Sign in with Twitter

Username:

“Pessimisme en behoudendheid worden vaak als 'realistischer' en 'rationeler' ervaren dan optimisme, terwijl ze juist emotioneler en tamelijk irrationeel zijn.”

2,378 Following   502 Followers   15,999 Tweets

Joined Twitter 9/16/09


@marjoleintjevp @Politie_Adam Ik zie ze anders nog niet lachen.. @Jezzebellz Goed gedaan. Je mag trots op jezelf zijn! @marjoleintjevp Tip: ga naar een lokale ijzerwarenzaak voor een nieuw slot. Slotenmakers zijn boeven. @EvelienBerkie @beerachtig Kun je ook dat en wat nog even uitleggen? @NinadeKoning Wat dacht je van een uitgebluste huisman in diezelfde Hünkemoller... @krullenkoppie Doen! @Vak410Noord Ik teken graag in Henk! @buuvke Koop biologisch @elsbeth_tWitt Bij ons moeten ze in een gymzaal een parcours afleggen door klimrekken, balken e.d. Heen en op het e… https://t.co/8qeXBGCMtD @Diilaa @badkonijn Suc6! @Diilaa @badkonijn Blokker of Hema. Of anders met je liefste blik naar een patisserie om m te lenen @Fashiorexia Doen! @sannetenwolde Nu wil ik ook slapen. @kimsalabim_ Boeiend, verrassend, origineel, vernieuwend... @layladejong Groot gelijk! Geniet ervan. @LOIIS @voetbalgeneuzel “Don’t you forget about me”. “Poison “
7/10
2020
@HaykeKookt Je kunt die zonnepanelen op de groene daken leggen.
7/9
2020
@edwinwinkels In ieder geval de maximumsnelheid niet overschreden. @IngeLengton Vind dat er dan ook wel een extra debat kan komen.. @CharlotSimons Hoe is de cultuur in Uganda qua delen van wat het wordt e.d.? @KonMarty @Jentje87 Ik ben qua Kondo gestopt bij de stap weggooien of it. Didn’t give a sparkle. . Is er een vervolgstap dan? @KonMarty @Jentje87 IIk zie alleen maar nuttige voorwerpen. Niets kan weg! @freelennse Tweecomponenten spul @freelennse Dat tweecomponentenlijm spul al geprobeerd? @Fregge89 @ChrisD_13 @vondutch82 Weet je wie ook bij Southampton speelde..;)
7/8
2020
@ElviravdGriend Niets. @AnneArdon En qua honden? @AnneArdon Zie je een verschil qua honden en baasjes tussen de vroege en en iets minder vroege uitlaaronde? @HuubBellemakers Was de Vierde Macht maar echt Vierde Macht geweest. Unpopular opinion. Over de rol van de politiek… https://t.co/JGPqHfP052 @Level_36_ Hangt echt van de functie af. Ja het kan maar zeker niet voor alle functies. @HuubBellemakers En wie zouden jouw gedroomde twee tegenkandidaten zijn?
7/7
2020
@el_sid66 @haitskevdlinde 🧄 @BWielheesen Welke hele smalle inhoud..;) @haitskevdlinde Ik maak een uitzondering voor garnalenkroketten. Daar hoort mayo bij. @HaagseInsider De enige die hem echt partij bood was Samsom. @ChrisIsErbij Pilot in Volendam @watzijnweuit @aafkeromeijn Mosterd @WdeGelder Winning hearts and minds @MirtheWestrik Ik zit nu in een existentiële crisis. Wat ben ik dan wel? Statenloos? Wereldburger? @SophievdMeeberg Om verkeerd geïnformeerd te worden moeten mensen wel eerst de krant lezen..;) @krullenkoppie EIKOL @WdeGelder Ik buig mij het hoofd dan weer over de symboliek van deze droom. Waarom Kuzu en niet Öztürk of Azarkan. Vragen. Vragen Willem. @PhotoJeanique Ik merk dat ik deze lastig vind. Is het niet zo dat onbekend, onbemind maakt en dat kennis van en wa… https://t.co/TVaTOx5JhF @patjeeeeee Ryan Babel??? @MirtheWestrik Dat hooghouden is ook topsport he @PhotoJeanique Ik hou me eraan vast dat het toen nog niet zo was..;) @MyrtheHilkens Hebben singels überhaupt seks @Christalhelder Heeft wel iets. De maandag-look @LithNoortje Wiskunde, maar dat kwam omdat ik scheikunde al heel snel kon laten vallen en ik niet door ben gegaan met Natuurkunde @PhotoJeanique Van Elly en Rikkert voordat ze verzeild in de Heer raakten. @PhotoJeanique Oh dat deden wij vroeger thuis ook altijd als het onweerde en regende, vaak op zondagmiddagen naar geluisterd. @mariekpiek LOL is ook wat waard hè. Don’t be 2 harsh
7/6
2020
@MissPointwood Kim Kardashian Als First Lady. Misschien moet Beyoncé dan maar running mate van Sleepy Joe worden @gipsbek @fpathuis Ik doe dat met mijn broertje. Heb inmiddels weer een lijstje. Mag hij komen BBQen ... vanaf 1300 uur...;) @MerelMilou Ik ben trots op je als je het doet. Vind eigenlijk dat de ouders het moeten doen @EstervBD Ik hou niet van Calamares en toch heb ik hier nu zin in. @JimmyDriessen Dan verdien je ook degradatie @goudmijntjuh Zijn vader heeft motorische problemen in zijn hoofd @marianiscontent Haha @peggybvd Ik moet plotseling denken aan een interview van een Nigeriaanse Ajax-speler, Tijani Babangida. Hij zei ui… https://t.co/5M9vNMksKL @marianiscontent Soort Foe Yong Hai..;) @lotvanbeekie Hij kan de markt ook een beetje verpesten voor de rest hè @krullenkoppie De 1e 100 dagen testen tot het bot. En als het dan nog wat is, is het een blijvertje. @SophievdMeeberg Meestal vind je Inner Circle het irritant @SophievdMeeberg Hoezo..;)? Je hebt een duidelijk beeld over hoe je dingen wil en kan dat ook nog duidelijk uitlegg… https://t.co/tOIqkIPpqu @SophievdMeeberg Haha was geen verrassing toch? @SophievdMeeberg (Wo)Mansplainer @ginnyranu Ja. Issues @LanaLeesVoer @JfromtheBlog Gewoon op de pony @Lisannemiko Dan laat je alleen de leuke mensen thuisblijven..;) @Lisannemiko Jullie kunnen toch gezellig binnen zitten met zijn allen..;) @ellemartens Heb op Fuerteventura vorig jaar zomer fake-Airpods voor 20e gekocht. Voldoen prima. @Staantribune Voelt als 2004 @Bas_vanderSande Martini-espresso? @JfromtheBlog Een grote schuur met dito kelder eronder..;) wel heerlijke tuin waar alle buurkinderen kunnen komen spelen @JfromtheBlog Prima huis voor als de kids uit huis zijn. Zwembad erin en af. @MyrtheHilkens Helaas al jaren eigenlijk een stabielrexhtse meerderheid in de peilingen. Ook nu weer als je CU niet… https://t.co/4AM9VyBoBa @Nelleengel @AndSimonSaid Dick Turpin niet vergeten hë @L_Zandbergen Was dat @peterkwint die voorbijfietste?
7/5
2020
@emmaspreekt WoW wat een gelukkig stralende foto! @Heuvelachtigs Mooi moment om te vertellen dat noch de tandenfee noch Sinterklaas bestaat;) @Eyspegel Warme chocomelk met slagroom en Iris whisky ook @layladejong Er is altijd wel ergens een neerslagtekort @Level_36_ Heerlijk. @Level_36_ Rosé met dit weer? @shadraouf Copede aan de andere kant van Villa Borghese erg leuk typisch wijkje. En verder sowieso Vaticaanse Musea… https://t.co/dykFhnL9p8 @ReteFriscool Elly en Rikkert @youdid Ik zeg 31 en 28 @VALENTiNE_1_ Wieteke van Dort @tasto83 Maar hoeveel foreskins gaan er dan bv in 1 injectable. Zoveel vragen. @suckerpuns @ruudtw Voel me gesteund. Dank hiervoor. @ruudtw Is dat niet zo dan. Soort poppenhuis Hunebed-style @ChrisAalberts Laat ik het anders zeggen wanneer kiest Merel eieren voor haar geld. Vind het lastig ideologische ra… https://t.co/5NFAVQk9qo @Lisannemiko @kawoutert Bundel?? @ChrisAalberts En wanneer gooien ze Merel voor de bus? @EvaHoeke @volkskrant Veel sterkte en wat mooi opgeschreven zeg. @MerelMilou Fijn nieuws. @Fokke73 Al sinds 2 juni....
7/4
2020
@FlorisRoos En hierdoor moet ik nu dus denken aan Abubakari Yakubu. @Diilaa @ZaireKrieger Louter geschikt voor de sapcentrifuge en dan nog alleen die groene zure.
7/3
2020

0