Sign in with Twitter

Username:

Ik ben speels, actief en een fantastische muizenvanger. Ik heb smetvrees en kan niet tegen lawaai.

226 Following   284 Followers   1,487 Tweets

Joined Twitter 7/18/20


@mariademol1962 😺 @famvanee3 😼Alweer redelijk relaxed! https://t.co/u21YYpwxzF @famvanee3 Helaas? @OKatert @FaeminaC Je hebt een mooi mens, Okkie! @Turtleka Nee, waren de eerste stapjes weer in de tuin na de aanval... @OKatert @LouisXIV_LeChat Slaap lekker en warm goed op!Goedemorgen kattenvriendjes, dat was een lekker nachtje binnen. Ik krijg zo wat lekkers en dan ga ik toch maar gewo… https://t.co/QrboQ80dib @OKatert @LoetjeBerg Goedemorgen Okkie, ik heb vannacht lekker binnen geslapen. Ik ga zo naar buiten, mijn tuin bewaken.
9/19
2020
@karlijn1977 😼 @karlijn1977 Lekker hè @Marymetz10 Niet gewond; gelukkig greep personeel in. @Karinpetersstam Deze zwerft niet. We kennen het huis. Maar daar wonen ook drie Huskies. Misschien is dat het probleem.., @Karinpetersstam Het probleem is dat deze kat erg mager is en dat vindt mijn vrouwmens zielig. Maar ze weet nu wel… https://t.co/IeP4Ajlk8H @Karinpetersstam En hoe help je dan? Daar kunnen mijn mensen misschien van leren... @OKatert https://t.co/zVHNzejQji @SsshorthairJ @LoetjeBerg @OKatert @Turtleka @dutchcatfriend @de_frode @Muizemuis @TTuintijger @Pezzato2 @SylviA3thttps://t.co/6qYvFBvBpTVoorzichtig weer in de tuin. Vanuit de veilige bamboe. https://t.co/H7y5CYwjFN @Turtleka Dat durfde ik wel, maar nu durf ik alleen maar dit; en niet in de tuin. @dutchcatfriend Langzamerhand gaat het een beetje beter... @OKatert 😽Ik durf vandaag wel op het balkon. Ik heb er een vriendje gemaakt. Wel raar dat ie niet beweegt. https://t.co/O1dWIMFRYP @OKatert @ElsbethDen Zeker weten! @ElsbethDen @OKatert Mijn personeel doet met de bak haar best, maar ik vind het al stinken als ik er nog op zit. Ik… https://t.co/cnDKjaB7mX @MarianSiemensma Graag! @SsshorthairJ Oh, ongelukje dus. Dat is nooit erg! @EllemiekeHuijts 😼 @Vlooienbaalcom Dat klinkt goed! @OKatert Ga ik doen straks; mag vast weer vlakbij haar laptop liggen. @OKatert Ik ook buitenplassie want een bak ruikt niet fijn. @MirMel70 Erg herkenbaar! @OKatert @CobusKater 😽Goedemorgen kattenvriendjes. Ben vannacht maar binnen gebleven na die aanval van die rotkat gisteren. En of ik vand… https://t.co/Fqy6gb2vuU @Turtleka Dat geluid was mijn angst. 🙀 @Charlie29828811 Mijn personeel joeg hem weg. @CobusKater Enorm laf. @Cwhy24 😾 @TvAlebeek Wat lief! @OKatert Jaaaaaa graag!!!!
9/18
2020
@Karinpetersstam Mocht jij wel in de schuur komen? @SSstokrom Op deze hoogte niet. @en_bowie Ja, vreselijk rotbeest. Het is mijn tuin!Kijk! Hij valt me van achteren aan. Mijn personeel zag het eindelijk ook en heeft hem weggejaagd! https://t.co/gT94TgrUGK @OKatert Je hebt prachtige oren, een schitterend kopje en een heel mooi lijf! @Turtleka Het is ook bijna weekend! @LouisXIV_LeChat Heel gemeen! @Turtleka @MirMel70 Met een luikje en een automatische voederbak kunnen uw mensen vier weken weg, maar dat hoop ik… https://t.co/s4RHlQ5feoOp ontdekking binnen in de coniferenhaag. Daar moeten vogeltjes zitten. (Maar vertel het niet aan de Vogelbeschermi… https://t.co/mLo4kJ7N9H @Turtleka @MirMel70 Help ons eens: wat zijn de bezwaren van mensenpa? @SsshorthairJ O jee.... was je aan het spelen en viel het per ongeluk of had je een hekel aan dat ding? @Turtleka Ja, ff rammelen met wat lekkers en ik laat me zien 😼 @OKatert @Turtleka @MTiggles En ze heeft ook heel veel geld bespaard ... voor lekkere dingen voor jou? @OKatert @Turtleka @MTiggles Wat goed! Omamens rookte ook heel erg veel. Is te laat gestopt, omdat het stoppen maar niet lukte. @Angenita_Tweets Jij ook een fijne dag! @Jeannettelaan3 😼 Samen ... dat vind ik wel erg lastig met zo’n opdringer. @famvanee3 Ja, maar ik heb heel hard naar hem gekrijst en toen sjokte hij weg. @Jeannettelaan3 Ja, dat zal ik zelf maar doen. Hij geeft haar benen altijd kopjes en dan vindt ze wegjagen zielig. @bosjepeterselie Ja, de arrogantie! @NouraChodskyPes Precies! @laschoonmade 😿 @OKatert Nee, hij keurt me geen blik waardig. Ik denk dat hij verliefd is op mijn vrouwmens 😾Zien jullie dat? Die vreselijke rode kat zit weer in mijn tuin!!! 🙀🙀🙀 https://t.co/9FFKrTT5sJ @laschoonmade Dat spijt mij. Ik snap dat je Foxy dan erg mist. Wordt er gedacht aan een opvolger? @ZuijlenJuliette Precies. Dat ben ik niet verplicht 😺 @OKatert @LouisXIV_LeChat Zeker niet iedere dag. Ik wil wel, maar ik krijg dan niet. @OKatert Altijd een feestje, pannenkoeken 😺En mijn personeel eet weer pannenkoeken als ontbijt. Van manmens kreeg ik een stukje. Keurig op mijn eigen schotelt… https://t.co/1qW3UudHie @OKatert Ja, mijn eigen hol 😺Goedemorgen kattenvriendjes, vannacht lag ik op een nieuwe slaapplaats: onder de tafel in de eetkamerstoel van vrou… https://t.co/PEbVgMUTCp @laschoonmade Is Foxy overleden? Of weggelopen?
9/17
2020
@famvanee3 Klopt! @Turtleka Nee, ik maak me goed schoon. Iedere teek heb ik direct te pakken. Mijn voorganger zat er wel altijd vol mee. @OKatert @Turtleka @Charlie29828811 Ja, dat klopt volgens mij wel. @Turtleka Voor jullie mens is neuzen misschien ook nog wel gevaarlijk? @Blackbi13141551 Veel meer geaccentueerde wenkbrauwen @Charlie29828811 😼 @OKatert @pissedmom5 😻😻😻😻 @dutchcatfriend Muisjes! En een egel, denk ik.Het struikgewas blijft interessant. Ik zag er vannacht veel muisjes... https://t.co/9vj20xEgsS @CobusKater @OKatert @Turtleka ‘Proper’... wat een chique woord. Dat verstaan de mensen hier in het noorden niet. Maar ik wel 😺 @TotallyAnders Ik vermoed dat dezelfde crème in Nederland in een andere fles zit. ‘Healthy white’ is niet iets wat… https://t.co/n7FRXpCH0Y @Gremlin24541038 Prinses... @OKatert @Turtleka Maar vrouwmens maakt er wel altijd zoengeluiden bij. Ik weet ook niet waarom. @CobusKater @OKatert @Turtleka Jawel, daarna ga ik poetsen. Dat is mijn afwijking. @OKatert @Turtleka Zeker. Neuzen is het enige wat ik toesta. @OKatert @pissedmom5 Okkie, ik ben ook verliefd op jou, wees maar gerust.😻😽 https://t.co/biTlPZ0Bi6 @OKatert Ja 😺Lekker gegeten; dus mijn personeel bedanken. https://t.co/ycUNWK01GC @OKatert @HannReformed Lamsrack vind ik ook heerlijk! 😺 @LoetjeBerg Ik krijg het staartje. 😺 @OKatert En dan krijg je misschien wel altijd een kadootje... @Turtleka Ja, door struikgewas gestruind. Daar word je vies van. @OKatert Morgen komt Appie, toch? Heb je nu nog wel te eten? Want vorige week zat jouw eten niet bij de boodschappen...Volgens mij krijg ik weer wat lekkers als lunch. https://t.co/gnib7tScjD @OKatert Leuk hè, deze nazomerse nachten 😽 @conniemamarazzi Dank u 😺 @SSstokrom Ja hoor, geen wondjes ofzo. @ElsbethDen Jawel, die moest ook weten wat van mij is. Maar ik heb niet gevochten, alleen geblazen.Goedemorgen kattenvriendjes, ik heb buiten een plekje opgezocht. Het was een drukke nacht waarin ik de omgeving heb… https://t.co/HyF2opN1oR
9/16
2020
@Turtleka Dank u. U ook met zijn allen
9/15
2020

0