Sign in with Twitter

Username:

Yogi @sinyog_ Malang indonesia

haha

780 Following   799 Followers   26,990 Tweets

Joined Twitter 12/11/09


@strongwinds_ jeko
4/15
2021
@wreckslodge @inginjudi iyo oro2 wodowo @inginjudi wis nyobak aku lek iki, mengaku isor wit, gak mirip isor wit sebrang e pasar oro2 dowo biyen soale jud @inginjudi mbok diajak tak bernostalgia @ramachariz yo mboh https://t.co/UUUjoLh49Dsepatugoreng @strongwinds_ @WhoHowe @MattHDGamer lhaiiyun luwih seneng bukak tirai gak sing pasti2 meta @strongwinds_ @WhoHowe @MattHDGamer tas kepikiran kok ngak nyicil sbc zambrotta akuSiang siang gini enaknya pesimis
Retweeted by Yogi @ressiatrillaa reg spasi wetonSelama bulan puasa kami buka seperti biasa ya. Yg niat puasa semoga lancar ibadahnya, kalo yg emang ga niat yowes dā€¦ https://t.co/X61tVYmAiS
Retweeted by Yogi
4/14
2021
@gunturhogan @wellfine_ astojim @arakmojito yo arek dua kan podo2 anjingtolong iki arek lucu https://t.co/tChvgGcHjh @wellfine_ gae nggladak aeminta info shelter anjing di malang rek, dapet kiriman pagi-pagi kirain santet ternyata anjing https://t.co/Bh7CHuxxbv
Retweeted by Yogi @rickoindraa oduy @maulidinfirdaus sembandingcok sopo pemaine munchen koyok arek tangi turu ikiGa tau kenapa, tapi semakin seseorang tuh "ngerti fesyen", makin aujubilah-ampun-amit2 pula dandanannya sehari-hari.
Retweeted by Yogiglorifikasikita memandang diri terlalu tinggi pdhl biasa ajaodom dan howohowo e bedo eh @strongwinds_ mesin gol bro mengerikanyo bener se pesta kuliner#adaaa teruss https://t.co/gJ38tblBGt
Retweeted by Yogi @PutriGVania weeew berang2 bawa berkat berangkat @MasMeeeng ruma makan sing ngarep e ikua? palsu rai ne wong jowo @candraarmasheII kyk dilewati cobanWicis wicis wicis https://t.co/iUqasPBlsx
Retweeted by Yogiembuhlah, ayo golek nasi padang https://t.co/cjKj1kr44oduh gak sengojo
4/13
2021
bulan puasa selalu gak lupa nonton komeng adul @strongwinds_ wani tanding mbek dzeko afandi mubarakSelamat ulang tahun, Christian Panucci! šŸŽ‰ #ASRoma https://t.co/kU8mGmJ7r7
Retweeted by YogiEvery Time I Die covers "Youth Overrided" by Cave In (From Splitsville E... https://t.co/jVofHQE5iF via @YouTube @inginjudi bahagia gak se-sederhana mangan pecel, kudu pindah swedia wqwq @strongwinds_ mari cepet ndek kenesejauh iki kesenangan, bahagia iku londo masih jauh @freakynuy_ adzan jam piro mene tak cedek2 awakmu aesidang cancer bats @LUFC @skrill gendero e city ditempeleng, yoopo menurutmu @strongwinds_ @didi_rfmd betol pak šŸ‘ŠšŸ’„ @Ardyanhc wkwkwk pokoke party dulu selak gempadije klenik pawang udan https://t.co/oTqOYejSWl
4/12
2021
@rickoindraa @wahyupermana__ ngomong opo aku emange? soooir tendo e tak utahi rek @RenaAngelica merapat https://t.co/a92EPkmWfq @culs__ @Mrezadaniw cukkk wkwkkeleku lek masbuk ngelek2no uwongpingin es es an tokkAlu ingin elitis seperti skena kreatif kita
Retweeted by Yogi11 vs 10 siapa takut https://t.co/7icPuXEnoq @sunbathers__ @rickoindraa tangi2 aku wis di kayungyun, dipindah jin @strongwinds_ @FUTBIN mantap pas butuh stiker
4/11
2021
@alvnfrds cuamat @aveudria pengalaman langka kekeke @riyantjuk cuk balada ngeseng, ngono iku kon mlayu opo pancet konsntrasi ngeseng? @rundauf mlayu ambek ngeden iso asal kek wisWADUH 6.7 https://t.co/DaPibSggk1
Retweeted by Yogiwkwkwk ternyata yo ono, arek ndau maneh https://t.co/ZKMyCpmZjX @wellfine_ ngono kate nang pantai @strongwinds_ gak lah tetap fokus, gendeng opo @soonaspossible_ tak kiro stik getaryoopo yo lek pas ngising @soonaspossible_ iyoe horeggg nemenojo lali nyelametno kucinggempaaaaaSungguh ironis, ckckckck... https://t.co/YZgQgQMlVH
Retweeted by Yogi
4/10
2021
djembek @inginjudi jiaaan ganti maneh e licob @inginjudi doubleyou cp? @strongwinds_ mid or prime, oleh e nakata mid pisan delete club ae kayake @strongwinds_ iyo cuk ngumpulno e sampk gringgingen @strongwinds_ wis gak semangat gara2 ambek ea dikeki nakatahasssssssshbocor kabeh https://t.co/qdfmeMHPKq
4/9
2021
check out this guy here https://t.co/g9AyaQty2x
Retweeted by Yogindelok aes roma ndk endi rek @lumimbang sulingFuente Desconocida https://t.co/tJm8cemMVN
Retweeted by Yogi @nanadiona podo i aku gak tau nyobak @disblf @saididu wowkwokwokwok ada yg didu namun bukan domba. btw tatto sumber pucung epik juga @disblf didu, wall of deathstrudel guduk khas malangwelut kalpataru kurang higienis *gak usah di retweet sam https://t.co/rmZPIvtTY7stress https://t.co/5gn17erGj0iki tentang musik gak yo? tapi sangar joseph gordon levitt ndek kene https://t.co/qGbwzesmEesok musikhttps://t.co/aGqRpY9m6e https://t.co/Sdy7OukZeS @ressiatrillaa wkwkw soale pas iku ngomong langsung eh omongane gak sebanding karo abab e @terbelati ditonyor lek iku enak eooo arek iki gak iso dicekel omonganehttps://t.co/YKUWSbD3Td @bimapriantana nada ngimbus @diptha_aditama @oldcrack_ wkwk tau ah, ngontak purwosari celonoan kresek sik @rickoindraa ngobong depo
4/8
2021
@strongwinds_ @brfootball koyok jersey gerak jalan
4/7
2021

0