Sign in with Twitter

Username:

Sundafess @Sunda_Fess SUNDA EMPIRE

Auto menfess kanggo silaturahmi, bataros, babagi, diskusi, curhat jeung sajabana | by @moecikari

895 Following   14,291 Followers   16,683 Tweets

Joined Twitter 11/26/20


euy abiteh tanggal 9/10 bade ka subang barang kali ada yang tau arah ke subang penyekatan jalur mudik di balah mana aja. Hatur Nuhun🙏Euy hayu mutualan sama orang bandung coret 😭 Reply weh, ulah hilap dipolbek nyakkEuy, mutualan kalian Ada tmn rl nya gak??Demi alek demi alek Naon sih etateh euy?Gaiss info tukang kembang api di garut kota euyEuy 918282 + 888 Buat yang paham ajaPasti paham euy maksadna https://t.co/uuQGDeUuX3Euy yg lagi semester 6 gimana kabarnya aman ga? Aku mah lagi tidak aman, kalo ada yg sama hayu nyambat bareng euy biar gamendem sendiri:(Sampurasun sadaya, kumaha puasana? Mugia lancar nepi ka magrib. Wayah kieu abi hayang neangan mutual euy, btw abi l… https://t.co/TJmeMo4UDEeuy! pandangan maraneh tentang cwk yg suka susah balesin topik yg cwk buat? soalnya urang convokiller gitu, dan mal… https://t.co/TTW7BGtDEMEuy aku lalaki umur 25++ tara ngarokok. Mun balik nongkrong jeung barudak nu sok ngararokok sok ditanya ku si mamah… https://t.co/MPo3pclAVwEmang bener euy? https://t.co/6SgKifkyEZEuy Hayu mutualan like wenya, Mun teu di follow udah berarti. Folbacknya.euy saran cafe di cimahi yg bagus buat foto2Euy milarian partner staycation, jalan², ngemil, makan, bercerita. Aya teu nya ? Minat, tiasa ajukeun diri heheEuy saran aplikasi anu bisa chat / tlp random dong.... Secara anon oge teu nanaonCik euy absen nu gugah keneh orang mana wae?Euy kalian lagi kangen sama siapa hari ini ?Euy jodoh abdi orang mananya ngeke???euy bismillah hayu dieu mutualan sama orang pangandaran, rep ajah nging hilap polbek yaheuy mumpung masih pagi, gimana kalo mutualan? ini cewk btwEuy Bandung, absen cik. Mutualan atuh, da hoyong seeur babaturan aku teh :(
5/8
2021
euy boleh badmood tapi jangan lampiasin ke orang orang ya, apalagi ke orang yg gatau apa apa :)Euy cikk yg orang Bandung cung, siapa tau deket. Mau minta tolong nih, siapa tau bisa bantu. Bisa mutualan juga kan asik, bukber gitu heheEuy maaf nanya tapi jgn salty ya, ini knp emot ip di wa aku kayak gini? btw aku ip7 dan blm update ios:( https://t.co/qhOOndcMiVEuy keur aranjeun sadayana, have a nice dream nyaaa, tong hilap sikat gigi heula saacan bobo 🤗Euy tong hilap bersyukur sabab aya keneh nu tersenyum gara gara maraneh aya didunya ieu. Semangat :)atuh euy isuk keneh😭 https://t.co/Tshj11D19Ieuy ada yang bisa baca hasil lab darah ngga? mau nanya pliseuy kalian sok hoream teu sih nempo nu kieu, ieu km ngeshare ka grup kelas https://t.co/B8Khqa5drzEuy urang resep ka salah sahiji follower sundafess tp maneh na malah resep ka batur mun wa'an ngbls na nyenen kemis meni sad kieu duhEuy kalian merasa hareudang teu sih ?Bantu sebarluaskan daks euy https://t.co/ykV23kIeaYEuy jangan salty 🙏🏻 mau nanya sama yg cowok, kalian risih gk kalo misalnya pacar kalian muji muji selain bilang gan… https://t.co/tMETkvrttKeuy i dare u, @ ke 3 tag, tanya di rep bebas mau nanya apa, asal nanya nya sopan ya barayaeuy jd kan akuteh gadibolehin punya twt kan sm mas pacar tp aku jg butuh tmpt buat berkeluh kesah gt, butuh tmpt yg… https://t.co/vjHlESFAunEuy tebak lokesyenn😂😂 https://t.co/VztOeCWBANEuy alhamdulillah nepi oge d Bandung, aman lah jalan mh. Suganteh bakal kena CheckPoint, eh Mutualan hayu ah, sebel… https://t.co/nog4V5265peuy aku mimpi diputusin mas pacar, di mimpi nangis, pas aku hudang bieu aku ge ker ceurik, asa nyaan:')selamat sahur barudaks euy euyy anjay 😎euy akang teteh anu kasep jeung gareulis hayu atuh mutualan sugan weh nyaman xixixiEuy kata ayah aku, orang sunda itu orangnya malesan, suka ninggalin istri dan tidak bertanggung jawab😃alias kesel b… https://t.co/X2QKtVhWGFeuy, pengen mengakhiri hubungan yang ga sehat tp bingung mulaina ti mana :(((buat teteh teteh sunda berhijab followers base ini, i have crush on u. atulah ingin chat tapi aku tau kita adalah… https://t.co/Xn9j19Pt79Euy, ketika ada yang ngerti yang sesuai harapan kita eh jarak nya 63826839263km :(euy aya nu sami nepi ayeuna can aya nu ngajak bukber?🤣euy ternyata LDR teh nu matak capek namah menahan rindu jeung overthinking😭Euy tidak terasa ya malam semakin larut, dan aku pun masih sendiri tanpa cinta serta kasih mu... https://t.co/TYbsAqPhobJokes bapack bapack euy https://t.co/4WPzQ7yfBuEuy lg bm nge follow orang nih, yg mau like aja ya nanti di follow. Btw aku yg pake kerudung ungu. FOLLBACK YAEuy nge-space beu. Tapi keder bahas naon. Baydeway urang lanangi need duit, not kabogoh.
Retweeted by SundafessEuy babak final bulan ramadhan, gimana puasanya full time atau udah banyak yang godinOrgan tubuh mana anu paling di resep euy di diri maneh sorangan? Alesanana naon?euy, skip diri sendiri https://t.co/zgk87sryPYeuy coba ketik @ ke 1 suruh dia desc kamuEuy aku mau beli toner avoskin, buat face wash nya yg pas apa ya? Btw kulit ku berjerawat bandel, nuhun🙏🏻euy hayu atuh mutualan, abi resep pisan ngobrol jadi resep oge boga loba babaturan. reply we ngke ku abi di follow,… https://t.co/Nt2YZkos5rEuy, urang tos nginum tapi Cangkirna loba sireuman Da gak kliatan :( , bahaya teu kana tikoro?Biasana mojang garut sok resep bebeledagan ciga kiyeu yeuh, leres teu euy baraya? 😂✌️ https://t.co/0EtxggLsIl https://t.co/0VyY3awsiwaya... kadieu kapan2 wen" 😭😭Euy kalian cewe suka kesel t sih kalau pacar kalian hampir 24 jam sama temennya terus, sampe suka nginep. Aku juga… https://t.co/sohuqEAHRteuy, rajeun resep kanu boga kabogoh, resep kanu hiji deui kalah teu resepeun k urg ripuh kieu gening nyaEuy ah lalieur sayang di baca hungkul siga koran urut chat urang teh gening :(Euy disini ada yg suka film marvel gak?Geus pernah di ghosting ku budak twiter acan? Mun acan cobain rasanya ah mantep euyPunten wajar teu manggil sayang ka jelema nu sayang baturEuy sakedeung deui lebaran, di imah kalian udah pada bikin kueh belum? Yeuh si aku mah udah bikin kueh kuku setan.… https://t.co/B1a8j53MA3Cik atuh euy nu karasep/gareulis ai tos teu betah atawa tos teu sajalan ngomong weh ulah ngaghosting da nyeri di gh… https://t.co/4CNKizi3miApakah benar euy? https://t.co/P0zCI5uDzXeuy vitamin andalan kalian untuk menjaga daya tahan tubuh di musim gini apaa?Cek orang mana, hayu silaturahmi alias mutualan euyEuy cowo yg udah punya pacar tapi ngaku2 jomblo ke cewe lain dan malah bilang 'lagi nyari pasangan' enaknya diapain ya?Punten ⚠️ Meli lontong ka cikijing Tong polontong anying Bisi di brigezkeun ku aing https://t.co/3YFGEOUW9LEuy nu aya di pikiran urang ayeuna kur ngaran Siti kumaha Damang SitiEuy Saran tempat bukber di bdg yg murmer, makasiiCLOSE YA DAKS NEXT TIME LAGIIII @awkeyen1 terasa singkat cenah https://t.co/fQl4zFMxfXEuy inget kamu bukan prioritasnya mendingan mundur sebelum dadas @hiddenify alasiah boy https://t.co/rS3HwMMvKK @duabelasmalem isin mah emameun yah? https://t.co/S3mhagQwsZeuy info mudik yeuh cicalengka - solo aman weuh checkpoint tapi via antapani @auahcp berbahagialah teteh https://t.co/mcZdKvAYxrHudang siateh :( https://t.co/bbX8YViRKOEuy ai bahasa indonesiana"renyem" naon nya?Euy! lanjutan si cowo keukeuh, laina suudzon tapi pas no na di cek di g*tcontact gini munculna:( gimana ga makin ta… https://t.co/ALBMtacugI @_silentmary makasih dan maaf https://t.co/agHWJcSmS4 @Aprlint berilah kemungkinan, jreng https://t.co/siOhgTKkjh @moecikari KEULA REUWAS https://t.co/xpkzulzwuvKalian mampu ga makan satu porsi? Euy https://t.co/iMOnI0UFH9 @owlandwolff aa ada salam makasih https://t.co/HE90S4nGZZ @ses4tdijalan /@bisadiamtidaq watir :( https://t.co/NoMXIi2MMC @bucinnnabatiii ALASIAH BOY MENUJU HALAL https://t.co/4Cnz4fNB0v @mauslurpee bagi dua kuehna https://t.co/3JABVhD9gDGaskeun barudaks https://t.co/fOZ81IAU3G50k cukup ga buat date sama kamu euy? @awrianagrande__ semoga🙏 https://t.co/kaQDAE2bSg @nsrnnrfrh aku takut kamu berubah :( https://t.co/uMt1B1fq1SEuy ari ninggalkeun solat dosa teu sih, ayeuna ni asa hoream pisan rek solat lohor @moondeleine watir kieu 😔 https://t.co/c8KMIT6dH4
5/7
2021

0