Sign in with Twitter

Username:

3,381 Following   3,583 Followers   15,822 Tweets

Joined Twitter 9/8/20


@yazkijo ayo @oxsisword 7/10 @elsznx__ saya @tacaaass akuu💭 she was a "rumahan" girl but she fall in love with a "fictional" boy written by a girl.
Retweeted by bell🦖 @itsliatrd_ haii2021 happy ending please.
Retweeted by bell🦖 @dinoselalubenar hayoo
12/6
2021
@araputri__ duhh @iyadalemkenapa ada @kangbeatbox omg mksii @tercuuek ciee
12/4
2021
@adorablemadless ok @cholisyaayyy kemana ajaa @askjhkrjbn juliiiiii @callmedafaa iri kh
12/3
2021
@convomf 1 @convomf Canva Narendra pls @oxsisword bleh 10jt aja om
12/2
2021
@diemwoi pagii @pillcwzayn bnyk duit @goofiestitch biasa, hbu? @abdulverif ... @urmoodboy gatau ya
12/1
2021
@flooowsun knp @thecringeppl hadir @cut3st__ tetep semangatLook at you, even without a support system but you can be that strong, how great you are so far.
Retweeted by bell🦖 @hayopiii yahh gaada @iniegann duh
11/30
2021
@kangbeatbox 2 @_7ri1ngzz bkn siapa2 @febiarii SEMANGAT JUGAA @yteamsince2021 disini
11/29
2021
@kyrnp maaci juga cantiik @n3edsomeone bagus dongg, aku baik @nabilaaudinaa tetep happy kiyowo belaa @xzacv wii baguss @zasaloud tetep happy kiyowo nazaa @tineteepakorn__ mangattt @sazwalizs Happy birthday cantikk 😍 @oryryyy yuu @babybungsuu ayok @askjhkrjbn kok tau? @anindyaputriihh jangan lupa balik niinnn @xzdsh oke @kyrnp semangat kyraaa @Desmasr24 amburadul ya😭 @kangbeatbox ttep happy kiyowo @urcaffeinn semangat gitaa @coba_coba_yekan semangat iwann @kendeyya ada apa nii @xzdsh gimna tuu @sweetanglss ada cerita apa nii @dluckyonee duit @cungkrink_agus kenapaa @frutlo0ps ada cerita apa nii @ondreawm ttep kiyowo bestiee @peemmmmmmmm semangat cantikkk, aku baik @notherians flat ya @pelernasaurus kenapaa @raintoyss bingung ya😞 @megatoory ada cerita apa nii @thursdaty mangat seshaaHi, how's your day? @_Naufalprasetyo piwiken @peemmmmmmmm takut banget lochhh @latteeww bgttt @cl0udyskyy lekas sembuh @eevncc iya @Desmasr24 met makann @kangbeatbox gas @rammskyyyyyyy apa nih @errorfeelin cu banget mowaaa @ZalizalZal sama
11/27
2021
@isekaicrush ramein @cut3st__ rara cakep terus ga cape apaya😞 @xozdan hallo mamaa @dionlyal oke @mygIuvs_ hi cantikk
11/26
2021
@BoyJeieg dah @PupunDinata hbd yaa🎉
11/24
2021
@callmedafaa lewat @itsmenasyela sa dong @callmedafaa samaa @BoyJeieg om beli ipon @ursoftboyy_ happy birthday isal🎉 @____lifesucks oi
11/23
2021
@gilangrmadhan23 happy birthday to you 🎉 @yaelahiky oke ky @itsmenasyela 😭
11/22
2021
@awraawrr happy birthday to you cantikk 😍 @hayopiii hapsunn
11/21
2021
@sundaestrobery rep
11/20
2021
@p0otatoes aloo @tineteepakorn__ kak
11/19
2021
@yteamsince2021 boleh
11/18
2021
@itsmenasyela malem syela @bellaLnya2 lucu bgt plisss @yteamsince2021 lehh
11/17
2021

0