Sign in with Twitter

Username:

Stefan Randa @StefRanda Da Nang, Vietnam

Chúc mọi người có một buổi tối thật vui và ngủ thật ngon ạ, yêu mọi người

622 Following   875 Followers   19,233 Tweets

Joined Twitter 6/11/15


@arieparikesit @desahalaban Tapi yg goreng orang DaNang 😬nice evening ! https://t.co/Jn0lvj6zoNSebwah amboksing https://t.co/y82PJzTwto
Retweeted by Stefan Randa @rheumacyl @putriayoe @rayestu true! nothing to do with US visa for Indonesian, he is an US citizen, free to have t… https://t.co/6bvrthzdWV @aryacokronegoro in this video 📼,,, bukan lagi blacklifesmatter krn yg ikutan mukul yg black juga thd,,, lalu apa b… https://t.co/LvRIPun2jzuse face app 😬 https://t.co/7bPA0MYyHd @aryacokronegoro menyalahkan org, ini masalah kriminal murni namun dibawa ke ranah politik oleh oposisi...the easy way is to blame China or Russia https://t.co/tnclKQcc0u
6/1
2020
I just don't get it to seek attention over politics on domestic case in th US, why ? O some people get benefits fr… https://t.co/1BLgungTQ0Iya mas 😬 https://t.co/Zlwnz0sayDSWJ HAM Indonesian mana nih? polisi murica melanggang ham nih 😬 https://t.co/MJu756tRaXbaca mantra https://t.co/hZbUrfhVgforang Vietnam paling sering om https://t.co/tmNyb59bfLJesus,,, 😱😥😓 https://t.co/SfdseUYcwIHow's about the youth followers and the involvement of the youths as what I understand mostly people in west java r… https://t.co/FnHZyKOifXDespite Covid-19 success, Vietnam will not open door to all foreign tourists | The Star https://t.co/YK1QRb25XM @dikoktara kalo ini team apa mas ? 😬 https://t.co/8qxmd1uX0kPornography atau Pornaction ? kalau pornography ya yg dì Borobudur itu criminality donk 🙄 ya kalo criminality ya kk… https://t.co/MmS9er2XukYa terserah dia lah kak, udah besar juga dia, dosa or gak ya not my business juga sih https://t.co/j0X1tS8vtX @sissysaraswati bagus, bisa dimerekin sendiri gak?Susu is more important ! https://t.co/d2KZOgBxHllifestyle trend is real capitalism with design and colour,,, make more money 2,2 litres, cost you $26.98 made fro… https://t.co/AusAwlRuF9
5/31
2020
@GoDisko ah berarti star serie Autumn,,, @cktbng ,,, series warna ini om Ada yang Lilac,,, jadi teringat @GoDisko dia penyuka warna lavender https://t.co/CJidADqcn0 @aryacokronegoro @RT_com iya hahaha,,, makanya stojo laris manis,,, bener kan om @cktbng 100an pcs sehari,,, ya am… https://t.co/wmUHPu3k6LYa bisa donk,,, sisa beli mesin cuci piring beres https://t.co/TNYEKPUQ5O @aryacokronegoro @RT_com dan ini dicontoh di Indonesiamonkeys 🐵 and human whos are more human ???? https://t.co/jattopk4q9 @aryacokronegoro @RT_com lah ?? 😄 @VictoriaLonita have me Bigmac pls 🍔Ini sebenarnya kementrian pertanian Indonesia dorong bibit, tidak perlu pusing lahab baru,,, halaman rumah bisa,,,… https://t.co/kUDYCNxDWnmiss this flight again,,, https://t.co/otiMcll7A6WADD landing map and missed approach banking left climb 6000ft circle ⭕️ to land via Benoa https://t.co/vfrDchH2yiit's still OK to see my phone upon arrival inbound to Denpasar ! https://t.co/8BmTq3ijO6adakah yg iOS developer?
5/30
2020
cie cie yg ngikutin cara Vietnam 🇻🇳, baguslah daripada model kayak kemensos, ini lebih irit https://t.co/JGx2deHFyi @DewiTuwuh Yes, apalagi budget masukan itu drop 70-80%, semua pemerintahan pasti bingung sementara cost wajib gaji… https://t.co/g671GWmaACWar is speed up https://t.co/NLJAUQmrwS @Ruth_Djojoning aku pase https://t.co/APpz8Iicpx bagus jadinya cuma mahal aja sih @hardewiputri but we can’t pronounce R,,, always turned to L similar with Japanese n Korean n Chinese Very Nice a… https://t.co/U4sozxZrAPNana plaza also! https://t.co/dA2Y8tdPNT @hardewiputri nguyen = nguen is def Vn, thi is mostly female names, caroline is mostly spell as kalolin can't spell T S C R PNguyen Caroline Thi 😁 https://t.co/qTv0zDCEIIalways,,, https://t.co/MdSlsWK3TZIt could be happens,,, https://t.co/UffI2zYrZL @PengumpulEmas @achietmokoginta Om kan ada namanya technology Google Map,,, masa kalah sama driver ojol om ? hahahahahaSecond Wave ! https://t.co/vtbJuSPfPy @Kesha_Ayres The prosties there are oldies, even some 50’s acting like teens,,, o yes, nice friends during beer tal… https://t.co/m0pMYKlJa4 @Kesha_Ayres yes bit junkie joint,,, but i didnt care, all I care was just Bintang, the cold one ! Yes some sheila… https://t.co/8zaDN24RmS
5/29
2020
Congratulations China 🇨🇳 https://t.co/vXXJ3iRI6Ihahahaha https://t.co/afa6Ny42Zta great movie 🎥 https://t.co/LZVFIqCo6H😂😂😂😂😂 omg that finger https://t.co/IL938iA4zQOf course https://t.co/3wq52cQZVcHahahaha but pemerintah need deforestation to increase production. weird https://t.co/nN6eigsPyQmusic was so loud little bit good bye D’s Bar,,, an expats joint sinced 80s in Jakarta https://t.co/bM9BZfIWnVso the D’s Bar now closed, not so crowded by still nice place to dance and chills enjoying Binteng https://t.co/nDdpfAwLNi @justinconverse5 @Indonesia_Expat Hahaha def the Extra Corona !wah wah,,, tolong sampaikan,,, koko ga bandel https://t.co/SwscuCVv6G @weedeeblue my dream to constract my land in bali,,, but later lah.O No .... where to drink beer after the corona ? @Indonesia_Expat https://t.co/nDdpfAwLNi https://t.co/AzCo5FkDBD @tobingjo harga mulai $18 ya, paling murah segitu soalnya @tobingjo Dapatkan di KenChic PP ya,,, in July 2020 hehe @tobingjo jangan lupa kalau piknik pake w&p ya hehehe https://t.co/hqWArBSZYj
5/28
2020
I haven't seen any new protocols for Indonesia to new normal... @PengumpulEmas maen tinder aja om banyak hahahaha @HarniHapsari yes indeed https://t.co/Z7s39kdw4x @weedeeblue 😂😂😂😂😂 @weedeeblue I don't know but hot outside, I keluar juga ini krna nunggu gundik mau datang @weedeeblue yes hujan beratit's raining https://t.co/j0aqoRYDBB @ariel_heryanto Saya ingat mulai memanasnya Vietnam di tahun 54 dan kekuatiran US akan kawasan termasuk Indonesia,… https://t.co/SNvl3pFG4z????? hahahahaha https://t.co/FEG6lEAQE9 @anggiedwidowati There must be start-up untuk virtual wedding streaming and wedding gifts 🎁 via Tokopedia or shopee… https://t.co/KAEeUec4GZ @Kesha_Ayres Aye, me too haha,,, this WFH made thinking an another level of doing business
5/27
2020
Hahaha America n Barat seneng banget ini, dapat agent gratis haha https://t.co/UxsSrOqaFIWhy me ? https://t.co/YjFb9ACQuFSuch an age!!! howis going? https://t.co/GaSacYq9Up @_TNIAU Seat model begini tidak effective! Dari sisi safety, apabila terjadi emergency landing, how to brace impac… https://t.co/0XLkpveYrwwhat's wrong with this trending in Indonesia? 😳#ngewe https://t.co/pHpc61v2CR
Retweeted by Stefan RandaJournalists yg ga belajar geography hahaha dimana Galwan Valley dimana South China Sea https://t.co/6wfb56RFEUHahaha ngawur,,, bukan masalah pernah atau tidaknya sih ke Vietnam atau org benci China dll, ngawurnya itu politby… https://t.co/S6CoFxupHy
5/26
2020
As predicted, paperwork's dll tunggu SK President or SK mentri dll, too much paperworks https://t.co/fh9PEpsa5z @DewiTuwuh tapi ini akan ada tetap di Indo, terutama kepentingan USA agar tidak berkiblat ke block Moscow,,, ada ke… https://t.co/1aWeOH42LKbeautiful song if you understand Arabic https://t.co/VWu6ExG9jalockdown bukan solusi tepat https://t.co/41Vh5aBdOPhahahahaha this is such a confusing https://t.co/lqYpIYSKtaMilasouri 🇺🇸 https://t.co/3kytIuJyg7🇮🇩 Indonesia is getting the US factories relocating from China 🇧🇩 Bangladesh is getting the garment factories relo… https://t.co/H5Y0WTlTjc
Retweeted by Stefan Randawhen water 💦 is mandatory in baptism 😁 https://t.co/VTDyaStfSM
5/25
2020
@weedeeblue yes hahahahaha @weedeeblue I love the words that @lonelyplanet use about a hotel with mandi inside haha @weedeeblue my fav place is inside my bathroom and on my bed... i feel relaxed. sometimes i slept in the bath. but… https://t.co/BLsCZsLx75 @travelfish @weedeeblue I worked 1 year with Newmont there and all things I did during weekend was just sleeping n… https://t.co/42XZcMupMWhorrible https://t.co/qYJTyK6Xf4 @aryacokronegoro @erika_solo @chuentoi @sandmanindo @pitsee @BebasVisaID @jameshandaja @MikeyAM97 @addamfarizihttps://t.co/dPGgrYOtXI @dinadimu @arieparikesit beli di mcdonald's 😁driver told me that i have to wait 2 hrs to get my big mac 🍔 https://t.co/eDqanFeFkt @elly_utami waduh handphone mahal nihmake sense sih hmm 🤔 https://t.co/3TqzkfDkwP
5/24
2020

0