Sign in with Twitter

Username:

Theo van der Wal @theo_vanderwal Berghem-Noord, Oss

Ik houd van Nederlandse volk en behoud het natuur en ook de oude gebouwen, zoals de kerken en ook kastelen en ook oude ruïnes en betaalmiddelen van guldens.

3,303 Following   2,928 Followers   41,137 Tweets

Joined Twitter 7/4/14


@bbb1949 Slaap lekker en voor straks: Welterusten!💤💤💤 @RMBras1973 Sigrid Kaag: Pakt u zelf een bezem en vliegt naar de maan, WEG ER MEE! https://t.co/ztXsD2WGKI @gerardjoop O, ja... En gebeurt Duitsland, Duitsland is nou nog niet veilig, en zijn nog meer in Duitsland! @antonkorf Ik ben ook heel vroeg wakker, en nu ga ik lekker vast slapen. @back_fis Pakt Sigrid Kaag een BEZEM, en vliegt naar de maan, daag! https://t.co/57JquexhgP @telegraaf Gelukkig en Mark Rutte nog... @QuanInfo Ha ha ha, wat een heks!😂😂😂😂😂 @EWagensveld @telegraaf Jazeker! @telegraaf Demissionair minister Sigrid Kaag heeft een mooie baan gehad, NU IS ZE GELUKKIG WEG van onze regeringsge… https://t.co/0m3y1lWMlF @telegraaf Sigrid Kaag is een HEKS, en is een gevaarlijke psychopaat, en heeft een vliegende bezem nodig, zo goedko… https://t.co/dosqjUztVk @TheEdgyVeggie1 Oei, dadelijk gaan die piepjonge hun hersenen verliezen door de cocaïne = heel erg gevaarlijk! @QuanInfo Weg ermee met die gevaarlijke psychopaat! @vester71 @GemWestvoorne Auw, en hebt u pijn, gaat u even naar de dokter, beterschap! @TheEdgyVeggie1 Dit Afrikaan hoort hier niet thuis. @TheEdgyVeggie1 Ik moet dat niet hebben, en ik kan dat niet tegen, dat troep krijgt ik benauwd van, Bah, bah! @TheEdgyVeggie1 Dat is een Afrikaan en die pikt spullen weg, en die hoort hier thuis. @Wilhelmina2024 CDA ook weg? @TheEdgyVeggie1 Asielzoekers moeten leren aanpassen met de kleinere woning, en ik moet ook aanpassen, want er zijn… https://t.co/NaJ9v859OI @Wilhelmina2024 2 kabinetten moeten weg, VVD en D66! @RonPeppenster Goedemorgen! Ron. @RonNagtegaal1 Goedemorgen! Ron. @FRANK50276659 Goedemorgen! Frank. @Cobra01NL Goedemorgen! Cobra. @Jerwolt @hugodejonge @markrutte Ik ook, en zijn rare ministers zijn het, zoals Mark Rutte en Hugo de Jonge. @rallyjef2 Goedemorgen! Jef, houdt u van leuke grapjes en lijkt wel programma zoals Pippi Langkous! @Kingfischer18 Goedemorgen! Luc. @R0n3d Goedemorgen! Ron. @ANoordam Goedemorgen! Arend. @reus64 Goedemorgen! Reus. @k_steen01 Goedemorgen! Karin. Ja, heel mooi gebouwen in Enkhuizen! @Bonheure_23 Goedemorgen! Luc. @bbb1949 Goedemorgen! Barend. @reus64 Dank u wel! @TheEdgyVeggie1 Die man die de politie doodreed is niet goed wijst, en die man is gewoon gevaarlijk!
9/16
2021
@reus64 Dank u wel, en wij gaan naar Uden, 1 Extra fotocamera, en kleding en ook leren jassen, 1 katoen zomer jas,… https://t.co/jPN1GMoZ0R @TeunvanGelder11 Is dat een programma? Teun. @reus64 Welterusten en slaap lekker! Reus. @bbb1949 Slaap lekker, en voor straks welterusten! Barend. @AJuijn @BLIKOPENER333 @Kijkverder1 Jaap van Dissel is gewoon idioot en die spreekt onzin, en hier zijn geen corona… https://t.co/vcsYoKCyuQ @QuanInfo Tot morgen, slaap lekker!💤💤🥳 @TheEdgyVeggie1 Alle migranten wegwezen, en die horen hier niet thuis! @EWagensveld Daar gebeurt in Duitsland ook, en terreurdreiging in de Duitse gebied. @TheEdgyVeggie1 Er zijn heel veel asielzoekers in Zweden, en neuken ook jonge meisjes en toch worden Zweedse meisje… https://t.co/CC3KVCF84p @brkw12 O, op de spoor is er gebeurt, te veel geladen, dan krijgt het ongeluk! @brkw12 Ik mag ook niet in mijn wasmachine teveel laden, dan stopt automatisch, dan ga ik ook rekening mee houden,… https://t.co/88YlNvDJAV @MarcJordaan Wij willen geen coronapasje niet krijgen en ook niet kopen, wij hebben het gewoon niets aan. @DeLo1973 Ha, ha, ha! @maanspook Geweldig, dat die mensen hebben het gelijk in, weg met Hugo de Jonge en Mark Rutte! @brkw12 Ja, dat klopt ook, bochten is ook erg zwaar voor de vrachtwagen. @TheEdgyVeggie1 Ooch, dat vind ik niet netjes, hoor... Afghaan verkracht in de bus! @brkw12 Te zware laden is ook gevaarlijk en dan kiept een vrachtwagen ook, te veel laden in de wasmachine is ook ni… https://t.co/uxQscuz1Ox @brkw12 Bedoel u dat die vrachtwagen was te overvolle geladen? @brkw12 Zo, wat een bende, heeft een vrachtwagen omgekiept en is een leugenaar! @margriet49 @TheEdgyVeggie1 Ja, precies, en dat willen wij niet in Nederland, gewoon weg er mee, naar hun eigen land waar het thuis hoort! @LeoniqueUnique Fijne dag verder! @margriet49 @TheEdgyVeggie1 De Europanen willen geen vluchteling niet meer opnemen, omdat de vluchteling zijn crimi… https://t.co/RYMdFOiUrQ @TheEdgyVeggie1 Ja, ik vind het ook, want de vluchtelingen zijn niet aangepast en ook ontevreden van het verblijven… https://t.co/DgJCdYMqSt @RvRavenstijn @ewmagazinenl Ik hebt er niets aan om de coronatoegangsbewijs, en dat vind ik waanzin, en ik hebt ook… https://t.co/Jjs6GeLe0E @MirjamdeGroof Goedemorgen! Mirjam. @Georgie29964048 Goedemorgen! Georgie. @RenMid Weg er mee, Gommers, hoeven wij niet op de beeld meer! @LeoniqueUnique De god is groot, de god blijft van onze mensen.
9/15
2021
@QuanInfo O, ik ben verpakt in de doos, dat kan, hé...🤣💤 en slaap lekker... https://t.co/DMKB6khWDZ @bbb1949 Slaap lekker, Barend en voor straks welterusten! @V_iswakker @TuijlWim @hugodejonge @markrutte Ik doe het ook niet mee, want dat is rommel zo'n gifspuiten. @eugene14847711 @TheEdgyVeggie1 Ja, kan altijd, hé... en dat is niet hygiëne, dan kopen de meeste Nederlanders geen… https://t.co/QAGKF3QbJA @TheEdgyVeggie1 Wat is toch zielig voor de dieren en dat is ont-verdoofd, en dat doet het pijn bij het slachten, en… https://t.co/cxgG4nOvn4 @TheEdgyVeggie1 Er zijn veel elektrische-fietsendiefstallen in Nederland en zijn ook scootmobielen gestolen van een… https://t.co/j1E8ORgg0y @Beekmans6 Ja, maar een andere vakantie, als er zonnig zijn, maar niet zo. @tuursmit @YouTube Ooch, ik ook niet, en geloofd er niets van, Coronapasje en is toch overdreven, als iemand naar d… https://t.co/gLdlQLkHB7Theo neemt geen zomervakantie meer, omdat zijn vervelende vliegers in de lucht neppe wolken rondvliegen. @Cobra01NL Daar hebt je toch niets aan, als iemand toch prikje krijgen, en toch krijgen de mensen benauwd van de gr… https://t.co/EdaK8A4pYX @AJuijn @BLIKOPENER333 @Kijkverder1 De mensen moeten ook plassen en poepen, en de dieren ook, en noemen ministers s… https://t.co/KNVvyELryO @brkw12 Ik ben gek op aardappelen en is gezond! @LeoniqueUnique Ik ga ook niet mee betalen, van de coronapasje vind ik overdrijven! @Muze44 Die 13 jarige jongetje is gewoon hun eigen schuld en die grote jongen heeft goed geworsteld, en volgende keer de handen thuis! @HBrocanterie Dat is erg verstandig van u! @lampenstein @VieleersHans @MEESTERPEET @EWagensveld Juist! @EWagensveld Gevaarlijke asielzoekers horen hier niet thuis, alle Afghanen moeten terug naar Afghanistan! @Onrecht2 Laten alle oudere mensen afkeuren, 65 jaar en dan stoppen met het werken, de oudere mensen voelen niet we… https://t.co/ItFcHLA9y7 @EWagensveld Ondankbare honden horen hier niet thuis, gewoon oprotten! @Beekmans6 @Bonheure_23 Goedemorgen! Beekmans.☕️ @minous127 Goedemorgen! Minous.☕️ @Bonheure_23 Goedemorgen! Luc.☕️ @LeoniqueUnique Goedemorgen!☕️ @HBrocanterie Sommige mensen letten nooit op en iedereen vind dit vlees echt lekker, en ik koopt nooit zo'n vlees m… https://t.co/5ooZTMFF70 @AnjaTracy Goedemorgen! Anja.
9/14
2021
@Brynhilde9 @back_fis Mijn broer geloofd dat niet aan, en ikke wel. Peter van der Wal is niet goed in hun hoofd. @Brynhilde9 @back_fis Ja, inderdaad! https://t.co/AZ0jNKa0nx @Andredestille Jazeker... ik ben bang, dat mijn broer arm verbranden en dat is erg dom, en kan de element van de barbecue eerder kapot! @Brynhilde9 @back_fis Waarom doen chemtrails in de lucht en gaat neppe wolken over onze land? @Brynhilde9 U wel plofkippen, en ikke geen plofkippen, en ik houdt niet van klauteren, alle vlees zonder botten, en dat vind ik lekker. @Brynhilde9 @back_fis Jazeker, mooie foto over de weer, hoe helder is onze weer van onze land! @TheEdgyVeggie1 @fdavw Dan zullen de politie zo bang van die asielzoekers en ook lichtgetintiërs op de moterscooter… https://t.co/oIxTwFfxHkVol gemarineerde plat geslagen vlees: LET OP: Op de barbecue kan vlam, en daarna kan een brand op de elektrische ba… https://t.co/ng0jY0Y55p @back_fis @Willeke86Willem Ja, die horen in de vuilnishoop! @AJuijn @BLIKOPENER333 @Kijkverder1 😂😂Aap is gulzig! @rwesthoek 😂😂Heel leuk! @telegraaf GroenLinks maakt alles kapot, en maakt puinhoop! @bbb1949 Slaap lekker en voor straks welterusten! Barend. 💤💤💤
9/13
2021

0