Sign in with Twitter

Username:

S a d b o y @Saddboy____ kulon pertigaan mekah

sing penting yakin

3 Following   27 Followers   11 Tweets

Joined Twitter 3/6/22


@mr_jo___ @gambarinde !tolong
4/27
2022
ojo biasakno awakmu bergantung karo wong liyo, opo meneh bergantung ning wit karo mangan gedangkabeh kabeh kok sambat cidro, mosok aku dewe cah sing bahagia
4/10
2022
aku iki wonge mageran, tapi nek dikongkon mencintaimu semangate ra karuan
4/9
2022
nek omongan mundur sitik, ababmu ambune tebon tok
4/8
2022
isuk2 wes mlungker koyo ulo sowo aemanusia tidak pernah luput dari kesalahan, contohe aku sing salah mencintaimu.kamu kok lucu banget sih, koyok celeng
4/7
2022
mencintaimu adalah loro ati sing tak sengojoora perlu bukber, sing penting sholat jama'ah.sing isuk nganti tekan sore mung tura turu tok pas wayah buko melu gawe status "Alhamdulillah wes bukošŸ¤²" rausah dikancani
4/6
2022

0