Sign in with Twitter

Username:

460 Following   2,221 Followers   13,697 Tweets

Joined Twitter 8/25/15


I JUST KNOW I’D END UP BEING ENEMIES WITH THIS ONE HAHAAHAHHAAHSHSHAHHAHA @chiyoakiraa OOFthat makes us more stressed outour generation seems more fragile than the previous ones bc we see things our brains aren’t conditioned to absorb.… https://t.co/KYaOsi4aFO @twilightdaisiez lol orang stating opinions sambil joget aja udah aneh @twilightdaisiez true that 💕 @twilightdaisiez iyah ayankkkkk thanks baby boo, the sad phase has passed now what’s left is rage LMAOOO but that’s… https://t.co/I1N2qsCHluit’s tragic how so many months of building one strong relationship that is based with trust, love, and connection c… https://t.co/DGmhHq2USAi hope you know that there’s no such thing as a right person wrong time. no. because if the person’s right, and you… https://t.co/L8FQIyMdAV @twilightdaisiez ga ada cinta just a thought HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHtalking stage emang paling seruWe want a peace in Al Quds #PrayForPalestine 📸: Reuters https://t.co/WnvLI5KW17
Retweeted by n @remajatantrum manic bitch @qwonidin MANG ADEEE yg 30 rebuan? kl ada mau lach biar ga kesepian kesepian amat @qwonidin hoe @qwonidin mending sejutanye buat main sm aku how @twilightdaisiez done @twilightdaisiez alrightyyy @twilightdaisiez yo imess meguess i change personality every 3 months hahahahahhahahawhy do i always get different result everytime i take the 16 personalities test @twilightdaisiez “or my exes” LMFAOOOOOPERIODT https://t.co/kyYypzK158mentally and financially stable and for people my age financially supported pastinya https://t.co/IqE1seVoNju know there’s this one phrase from the good philosopher heraclitus which says “the only constant in life is change… https://t.co/uOv30f1rGSthe streets have been calling me i think i should go back there ASAP @qwonidin sakjiw
5/9
2021
@kawaiiis8n 😂🥺😔🥰😭 @obieza sadboi who the fuck calls themself a sadboibingewatching sitcoms like new girl and modern family always helps me cope with my loneliness oh god i wish i had short distance besties @FaizManito “eh ayo ege” @FaizManito HAHAHAHAH YG CABE CABEAN CITAYEM ACCURATE BAT DAHanyways, B.A. Africana Studies B.A. Sociology call me ms. Niggas <3 https://t.co/ZpQor5ZIOj
Retweeted by n
5/8
2021
thinking about how i cried so hard like i just got dumped on a webinar. weird. it was about our planet and i felt l… https://t.co/vV60ASmOHI @kawaiiis8n 23?!!! sheesh imma be asleep by thenplease talk to me i’m lonelythe only challenge i can’t hop into https://t.co/9waIwhOPT5 @haronamd hey ona sweetie cantik pujaan hatiku😙💕 @levvanterrr KAMUU KAN ITUUU @meltlasagna ya rasulullah 🥺🙏🏻 @tjapek HEYYY 🤍 @spilledprose that’s prolly what u say everytime u stare at ur own reflection in the mirror baby 🥰
5/7
2021
if i love someone, they can just do the bare minimums and i’d still be impressed and flattered. stupidaphrodite https://t.co/JpCS4t3ylw
Retweeted by n @urbbyblue kamu kah itu @yaudahsihmaaf bisa aja denia sayangkuhttps://t.co/VoPEOCD3tD https://t.co/pAC09aSmiC @kawaiiis8n inner child kita bermasalah, gotta heal 😔‼️mine’s guilt wound and neglect wound, what’s yours? https://t.co/aY8Ih8HtOa @qwonidin BINI GUE @qwonidin SUBHANALLAH HOEEE 🥺🥰😍💕🙈 @FaizManito oh sm parung jgn lupa @FaizManito iyeee sawangan, citayem dan sekitarnyanothing is more annoying than a superficial person @FaizManito YG BOCAH TARKAM TAI BGT WKSKWJAHAHHAHAHAi flaunt about how independent and self reliant i am no wonder i only attract emotionally absent people🚶🏻‍♀️ https://t.co/eMKjRYlYKv @lilouisback put it underneath his jok and u’re good to gomanifesting es coklat tuku for iftar <3
5/6
2021
@chiyoakiraa sama @abinaaay im sorry :( @kawaiiis8n xixixixixi 🙈💕 @qwonidin love u hoeeee 🥰😘‼️💕 @kawaiiis8n ADUH AHHSHAHAHAHHAHAHAHAH @fleurpourmoi THANKS BABY AKU ABIS NGEGIGIT CABE PEDES BGT SAMPE KUPING @imdeathnow kl mau bisa langsung kerja dan fieldnya luas, ilkom. tp kalo emg passionate sm bidang hukum dan mau lan… https://t.co/wIXftsWiF7 @marlboronightss hey 25 mentions 🙈 @kaumtunaasmara besok ya @kawaiiis8n yesss ada aku💞💗💕gagal mulu makan ramen deh gue 😓💔 day: ruined @unnecessarybih fr remember that one guyi want more books🥺 https://t.co/ewcbOHKfSa
Retweeted by n
5/5
2021
@echamamsushi whats ur @mutuals let’s follow each other on insta my handle is @/nailafrdhia <3 @azzurama looks so goooood @goofyisgeeky iyaa ibox, kalo bisa gajauh dari 7,5 sihh @33xtendo aight thankyoooouuuufor sale Iphone XR red 128gb fullset (earphone, charger), battery health 96%, in a very good condition, for only Rp… https://t.co/tmQb8VbQPdBTW INI FULLSET YAAAAA battery health masih 96% jadi bener2 like new and mulus!! 🕺🏻‼️ https://t.co/Y9JAvX0FZl(wts) for sale Iphone XR red 128gb like new. for only Rp7.500.000,00 here’s the shopee link for pictures and vide… https://t.co/ke99jdqHWkga sabar buka puasa mau makan ayam gulai mcd <3 @tjapek MANA MURAH BGT LAGI INI MASIH 500 PERAK ISINYA BANYAK @tjapek YANG IJO ENAK BANGET @m3gumiii ini dimanaaaaa ENAK BGT MAUthis didn’t age well🚶🏻‍♀️ https://t.co/j3Fnif55dKtired of trying i am now letting it be for the sake of my own self
5/4
2021
life might be as hard as a rock but there’s no shit we can’t rockhappy graduation babie🤍 https://t.co/rFl8IfRkCH @yaudahsihmaaf cantik sayang 😘why crying over men when u can make them crying over u @girlthenextdoor s1 belom mulai dah mikir mau ngejar scholarship s2 abroad, siapa? ya sy😇 🤝 @yaudahsihmaaf @qwonidin kirain mau dong dipegang karna kl aku sih pengen bgt dipegang pegang @flowerbuoyy i’m good bro lemme hit u up rqikan patin ikan cupang good morning sayang @kawaiiis8n @jjjjeremih life’s good before my bucin tweets got spread out and laughed at. btw ikan patin ikan cupang good morning sayang @cudlepops masih bulan ramadhan katanya gaboleh ciuman #pain @jjjjeremih i don’t need your “peluk dulu sini🥺” if you’ll only replace me with someone else @kawaiiis8n balik ke camel purple aj om
5/3
2021
belakangan ini otak gue ga sinkron pls help @dash_the_nash @kawaiiis8n ya Allaaaahh bacanya mau nangis 🥺‼️💕💕💕
5/2
2021

0