Sign in with Twitter

Username:

jeyferson @sonofodinnnn23 Cabin in The Woods

Nobody

765 Following   20,503 Followers   3,152 Tweets

Joined Twitter 2/4/22


@rioooo πŸ’―When you're with the right person, every place is a right place. true ? https://t.co/Taf6ncsucD
Retweeted by jeyferson @lightbluesky___ gak dapet @lightbluesky___ itu manusiagood morning https://t.co/GNMP1zDKGu
Retweeted by jeyferson @Apollo018 πŸ‘ @Cornsss69 πŸ₯Ή @urfaveboi21 😘 @HIILOSER404 😘 @aariindoo πŸ’―When you're with the right person, every place is a right place. true ? https://t.co/Taf6ncsucD @aariindoo siang
9/28
2022
@flasvh jangan lupa ngelusΒ²good morning https://t.co/GNMP1zDKGu @Adalard_ what???
9/27
2022
@mrndr05 πŸ’―i really don’t have a type but i know what’s not my type. @nikkoilham ini filter apa?β€œare u ok?” no, i need a vacation @kopikirsajalah nice @Beebee240701 nice @startedbyA haha thx @seewtyboi nice @oviouslyy wkwk nice @istalkedyou93 boleh dongTag someone https://t.co/DunNxmDjnk
9/26
2022
@LevenspielO nice @croisantaja wkwkk @rakalucuuu wkwkwk @Adalard_ bagus dong @bleki33 keren @flasvh nice @Ferry5011 bagus dongDurasi terlama kalian having sex brp lama ? @Di71273354Dika πŸ˜„πŸ˜„ @flasvh wkwkwk @irfaanwho Wanjir πŸ˜„ @Johanef16811105 πŸ˜„πŸ˜„ @jktbne tanggal 5 @justjustin___ one hundred percentAdult friendships be like β€œI miss you bro, let's hang out in November"
9/25
2022
@kentankempuk bagus dong haha @meliphaga niceSiapa yang suka having sex di malam minggu ?
9/24
2022
@lexisdvn you @fckmehrdpls salah satu idola gua sihmajor glazer πŸ’¦ https://t.co/n33BeWC65R @amabadboi kamu ini cowo2 gemes ya @amabadboi πŸ“What your favorite type ? https://t.co/8RIALPMg5Q
9/23
2022
@JustCallMeGummy πŸ₯°πŸ₯° @tiantse_25 gpp @praxionf nice @kkjrrr goodboy @Zeineran Goodboy @omeletwarpat Bisa @alencdds Nice @martabakkejuku ditunggu @unrenard1808 sini @wayanbagus1978 Nice @oviouslyy jam kamu bisa aja @Dan663854751 ditunggu @_asehr cepet amat otw jam sginiNanti malam jum'at kamu bisa ke rumah aku kan ? https://t.co/PG7iSKsI8e
9/22
2022
A person who feels like home.....that’s what you call a soulmate
9/21
2022
@_iamwithyou Cause you're all I needStay humble. Work hard. Enjoy life. @sambALado_____ wkwk @gymbro_5 ???? @istalkedyou93 sat set sat set ya @izalkalee πŸ’― @dofferently πŸ’― @pwuzzy i know right @istalkedyou93 i know right
9/20
2022
If your sibling gives you a compliment you know you’re looking nice for real @Onyx59814649 wkwkk @Kaleolitikum boleh @permen_awet hahaha @telaxonu boleh juga @croisantaja haha @_iamwithyou thanks @sheloveshariss hayuk @FirstCht boleh @oviouslyy hayuk @permen_awet wkwk masa sih? @Martabakmatcha πŸ‘ @umekimespecial Langsung di gas ya @Hi51289917 thanks @whoisraka9 πŸ‘ @Onyx59814649 good @permen_awet πŸ’ͺπŸ’ͺ @pratagenz πŸ₯°
9/19
2022
@GioskaO πŸ₯° @fckmehrdpls πŸ₯° @amonxavi πŸ₯°πŸ₯° @cheetosz__ dirahasiakan @ygwsntop πŸ₯°πŸ₯° @carenisnotcare sore jg @carenisnotcare allo @stilltheoneonly πŸ‘πŸ‘
9/18
2022

0