Sign in with Twitter

Username:

let ppl assume

941 Following   2,993 Followers   45,021 Tweets

Joined Twitter 6/13/19


@skkyie03 @yourfavoooo ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @Askrlfess gak jelas bgt asw @smokeintheclub cutee both of u @Vallinloves hi @OHMYV3NUS ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @cubituzz LUCU BGTTTTT @bakteri_imut lwat @ariesgrllend @convomf @ravelody @shiftannuity @goldqnbee @B4DASSBI4TCH @emsiplurimekdii @isntdap @luvyouaraโ€ฆ https://t.co/462rRuz6Zv @urcrvshhh ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” im greattt tooo ih jd kangen maen @ttmymoodb @tirexxxxxxxxxx @istighfar0y liat deh @Danzou__ @mlbbfess yahhh @Feelings @iamthewitch12 ๐Ÿ™€๐Ÿ™€ @naevisssss aduh aduh @runinn_ cantik bgttt @ndagels ihhh takutt @akualcade takutt @sonethingwet hbd yh @Danzou__ @mlbbfess DEN MAIN AYO carry in gue dong lagi penempatan๐Ÿ˜” @uwnnaaa @cursedkidd ktawaaaa @tirexxxxxxxxxx @TimpalBali smangat yh mantan biznet yg sberapa itu @emsiplurimekdii egk @yourfcknidiot takut @heibyyyyy maaf @jjaeyuh ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ktawa ga si @pertamaxturboo_ main atuh @Faqboykun tinggi bgt dah @cancerrbboy smangats @rouleauxx cari atuh @_felixkharismaa @tirexxxxxxxxxx kesukaanmu @lucxifvrz mulaii @mentariduha me too @ursagittarian met hari senin teyongg @xlonties ih knapa nangiss @achelooiss hi @biskuitmalkuat yayyy @susubervitamin takuttt @kentanggrngMCD KTAWA @twenciforawer leggo mutualan @swiffties ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @wouldbeminee junnn @orangcueekk u too bil @ceceabrilian mowningg @afterangga hush @parkaeriiii mimisan? @urcrvshhh piqq gmn kabar masi galau gxx @thedarkmuggle dapet apa pc nya @pannnnnas smangatt @emotionaldumpXO tiati woi @Jhn_chy0o item @isntdap @lucxifvrz ih u mau ajh mek @lucxifvrz takuttt @mcflrycdbry morning @nathan9eo smangat natt @xbxrid morninh @pentolllpedess mowning @friendthefun_ @iamthewitch12 @tirexxxxxxxxxx @kr1t1kp3d45_pro bener @iamthewitch12 @convomf ๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿซถ
11/28
2022
@Sagitariusboy27 happy birthday @semijamet knapa janiii @adalahafif seblak @pataapon me @flouxen maen kluar atuh @urfavboyff yea i love myself @parkaeriiii di block atau dia deact @b2guling buat aph
11/27
2022
@AlMetawinnn nay @luvyouara aaa araaaaaa๐Ÿซถ๐Ÿซถ @_crazyylibraa1 piwiken @Danzou__ hdehh @arifsafirman_ morning @englishfess_ nerflix @banyaaktanya pagi ge @wirausahaaa knapa @loveuayank sana @whotfareyoux morning @txtdaribibinn piwiken @aintstheo good luck @thedarkmuggle morning surabay @alfinasofianaa piwiken @delfannn_ piwiken @remoontok piwiken @njipppppp knapa @jellyaas morning @gofutin knapa @ngopidulslah piwiken @user101104 pagi @geminigilaa pagi @putranicholas1 kerenn @shacarell main kmana @aishleley hayo @bskuitt morning @bskuitt absen @urfaveboi21 piwiken @pentolllpedess piwiken
11/26
2022
@whotfareyoux lwat @flouxen rate dong @tirexxxxxxxxxx dwp @an0thrsidee hi @baeoxo288 cool
11/25
2022

0