Sign in with Twitter

Username:

"Cita cita ku tergantung film apa yg sudah aku tonton"

688 Following   760 Followers   10,324 Tweets

Joined Twitter 4/8/17


Alhamdulillah https://t.co/oNUEoJFtPt
4/11
2021
@GOAL_ID amazingElClasico | Vinicius get slight push in the back in min 50 Referee and VAR decided its not penalty. https://t.co/H5QuFziPP7
Retweeted by hyung min-son ❁ @GOAL_ID abis turun beli teh gelas bis tu balik lagi ke puncak @melegakis @goal thik about it @melegakis @goal 😂😂😂😂😂😂😂 https://t.co/PK7zXG3uMA @goal yeaaah i don't understand why he play's basketball on field https://t.co/zKWDFmAPLmKoeman mendatangi Gil Manzano untuk melakukan Protes https://t.co/TYfBKEXmhX
Retweeted by hyung min-son ❁ @Jackkill_ @GOAL_ID layak kalo koemen & Hernandez hernadez itu udah 99% penalty🎙️| Gil Manzano (Clasico referee) to Leo Messi after his complaints: "Do you know the rules of football or not? If… https://t.co/Y3nmWlNVMz
Retweeted by hyung min-son ❁ @Tamas0987 @EverythingCR7_ @cr7raprhymes Really? @vinijr Ente salah passing mulu dut @EverythingCR7_ @cr7raprhymes Wtf eibar gk ?Lionel Messi Decided To Be In A Photo With The Best Player In La Liga: https://t.co/TGonSERCkH
Retweeted by hyung min-son ❁Another big Game another Disasterclass by Messi https://t.co/z8YYOI6CDV
Retweeted by hyung min-son ❁😱 https://t.co/v3yXQQCFuL
Retweeted by hyung min-son ❁1070 days since Messi last scored in a Clasico https://t.co/4FbEmbotyZ
Retweeted by hyung min-son ❁Ni kalo wasitnya hernandez . Udah penalty 😂 @XavsFutbol Hahaha @SeputarMadrid Salah passing mulu diaNgnttt vinicius salah passing mulu @C_ArielJKT48 hmmm semangat krib💜
4/10
2021
https://t.co/2z2qsWxjno
Retweeted by hyung min-son ❁ @C_ArielJKT48 maacii krib🥰Seneng bgt bentar lg 17 tahunnn https://t.co/aXZz9z3ZsV
Retweeted by hyung min-son ❁ @uusbiasaaja yutuber yang buat konten tanpa peduli orng mau subscribe ato ngga mau nonton tp tidak subscribe . itu… https://t.co/tJ1MoEY3iI @Eve_JKT48 kamu harus nonton ronaldo nazario https://t.co/J7YB7mN6x0
4/9
2021
Mowwninn' 🐣 it's Friyay !! the weekend has started, may your day be filled with energy mood. Do your morning routin… https://t.co/zQZH3uA0yJAnd it's perfectly fine! Yall don't need to stan local artist just for the sake of it. Stan whoever yall want to st… https://t.co/VGSOIRwarU
Retweeted by hyung min-son ❁YOUR OWN TWEET right after THIS tweet is exactly why TV & Indo brands only invite Kpop artist to Indo tho lmaoo😭 it… https://t.co/Wwx2TVYklI
Retweeted by hyung min-son ❁ @cursedkidd km ngomong ap @gloowiing ini cutie to the maxxx sih @C_ArielJKT48 waaah ga nyangka👀hareudang euyyy 🌞 https://t.co/uiCPIaw6vx
Retweeted by hyung min-son ❁ @C_ArielJKT48 adem benner liatnya🥰Yuk merapat yukk https://t.co/Q7zqJpYSJA
Retweeted by hyung min-son ❁ @ehjuliee otwhe's gonn be star https://t.co/pmkvTx4wm1
4/8
2021
👦🏻: Sebenernya aku suka sm km 👩🏻: sebenernya udah lama aku jg suka sm km 👦🏻: https://t.co/dD4hCGRnwC
Retweeted by hyung min-son ❁🙌 ¡𝙎𝙤𝙢𝙤𝙨 𝙪𝙣 𝙚𝙦𝙪𝙞𝙥𝙤, 𝙨𝙤𝙢𝙤𝙨 𝙚𝙡 𝙍𝙚𝙖𝙡 𝙈𝙖𝙙𝙧𝙞𝙙! ✊ https://t.co/zZmkC3dcna
Retweeted by hyung min-son ❁ @_BangFu hidden gems banget ini orang🥺 beruntung bgt Madrid punya belio @we_konami Messi is talking about his iconic Last minute goal for Barcelona at the el classic when he converted tha… https://t.co/CxTwcOSrcT#メッシチャレンジ 私の選ぶ正解は #2017年4月23日 ウイイレアプリ4億DLキャンペーン!回答数に応じて最高の輝きを放った瞬間を切り取った「アイコニックモーメントシリーズ」メッシがゲットできるチャンス! #ウイイレ🎮 #ウイイレアプリ📱 @anggiatdandri_t @hafiizh_aa @SavageFootballl vv belum bisa menyaingi kroos (mungkin nnt ) dan musim lalu bek2 nya… https://t.co/eZ74gkFpJm @Eve_JKT48 just youMany ex JKT48 members who are proud to expose their relationship immediately after leaving the group and start to t… https://t.co/hFUyHJWtjb
Retweeted by hyung min-son ❁ @MGodden21 @GOAL_ID fak 😭 trio penghancur tim nya sendiri
4/7
2021
@CoachJustinL fak😂😂😂😂still lowkey https://t.co/GtnENACiel @tirta_hudhi maap maap ni barca udah brp kali kena comeback sebelumnya 😂 jgn disamain sm yg UCL Nya 13kok jaketnya HM ? bukan LV ? baju siapa yg lu pake https://t.co/X1ztrHvV95 @jays3v3n @goal hahahahaha @SiaranBolaLive Madrid tanpa leader tanpa ramos badai cedera nacho sm militao pilihan kesekian😂 emang dasarnya susah cetak golWhat an INCREDIBLE performance from Militão. Trusted by Zidane after the Varane emergency and he fully repaid his t… https://t.co/OkI72B2zYv
Retweeted by hyung min-son ❁gokilll https://t.co/N0PgkQ5kuzcahhhh nyalahin stadion😂 https://t.co/4ceKtZoyBKdeus ex machina https://t.co/7c5pKlLObXSo many great storylines from this game. Lucas Vazquez has come a long, long way as a right back. We have come to t… https://t.co/eXDhFGVzto
Retweeted by hyung min-son ❁ @BlancoIndo cukup solid semoga bisa di terusin ke leg 2 nyano signing ☑️ no ramos varane ☑️ no BCC trio ☑️ just give him the ball & booom https://t.co/qCHEPhpwKaVinicius in La Liga vs Vinicius against Liverpool https://t.co/RWxSpkZNht
Retweeted by hyung min-son ❁Liverpool fans watching Vinicius turn into Ronaldo from Werner against them https://t.co/PfKMj2KnCv
Retweeted by hyung min-son ❁#UCL FT: Real Madrid 3-1 Liverpool ⚽ Vini 27', 65' ⚽ Marco 36' - ⚽ Mohamed 51' Si Putih gebuk The Reds 🔥 https://t.co/Sk24ZGqO4c
Retweeted by hyung min-son ❁kapten nacho 🥰🥰 https://t.co/oFrFR8vNAzMilitão and Nacho appreciation tweet. They have been absolute rocks at the back with Varane and Ramos unavailable.… https://t.co/PYnfmak5Ja
Retweeted by hyung min-son ❁ @TheImmortalKop @InfiniteMadrid calm dude https://t.co/z2E8xGnkJx @dhenfx @idextratime ngntt 😂😂😂TAA kalah sama Winger yg di convert jadi bek krn cedera. 😂😂😂😂 @theMadridZone https://t.co/AKFdLIMsIyLiverpool fans complaining about diving while having Salah in their team. Ironic.
Retweeted by hyung min-son ❁ @idextratime sorry boss ini Vini bukan William https://t.co/lO9MGm5EXc @CoachJustinL tp jota sempet bikin deg degan coach😅 @BigGuy_BagasK tumbenan bisa vinishing🥰 @InfiniteMadrid really?
4/6
2021
yassssshh Valverde https://t.co/ikyCctzU18 @CoachJustinL B aja si coach yah mo gimana lawanyaa valadoliid 😂 emg barca lagi konsis tp hrusnya sm madrid kesandungduh Graciaplease banget kalo gue ada salah omong/tindakan, communicate it with me. jangan mendadak jauh atau cut-off hubungan… https://t.co/lVgjD0lpyy
Retweeted by hyung min-son ❁
4/5
2021
@CoachJustinL bener2 abis bensin🤣🤣 @SeputarMadrid asu @JPFBASE awal2 shippuden ga si @C_ArielJKT48 hapsun cantik🥰
4/4
2021
boys at night / in morning https://t.co/vr0rHQ0euS
Retweeted by hyung min-son ❁YAALLAHHHHHHHHH gemesnya mau cium mwah @L_MarshaJKT48 😭😭😭😭❤️ https://t.co/Wxk3zW87Je
Retweeted by hyung min-son ❁ @C_ArielJKT48 Tiap hari bisa gesrek sama ini orang😍Kok deg degan ya 👀 https://t.co/Vn3yBGWIdb @coipp Gondes kui mas @Eno_Bening Otaknya delayUlama Quraish Shihab mengatakan bahwa Nabi Muhammad SAW pernah berjanji bahwa dirinya akan membela kamum Nasrani d… https://t.co/eOBigCqGOl
Retweeted by hyung min-son ❁ @cursedkidd es tabusobat Aquamarine👍🏻 https://t.co/685J3XXoy3 @fiachuuu ih masa barca https://t.co/DMRyv7Z3B7 @C_ArielJKT48 semangat🥰 @Madrid_Mal Hazard main ga ya
4/3
2021
@cursedkidd https://t.co/S9GHIhiShR @cursedkidd nih bwat kmu https://t.co/nKJ2Jlt5Ts
4/2
2021
@gloowiing yauda mett istirahat🥰anjing?? https://t.co/Y2Qxx0nQhu @pramudhahaha @thisissxxt @ftrzdni kalah dekat kitaApril 🤍 https://t.co/nl8dftpvgY
Retweeted by hyung min-son ❁
4/1
2021

0