ngke d ajak tp moal ngajak si ujang na wios??? @BudakGarut_ @bdngfess Abi ge sok d comot sep... @BudakGarut_ @bdngfess Hayuuu sep ngke dahar di ka ep si @tamarawindaa Bisi halodo di singapur mah... @tamarawindaa Walungan masih aya meur @Aki_forgoten @FiersaBesari Dulu kamu jomlo sekarang ttep aj jomlo... @BudakGarut_ Hayu sep ka tasik
10/13
2021

0