Sign in with Twitter

Username:

1,516 Following   1,919 Followers   33,188 Tweets

Joined Twitter 4/10/20


@bapak siang @ilovefikez cantikkk @bocilkemati4n mandi @potatoesavire have a good day🫶🏻 @floupeac_ siangg @FOODFESS2 chizu red velvet @convomfs engga @badbhaviorr siang gil @Jjnbllh siang @chillyrequiem abis beapa @oxfvurd dah bangun @gwsbgt ademm @hinlarious rehat
5/26
2022
@jayclentzz egk @favinsight cuteeee @imkongg lucuu @pillcwzayn mitttt🫶🏻 @lifeisgoodmi ngga @favinsight aku☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻
5/25
2022
@nesanjayyyy @Askrlfess sdih jdi gemini😥 @Askrlfess gemini ditutupin😫 @silendyou lwatt @tiramvisuu hloo @taureandarl btul @starbuxx_x nasgor @mninggaI dah dik @UrfavA_ ciee @meilegray mie rebus @windrugs hadehh @urslayn sama @hinlarious blom @nyymalfoyy gk
5/23
2022
@silendyou udon @mdxtnn baik @glfamor hai @strawberkiss keren @pertamaxxturboo 10 @taureandarl setuju @ilovefikez iya bener😫 @ursweetgirlibe ga usa di tanggepin @indomieenaks semangat @malikaajjah mn ayang mu @windrugs lucuuuu @tacaaass piweken @chillyrequiem mana @bocilkemati4n hayolo @oxfvurd siank @psikopret ciee @tacaaass istirahat @catguwra knapa @ddoodoy lucuu @juuiijuu_ bner @justiciafh tidur @ssotoy egk @jayclentzz cairin @nandidntsleep kurang
5/22
2022
@ilovefikez aslii @cii_are_rosie piweken @CantiqpakekQ pagi
5/21
2022
@pillcwzayn bkan saya @me0wwmeoww congratsss🫶🏻 @marsltwt5fbB hlo lyn @catguwra knapa @starbuxx_x beli @awlucudehkmu btul @jisooboyfiee night @malikaajjah ko bisa @taureandarl happy birthday @silendyou q @ssotoy malem @HelperMannnnn rame @crybabbiy diemin @edoshelby rate dong @indomieenaks comma @chillyrequiem sar lain @wirausahaaa hai @malezbgtt knapa
5/20
2022
@awlucudehkmu rep @silendyou SAMA @goofiestitch panass @strawberkiss lucuu @zwegchinsched blom @izamoreww mauu @fxknsxit 🫣 @crybabbiy ko bisa @jekiikalem engga @bapaoocoklat WKWKWKKW😭 @malikaajjah jam @syopipeyyy hadeh @urbftype happy birthday🥳
5/19
2022
@convomf 2011 keknya @percaddle mangatt @oxfvurd hai @ssotoy pake @izamoreww haii @brthespce baikk @l0uyerd hai @ssotoy enakk @malikaajjah sama @ddoodoy asik
5/18
2022

0