Sign in with Twitter

Username:

rav @sarawatdefa she/her | rcbyf

brightwin, the proof that god indeed picks favorites

1,780 Following   1,628 Followers   35,980 Tweets

Joined Twitter 10/14/19


50.000 IDR ~ 180s retweetπŸ˜‹
Retweeted by ravGIVEAWAY $80 | 1.100.000 IDR - rt & follow @LanceP999 end 5 hours.
Retweeted by rav @veleist pota @lovebbrightwin @ineffable131 drop foto ubin dong rey @ineffable131 ANJING SEMINGGU???? @sungjcake @lovebbrightwin pms kh @lovebbrightwin aneh @brightuuin hai adamm @lovebbrightwin @ineffable131 @claudcath kina ingin menggeser posisi klodi @atheiaorithia gemes banget ya tuhan kak😞😞 @lovebbrightwin @ineffable131 @bbaiwinn udah kak @jecoshit @bertanyarl hehe @atheiaorithia kak ran pinter nyamar yaa @jecoshit @bertanyarl halo phizhi @ineffable131 iya tapi diblock lgie @ineffable131 gue td udah diublock tapi diblock lgi @veleist @bbriwinlv iyh @bbriwinlv @veleist owh pantesan demen gosipGIVEAWAY $1000 | 14 JUTA RUPIAH | IPHONE 12 FOR ONE WINNER ! - rt follow me and @swapleonicorn + must join their… https://t.co/YveflsQo06
Retweeted by rav$20 ~ 10 MINS - rt & rt my pin πŸ“Œ
Retweeted by rav @veleist @bbriwinlv itu eca selflove bukan love km @bbriwinlv @veleist gue denger denger phisun itu kepala sekolah ya @bbriwinlv @veleist @bbaiwinn phitog @bbriwinlv @veleist mksud @veleist @bbriwinlv owh iya nong nong ini seangkatan yh @sungjcake @veleist @claudcath gue kan ponakan tante kristanti @bbriwinlv @veleist kalo kritik gampang nong, itu lho yang suka kita lontarkan untuk phisun @veleist @bbriwinlv kalo itu enjel jagonya @sungjcake @sungjcake @claudcath @veleist biarin di clodi aje @sungjcake @claudcath @veleist gue juga ga ikutan @claudcath @sungjcake @veleist denger denger kamu mau ijab qobul tanggal 28 oktober yahπŸ˜‰ @bbriwinlv @veleist materi apa nong @claudcath @veleist BAJINGAN @lovebbrightwin phitog phitog @claudcath @veleist @sungjcake LIHAT PHI @claudcath @veleist LO SEBUT MEREK NJING @claudcath @veleist SAT HAPUS @claudcath pha @veleist bjink! @claudcath @veleist pota honey!😍🍯 @lovebbrightwin phitog @sungjcake bajinganbantu aku @bbriwinlv @veleistmarah mulu phisun ini https://t.co/2ZvKJY81cw @bbaiwinn phitog phitog @sungjcake gue gak percaya sama lo @sungjcake hehe @bbaiwinn togphi @bbriwinlv @veleist @bbaiwinn adik πŸ˜“πŸ’žπŸ˜“πŸ’žπŸ˜“πŸ’ž @sungjcake lo jangan aneh aneh @sungjcake monyet @sarawatdefa @bbaiwinn @veleist awwww kakak rav emg debes πŸ˜£πŸ’˜πŸ’˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Retweeted by rav @claudcath dm aku untuk mendapat pap 99 @bbaiwinn gotihp @claudcath elu @veleist @bbaiwinn @bbriwinlv aku sama eca selalu manis sih @bbaiwinn phitog @bbaiwinn @veleist @bbriwinlv iya, yang nyambung itu tali takdir eca dan mick😍 @bbaiwinn njink @claudcath nenen🀀🀀🀀 @claudcath ngentot @bbaiwinn kindly fb sy phiπŸ™ @bbaiwinn @veleist @bbriwinlv eca imut makanya sering minum obat @bbaiwinn hy aku rav @bbaiwinn https://t.co/GDill5D9s5 @bbriwinlv @bbaiwinn phisun agak agak kejam gitu yah orangnya @bbaiwinn hy non oomfs @bbaiwinn IYA BRO RANDOM BGT @metaabri 44 @sungjcake gk waras @lovebbrightwin @veleist y @nanonpunyapawat hayukkkBRO INI PUPPYNYA ADA DUA https://t.co/B0gqNz6oGMbright aku ga keberatan kalo kamu main sama guguk tiap hari terus di up di salaleyoo @jaemcityx_27 @jaemcityx @jaejooya @VipRoseTr CONGRATS SYGπŸ˜©πŸ’žtau ga apa yang lucu tau ga apa yang bikin gue nangis https://t.co/U9rbO9OHVWkok bisa ya yang ngerekam masih warasairmata gue rasanya akan jatuh dalam 3 2 1 https://t.co/Z2wuWJ2W3u @veleist taken by ravbright kayak puppy https://t.co/k1fMDZrh7pBRO IM SO PROUD OF THEM AAAA https://t.co/1jNLHSjjhO @bbriwinlv @bidabelyuess @bbaiwinn @lovebbrightwin @veleist @junqwoon semoga phising istiqomahdari kemarin gue streaming ini, lucu banget😞😞😞😞🀏🀏🀏 https://t.co/HBT0FmtQOd @bbriwinlv @bidabelyuess @bbaiwinn @lovebbrightwin @veleist @junqwoon kalo kayak phising ini engga selamanyaa, seki… https://t.co/ujeFjtywoGa walking painting https://t.co/xv7Pht8dXbBARU LIAT https://t.co/DkBsxzQCtX @claudcath @bidabelyuess @bbaiwinn @lovebbrightwin @bbriwinlv @veleist @junqwoon https://t.co/tkN0bAGcOz @veleist @bidabelyuess @bbaiwinn @lovebbrightwin @bbriwinlv @junqwoon jadi biksu kakak @lovebbrightwin @bidabelyuess @bbaiwinn @bbriwinlv @veleist @junqwoon mau ordained @junqwoon @bidabelyuess @bbaiwinn @lovebbrightwin @bbriwinlv @veleist ordained beb, kalo ga salah jadi biksu gitu @claudcath @bidabelyuess @bbaiwinn @lovebbrightwin @bbriwinlv @veleist @junqwoon bakal kangennsexiest human alive https://t.co/Lf0vBm96Ih @bidabelyuess @bbaiwinn @lovebbrightwin @bbriwinlv @veleist @junqwoon sedih banget ditinggal abang😒 https://t.co/QyBIBXRBjA @bbrighttsna okay kakkbangsattt gue ketawain ini sampe ngecrit dikit https://t.co/Ss5SxrLIoI @bbrighttsna ap kbr kkwin aku jamin kalo kita berumah tangga kamu tinggal duduk manis aku yang bersih beesih yes i do the cooking i do th… https://t.co/vu3oDcqz5FNO NO NO NO NOOOOOOO https://t.co/x4gA8kbc8dhy https://t.co/PemeI0Yqy3cutiess😩😩🀏🀏 https://t.co/M9mwfN2j9k
10/21
2021

0