Sign in with Twitter

Username:

credit scene

579 Following   13,947 Followers   5,863 Tweets

Joined Twitter 4/21/19


@quinshittt lesbi ya ka? @quinshittt sedih :( @quinshittt pengeeen @quinshittt titid @quinshittt dih orang di supportko pada gabolehin gua piercing sih anjirneed sum dopamine booster
1/31
2023
@durraemoon space yu @sdawst hahahaha thanks 🫠aaargh foto gua dah di present agency, malu banget mana photoshootnya dah 3 bulan lalu @quinshittt menggatal @silumbalumba99 @diamdiampelor ga ceklis dua ka, kayanya di block juga @tobefrenchfries hahahanjing, ditempat kerja lu sekarang bener bener bakal belajar accepting people come n go sih 😭problem-solvers for every f problem in a relationship πŸ‘πŸ» https://t.co/cCl9PEzwKA
1/30
2023
@b2guling getting cheated on ✨tf? sekalinya ketiduran malah mimpi buruk/try to find some distractions to stop thinking bout u for every f time/ hate this f needy n clingy sidesme : ok gapapa also me in twitter : ☹️ ok i think i should private my twitteri have u, but u made me feel lonelyif it wasn't u, who's gonna pull me up from my loneliness huh?just want u to know that it's wasn't ez for me to be like thisgonna fuck this book tonight https://t.co/4JRI0u3Cye @pisangkeju08 bintaro? @gorgarinn gua juga samaaaaaarg gabisa ini, pacarku lucu banget πŸ€’
1/29
2023
cant stop saying 'i love u' @ooyaaaaan nani?komunikasi adalah kuncihave no idea bout this situationthis f rainy weather made my day perfectly bluepengen hujanan
1/28
2023
@migumoguel sangat sulit bukan?jeksen clingy boyfriend erajust found this on tiktok https://t.co/6jK4m8a9Qu @Dickneyplus inspired by santan kara?
1/27
2023
they don't say it outright, but they want constant expression of affection https://t.co/Nhr5MsdogDkalau kamu kenapa napa, ada aku. kalau aku kenapa napa, gapapa.
Retweeted by Jeksenhahaha i can't deny zzzzz https://t.co/tAOPFsSdy8all rights reserved.
1/26
2023
cape banget tapi pacarku gemoy, jadi gapapaspacing out boyfriend, long term boyfriend @iyandelrey @sbxaddict HAHAHAHA, udah del account tapi @Kebabarab18 not gonna lie 🀏🏻
1/25
2023
how it started ~ https://t.co/13xGge43wf
1/24
2023
tenang jek, kan lu tahan banting zzzzgot too much pressure in this f toxic work environment 🫠
1/23
2023
saya harap twitter ini tidak dilihat oleh orang yang menjadi alasan jeksen in bucin erait's not about trauma. it's all about the feeling when i lose the person who i love the most https://t.co/6dIHyGJYlUthe more i love u the more i scare to losing uterpantau pacar saya ini lucunya kelewatancity strolling, japanese restaurant, driving course with cutie mentor. perfect core memory
1/22
2023
if u want, u will. @gorgarinn @pelimati anjing 😭
1/21
2023
order popcorn jam segini dimana yai know people come n go. but for this one, i won't let u go https://t.co/xSaVqsprjs
1/20
2023
*my clingy f side waiting for a text. https://t.co/7z2dxd7y2z @sheinlaurent right! plus on my eyebrow, or maybe one under my lips πŸ˜• @Biru_BluePrince nani? πŸ˜₯short people r so cuteguys should i get a piercing?
1/19
2023
@surpluspahala iyasiii @nadleene_ dm price ka @jebought check dmbulan depan ditempatin di kemang, langsung bimbang pindah kosan atau engga karena kosan gua dah pw banget anj @meongcaren yaudah maaf yaa, diasah lagi kemampuannya taun depan ikut lagi @rimlainne moshi moshi @meongcaren ga aku crushin balik gapapa?
1/18
2023
@rafajadikapten then, bark for me now/pap https://t.co/W0VA8GwzOX
1/17
2023
gak heran saya naik 10kg πŸ˜€lovin the spark that i got while watchin u fall asleep by my side
1/16
2023
hahaha anjing, this f trauma won't let me rest for a secdeeply in love with u
1/14
2023
wish me luck for today
1/13
2023
cape banget anjir 25 look https://t.co/FceHzYHLt2
1/11
2023
wish me luck for my photoshoot tomorrow 😞
1/10
2023
semangat spread hate nya πŸ₯΄
1/9
2023
bogor - tangerang for cuddling with a fluffy dinosaurs hahaha https://t.co/KkfZceHdzR
1/8
2023
sorry but i rather be spamming here than annoyed my baby with spam text just for telling that i miss h- 😞currently over used words: - kangen kamu - aargh lucu banget'kangen kamu by' 'by kita baru gaketemu sehari' struggle jeksen as clingy boyfriend
1/6
2023
couldn't find any words to describe my feeling rncan't stop my heart from fallin
1/5
2023
Awal pindah Tangerang, tiap homesick kangen Bandung. Ini sekarang pindah Bogor homesicknya kangen doi 😩
1/3
2022
God, i just wanna keep this one for mylife'i'll start my 2023 with the person i met at the end of 2022' trends bener bener ngena di guabulan ini dapet banyak pelajaran haha,
12/28
2022
wow controlling emotional gua bagus juga ternyata di kerjaanuntung dah biasa kerja under pressure ☺️
12/27
2022
baru seneng bulan ini omzet naik, malah dibuat down lagi gegara perlakuan staff lain ke gua haha. https://t.co/hYobuBgB1Zthe electricity that passes through when we touchknew it, when i feel itwanna keep this spark
12/26
2022
@feurumii gua kira abang gua main twit 😭 @Ferdiananta_ check dm @Vhyungda check dm @hsnofound check dm @nattacow check dm @telur2dadar @nootaa15 check dm @tobefrenchfries nani?!
12/23
2022

0