Sign in with Twitter

Username:

DM for business 📩

0 Following   138,499 Followers   971 Tweets

Joined Twitter 10/16/20


gimana bulan mei kamu?
5/30
2023
https://t.co/tF5fRo8d2Ci know i’m strong but i need you to hug me right now
Retweeted by texts for you
5/28
2023
kalo tembok kamarmu bisa ngomong, kira-kira bakal ngomong apa?https://t.co/dUp3RVVmEf
Retweeted by texts for you
5/27
2023
@yaelahbadut kangen dikangeninme rn https://t.co/4YMJ7JPcuO
Retweeted by texts for youakhir-akhir ini lagi sering kepikiran apa?
5/26
2023
drop your feelings with emojis me : 😔
5/25
2023
abc lima dasar, sebutkan inisial nama orang yang pengen kamu pukulaku gapapa, cuma pengen nangis aja dikit
5/24
2023
talk to me, i miss youhal apa yang pengen kamu rasain setidaknya sekali dalam seumur hidup?
5/23
2023
absen dulu yang udah hampir gila ngadepin dunia
5/22
2023
kalo lagi ngerasa capek sama hidup, biasanya ngapain?makin dewasa makin ngga akur sama diri sendiri
5/21
2023
lagi pengen banget punya apa?
5/20
2023
https://t.co/lnyumsbKacme rn https://t.co/uaYxZEEEQ5
5/19
2023
stay patient. the best things happen unexpectedly
5/18
2023
https://t.co/fM03KyAuYP
5/17
2023
when i love, i love really hard
5/16
2023
hi, how’s your day?
5/15
2023
https://t.co/oZGdmjz1Kl
5/14
2023
satu kata untuk hidupmu saat ini?
5/13
2023
https://t.co/QbGOcgKBLE
5/12
2023
it’s okay https://t.co/mw8lNXSaJY
5/11
2023
reminders https://t.co/1qAIY6BPTa
5/10
2023
apa yang pengen disampein ke orang tua?
5/8
2023
https://t.co/nKRdFi2XSP
5/7
2023
apa hal terbodoh yang pernah kamu lakuin ketika jatuh cinta?
5/6
2023
kenapa harus dia?i know that you are in love with someone and that someone will never be me
5/5
2023
hal menyenangkan apa yang paling kamu kangenin?https://t.co/12PoXmfEdQ
5/4
2023
sifat apa yang pengen kamu ilangin dari diri kamu sendiri?https://t.co/gKdZZb0kCv
5/3
2023
https://t.co/Fgp3vfzfOk
5/2
2023
yes, we don’t talk, but i still care about you
5/1
2023
it’s okay to cry, you did well so far
4/29
2023
“what u need?” u
4/26
2023
https://t.co/FQPSNpujoei’m the happiest depressed person you’ll ever meet
4/21
2023
still you, and you, and always you
4/19
2023
i love u more and more and more
4/18
2023
please be safe. i care about you a lot
4/12
2023
i want my fav person rn
4/10
2023
i have one person in my head all day
4/9
2023
everything will come to you or be replaced by something better. believe that prayer works.
4/8
2023
hug me till i feel okay
4/7
2023
https://t.co/nTlVQndlCn
4/5
2023
“are you okay?” no, i need a long, tight hug
4/4
2023
i’m here if u need me
4/3
2023
kadang suka tiba-tiba ngerasa hampa tapi gatau kenapa dan karena apa
4/2
2023
tanpa disadari ternyata aku juga kadang toxic sama diri sendiriif you treat me nicely i will treat you more nicely
4/1
2023
please, let me have the love i deservei just need one person to never give up on me. just one
3/31
2023
may all your “soons” turn into “finally”
3/30
2023
missing my favorite person
3/29
2023
best healing menurut kamu yang kek gimana?you too young to be so sad
3/28
2023
i care about you more than you think
3/27
2023
you will never find a heart like mine
3/26
2023
you’re my favorite secret
3/25
2023
i can’t explain how badly i need to see u and hug u so tight
3/24
2023
you are not bad, you are just in pain
3/22
2023
to everyone hurting in silence, it’s gonna be okay
3/21
2023
all i want is to be good enough
3/19
2023
mood: want to say a lot of things but, never mind
3/18
2023
pernah ngga, tiba-tiba ngerasa capek banget trus pengen duit 10M?
3/17
2023
i hope my future is you
3/16
2023
hi, be strong, you can handle it
3/15
2023
don’t force, don’t beg, and don’t chaseyou broke me but i still want you
3/14
2023
gimana hidupmu akhir-akhir ini?
3/12
2023
@belajarrl emang paling enak tidur aja @exNotfound404 santai dulu gak sih😂malem minggu ngapain?
3/11
2023
pernah ngga, nangisin hal-hal yang sebenarnya ngga penting-penting amat?i wish i can hug you whenever i miss youi always care even you ignore me
3/10
2023
to my favorite person, be safe always. i love youi’m here, i’ll wait, i love you
3/9
2023
apa yang paling dikangenin dari bulan ramadhan?i wanna be that person you’re scared to lose
3/8
2023
i need someone who is excited to talk to me everyday
3/7
2023
will you be mine? a. yes b. a c. bi hope you realize how hard i’m trying
3/6
2023
listen, i miss usi love u always, never forget that
3/5
2023
only person i want is you
3/4
2023
sometimes i can’t tell what i feel
3/3
2023
i still love you secretly, love
3/2
2023
kalo lagi capek sama hidup biasanya ngapain?
3/1
2023
gimana februarimu?
2/28
2023
i miss talking to the old you
2/27
2023
hi, how’s your day? are you happy?
2/25
2023
apa bahagia kecilmu hari ini?i miss you i miss you i miss you
2/23
2023

0