Sign in with Twitter

Username:

Tamara ✨ @TammRock Dongen, Nederland

Muziekmeisje. 29 jaar. Houdt heel erg van koken en bakken. Houdt van Queen. Is erg verliefd op @meneervanhattum. Bakt brownies en blondies per brievenbuspost!

314 Following   643 Followers   13,380 Tweets

Joined Twitter 3/12/18


@Ingeborgvraagt Ongelovig opgevoed, maar in de bovenbouw van basisschool wel naar de kerkclub geweest en naar jeugd… https://t.co/a6AYbaJP5s @Zoetgevooisd @Spoflook Heel veel sterkte en succes! @Spoflook @Zoetgevooisd Dit kan ik me goed voorstellen. Heb een lange tijd fodmap gedaan begin dit jaar, gelukkig i… https://t.co/UZpXL3U8IM @Zoetgevooisd @Spoflook Ik ga even inbreken. Heb je toevallig prikkelbare darm syndroom? Dan zou je eens kunnen kij… https://t.co/ffdcOtvVA7 @Verwonderster Och. KnufWe zagen the Revenant voor het eerst. Wow @kutheks https://t.co/ZQ2uExnWk8 @kutheks Ik ook. @groetjesdirk Dit klinkt echt gruwelijk spannend maar wel heel gaaf? @Daanklxxs Mocht dat niet helpen, kun je eens kijken of antagel helpt! @Suuz_ That's a keeper @ElviravdGriend We gaan nu een paar dagen naar Zeeland. Daar kijk ik naar uit. Lange strandwandelingen. En bakken… https://t.co/nfTIkbJgF1 @Stitchitvon_ Ja maar ik vind jou juist een heel serieus persoon @AndersonLieve Heel graag gedaan! ❤️ @x_marjolein1995 Bowl? @Marjoleinessers Hahaha ja mij volgen is wel een beetje op eigen risico 😅 @MeredithGreer Oh man ik kan echt een boek schrijven met hoe die asshole me heeft behandeld toen ie me op straat zette. 🤣🤣🤣 Niet normaal @Cherryzard ❤️ @merchandise Wat vind ik jullie dapper. En je eten klinkt goddelijk! @lotvanbeekie Holy shit dit ziet er lekker uitEn eigenlijk ook gewoon geen zin om te koken. Toegegeven @Empie_17 HahahahaZo'n dag voordat je een paar dagen erop uit gaat is qua eten echt kut he? Je wilt geen afwas meer maken maar wilt wel voedzaam eten... @iRepeltje @bobswart4 Fijn! Geniet ervan ❤️❤️❤️ @LadyDJane_ Oh meissie. Wat een mooie maar ook ware woorden @20ishetnieuwe2 Zo leuk! @paazverhalen Haha nee past perfect!Nou, de proefpersonen hebben de gevulde speculaasjes beoordeeld! Met een paar aanpassingen zullen deze binnenkort v… https://t.co/9Cq5m2DamN @PhotoJeanique Heeeeel tofKoos is boos omdat ie niet de slaapkamer in mocht van mij, waar @meneervanhattum nog ligt te slapen Maar op mijn s… https://t.co/dNC5hktF44 @Esmaytje Bizar he? Er waren gewoon geen karretjes meer.... Moest bijna een kwartier wachten. Wat mankeert mensen?
10/24
2020
@Twiekeboe @gawys @Onvoorstelbaard 'I love wok and woll' @Twiekeboe @gawys @Onvoorstelbaard Hahahahaha ja dit doen wij dus ook. @gawys Als nodig dan stort ik je het geld terug van dat extraatje van jou. @sgerrets Xx @jolandamahieu @A_mieke Die eerste opties vallen qua thuisbezorgd allemaal af helaas. Ik kan als een razende door d… https://t.co/eACKZqhVY7Kun je gekookte zuurkool invriezen? @AdriaCL1 Als ik daar altijd het geld voor had zou dat zeker een optie zijn. Hoewel de markt hier 4 kraampjes is en… https://t.co/AMOsQnZWdp @Stephaniemeens Doe ik ook. Noise canceling. Vaak nog m'n zonnebril op ook. Maar het is zo erg @naturelredhead_ Echt vreselijk @A_mieke Hier niet in de buurt helaas @TiffVienna Zet een wekker/reminder in je telefoon! @lbueters Is er bij jou zoiets als een ouderenuurtje? Hier van 7 tot 9.. Dan willen ze liever geen 'gewoon' publiek binnen hebben @IdeeenFee Dat is best een goede, al zijn m'n uitslaapdagen me echt heilig. Ik merk dat ik graag 's avonds boodsch… https://t.co/jJEAqs0UzG @MagIkDanBijJou Dat zou zeker een goede zijn. Ik weet m'n routes wel aardig maar het opschrijven op route is wel een goede. @HarcoPloegman @picnic Picnic is helaas geen optie hier in 't dorp. Online bestellen zitten we vaak onder het verplichte bedrag @Cherryzard Wat onwijs heftig :( ik heb ooit 5 weken oxycodon gehad, was lang bezig met afkicken. 2 jaar later kree… https://t.co/okiKkW8j5TIk ben gewoon een uur aan het ontprikkelen thuis voor ik weer iets kan doen. Het is echt te gek voor woorden. Hier… https://t.co/OJxutkdEMGIedere keer als ik boodschappen doe dan kom ik helemaal overprikkeld thuis. De regels. De beperkingen. De mensen di… https://t.co/RlQaP5QMll @LadyDJane_ @FredvanLeer @xoChelseaBoy @missenvyperu @MissAbbyOMG1 @JaneyJackeOG Oh man ik ook @Gewoon_Con Wat een leuke! @TiffVienna Bizar ook dat m'n hoofd ineens niet meer wist welke verdieping ik moest zijn. Brainfog @gawys Godverdomme @TiffVienna Iemand verveelde zich denk ik? @naturelredhead_ Eet smakelijk!Een of andere linkmiechel dacht grappig te zijn en heeft deze stickertjes geplakt. Ik wist ineens niet meer welke… https://t.co/fs2XzHVz7n @Esmaytje @Tattoomara Hahaha oh pardonOEEEEEEEEHHHHHH Mijn pakketje is er 😬😬😬😬 #HALLOCOVIDWEEN https://t.co/s3QCK6durV @IDesireex Hahahahhaa nee. Dit is heel herkenbaar @gawys ❤️❤️❤️❤️ @elliezwart @Ingeborgvraagt Gaan ze naartoe, thanks! @Ingeborgvraagt Dan stuur ik je ze in dm! Haal ik meteen de tweet weg @Tattoomara Hier in Brabant noemen ze Peejstaamp. Rare brabo's @badkonijn Oh het gaat om avondeten? Pizza! Pannekoeken! Tapas! @badkonijn Lekkere vleesjes en kaasjes. En olijven maar die lust jij niet. En chips. En bladerdeeg hapjes zelf gema… https://t.co/hPDT7SY3KR @KimTikt Die van mij was ooit ook gejat.
10/23
2020
@juf_chantal Jess 😭 @gawys Eigen taaltje? Kennen andere Friezen het ook niet? @gawys Dit ken ik niet @Saliemeier I feel yaZo hard huilen bij de exit van #masterchefaustralia van vandaag. Wat een kutprogramma. @Esmaytje https://t.co/AFQMVwH66p Kijk eens! @SanneVroom Een dag max. De volgende dag is het al een stuk droger. Wel prima voor tosti! @AnoukApart Leuk om te horen ❤️ ik ben er zelf ook zo blij mee. Het is echt web pasie @SanneVroom Ik vind het zelf maar saai. Vind het kneden en rijzen zelf veel te leuk. Maar uit gemak is het wel idea… https://t.co/lkIHNSRzHJ @AnoukApart Dankjewel! Zo leuk om te doen! @Verwonderster @meneervanhattum Ik heb ze nu direct vers gebakken. Maar ik denk dat goed ingepakt tussendoor wel ka… https://t.co/OBWNAkibW5 @Verwonderster @meneervanhattum https://t.co/AFQMVwH66p Alstublieft mevrouw! Ik had ipv yoghurt kwark gebruikt wan… https://t.co/sEIqVRBmnc @iRepeltje @bobswart4 Ik word helemaal warm van deze reacties... Hier bak ik voor, zoveel plezier! @jolandamahieu @meneervanhattum Wees snel, kun je de restjes eten! @Verwonderster @meneervanhattum Ja! Het was helemaal niet moeilijk. Vooral veel geduld en liefde hebben. Ik ga even… https://t.co/lCX75AXlQT @bobswart4 @iRepeltje Ooooh dit vind ik zo leuk om te lezen! ❤️❤️❤️ Met liefde gebakken!Ik maakte voor het eerst een vegetarische curry en naanbrood. Het was zo ongelooflijk lekker... Ik baal dat ik vo… https://t.co/W9OGlR4HHtIk maak naast curry ook voor het eerst naanbrood! https://t.co/xs2skeJk3qKijk hoeveel groentes. Heerlak! Ik ga dus voor het eerst curry maken. Heel benieuwd hoe het gaat! https://t.co/nb9uU1AkdE @Zoraya_tb @bobswart4 Hahahaha staat genoteerd, ik vond het heeeeeeel moeilijk me van de domme te houdenKoos heeft net een lieveheersbeestje opgegeten 😭 @Zoraya_tb @bobswart4 Hihi en ik moest me zo stil houden toen je me vroeg om een bestelling de volgende keer 😜😜😜😜… https://t.co/s0DitMOM35 @37Neelram Oooooh dat is een goed idee! @PaulineGransier Ik hoop zo dat het lekker is hahahaha. Anders wordt het een bezoekje aan de snackbarHet wordt een Vega groene curry, Heel spannend want ik heb nog nooit een curry gemaakt 😜 @bobswart4 Haha ja minstens 3 soorten uien idd. Heerlijk! Je zou wel het bouillon van deze soep kunnen eten missch… https://t.co/Lk7HLYNDHP @bobswart4 Dat is best een goeie! En al een tijdje geleden dat ik het maakteIk wil vandaag lekker lang in de keuken staan om te koken. Een gerecht dat uren moet sudderen. Heeft iemand een ti… https://t.co/LG9VfhhtFl
10/22
2020
@maxIaadvermogen Ik oooooook @gawys Postnl doet heeeeel stom deze week 😭 9 vd 21 pakketjes zijn nog onderweg... @Saliemeier Sarah, Khanh en Jess. En Reynold.Yay! 😍 https://t.co/hxXcXGIOBJ @Saliemeier Ik erger me al vanaf afl 1 kapot aan Poh. En Laura vind ik vreselijk. Echt vreselijkMijn #hallocovidween-pakketje is op de post!
10/21
2020

0