Sign in with Twitter

Username:

OCA🔥 @RosaYunitaS Kota Surabaya, Jawa Timur

Ada yang mantau tapi bukan cctv anjayyyy. Slebeeeew~

357 Following   903 Followers   28,994 Tweets

Joined Twitter 2/16/13


Mesti nek pms weteng loro sampe njungkel2, garai mager lapo2 hm. @niickkss_ @Wulanndr____ Aku mau isuk mba monde wkwkwk @niickkss_ @Wulanndr____ Kok iso yo podo bareng wayae kabeh ngene iki @alahpidu Yuhu betuls wkwk @thatwulan Eh tapi enaq kan mba?😭🤣Gatau suka aja pake pembalut cooling fresh, isis2 adem2 gimana gt, apalagi pas kena air semriwing wkwk6 people followed me and 7 people unfollowed me // automatically checked by https://t.co/inkrVrmLSx @putriyayya Dolanan lawas put @heloyuds Mboh ya kok iso aku mocone ngunu😭
12/2
2021
Kok iso aku moco WTO dadi WOT😭Mau pap tapi gatau kesiapa. Yaudadehhh https://t.co/hNlLcCQpUH
12/1
2021
@pecandusenja_ Tq ya mbaaaaa huhu:(Rasane aku pengen koyo ngene timbang cocot2an opo sindir2an bahahaha. https://t.co/JQiUI6mvrCUdane deres bgt gusti, nang dalan gak ketok dalan:")) @pecandusenja_ Udah mendingan kok mba:")))Kok iso nek ambe kene ngelek2no, tibake pas gembul kono yo plek. Juih jijik pol ewh
11/30
2021
Udah diminumin obat tetep gak ngefek, lemes bgt rasanya:"
11/29
2021
9 people followed me and 4 people unfollowed me // automatically checked by https://t.co/inkrVrmLSx @tinywinniepooh Salak manjur gak je😭🤣 @pecandusenja_ Okeeee syg tq😘 @rurulistyana Maaciw sarannya mba ruru cantek😘 @GojekanWagu @jogmfs Halah podo ae aslineObat seng ampuh gawe diare opo gaes? Sewengi wes peng 4 nang jeding. Lemes bro😭
11/28
2021
@Wulanndr____ #gapengenkoyobuzatWkwkwkwk tibake yo podo wae broooo😂Gapapa sih aku dicap jelek dimata orang, yang penting gak munafik dan sok polosss:"))) https://t.co/4y6wTkUDbY @Wulanndr____ #ngopenibuzatMesakke atiku, yen tak terusno ro koe~~~~Hawane adem, seng isok dipeluk mek agomo tok🥺 @malikahitam_ Seng sabar ricooook, semangattt!!!! @mikemayvitaa @niickkss_ Wah melok akuuuuu @niickkss_ @jogmfs @mikemayvitaa Lah bener, rugi oleh fitnah e tok. Dilakoni pisan ae brooooo mesisan nyemplung. @rakyatjelata70 Aku gak njaluk, mek sambat kok:")))Langit bolehkah aku.........
11/27
2021
@Ciao_Bellaz Cantek bgttttttttt😭 @itsfeerry @BagusssMuhammad Piro ulan iku?
11/26
2021
Ini line kenapasi? Udah aku unst sampe chatnya ilang semua tapi masih tetep foto profile teman sama punya sendiri gak muncul semua.
11/25
2021
@alifhass Wkwk pengene @xxxxxdcy Kok iso yo kudungan tapi senengane zina @xxxxxdcy Mari bercinta????????26 people followed me and 5 people unfollowed me // automatically checked by https://t.co/inkrVrmLSxNek aku kuru jarene ngenes, gagal moveon galau terus. Giliran aku saiki lemu. Jarene kakean mangan, gak njogo awak.… https://t.co/auid4h4WB7
11/24
2021
@rakyatjelata70 Turu o mas, kesehatanmu loNgelilir kok yamene iki yaopo janeAkhir2 ini makan gatau buanyak banget sampe ngerasa badan tambah gendut dan banyak yg bilang emang makin gendut pip… https://t.co/cUJKyZ5B88Udan deres pol, kebelet pipis. Rasane kudu pipis nang dalan ae:"))) @Rusicantikk Edan untung gak ambrukTujuane ngelike/ngeretweet tweet e dewe iku oposeh? Aneh anjg.
11/23
2021
Se-buaya itukah aku, sampe gak dipercayai kalo gak deket sama siapa2:))))Tulung idek2en gegerku rek, loro kabeh rasane pengen dikretek:" @fokusnganggur @ufovaldosta Kok iso yo dikongkon gelem ae
11/22
2021
Ekspresikan wajahmu sesuka hatimu yaw #FotoProfilBaru https://t.co/P5IMC8djRl @tinywinniepooh Wkwkwk jangan ditiru ya jePengen putih beli bodycare hampir setengah juta masih mikir2, itu tandanya aku masih belum kaya😂 @sbyfess Setelah aku cek ada beneran dong monangis murah bgttt. Padahal baru isi ulang by.u ku😭 https://t.co/cBncjvotlFJangan perkeruh situasi, kecuali situasu:))
11/21
2021
@malikahitam_ Cocotmu cok, mari njaluk tulung wingi tibake balesanmu ngene!!!!Apalagi dipeluk dari belakang🥺 https://t.co/ZddVdQCrN7ANEH BGT😭 https://t.co/FNmDXIU8jM @hanyaini___ @xxxxxdcy Silit koyo uwong?🥺 @Hellohapp_ @xxxxxdcy Wah wah berarti gak aku tok @xxxxxdcy Kok iso yo berkedok ngene ikiAsline mek pengen pamer tapi epok2 ngomong kangen. Kok iso yo @xxxxxdcy https://t.co/Kl2K4RRogF @nanasitunanas Podoooo wkwkwkKetika aku bangun tidur, dan tiba2 laper. Makan atau nunggu besok pagi🥺 pilihan yang shulittttt.Terno aku adus rek, muager pol adem sisan🥶3 people followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by https://t.co/inkrVrmLSx
11/20
2021
Sumpah ya kalo belum datang bulan bikin badan sakit semua😭#FotoProfilBaru https://t.co/4zQUuPtgOANiat budal rodok awan soale kesel, dadak muacet dalane. Kenek dititeni mesti nek seng ngatur polisi malah muacet😏 @scuttlecndy Syemangatttts
11/19
2021
@GojekanWagu Sssssstttt mas bim jok banter2 wkwkwkwk @sbyfess Gawe, gawe mantau koncoku ben gak ngechat lagi nangndi😂 @hirhirahir @kikians_ Huhu sini peyuk jauuuuhhhh:( @kikians_ Kenapa jadi puitis bgt yaaak😭 @GojekanWagu Dadi pengen cosplay dadi bu guru aku @alifhass Kok gapercoyo yoTapi faktanya semua memandang fisik terlebih dahulu kik:)))))) https://t.co/yXMCyjN8Lu @kikians_ Im not pretty:"))
11/18
2021
Im insecure because......
11/17
2021
Sedikit ndelosor, tapi gapapa:) @alifhass Gaduwe yang :(Emg kalo hawanya dari plg kerja dah gaenak, sekarang numpuk jadi sesek kan😢Offin data - slepp.Kadung wes udan koyok ngene, nek panas gak umum. Ngersulo duso gak seh:" https://t.co/6d8QjM0d7z @rakyatjelata70 Bca ada bni ada juga kok:"))) @alifhass Eleng nek gaanok seng nafkahi auto melek aku @rakyatjelata70 Wes sarapan mbasio gak dielengno:")
11/16
2021
@WAHYUYK_ Pie pie o talah @diahfaiza_ Eleng nek gorong onok seng nafkahiUwadem nguantuk muales yaampun🥺 @diahfaiza_ Podo anjirRasane pengen dikekep. @WAHYUYK_ Pie ngene iki @hirhirahir Koe tak boncengke @tinywinniepooh Eh samaaaa, kadang pernah sampe ketiduran aku huhu3 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by https://t.co/inkrVrmLSx
11/15
2021
Mung iso bayangke~ @upiiiiii__ Aku kalo lagi mager bgt sampe habis:( @MlzNgp Wes gaanok seng diprioritasno soale wkwk
11/14
2021

0