Sign in with Twitter

Username:

it's too dangerous to go online, take this argument with you

495 Following   1,394 Followers   37,026 Tweets

Joined Twitter 3/17/10


#GhostofTsushima is the story of a man determined to find out who is and who isn't cake.
Retweeted by Blood BagThe Glitch Mob puts their signature touch on the Ghost of Tsushima track, "Saikuron" Listen to the full Sound of t… https://t.co/B9F8FazYB4
Retweeted by Blood BagGODDAMN!!!! #SendaiGirls @indiewrestling ▶️https://t.co/Ngo7l84u7c https://t.co/vZAcTIH29S
Retweeted by Blood Bag
7/13
2020
@Elmirez_ indeed, sekitar bulan puasa seingat w. twitard berisiknya ketinggalan jauh bangat. @jsscaprmrth ibu2 pasar apung rcti juga kemarenanI'm just leaving this here #njpw https://t.co/IIn8rW5fKF
Retweeted by Blood Bag @uwupaksa pls feud sama minoru satu generasi gitu)': https://t.co/bhRcI7neUfScenes at the Osaka-jo Hall. #NJDominion #NJPW https://t.co/d63mH2znnl https://t.co/jSAT8ICsQo
Retweeted by Blood Bagreveal yourself, fake bushi #njdominion @anadyasmara oh udah pindah ke dept asset @anadyasmara yes namanya juga kerja, bu hrd da da jaFranksteiner from @s_d_naito brings EVIL down hard. #NJDominion #NJPW https://t.co/d63mH2znnl https://t.co/ovGvgZ5NTw
Retweeted by Blood Bagmoty https://t.co/h4MJj8Wunv
Retweeted by Blood Bagmost brutal table spot so far https://t.co/AKhVWdh84oheart = broken https://t.co/HK0YrEipcO @uwupaksa w beberapa kali liat LIJ sama TCS beririsan yes, worst scenario ya berakhir DQ#NJPW #njdominion https://t.co/KQXMsaKIPy https://t.co/ztD77cgMb6
Retweeted by Blood Bagholy hell #njdominion https://t.co/VHB0DzcwuUbritish secret agent on job https://t.co/RvnyQJtlFvCalm. Cool. Collected. @zacksabrejr #NJDominion #NJPW https://t.co/d63mH2znnl https://t.co/L3MoGaNZMM
Retweeted by Blood Bagcatch @zacksabrejr #njdominion https://t.co/72OLrV2Ijz
Retweeted by Blood BagIt's a war between these two lads. @njpwShowT @Takagi__Shingo #NJDominion #NJPW https://t.co/d63mH2znnl https://t.co/5L1P6QTW15
Retweeted by Blood Bag'bout time yujiro got this spotlight https://t.co/JJ37NzZmufWhat if Seth Rollins tries to cut Rey Mysterio's eye out and it turns out Rey was cake this whole time?
Retweeted by Blood Bag @upibutbetter u gendud juga karena sering nyimeng kan bos ngaku ajasbnernya admin memefess itu kafixxx @anadyasmara siang juga admin akun *redacted* @anadyasmara preloved serenadenjer ni dulu konsepnya keren kaya geng bajak laut lawan salah satu dari tiga admiral angkatan laut https://t.co/FN4nWe1bppfb dah di level becandain wm di sini masih aja berisik hak milik shitprot https://t.co/63TkoOtM6P https://t.co/f24PgUvUdftae twet ngomel2 ae rame bismillah up persona harmless lagi 🙏
7/12
2020
@fathman buat lockscreen hp kak kalau butuh hehe https://t.co/KTFxHyalCk @fathman jin 👍my last two brain cells setiap membaca opini libtard warga ibukota https://t.co/oyyZ5M03jLUNBELIEVABLE! @151012EVIL has turned on Los Ingobernables de Japón, the winner of the 2020 new Japan Cup has joined… https://t.co/e4wj3H4MQu
Retweeted by Blood Bagyup https://t.co/QJttgMCL9M#njcup #njpw https://t.co/Qpk2oGUY2aright on the ding https://t.co/svk62iTx1J @sinefilth sendirinya #KetahananKontenwhatever it takes indeed, EVIL #njcup #njpwwait what bullet club supporting LIJ????? #njcup #njpwJust like three years ago during the G1 27, @151012EVIL does it again. #njcup #NJPW https://t.co/d63mH2znnl https://t.co/FfhZVb6aPB
Retweeted by Blood Bag @xrc009 @arcanone3rd nga ada yg bahas warna kulit u racist @xrc009 @arcanone3rd mesra bat dah u sampe gandenganShibata vs Akiyama 10 seconds into the match. https://t.co/sxgXUcfbf4
Retweeted by Blood Bag @arcanone3rd literally god i wish that were me dudeShibata says wash your hands!! https://t.co/YCKTFJJeYE #njpw #njcup #njpwworld https://t.co/dBuKFWr5y0
Retweeted by Blood Bagalive and well #njcup #njpw https://t.co/4EOZ5UQQZ2 @Asnovsing salah org, itu mah dinda farasyaternyata dari tadi cuma tepuk tangan karena gak dibolehin chant nama wrestler, nice @njpwglobal @sinefilth disjokoed origin storybros #njcup https://t.co/rVpTwoPxF3lulz https://t.co/7l52fNLFPR @barkanone gak ketolonglockscreen aja deh, kalo sampe home screen ntar jadi panen data 😳 https://t.co/lkqYLUKVof https://t.co/q7ubckGwZedi mata mereka u semua cuma angka engagement bwoosss~lagian salah klean sendiri terlalu banyak konsumsi dongeng tolol love story public figure wq @barkanone @uwupaksa iye udah duluan, next gennya maren kan shota dll bukan genrasinya kawato laginew normal #njcup https://t.co/ei62mTZ5gsnot bad for debut https://t.co/JyoYpBdZcENew Japan Pro Wrestling is officially back in front of ticket buying crowds! Hearing the people clap is beautiful.… https://t.co/SlL8du7AlY
Retweeted by Blood Bagalhamdulillah sekarang outro hagia-nya barasuara berubah jadi "tiada tuhan selain Allah" https://t.co/d1kwdRm3c3tim bubur tidak diaduk atau bumbu kacang diaduk lalu dikonsumsi 12jam setelahnya lalu berak27月17日(金)発売『Ghost of Tsushima』は、サッカーパンチが日本の時代劇映画へのリスペクトを込めて開発した超大作オープンワールドゲーム。 本作に対する日本からの返答として、時代劇映画風の予告映像を公開しました!… https://t.co/o0FG80YteR
Retweeted by Blood BagPO ghost of tsushima u aj blom rilis pakok suda diputuskan bakal beli story of seasons doraemonwqwq @msofyan seperti halnya AC, lagi2 efek koroncesdulu di jdid overcooked 2 itu seratus ribuan aja deh perasaan ngapa sekarang popular bat jadinya @barkanone klambine koyo permukaan sofaberbasis https://t.co/Jjp6DUeSrU
7/11
2020
Hey @Neil_Druckmann, you should play #GhostOfTsushima ... https://t.co/yNJeQBQcog
Retweeted by Blood Bagdis is jrx stan acctoldja https://t.co/BBSIIIX8Mj https://t.co/kG5bHLYS2Gnjr ternyata vocal group sangar, w kira selama ini band https://t.co/bvJcudvVLWSony revealed what PS5 box art will look like with Marvel's Spider-Man: Miles Morales. https://t.co/J2jZtdgoSA https://t.co/thMuCMXp9M
Retweeted by Blood Bag
7/10
2020
Soak up the scenery in this detailed look at how Sucker Punch created #GhostOfTsushima's stunning environments:… https://t.co/nYZxRn8nqa
Retweeted by Blood BagWe've created a rich, beautiful world in #GhostOfTsushima that's constantly in motion. Learn more about how we buil… https://t.co/pNuh7jErZu
Retweeted by Blood Bagfestival tapi cuma ada satu screen yg muterin footage kedelai pilihan ternyata festival kecap bango @Eeriedonkey w kira u makan ini https://t.co/5FR1BOPwhm @anadyasmara finalislost in translation case: bule pesen rendang minta dibanyakin malah dikasih daging yg alot @closetowhy kalo cakep + gitaran u yg irisaya fully agree dengan mas yogi syahputra https://t.co/GVd8JEEtjhyg w liat sekilas tiap kali ada vid tiktok egirl lewat di tl https://t.co/hWhANx4TLX @anadyasmara boku no hero kapan @mere_twat @kenturama dah diblok sih @OtakuBoxID https://t.co/t3dmx2UiWA
Retweeted by Blood BagJin being nervous on the releasing date #GhostofTsushima #Nioh #Sekiro https://t.co/sGd5MMvJxV
Retweeted by Blood BagI just passed by this huge #GhostofTsushima ad 😍 https://t.co/xyuzFygFLK
Retweeted by Blood Bagkenapa pada serius bat sama konten submitan yg audiencenya dah jelas nyeleneh padahal akwoakok https://t.co/NQexeHk0D0 @mere_twat https://t.co/mtHwm32rlFada2 saja kelakuan member rejectadmin gak usah retwat retwiet @hasyagyla https://t.co/IHe2LTkMxF @barkanone betul saya adala yogi garrick
7/9
2020
@hasyagyla teh seblak tulangnya hijisampai cisarua, sampai jadi debu~Mary Jane: "go get 'em, tiger!" Andrew Garfield's Spider-man: https://t.co/evdBvJW3wmAlmost every lariat from the insane Ishii vs Shingo G1 Climax 29 match!! #njpw https://t.co/AB7VSQ3th9
Retweeted by Blood Bag
7/8
2020

0