Sign in with Twitter

Username:

1,613 Following   2,348 Followers   26,711 Tweets

Joined Twitter 1/8/20


@flyinstarboy km dah pensiun jd akun genit kah? @Pasifis_Kampus ka adam apa kabar? @ga_gudluking zaraa how was ur day bb? @noturrbussiness how was ur day bb? @flyinstarboy ga cocok muka mu kristenable😙 @flyinstarboy ily tp boonk @mitektekk mii how was ur day bb? @hohoneyyyy ka haniii are u feeling well? @bbyrxinbow karlaaaa how was ur day bb? @xfoIkIore cuek bgt @flyinstarboy waalaikumsayang @fuckincruelll how was ur day? @Kcgtanah yeyy congratss @acaramelchiato kiw ka acaa cntik deh bismillah adeknyaa @soegin_00 ayo mutualan @suneatermoon dari kemaren @Matheeeew2 omggg @lockpickk jajan apaa @mentariduha kenapaa @sickboycup @flyinstarboy HAHAHAHA EMG MUKANYA KRISTENABLE😭 @frizkyhsn hii kmn aja km @griffin_idn how was ur daay? @izamorew hii syg sehat kan? @sweetypieapples bb apa kabar? @bbleux hii syg apa kabar? @xapatu giaa sehat kan? @iamdivaaay divaa sehat kan? @dustxeelbilt afii are u feeling well bb? @lifeisgoodmi miii sehat kan? @mhmdfkrhdyt apa kabarr? @mnusiabumiii aall how was ur daayy bb? @sickboycup ucuup how was ur day bb? @srhsiiregar_ hii @arraayyy rayy sehat kan? @thecringeppl meelll how was ur day? @intantanyx intan sehat kan syg? @rarajuseyook rara are u feeling well todayy? @onlyoneyupie yaafiii how was ur day bb? @crushonyd giiinn how was ur day bb? @matchalovaa ayaa how was ur dayy? @limauestetik limm apa kabar? @agungrld ag how was ur day bb? @cereaaltea putrii ayo kita mutualan dulu @bbyodastar utii ayo kita mutualan duluu @_iinisial_a adii how was ur day bb? @ciwigula tereee how was your day bb? @crushmubukann miaa are u feeling well today? @gamakanbesi ziaa are u feeling well today? @akunmenggabutan ka antonn kemana ajaa @martabakasin dapiinn how was your day? @kayinnnk ka riinn sehat? @babangetxt babaa apa kabar? @elxZma jhee apa kabar? @ngelonteee imaa sehat? @hiaditt kangeenn adit km ga pernah chat me di wa si😔 @namadepankuR stay safe yaa @cocvodkal kalll @nutriboostrwbry ih ku kiraa km udh ga aktif twt lagi tauu😭 kgn bgt sm mutual lama😖 @llolllolloll_ putraa are u feeling well today? @sushiwuzzy nanaa ayo kita mutualan duluu @gilalundry andryyy are u feeling well today? @haidazza dazza kan kita team farming kok km cuek ke aku si😡 @ramgabut raamm are u feeling great today? @lockpickk leoonn i’m here bb, km yg kemana ajaaa🥺 @mentariduha bad i guess @narkoboyss nihuy km ak kirim begal yyy😡 @anggihhh_ boys kita mutualan dulu ga si ayo @nutriboostrwbry ka selly omgggg aku kangeennn km kemana ajaaa🥺 @Ulannnuwwuu selena are u feeling great today? @freshteaaaa wkwk lets goo @doonud dunn how was your day? @yogapradanaptr aa are u feeling well today? @cocvodkal kaall how was your day? @bukan_embunpagi buunn are u feeling well today? @sayanggkamoee melss how was your day? @mhorpeuzz jeyy are u feeling good today? @xyxithe awaa how was your day? @isntdav dapaa are u feeling good today? @abisjatuh icik are u feeling well today? @sioutfithitam bimm are u feeling well today? @aysxxrna ainii how was your day? @mentariduha syam are u feeling well today? @ayysenja sarii are u feeling well today? @noturgurlfwen bilaa how was your day? @valleznx valee are u feeling well today? @anothernacca canduu gimana kondisi hari ini?hello? @mandiloh km cntik kalo km ceweno one gives me butterflies anymore, but everyone gives me trust issues. @sioutfithitam gaa @protektiff wkwk @haidazza bertahan hidup dengan kejombloan si lebih tepatnya @clownshittt kok ngatur asu @mvdusa_ prettyyy @coupdgrace_ hah ini kamis? @xfoIkIore bnyk mau @Asrie_____ haii have a nice day cntik💖 @kkminmjna sksk mashaallah ikaa maaciii sygku🥺💖 @dirtyxsnoww pacarkuu🥵🥵🥵
8/5
2021
@mahgtorgnya piin sini joiinn
8/4
2021

0