Sign in with Twitter

Username:

Shan̶dya̶ @shandya A distant planet called Earth.

Tweets in Bahasa Indonesia, English, and occasionally Basa Sunda.

1,466 Following   12,539 Followers   268,255 Tweets

Joined Twitter 6/12/09


久しぶり!! hi my name is michelle !! I’m a black+japanese canadian illustrator 🌱 #drawingwhileblack https://t.co/U9ax9H0VZT
Retweeted by Shan̶dya̶ @_memantul @LZRVN Aku kepikirannya besok temanya floral. Gimana?#SHIBUYAMELTDOWN https://t.co/KEq5jt53Z3
Retweeted by Shan̶dya̶ @erickmanurung Zack Lee can beat the shit out of me anytime 🥺 @kemkominfo Biar ada kerjaan dikit coba Kemkominfo cari tau dong gimana itu SMS SMS spam yang masih suka masuk inbo… https://t.co/M164AnISWLWarga menutup jalan ketika Tenaga Medis datang untuk lakukan rapid test di Tinumbu 148 siang tadi (6/6), warga meno… https://t.co/cWJKDWMaN0
Retweeted by Shan̶dya̶ @alqubro_ Hoooo baiklah.Health Experts Warn Protests Could Set Off Second Wave Of Police Brutality https://t.co/fbHfJXltYF https://t.co/U9VStfs3P6
Retweeted by Shan̶dya̶ @alqubro_ Ini nyinyirin siapa si? @siriuslyelmo Ini dia pake brush khusus apa gimana ya. Spreading-nya (?) Itu mirip watercolor. Kalau brush biasa su… https://t.co/iIinm8zdvO @siriuslyelmo Waduuuuu (Ngeliat thumbnailnya aja udah wadu)https://t.co/WQgFrP1us2
Retweeted by Shan̶dya̶ @Fido_Dildo @yoshu_sudarso Nanti kalo beli juga bakal jadi cibiran keluarga besar "nanaonan meuli nu kieu, meningan meuli imah." @svmmerkiss @mengudap Marahin aja tu bg kebiasaan @mengudap Tapi gpp ini yang mengenalkanku jg pada Zack Lee 😌😊Jogja dan sekitar.... Monggo. Free ongkir -/+ 5km Tanpa minimum pembelian 🤭🤭🤭 https://t.co/PI8FCFeQxL
Retweeted by Shan̶dya̶ @justlazuli True. While having sex. @bebasaktif Lawannya ijo poverty apa ya? Putih Privilege?#TWICE  #MOREandMORE COVER 過去一汗だくで謎に頑張ってました笑 地味に9人分踊ってます😂😂 申し訳程度に🌿と🌳生えてます笑笑 #트와이스 #kpopdancecover https://t.co/sN1ZdpW7Gn
Retweeted by Shan̶dya̶ @ribonk Tempik itu apa @shandya Chempeh... Teimpeh... The weirdest one must be 'timpih'. Heard it, once. XD
Retweeted by Shan̶dya̶Not wrong though 🤔 https://t.co/9KkrXnt8kJ @aMrazing Katanya nahan pipisnya juga nyiksa juga ☹️ @almuhtadi_md Apakah sosoknya menakutkan? @GodikaGo @asepirawan Bersamaan?Now can we discuss how English speaker people pronounce "tempe" @GodikaGo @asepirawan Yang mana @oyRio Filter bewoknya kayak beneran banget kak @almuhtadi_md Siapa perempuan tua itusatisfying banget ya guis https://t.co/DD6nqbb1DG
Retweeted by Shan̶dya̶ @arkimo Signature baru#TwitterPleaseDoYourMagic Bantu rekan kantor anaknya sedang sakit & butuh banyak biaya utk berobat Mari yang mau b… https://t.co/lRZv3FT7Ns
Retweeted by Shan̶dya̶ @defr4g Ini helmku #laporan https://t.co/8fbmSjHBgfA record number of new cases today as total surpassed 30,000 Cases: 30,514 (+993) Recoveries: 9,907 (+464) Deaths:… https://t.co/hP8sNnM4vv
Retweeted by Shan̶dya̶same energy https://t.co/ZJyl31EAsC
Retweeted by Shan̶dya̶Physics is crazy sometimes. 🤷🏻‍♂️ 👊🏼🤪✌🏼 https://t.co/39PcBEsEDE
Retweeted by Shan̶dya̶A lot of Asians, whether from Malaysia or elsewhere, don't realise that "All Lives Matter" is a white supremacist c… https://t.co/ERGAqW5a84
Retweeted by Shan̶dya̶ @gembrit @montezvma @rizalandri @KrisnaERLG Coba buka bajuxNiatnya mau ngodein doi:( https://t.co/i6poTgqxSs
Retweeted by Shan̶dya̶ @montezvma @rizalandri @KrisnaERLG Iya mana liat dong @rizalandri mirip siapa @KrisnaERLG @montezvma iyah @KrisnaERLG ya sok aja aku mah ga keburu2 kokAku mau yang itu *nunjuk2*Sering liat waktu masih kerja di Blok M Square 😍 https://t.co/XDHiPUH7oWMenjerat orang yang aksi menentang rasisme dengan pasal makar ini hanya sedang membuktikan kalau Indonesia memang m… https://t.co/DsTIgkFVw9
Retweeted by Shan̶dya̶ @nagacentil @noyusimi @cho_ro 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 @debbypermata Adaaa. Barusan melintas di TL 🤣🤣🤣🤣 @dimasadrii @nagacentil @ndorokakung @Twitter Di bawah foto https://t.co/dpgVIjapAl @dimasadrii @nagacentil @ndorokakung @Twitter Ga juga. Aku baru bikin akun alter (?) Join May 2020, langsung dapet.… https://t.co/62ICRStYvv"For Papuans who have been living within systemic racism and oppression for decades, Floyd’s death resonates deeply… https://t.co/0D23e5uECB
Retweeted by Shan̶dya̶Posting yourself wearing charcoal mask isn't a black face. Posting yourself wearing charcoal mask WHILE using BLM… https://t.co/WQQiathASP @dimasadrii @nagacentil @ndorokakung @Twitter Diterapin ke usernya bertahap. Sama kayak fitur2 Twitter lain. @ry4nn_ Abis beli apaSelamat membuka bab baru dalam hidup! Semoga menjadi keluarga SaMaWa ❤️❤️🎉🎉 @makmummasjid @ffarliani https://t.co/jp51Zqav0zHai Geng Bekasi & para pendukung UMKM, yang beem salad & rindu edamame, di Bekasi bisa dipesan di Food Dive nih, ge… https://t.co/SeLvf2B0p9
Retweeted by Shan̶dya̶Good thread https://t.co/uwZ2GMcQSv
Retweeted by Shan̶dya̶ @asepirawan https://t.co/f54p2gpQKKKetika lulusan teknologi pangan ngereview Tempe, ya maap, jatohnya banyakan cerita. Buat yang ga paham kata kata y… https://t.co/XswJiuy1n3
Retweeted by Shan̶dya̶Ka mana atuh ka mana @fajribowo Aku sih nangis terus berusaha tidur lagi @Matarael You survived Spanish flu, I bet you'll do well with Covid too.
6/6
2020
【UPDATE ! 6.05】 寺田克也電個展「えんぴつ2 モンスターと少年」 「今日の絵」18枚めを追加しました。(こちらは部分画像です。) オンライン展覧会は6月20日までとなりました。 9月にギャラリーでの実・展覧会を予定し… https://t.co/Hzl71mHd26
Retweeted by Shan̶dya̶naval tweets are just the tech bro version of white girl quotes https://t.co/cgGnwJcIkR
Retweeted by Shan̶dya̶So i joined tiktok yesterday then this happened today! Imagine this small boy oh 😫.. i must rematch! 🤣🤣 #tiktokhttps://t.co/ffX2yRlyrt
Retweeted by Shan̶dya̶At least 6 busloads of soldiers were dropped off near the @WhiteHouse. No one would tell me anything (unit, numbers… https://t.co/F9RxcXAoH7
Retweeted by Shan̶dya̶A trope of the INDIANA JONES movies is the transition from the Paramount logo to a real mountain (or something simi… https://t.co/YmcfzoMIUh
Retweeted by Shan̶dya̶Which came first, the chicken or the egg? At last, the definitive answer to this age-old question… https://t.co/z6NJMto196
Retweeted by Shan̶dya̶ @aciel Met bobo yaCan someone please tell us who made this so we can buy them a drank? 🙏🏾🙏🏾🙏🏾 https://t.co/au9O1ftHIP
Retweeted by Shan̶dya̶ @IndraBeha_ Lightingnya bagus ya haha @namaewaarie salfok yaa @DiajengLrst Aku banget ini ☹️ skip meals tapi kopi jalan @theogonyx Efek Corona ituMb 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 https://t.co/5rZg03WXav @umenumen kyknya enak dimakan anget2 pas ujan.... kyk sekarang di sini, lagi ujan @Lqrqs @ino_cents @Matarael whichever is fine as long as they make it quick @v4jr4 btw kamu marah ga kalau aku blm pernah makan kue angku :| @v4jr4 waaaahhh @umenumen Mau @v4jr4 Itu apaanバーチャル背景風呂 https://t.co/yN5ZC0aYhC
Retweeted by Shan̶dya̶aLl LiVeS mAtTeR https://t.co/pakP7sFApP
Retweeted by Shan̶dya̶Heyo, My name is Justin Benford! I’m a character concept, and Vis development artist Looking for work! I’ll be… https://t.co/kqHDw4cIMI
Retweeted by Shan̶dya̶I swear this comes up every two months https://t.co/dxZndFTOJt
Retweeted by Shan̶dya̶Artists when they upload a piece and find a mistake 1 second later... https://t.co/NEO89qy4AJ
Retweeted by Shan̶dya̶Hello! #drawingwhileblack my names Dani. I’m a soon to be San Jose based illustrator looking for freelance work, es… https://t.co/jWxjLoO7yH
Retweeted by Shan̶dya̶ @rullesmana Wooowww 👏👏👏👏*baru bangun tidur* @airybaba Barusan cek situsnya. Kyknya aku tetep lebih suka yg motif geometris biasa ketimbang yg fotohttps://t.co/2JpeYrjKcU
Retweeted by Shan̶dya̶https://t.co/aF8iXzsqhN
Retweeted by Shan̶dya̶https://t.co/x0yjFVCszk
Retweeted by Shan̶dya̶https://t.co/ZYHvkm1uuN
Retweeted by Shan̶dya̶https://t.co/YldAJTNbQO
Retweeted by Shan̶dya̶ @mengudap nanti malem aku cari fullnya ah @pepsicko kalau mau breath mah ya breath aja atuh kan yang dilakban mulutnya, bukan idungnya. @lodehwijk Parah @partner4sex Kade ih bisi ledis @mosmos43 Minggu sore lagi yes. Kira2 ada tema asik ga gambarnya apa Cc @LZRVN dll
6/5
2020

0