Sign in with Twitter

Username:

san❦ @sundaykisseu painsexual

💉they/them

1,115 Following   4,175 Followers   16,018 Tweets

Joined Twitter 7/5/20


don't trust a person who knows how to use excelngl i'm gonna let lil nas x top me
7/29
2021
me https://t.co/Vvesn6vIOSRIP🕊 https://t.co/CS0mqM1p08so apparently oomf is a polyamory that's why he kept dming me when i know exactly he got a bf https://t.co/1siDMaX1lV @sexualied the audio¥#%\}^ @ngemtodd cutie https://t.co/l1l2I2inlJ @Novembersson tlol @Novembersson sange apa ajg gua kan relate doang @HENTAlSUS besok deh @HENTAlSUS gak dulu syg @ngemtodd hi @ngemtodd subhanallah @nothinggood69_ sebenarnya itu aku yg menfess😌ajg gue kira skipberat upload selfie 😭😭😭😭😭 https://t.co/8yyOr6ZOuO @semuasiji idek maybe they're in an open relationship??? ig??? @earth2gee i was like wait are these bitches in an open relationship??😭oomf be posting his romance shii with his bf but suddenly posting a girl giving him a head https://t.co/I3Kg6v372G @FWCKZODIAC that's me https://t.co/MSXIYTuftP @jamesonenak_ wait... i'm so confused are u guys in an open relationship 😭??? @HENTAlSUS @BrotherHorn2 itu gue yg menfessme https://t.co/PEvTwpFW8xpengen jadi kalem ajg susah bgt @BrotherHorn2 sama nder gua juga gitu✊😔bulu* @gendernv NOT the one sided beef😭💀eh iya gua juga gini buli kakinya. we have the same struggle✊😔 https://t.co/PEvTwpFW8x @dahluv she's not white..... @imnoturgirl__ @222xen KETAW BGT GUEgua bingung knp ginian di beritain sihh😭😭😭😭💀💀💀💀 https://t.co/F99IPZKAUl @222xen HeLP!!???this is me flying to toronto https://t.co/NGC3dq740v
Retweeted by san❦ @4imvn comel nyeee @brokenkendoll yayy @Novembersson yg ss @Novembersson ky ini twt lucu bgt tapi kok flop yh @FWCKZODIAC jadii inget pernah ada yg gini juga sampe manggil damkar😭😭 @iongiveafug https://t.co/XyCmLRUl99 @daffabeb ILY BESTAYY @WINTERschedule my ngabers era @th3mb0fication ✨manifesting✨ @grrrloftheyear that's YOUUU💖 @ultrap0p i'm not!! soooo... https://t.co/CZg9gCs75p @sansajh mksh bela<3 @farrellwithluv filter✨ @xsoichiro BAEEE @oomfisdead i'm shy https://t.co/rNfOc9vaOo @B0KEPINDO help i was on internship and doesn't have much choice to wearthat ugly combination of jeans jacket and shirt don't blame me i was on internship @ANALWlNTOUR https://t.co/lE4ualKBLrpre pandemic vs now https://t.co/kmdxwsWCvE @sajettariuss cutieObsessed https://t.co/KhwtyEDk4y
Retweeted by san❦ @dosbekas_ step on meh https://t.co/5VOQ7ErWID @222xen i literally forgot abt this 😭 @Novembersson kalo gua yg nyuruh mau gawho*they got a life but so invested to shit like this😭damn just enjoy the musicoh so you're a grownup hating on an 18 yo girl over a chart https://t.co/JAcWrfWP8l https://t.co/Qvin4tlPamhttps://t.co/88aVGm6Jo5i wanna be like her oh my godQUEEN https://t.co/0RxrTlR4vlik someone how gonna cut their leg for this https://t.co/XfiygroW7HTHANK YOU GAYS AND WHOEVER ELSE ⭐️ @tr4nnycore me when i see ucontext https://t.co/fldGLRDts4 @ngemtot ngasih statement homophobic dan kayak nyindir yg kena hiv/aids itu kaum lgbtq https://t.co/OoCYgWjUnM @comegeturhug as she shouldfrom this to this https://t.co/gCFK4iM58a @brokenkendoll the scream... is that him😭 @oomfsucks higua paling risih sama org yg kalo gua nanyak serius jawabnya selalu dibercandaain. kek sesekali sih ga masalah but… https://t.co/OhPF6dOKcHjobless https://t.co/T2nrPL3zez @oddire bestie always serve!! purrr https://t.co/d9hk7px5N7 @someonenamednde yeah i'm bussy hi<3
7/28
2021
@oomfisdead kith👩‍❤️‍💋‍👨 @oomfisdead yk i have a second account so HII HEY LOL @oomfisdead hi6 OF YALL NOW FIX THAT https://t.co/xP1ApVNLNi20 of yall follow him. change that https://t.co/FgyRNxTgnF
Retweeted by san❦ @xsoichiro now i have new gender to steal @gendernv ahs outsold @FlopRocky yawlah tan @gendernv her power >>>>>>> @xsoichiro i want her gender so badd @discolazr omg no digestive system means no douch. i'm in.gua tabok lo ye @Novembersson dih apaan mmk perasaan bgt lo @discolazr removed what.... https://t.co/CKzhkKbNcbgua mohon bgt kalo lu susah bales whatsapp last seennya di matiin. @dengarIah AHAHAHAHAHA @222xen mine can hold a siberian husky @GIVENCHIQUE @farishmaulana hiGUA KIRA SINGA https://t.co/IYjQPPywge]*#$<+?${*$ my irl who doesn’t know who björk or pj harvey is😭 https://t.co/Ad4SIzXw20
Retweeted by san❦nvm i'm gonna be rich rich and do plastic surgerylike.. I WANT THAT FACE https://t.co/0VZzyD6BpXyk if i ever had the chance to have a superpower i wanna be a face stealer and i'm gonna steal his face first https://t.co/DJGYB9XeOF @oomfisdead me to him: https://t.co/rvUcgd1c6W
7/27
2021

0