Sign in with Twitter

Username:

Sundafess @Sunda_Fess SUNDA EMPIRE

Automenfess kanggo silaturahmi, bataros, babagi, diskusi, curhat jeung sajabana // Games? Cek like // Report, PP, Partnership, etc @Laporkeun

1,459 Following   23,450 Followers   33,489 Tweets

Joined Twitter 11/26/20


Td mlm mimpi direbutin jeung 2 aa euy , nu hiji jiga bule (kaseplah pokona) nu hiji deui teing teu katempo mukana.… https://t.co/Xg83iY0chmEuy nu bner teh manehna atawa maranehna si ieu teh?Euy yuk berbagi harapan kalian disini https://t.co/7Xlj8WDPpYEuy selamat subuh, ini siapa tau ada yang butuh https://t.co/LVjmaPKE0HPunten subuh-subuh kieu aya nu bade di dm? Urang spesiesna lalakieuy yg blm tdr mutualanEuy siapa yg belom bobo ? Abi ketuk dm nya nihhhhh xixixixixi😜Euy pa benar awewe nu lepas hijab jd terlihat lebih cakep? No salty plz.euy yg belum bobo atau dah bangun hayu mutualaaneuy saha nu can sarePunten nyondong nu bade sleepcall? Mangga di like, kin ku abi di gedor dm. Abi jalunya nuhunnhai! 'au ah gelap' gimana kabarnya? semoga aja kamu ga tipalitek lagi ya mwah euy ☹️Euy ngobrol yu, sok rek dman apa telponon pilih we. Urang genre na lalakieuy ada yang masih bangun? pengen curhat ada yang mau dengerin gak?Punten dm yuk mun rek sleepcall ge hayu lah, gabut aslina. Gabut aslina urang badot btwEuy hayu DMan sugan weh nepi sarena, btw urang lalaki nyakEuy selama punya pacar aku tidak sebar bar biasanya di twitter, mending bar barin ga ya?Euy gimana sih caranya buat ngilangin ilfeel ke orang? No saltyEuy cik punten aya teu carana meh bisa ninggali saha wae nu nga stalking akun urang. Rada hoream ieu td mas pacar n… https://t.co/WpsKG6AagKEuy hampura rada 🔞 meureun Kalau ada yg deketin cowo kita cm buat gituan aja enaknya gimana ya?Euy Naha urang can di fb keneh ku mimin ieu nya? 😭Euy! Gabut!! sekali nya kerja pngn libur, setelah libur pngn ada aktivitas, dasar manusia😪 Sekalian mutualan deh m here bdg 😁Euy aku menyedihkan bgt ga si. Mutusin doi karena suka minta yg aneh2, tapi sekarang kangen dia karena ngerasa kesepian😭😭😭euy tau gak seblak kadeudeuh yang di du sebelah rabbani pindah kemana? liat digoogle ko tutup permanenSiapa yang belum tidur euy. Hayu mutualan, akun aku baru dipakai lagi meni sepi gini tlhttps://t.co/xAHID94sEN🔞jaga2 Se7 si jeung te2h, nya mun teu jodoh jeung si aa eta ge teu nanaon. Nu pnting mh kriteria fsikna jiga si aa… https://t.co/ivZWYvUkH8euy mutualan hayuu, biar rame tl akuuUrang mang euy can di polbekEuy hayang sleepcall lah, btw urg aww 🙂punteun aya nu bade otp an teu? abi pameget nyaeuy chef juna jadi org Sunda gaesEuy seberapa persen keberhasilan untuk kaum virtual🔞🔞🔞 Euy mnurut eceu jeung ujang, mun awewe sunda jeung lalaki padang cocok teu siii? Urang ni resep ka aa padang et… https://t.co/8HFZ5dV0YReuy coba nu can sare bikin satu permintaan ka sang pencipta semoga tahun ieu terkabulEuy mnurut kalian mun sunda jeung batak cocok teu? Serius nanya yeuh, ulah saltyeuy, saran lagu sedih dong :(Euy cewek nu gabut, nu nyalse nu teu acan bobo urang otp atuh di tele, gabut kieu teu aya batur ngobrol-_Euy saranin game di hp yg mnurut kalian seru dong jang/ceuEuy, aya cewe nu nyalse cuang dman atulah. meni gabut kieu:((Euy, aku teh udah kenal dia hampir 7 tahun tapi kenapa karakternya tidak berubah sama sekali nyakk?🔞 jaga2. Euy Aya nu boga akun alter teu si? Urg boga 3Euy, kamari rek muka hate. tapi kacida teu di waro pisan, jadi males ka sasaha. kieu nya jadi sadboy mah.euy kan aku teh lagi deket sama cowo nah baru ketemu dua kali tapi udah minjem uang, itu wajar ga sii?Euy, aya cwe nu resep lagu bmth?daerah mana wae euy nu aliran teh :( meni kuat ka gabut kieuEuy ai cinta bertepuk sebelah kiri teh kumaha?euy hayu ah mutualan abi cowo like aja, kalau ga difollow berarti udah mutualaneuy naha membunuh tanpa menyentuh ge bangga. tingali yeuh aing mencintai tanpa di cintai:(Euy gabut mutualan yu, abdi pamegeteuy tag cewek/cowok cantik mutualan kalian hayang apal sugan atuh dek ngumbah panonEmang salahnya urang minta maap pas urang ngerasa ga enak ama orang atau ngerasa bersalah? Soalna aya nu ngomong ku… https://t.co/FpfA8ix6RVEuy hayu ngepet hela https://t.co/fLJvFKOhN5euy kalian ada yang ngerasa kalau pake masker asa komuk teh asa goreng tapi kalau dilepas asa mendinganNu dom karawang aya nu apal tempat les renang dimana? Hayang bisa renang euyEuy ai gendang telinga alat musik lain? https://t.co/IWMKYCon3REuy salah ga sih kalo cewe udh sayang sama cowo sampe jorjoran ngasih kepengen dia kadang sampe ngasih uang gt):euy aya nu bisa maen alat musik teu colab yuaing tau pasti disini banyak yang gabut, mending bantuan ieu euy. baru juga di level 50an geus lieur https://t.co/6J8PvepymkEuy drop now playing kalian dihandap https://t.co/5MFwgJNmibeuy maneh tipe org yg kalo chat itu kata-katanya pake dibanyak-banyakin ga? biar ramah aja gitu, aslina abi keknya… https://t.co/MomGOZ4QUNHAYANG MI GACOAN EUY TEU KUAT😭urg lalaki rek nanya maraneh reseup teu ka si nona chulo jujur euyEuy yg di Bandung kota, yg mati listrik dimana aja? Me: Cibeunying KalerEuy coba deskripsikan orang yang lagi maneh kangenin! me: humoris gapernah sedikit pun bikin badmoodeuy kalian percaya karma teu?Hayu atuh euy mutualan sama Majalaya Pride siapa tau bisa ngopi atau jajan di si abah lemon:((euy abi lagi pengen ngafollow aa aa cik lah kalaluar asa gemesEuy kalau ada kesempatan mau berterimakasih sama siapa yang udah ngajarin banyak hal dan arti hidup?Euy pernah ngerasain kehilangan temen cerita gak?😔Euy boga hewan peliharaan teu mun boga cik ningalKalau pandangan wargi jabar gimana euy ? Source : tertera https://t.co/AEfzwm9pCIEuy cobaa ceritain pengalaman lucu kalian ih pengen ketawa, gpapa garing jg 🤗euy ada aa aa maw ama mba jawa gkkk???Euy ada orang Bojongsoang ga? Kalo ada hayu mutualanPunten euy teteh-teteh aku mau jual sepatu nih belum pernah dipake sama sekali krna kekecilan. Size 36 (23-23,5cm)… https://t.co/WrpMiP4aM6Euy gimana caranya ngedeketin cowo yang cuek?euy abi tadi sender yg ini, kalo yg sewa ada ga ya? soalnya abi gaada tabung nya 😔 https://t.co/oIncF0Quf1Hey kamu jangan begadang yaa, inget kesehatan km no1 yaa ganti kebiasaan buruk nya Yaaa,, euytidur euy besok kamu pasti capeeuy cik ss game di gadget kalianEuy mantan ngehapus nomer kita itu tandanya apaa yaa? Btw aku ceweEuy nu di Bandung ngajepret teu ieu pareum lampu ? https://t.co/o81NsmAk7tEuy Mun tatangga pasea mending nonton bawa Indomie cabe tambah telor, atau bawa seblak amis lada ?euy tolongin buat yg tau tempat isi oksigen di bdg dimana ya? hanupiseuy hayu mutualan, like aja ya omat langsung di fb hihiEuy rungkad teh artinya apa?Euy urang mun nempo loba jelma sok lieur etateh kunaon nyaEuy aya orang Langensari Banjar teu mun aya hayu mutualanEuy lalaki lebih suka perempuan berhijab apa henteu?Euy yg cewe gapake kerudung tolong kasi rekomen outfit kondangan pake dress coklat atau cream dongEuy bisa meren bagiken meme nu sakirana stikerable banget 👉👈, ku urang rek dijadiken stiker wa geura. Lebih disukai… https://t.co/HjendN7LMfEuy Walaauuuuu ku masih mencintaimu ku harus meninggalkanmu ku harus melupakanmu, rungkad ahEuy kenapa ya kok suka eleh saingan awewe sama si aa aa berseragam wae :(urg gabut euy, biasana polower sundafess mah sok boga rekomendasi nu hade jang mengisi kagiatan. Sok komen cara meh teu gabutEuy ada yang pernah nyobain gak? Minta testinya dong... https://t.co/kyG0K79Rb3Punten! Hayuu atuh mutualan 😭 like ajaa yaaa hehePunten min pang posken didie aya nu terang toko abc di sukajadi isuk buka t ktu, nuhuneuy ini aku dikasi ss an chat dia sama sahabat cewenya btw itu yg diblur nama si cewe, giliran aku ngmg kasar malah… https://t.co/UpKULPnLf8punten! mutualan yuk nuhun pisan urang bawel rt sok
7/23
2021

0