Sign in with Twitter

Username:

https://t.co/nDtrmhyOlb

1,544 Following   3,031 Followers   37,106 Tweets

Joined Twitter 4/10/20


@convomfs mac @convomf kepo @itsrandick betulll @letstrydude betulll @convomf akhir @sbmptnfess spi undip kn ngebid kek auction berani tinggi win @convomfs gabole beda agama๐Ÿ˜” @convomf sintink @convomf bocil
8/12
2022
@promethueus @FWBESS mipan zuzuzu @convomf seminggu sekali๐Ÿ˜” @convomf bismillaha conversation about how you feel is NOT supposed to end in a argument.
Retweeted by dearg @qardust bocil @CeceKaspol cute cute cute๐Ÿš‚๐Ÿš‚๐Ÿš‚ @convomfs sad @iblamejordn tahan tawa @akucapeBangat uda dong๐Ÿ˜‹ @trevvmike keren bro @trevvmike abis mandi tidur๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘๐Ÿผ @Jonathanalfdd sby pagi siang malem neraka @trevvmike copot baju @aaphrodyte malang ujan kah @sharontalvr dalam mana๐Ÿ˜‹ @annabbaee dinginin @arthurrrsnjy_ 16ยฐ sama 30ยฐ pak @tanyakanrl tunggu aj vonis smua kambing hitam kelar ntar juga yg plg atas kena yg carmuk dikebakaran kejagung๐Ÿ˜š๐Ÿ‘๐Ÿผpanas @m4nann singa @convomf HAHAAHHA @andromevialpha malem @sharontalvr @convomf iblis emg gitu @convomf https://t.co/sZaIgiWT5g @pocesif HAAHAHAHA @orangbiasamales @arthurrrsnjy_ cilor pun ada @iblamejordn BENER SEKALI @Yusuf_Mansur pulau cyprus ya pak @collegemenfess dihutan @ChocoNuteee kenapa @taunieuitb sukaa @ffarliani HAAHAHAHA @qardust bsok @ercmarchell @FWBESS itu megang apa sel @letstrydude @FWBESS HAHAAHHAHAAHHAHAA @arthurrrsnjy_ @FWBESS ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @dewandiwa keren bgt heyy @FWBESS megang apatui only talk to two people everyday and one of them is me
Retweeted by dearg
8/11
2022
@muluojanmulu hai @convomf jesss @iblamejordn aw aw aw @convomf aib sekali @qardust whyy @letstrydude aman itu si @qardust engga @jennnsza gmn ya @diistantify betul @ChocoNuteee cakep @rapifaoji gamao @amndjwn seruu @iblamejordn ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ @convomf lah kn emang
8/10
2022
@tanyakanrl tunggal @convomf daftar dong๐Ÿ˜”๐Ÿ‘๐Ÿผ @xzacv kmu @jennnsza gatau @tanyakanrl gbsa dong cincong u "maklumi masi ank kcil" kl ga diubah mah bocah becandanya pd bunuh temen @avvtiull prettyy @matchablegrl pake kaki aj gasi๐Ÿ˜šโœ‹๐Ÿป @jeezysnf cobain psti lbh gampangโ˜บ๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿผ @ayeszzzzzz bocil brisik @ceeraunophile maw apa @iamsxndy cobain mknya @sharontalvr suapin dong๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š @Greschinov bacot @scarlettbbyy prettyy @chillyrequiem stress @yaelahiky rep @serndiri haii @imyourdeys hii @iblamejordn mikir dl gmn cara dptin kwondo panda ap hrs lembur bkin elink @rfullfvck udah @iamsxndy HAHAHAHAHA @convomfs bnya @qardust seleb @yamyamdisini kamu
8/9
2022
@aaphrodyte minum obat @muluojanmulu mana @convomfs kerkel anj @letstrydude ga pnya @rempongbgtt bener @muhamdalfarabi setuju @dondonkiw bingung @qardust tag @notworthid Tuhan sprtiny suda menyerah sm ketololan saya๐Ÿ˜” @kozialdik cieee @letstrydude iyaa @mewgumiclst gabisa dong hrs nyampe sana @notworthid hidup itu hrs bnya tantangan sist๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š @matchablegrl liat aja liat gosa bnya cincong ibu
8/8
2022

0