Sign in with Twitter

Username:

☠️

278 Following   10,033 Followers   25,335 Tweets

Joined Twitter 5/24/19


Sebenarnya aku dah penat tau..penat sgt. Harap ni lah last utk aku jual semua apa yg aku ada. Utk bulan ni masih ad… https://t.co/o47l1unn1d
Retweeted by weenaTadi baca tulisan bagus tentang healthy relationship. Healthy relationships aren’t formed by two perfect people. T… https://t.co/DBNRUF7qyV
Retweeted by weenaKebebasan bersuara dengan kebebasan menunjuk kebodohan kan berbeza. https://t.co/YIFQ7TqPlm
Retweeted by weena @zenysai taknak cpl nak kawen🤭hi @zenysai https://t.co/J8vqGs5bluUs Muslimah would prefer this. Easier to clean up before prayer https://t.co/Av29dmmzyR
Retweeted by weenaSalam DS @anwaribrahim, macam best pulak weekend 3 hari ni. Apa kata kekalkan sahaja cuti pada Sabtu, Ahad & Isnin setiap minggu.
Retweeted by weena
11/28
2022
Tips dia ni mmg betul menjadi https://t.co/nbvVUmYiep
Retweeted by weenaUcapan tahniah dari Pemimpinan Hamas Ismail Haniyeh & laman web rasmi Ikhwan Muslimin, maka terbatallah semua tuduh… https://t.co/r1mCcPOLva
Retweeted by weenaabah meninggal tahun 2015. tak sempat tengok DSAI jadi PM. sebab tu aku menangis bila DSAI angkat sumpah hari tu. p… https://t.co/FfSFqCVpkR
Retweeted by weenaAntara program baharu yang diperkenalkan dalam #Selangor2023 ialah program membasmi kemiskinan haid (period poverty… https://t.co/augqwxcQ9c
Retweeted by weenaMy personal guess is Anwar is not driven by money at this point and age. His drive is to leave a legacy behind an… https://t.co/qbqmQYp8Bh
Retweeted by weenaTurunkan harga lesen kenderaan la. Kepala bapak apa lesen mahal mahal. Dahlah kena renew.
Retweeted by weena @aafifirrr kepamagaknya saat inilah najib dirasuk jembalang justeru jadi manusia jahat yang kita lihat sekarang. https://t.co/dW50asWZOO
Retweeted by weena @nufaell97 bestkeeedynastyyy, shadow&bone, never have i ever, emily in paris, insatiable, inventing anna https://t.co/t5j7vUlCNPAlways take pictures of people you love. Take pictures when they walk, dance, and sing. Take pictures when they are… https://t.co/SL7fCVjelF
Retweeted by weena
11/27
2022
Takde pulak nampak kau persoalkan orang romanticize Muhyiddin dengan doa dia sampai hari ni. Tang Anwar, bernafas p… https://t.co/vWEk8AMeOW
Retweeted by weenaKita kasi share bagi budak-budak TikTok kenal siapa Perikatan Nasional sebenarnya. https://t.co/sDYLUAzphQ
Retweeted by weenasuka hati la ko bitter kenapa https://t.co/eRsBoxnxKW24 tahun Anwar dihina dengan pelbagai gelaran jelik, dipenjara 2 kali, dipukul, seluruh keluarga difitnah etc. Ba… https://t.co/Zmlv9tdsvZ
Retweeted by weenaI just saw this video!! Damn lah wei! If this is what the gov is planning to do, and they will actually do it, t… https://t.co/tpUdMesSOD
Retweeted by weenaThe Langkah Sheraton should be written down in history, and people like Azmin Ali and Muhyiddin etc should be label… https://t.co/CoqcPzBhQE
Retweeted by weenaDefinisi orang yg tepat menjadi pasanganmu adalah ketika kamu bercerita semua tentang hal dari soal keluarga, kekur… https://t.co/7XY7GG6aGU
Retweeted by weenaadu comelnya nak jugak https://t.co/veKK4Jgjls
11/26
2022
why tf am i still shy? this shit annoying bruh im grown as hell
Retweeted by weena @arifeetee takut la akak ni alright ke tak🥲wan azizah and their kids literally wore hijabs why are some of yall b*tching abt “liberalism” and “kena pakai skir… https://t.co/noedNSMWnT
Retweeted by weenaPeringatan: jangan bernazar benda yang boleh menyusahkan diri kelak. https://t.co/NjnCac8K8i
Retweeted by weena @ruanguntukdinda whyTapi lelaki memang tak faham bahasa tak kisah la bahasa apa pun hahahahaha https://t.co/hIK4j76JuI
Retweeted by weena @tristupe Wan Azizah and Tun Siti Hasmah are both wives of PM I respected a lot ..
Retweeted by weena @PegGzTong @tristupe Tun Hasmah, another polite first lady and always ceria je bila dgn Tun
Retweeted by weenabudak kat office aku membebel DSAI jadi PM, cakap “habislah liberal kita lepas ni, esok pergi office kena free hair… https://t.co/I36ulg4ocp
Retweeted by weenaHAAHAHHAHAHA BODOLA😭😭 https://t.co/7PTTXfZQj7Buku teks sejarah budak sekolah tahun 2050 https://t.co/GdtrubKM5s
Retweeted by weenaHAHAAHAHAHAHAH😭😭😭😭 https://t.co/gTuWd7q8FUHarapan rakyat bujang jangan di lupa. https://t.co/cIifat3lpv
Retweeted by weenaSo PN is not gonna join the government? Alhamdulillah https://t.co/H1F59t9rSg
Retweeted by weenaPLEASE😭😭 https://t.co/gXT2vDXEAyOnly pondan can detect another pondan. With the pondaness vested on me, I hereby certify you as pondan. https://t.co/i3G4NPo7fg
Retweeted by weenaUPDATE: Lowering cost of living, high prices, my immediate priority, says Anwar
Retweeted by weenaalright enough imma stay out of it lepas ni. but one last time, TAKE THE L LA SIAL LOSER👎🏻👎🏻👎🏻 https://t.co/Q4dSagJyAR
Retweeted by weenaTerkini - minyak turun dah. Semalam 4 bar, hari dah 2.
Retweeted by weena
11/25
2022
Saya cadangkan pergilah beli Perlembagaan Persekutuan dan baca elok-elok. Biar jadi bangsa yang cerdik, ni undang-u… https://t.co/kZUxscxlRa
Retweeted by weenaAnwar Ibrahim please stay as Anwar Ibrahim. No Abah no Daddy no ur ass cringe okay. Dia tak buat kerja, kita ubah!
Retweeted by weenaKalau betul PN songlap 600 billion. Betul pukimak Muhyiddin dgn tengkusikal ni paksa kita keluar KWSP dan moratorium masa PKP dulu.
Retweeted by weenaPH better not fuck up this 5 years cause there’s nobody left to vote for already.
Retweeted by weena @harun_rusk @NajibRazak Ad 2 pilihan dberikan kt najib utk bwk kat dlm pnjara…phone or rosmah…najib pilih phone…ko ap tahu
Retweeted by weena"Kenapa org taknak dia jadi PM?" Inilah persoalan yg selalu bermain kt kepala otak aku dari dulu lagi. Kalau tanya… https://t.co/07USp3kWnn
Retweeted by weena1998 UTK Polis datang serbu rumah Ds Anwar. 2022 sekali lagi polis ke rumah Ds Anwar untuk mengiringi beliau ke ist… https://t.co/9ZhexcNgeB
Retweeted by weenaTanpa teks, berani berdepan media dalam dan luar negara. Seorang pemidato yg hebat, nada, intonasi semua spot on. PM10 👍🏻🔥
Retweeted by weenaSuddenly I’m proud to be Malaysian again
Retweeted by weenaBercakap spontan tanpa skrip dan PDF, menjawab soalan wartawan dengan tenang, buka parlimen untuk undi percaya, aja… https://t.co/nk41ca6k0d
Retweeted by weenaSebab tu ramai nak @anwaribrahim jadi PM. DS Anwar ni another level, banyak connection dengan dunia luar. Jauh lang… https://t.co/c8veTklmvu
Retweeted by weenaIt’s time to get Yeo Bee Yin back as the Minister of Environment. Even after her untimely departure, she was active… https://t.co/vdrlYtFfnY
Retweeted by weenaRespectfully, we rakyat never voted you in as PM before, you went through Langkah Sheraton. You forced your way in… https://t.co/WDztF9KAfj
Retweeted by weenadelusional. https://t.co/u7RPTulZJfKinda proud because now our PM doesnt need a script or pdf whenever he addresses the public.
Retweeted by weenaUcapan tahniah kepada DSAI atas pelantikan menjadi PM ke 10 Malaysia 🇲🇾 dari negara luar Compilation:
Retweeted by weenaLama gila takde PM yang boleh bercakap
Retweeted by weenaNever deleting this app 🤣🤣🤣 https://t.co/wvKfG7o9NI
Retweeted by weenaIn the same year in Malaysia, an ex-PM became a prisoner, and an ex-prisoner became a PM.
Retweeted by weenaCongratulations to YB Dato’Seri Anwar Ibrahim @anwaribrahim, who has been sworn in as the 10th Prime Minister of Ma… https://t.co/TWrsKitLck
Retweeted by weenaAku bukan hardcore fans anwar, tp kau yidin move on boleh tak?! Sial lah. Rakyat Malaysia perlukan pemimpin, bukann… https://t.co/gWbuNPgiZK
Retweeted by weenaMake no mistake. In the coming 5 years, they will try to break us up. Race & religion will be used. But when they… https://t.co/6vfQVbldcm
Retweeted by weenaEven though I'm Indonesian, I feel proud if Anwar Ibrahim's destiny to become the 10th PM Malaysia. Hopefully the… https://t.co/EdWtkc9hu6
Retweeted by weenaSerious aku tak expect lansung si Muhyidin ni sombong nak mampos. Cara cakap ya ampun, memang nampak koyak dan tengah sakit hati.
Retweeted by weenaMuka-muka tak tau malu. Orang angkat sumpah, kau nak buat press conference. Takde hormat langsung. https://t.co/9TfjkEJTYS
Retweeted by weenaAku harap sangat rakyat tidak tergesa-gesa dalam mendesak pemerintah untuk terus melakukan perubahan semalaman. Pe… https://t.co/QnX0D6AfMi
Retweeted by weenaIt took him 24 years to become PM and he was appointed on the 24th. How poetic.
Retweeted by weenaCan @PDRMsia do some interview with him? He is acting aa if this country is without YDP Agong. https://t.co/rgABDkoYIl
Retweeted by weenaBab nak kuasa sanggup kau buat press conference ya @MuhyiddinYassin. Kalau tak semua orang dapat PDF je. You're a fucking evil man.
Retweeted by weenaBerita dia jadi PM tu dah cukup menggembirakan, takde cuti pun takpe bagi aku. Dah, masa utk mantapkan ekonomi nega… https://t.co/kRqoCtw0tE
Retweeted by weenaTahniah dan takziah kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim @anwaribrahim atas perlantikan sebagai Perdana Menteri ke-10.… https://t.co/ihkJW7RGX6
Retweeted by weena @ruanguntukdinda HAAHAHAHHAHAHAHLagi pemimpin gesa SPRM siasat sumber dana Muhyiddin https://t.co/SBvTCD83tv
Retweeted by weenaPlease pakat report akaun orang ini. Jangan biarkan terlepas. Kurang ajar!! @PDRMsia https://t.co/rUgIcrh8Es
Retweeted by weenaAs happy as i am today, if after 5 years PH tak perform i’ll review back my options. Beauty of democracy. Tak funct… https://t.co/j2O6OgLHJy
Retweeted by weenaAnak-anak muda kena tahu hampir 15 tahun Pakatan Harapan bertapak di Pulau Pinang dan Selangor, dan hampir 5 tahun… https://t.co/o1ym9rhYYB
Retweeted by weenaRasanya cantik jika Datuk Seri @anwaribrahim boleh jadikan Jumaat pertama esok sebagai #PM10 dengan membaca khutbah solat Jumaat ☺️
Retweeted by weenaHimpunan janji kerajaan PH LESSGO. Ini adalah 🧵🪡: https://t.co/bpn8eGmWBu
Retweeted by weenaNow, kita tengok 5 tahun apa mereka buat untuk rakyat. Okay, kita kekal. Tak okay kita tendang. Jangan taksub.
Retweeted by weenaTapi macam Fahmi Reza kata, jangan jadi macai. Kalau yang ini pun buat salah, kita lawan lagi.
Retweeted by weenaAda hikmah PH menang Agong yg buat pilihan, bukan menang kerusi lepas PRU15. 1. Nampak true colors sesetengah pemi… https://t.co/JRbxnyEakP
Retweeted by weenaBaru tengok Astro Awani tadi, stock bursa Malaysia naik selepas pengumuman Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri 10… https://t.co/stCwJJ0mfI
Retweeted by weenaWhat a year. Najib goes to Jail, Mahathir loses his deposit and now Anwar is PM. Historic would be an understatement.
Retweeted by weenaJangan risau wahai kawan2 Melayu ku sekalian 🇲🇾 https://t.co/bkG0Mds6uo
Retweeted by weenaUntuk Datuk Seri Anwar Ibrahim Saya berharap kabinet yang dilantik nanti adalah yang terbaik kerana memerintah neg… https://t.co/zpi8AeAb0l
Retweeted by weenaThe wait is finally over. Ya Allah, jadikan kerajaan ini kerajaan yang diberkati dan diredhai-Mu Ya Allah. Semoga… https://t.co/I3J6Ozkyj2
Retweeted by weenaThank you for voting, thank you for believing gais. Syukur Alhamdulillah. 😭😭😭😭❤️❤️❤️❤️
Retweeted by weenaYang tabalkan Anwar ni pulak bukan Agong seorang. Semua raja tu bincang. Lawan la kalau berani. Lawan la.
Retweeted by weenaJUST IN: https://t.co/euzH2ai9aE
Retweeted by weenaNajib curi 2.6b. PN curi 600b? Tak sabar nak dengar scandal 600b ni
Retweeted by weenaAnwar Ibrahim telah menunjukkan kita satu contoh yang luar biasa. Pemimpin yang tidak tahu erti putus asa. Pemimpin… https://t.co/OExCLkd1EV
Retweeted by weenaKawan-kawan, minta tolong jangan gelakkan pembangkang. Be a gracious winner
Retweeted by weenaHarap kes Zahid Hamidi, Syed Saddiq, LGE, Azeez Rahim berjalan dan tidak ada sebarang pengguguran. Dan siasatan ke… https://t.co/YJa7ZZwUpE
Retweeted by weena @hazriqilmann jom celebrate
11/24
2022

0