Sign in with Twitter

Username:

akun monolog

325 Following   660 Followers   57,903 Tweets

Joined Twitter 4/16/10


one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by https://t.co/xEKSQJnckwhttps://t.co/n9WSGhtnwz
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชdonโ€™t ignore truth for temporary happiness
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชbuat apa komunikasi kalau bisa silent treatment dan ngebuat seseorang jadi bingung dan menyalahkan dirinya sendiri.โ€ฆ https://t.co/c4gnRROOVN
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐ŸชTo the person who sees my worth more than I do, Thank you.
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชsza for wonderland magazine https://t.co/rWqEXQYzPJ
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐ŸชThis makes me so happy: Ellie Goldstein, an 18 year old model with Downโ€™s syndrome starring in a Gucci Beauty campaโ€ฆ https://t.co/un8ax2DCqJ
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชi wonder how many strangers hate me because of how someone describe me to them
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐ŸชCantik bener ini felemnya, tapi pen marah liat endingnya kenapasi huaaa orang tu ngga bole bahagia apa ya??!? ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญโ€ฆ https://t.co/lv3aoCOesZ
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชdah mari pulang kepada hari hari yg normal tanpa overthinking masalah lakik https://t.co/TSr72nQf4Mor you walk away from him, its the best idea.โ€œi think u should forget or do something for yourself when he always let you down.โ€ talk to myself.https://t.co/1kEVthKMJ0Saat seseorang pergi tanpa alasan, suka lahir pertanyaan yang seolah raksasa: "aku salahnya di mana? Aku kurangnyaโ€ฆ https://t.co/dgMLZrHATY
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿช @_Hrst hehehehehehheehheehhe @___feby https://t.co/EXNrNS2kRJAda yang curhat lalu lega Ada yang ibadah lalu lega Ada yang traveling lalu lega Ada yang butuh konseling baru legaโ€ฆ https://t.co/i0HlOTSjRP
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชmundur sa, kamu tidak seru.i hope my bestfriend heal from things she don't talk to me about .
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿช @Asknonym yatuhan cobaan apalagi inikadang bingung sama yang jual kering tempe kenapa murah banget padahal motongin kecil kecil tuh pr banget, sampe keโ€ฆ https://t.co/gCb9VpxtGphttps://t.co/mcSO7UHLBu https://t.co/ns5TYKgWkS
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชbersama adikku bermain di taman https://t.co/Nc42Uqetdq @___feby aku https://t.co/XCtcPFXuip @ndaniarr pulango biar kamu tau gimana aku @___feby makasih sobat [mrsa spesial] @___feby contohe overthinkingsorry i canโ€™t be her https://t.co/LufASag4QI
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐ŸชThis sums up my flirting skills By @kyleruwu https://t.co/69aNmv5LRL
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชobsessed with her https://t.co/sbmrTOnfIW
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชhttps://t.co/62oquNbiGr
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชpengen punya bajunya barliasmara 1 aja tapi lg misqiiiiinnnnnnnnnnkebawa mimpi mas grgr semalaman nyetel ini huft
7/2
2020
@umamayak new normal napaa ga pulanggghttps://t.co/FaD88oqMd8 maap mas kgnhttps://t.co/GswV938Sl6 @novadaniarr ora kue @umamayak ayo main mas um @___feby bismillah Oke kak tak ambil ya.Gimana ga baper, setiap hari chattingan, ngobrol nyambung, ngingetin ini itu, ngasih semangat dan lain sebagainya. Jadi, tolong
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿช @yunusmugia dia mh kaya matahari hangatnya bukan untuk satu orang. semua orang merasa teristimewakan - ardhito
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿช @mbulukk https://t.co/O6QGfsHtEX @bejohh https://t.co/rW9PomwqM1 @daunbirumuda thank u bun https://t.co/6dk89Jf8WI @mbulukk kamu gtu eakok ada ya orang yg tau dirinya salah dan udah ngaku salah sama minta maaf tapi tetep diulangin trus kesalahannyamotret pake kamera tustel lebih deg2an lagi. karena semuanya otomatis. jadinya ga ketebak, fotonya kadang terlaluโ€ฆ https://t.co/URahD0QDdK
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿช
7/1
2020
rasanya ga pantes buat semua orgkacau bgtgaperna cukupmungkin masih banyak yang keliru kalo ada temen berani cerita masalahnya sama lo, lo gak ngebantu dia dengan ngebanโ€ฆ https://t.co/z39zZAtC4J
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชhttps://t.co/ubJmHSNSi6i dont think i have reason to stayenaknya moto pake film, jadi lebi berhati2. dari 175 frame, yang aku suka 70 foto. kalo pake digital, biasanya untโ€ฆ https://t.co/mXNkIdgmAG
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿช @Asknonym tbh aku duduk paling depan dan ngga masuk kualifikasi itu semua karna gapapa pengen aja @bintangemon sedih kan???!!!!!!I HATE YOU GUYS FOR NOT TELLING ME THAT THE WORD "STAN" IS A COMBINATION OF "STALK" AND "FAN" ๐Ÿ˜ญ
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐ŸชThey said- https://t.co/11vBoFIypp
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชwe all wish we were this cool https://t.co/dy6Wz2m5QQ
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชhttps://t.co/yV7ZMZkDuG
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชi must start a thread of underrated fishes from spongebob https://t.co/pRW8NXU2vb
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชfam?? never thought itโ€™d happen to me๐Ÿ’” https://t.co/DPOimrftsW
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿช @daunbirumuda thank u bunnnnn โœจโœจโœจโœจgaya bet ngedubbing https://t.co/wDONwtp4Kjmenjadi anak perempuan pertama itu tidak mudah - bahunya harus sekuat baja - tangannya harus sekuat laki2 agar bisโ€ฆ https://t.co/9RcuQ1ksUl
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿช
6/30
2020
txtdarijobseeker https://t.co/qcLMO3LOE3
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐ŸชGak ada topik yg aman di Twitter. Politik, pasti ribut. Selfie, ribut. GA, ribut. Agama, apalagi. Makanan, ribut. Rโ€ฆ https://t.co/kgsjn0sg4M
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชmasih jadi temen doang sampe skrg https://t.co/pq1DYiwOF5walopun sering gini https://t.co/S06vR8RFjeseru bgt aku waktu itu https://t.co/16h4cZlfgIi just think itโ€™s important https://t.co/5TaTOn4GHc
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชa little story. https://t.co/2vOHRcRQoywill you come home and stop this pain tonight?
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชitโ€™s really the shoes for me https://t.co/FGZzuPy5GA
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชsome inspo versi budget miring https://t.co/VETVq7Ms17since i have no power here, may i share some photos of my work? ummh ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป https://t.co/AXbUbVsL8lhamda al fahim details https://t.co/qS2O3nTYgM
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿช @mbulukk @arul_dota https://t.co/bdlj6xan0Li have many assignments, report to do also me https://t.co/QuMbDQkgEm
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐ŸชKu menangiiiiissssss https://t.co/EJMGZDmXpt
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿช @commaditya begitupun sebaliknya. yang sudah menikah jangan menghakimi orang-orang yang memutuskan untuk tidak meniโ€ฆ https://t.co/5eU6HquxysKalau ga suka pernikahan, silahkan jangan menikah. Bukan menghakimi orang yang menikah. Jangan menutup warung oranโ€ฆ https://t.co/XPk1GSzRce
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐ŸชBiar kalian tau,kalau bahagia itu bukan soal harta tapi soal kebersamaan. https://t.co/uE22dM18Tf
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชopen minded tuh bukan pas lo mendukung LGBT. lo ga mendukung pun itu hak dan urusan lo. tapi open minded lebihโ€ฆ https://t.co/LmRGogTeoX
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿช
6/29
2020
my life was joking until i met you, but i have not met you.tips for how to stop feeling embarrassed abt everything u have ever said?
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿช @mbulukk @arul_dota mau liat koleksi stikerku ga mas?โ˜บ๏ธโœจmaybe im the problem
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿช @CenayangFilm Ketawa sampe bengek liat ini ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ https://t.co/k7wq69LfWO
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿช @arul_dota minta stiker gempiAnf! Ini kucing siapa sihh menolak perjodohan kasian cewenya Nemu di tl https://t.co/4PVoooTOqH
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐ŸชLagi explore, terus ketemu rumah lucu banget. Dibangun di lahan dengan lebar 2.5 m dan panjang 30 m dan lokasinya dโ€ฆ https://t.co/LWaQXnIOmo
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿช @___feby kasi liat punyamu bun
6/28
2020
Iโ€™ve broken myself better.
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐ŸชSenangnya hatiku turun panas demamku ... kini aku bermain dengan riang. https://t.co/6JFjBxrzbA
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿช @daunbirumuda kui ngeleh bun @gubuknetijen buat caper lahgentle reminder https://t.co/uanlUGsbGx
Retweeted by ๐’๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐ง๐ข๐š ๐Ÿชaku hidup sudah segini hari https://t.co/1xSdgdUK7Bdesperately wanting you to be interested too. https://t.co/wcFwuQTuiy
6/27
2020

0