Sign in with Twitter

Username:

storm is coming and its name is uwma

282 Following   135 Followers   13,328 Tweets

Joined Twitter 10/20/14


Sekarang ngerti kenapa kating bilang semester 7 itu lebih gabut dari segi kuliah, tapi entah kenapa lebih tiring. B… https://t.co/exWa5UyNnV
Retweeted by fiวันนี้ มาหา #เตนิว กันเยอะๆนะคะ 18.00น. 🔊TUDOR #BORNTODARE 📍M FLOOR, SIAM PARAGON #โพก้า https://t.co/pBXbgiNkh0
Retweeted by fiคิดถึงจัง...มาเจอกันๆๆ เผื่อได้ฟังเพลง #ไม่มีนิยาม #เตนิว มากันเยอะๆน่า 😊 กับงาน TUDOR #BORNTODARE 📍M FLOOR, Siam P… https://t.co/Wl8M9YmkNx
Retweeted by fidid podd really go to a tale of thousand stars shooting? 🤭 caption (right one): how did he come? https://t.co/T9gzemTqkB
Retweeted by fiเป็ดไปเฝ้ายัยโลกวันนั้นนี่เอง🤭 (ตัวอย่างซีรี่ย์ นิทานพันดาว)(น้องที่ลงรูปป๊อดคงเป็นทีมทำซีรี้ย์เรื่องนี้แหละเมื่อวา… https://t.co/hYioIU6XYq
Retweeted by fiYey... Finally baby Earth come back with new phone 🙌🙌🙌 @benjaminbrasier @_earth40 #อะลิตเติ้ลเอิร์ธ​… https://t.co/p51iRKzK8w
Retweeted by fiวันนี้เย็น มาเทรนด์ # Sanookกว่าเดิมxTheSixMoons กันนะคะ และไม่ใช้แท็กก่อน 17.30 น. Guys! Let’s trend # toge… https://t.co/4buHEArCL5
Retweeted by fiวันนี้ 17.30 น. เรามาใช้แฮชแท็ก # Sanookกว่าเดิมxTheSixMoons กันน้าทุกคนนนน😘
Retweeted by fi
10/17
2019
bruh i've been crying over her oiwa since high school wtffSUMPAH GIVEN YG BUAT GUSARI SENSEI??? LAH ANJIR BARU TAU @bonjournats sengak banget dong angkat2 kaki emang kamu siapa hah ?!?!???!??? @byhowl_ @_earth40 this is my favorite earth pic and you draw it......헐 ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ https://t.co/Dh9g1C003a♥( 어뜨야.. 어디있서...👀 너모 보구시퍼 .. ,😢🐟 Ï̤ m̤̈ï̤s̤̈s̤̈ ÿ̤ö̤ṳ̈ 💘✨🌍 - #อะลิตเติ้ลเอิร์ธ #Earthlings @_earth40 https://t.co/mfXZZSfn60
Retweeted by fiFrom Joong’s mom ig story https://t.co/FrAUFF7zFm
Retweeted by fiNOT A SAMPLE | 🐺B. #หมาป่าเบญจมินทร์ https://t.co/7lMKONKCA3
Retweeted by fi @thaiifess pls aku associate dek bumi dengan dia wkwkwkwk https://t.co/twfvIOaJX3🥀❣️ #นายท่านกรชิต https://t.co/z6b9s5VQKt
Retweeted by fi @bonjournats nine juga kemarin nyanyi2 di ig live disensor fucknya wkwkwk. kalo yg modelankayak ginian gimana neh 🤧 https://t.co/xuddgLYZgp @bonjournats pavel tuh harus batas jarak 3 meter dari bayi!!! b9 mah cuma cursing sana sini doang paling wkwk. Yatu… https://t.co/hD02gc04AoLrt my purim mbahmu mon 🤧(Cont.) so he apologized me for speaking impolitely. i said that‘s fine. i was wheezing. if he wasn’t there, i woul… https://t.co/BNNuWXVHFP
Retweeted by fia fan: at first they came in the front at the interviewing area, then purim was called for some more interview (pro… https://t.co/TG77OdVr07
Retweeted by fi @tooriend 24 hari lagi semangat 😭✊[TRANS] XXL-sized pimple patches... https://t.co/ZQtQbuLs7E
Retweeted by fi[TRANS] A not very suitable thread for children to read 😳 #UWMAseries https://t.co/Wv9VBHpTaZ
Retweeted by fi @bonjournats earth kayaknya tipe yg diem2 tapi sekalinya triggernya tepat langsung nyerocos gituloh wkwk dome anten… https://t.co/WfSkdITmOv(another one) E: important M: erd, shut up E: where‘s the honorific? M: p‘erd, shut up E: **earth https://t.co/sCtTNBUjxP
Retweeted by fiMix: I didn’t tell my mom that the series I‘m playing is BL. I want to keep it as a surprise. Then she told me that… https://t.co/w8SCe6QpfX
Retweeted by fiTHIS TOO FUNNY SKSKSKSKSKK https://t.co/7qj124t2fJEarth: 555 Was looking for pics (on my phone) and I found a cute person who also matched the flower like this, righ… https://t.co/lQpgg5upX1
Retweeted by fiIdkyyyy but I have a thing seeing Ben with manbun and in a gym I NEED GOD 😔 https://t.co/Bmk22dhvbW
Retweeted by fi @bonjournats duo kalem ini anak tunggal banget yah wkwkwk BENERRR aku nonton kayak bukan akting series gitu, kayak… https://t.co/Egh3ubuOUQ @tooriend Ayok!!! Butuh temen nangisin uwma 😭[thaitea] p'pluem diajarin chimon jadi wave https://t.co/cWAM2PmZsy
Retweeted by fi @bonjournats tinggal dome sama earth sih yg belum ada kabar2 soal sodara ig mereka anak tunggal? wkwkwkwkwk makanya… https://t.co/fsoZW5q3Yfall of stan twitter
Retweeted by fi @bonjournats iyakaah? dia aura anak tengah sih menurutku, yg nurut2 aja ikut kata ortu wkwkwk. Ihh lucu banget dong… https://t.co/iCe5gQgDc5 @bonjournats kalo gak salah baca translatean sih, katanya dia kecapit terus bilang hati2 gitu? waaaaah anak rural y… https://t.co/SZ6i2aHwtd @bonjournats kecapit lagi dia ntar wkwkwkwk itu kepiting siapa deh seember kemarin @bonjournats earth going✈ jobless for a year rip 🤧SOK MANIS BANGET IDIH https://t.co/r33fbKCnbSรูปนึงไม่พอพี่ขอบั้มนึง555555 https://t.co/8mF5cwcGkB
Retweeted by fi5555555ค้นรูปแล้วเจอ คนน่ารักก็เหมาะกับดอกไม้งิแหละเนอะ55555555 ทัดเองบอกให้ถ่ายให้ด้วย🌻 @numberx9th https://t.co/BnPWmKD2Pv
Retweeted by fi(Cont.) i always feel warm receiving a hug from him. MC: p'pluem said he wants to hug you CM: really? really? eve… https://t.co/ai6lxpgv4M
Retweeted by fiQ: whom do you wanna hug in this winter? PL: chimon, you're gonna ship us again, cuz we co-starred as in-sun and w… https://t.co/FLLjUgCmJ3
Retweeted by fiอยากให้ 2moons3 ฉายทางทีวีด้วย
Retweeted by fiWE: GIVE US A GL GMMTV: https://t.co/rhBRFSlUyo
Retweeted by fiTay: today there was a chaobaan asking me to take a pic together but not as selfie pic so we asked another chaobaan… https://t.co/T3a55yKdZe
Retweeted by fi @snflwr26 @ohmfluke awesome! i'm patiently waiting, thank you soo much for your efforts im eternally grateful for it 😭🙏 @thaiifess suka 22nya karena kenapa harus memilih jika bisa mencintai semuanya :)) wkwkwk apaya, aku udah anggap 2… https://t.co/sSYb0hBNz2 @thaiifess MEEE HUHUHU https://t.co/HibPoeLCEJคู่นี้เคมีดีงามมากกกก ปี 2020 คู่นี้มาแน่นอน #นิทานพันดาว #เอิร์ธมิกซ์ #GMMTV2020 https://t.co/Yc3OIzIOVB
Retweeted by fiJ: you’ve got very fair skin tone B: I’ve got tanned skin before #หมาป่าเบญจมินทร์
Retweeted by fi @ChenRcj NOOO DONT DO THATTT[trans] J: what should I do for having more fair skin? B: behave like a vampire like me; fear of sunlight; walk awa… https://t.co/ri3y5fu1Kg
Retweeted by fi @bonjournats mau ngomong akhirnya mereka merasa apa yang benearth rasakan tapiya ben juga tugas akhir lah sama aja 🙃for #J9 bitches https://t.co/u56MMAkQQL#EarthPirapat : Here is my shirt. You can wear it first. 👱🏼‍♂️: It’s a military uniform. Is it illegal if I wear th… https://t.co/8wAhziIj3z
Retweeted by fibabiis, peraya and polcas gathering after #GMMTV2020 https://t.co/p8iDmCIOOf
Retweeted by fi @bonjournats yaampun tahun depan pusing semua itu 2m3 sambil skripsi 🙃 and then theres joong maba curut belum menge… https://t.co/RJIPo2oXrX @thaiifess kuyถึงตอนเด็กจะคิ้วหายแต่โตมาเทอ Cute มาก *** มันใช่นายใช่ไหม *** ©️IG: Cindiexlla 🙏🏻🙏🏻 @achidb #นายท่านกรชิต… https://t.co/5GgtlRNs52
Retweeted by fi/สูดกาว 😂 https://t.co/vMlKexyHak
Retweeted by fihttps://t.co/EPXriuyF4x
Retweeted by fi @bonjournats terkutuk memang manusia2 smt tengah macam khun benjamin ini hanya earth teerapat yg mengerti kita 😤 @bonjournats kok masih ganteng sedangkan aku udah kayak rengginangginian tuh ya di post di feed mas gimana seh https://t.co/HAFTpiQmjK[thaitea] Ayahnya lagi pamer sama para kolega "ini loh anak saya yang sulung, lagi kuliah di chiangmai, ganteng kan… https://t.co/VH0Lz7OSNA
Retweeted by fiGIVEAWAY 🙆🏼‍♀️✨📦 Produknya baru dan preloved. RT aja, buat 2 org masing2 5 barang kaya di gambar (aku kirim random… https://t.co/2bjTX2yBvy
Retweeted by fi @thaiifess OKE SIAPEdward Cullen Bella Swan Jacob Black #ก็อตบาส #จอสบาส https://t.co/vgxXjW1rL4
Retweeted by fi @meowiee12 Iyowe maceku kalo mau pijat wkwkwkwk mesin cucinya juga kenapa weh 😭P'Arthit, being the tsundere head hazer: https://t.co/v538blzuj5
Retweeted by fiFun fact: Earth was the one who invited Mix to the audition Mix: Thank you for inviting me to the audition na P‘Er… https://t.co/rFj7we2eIq
Retweeted by fi @meowiee12 bandonya weh tidak bisaka wkwkwkwk @thaiifess gak selevel sama p'nat yang lulusan harvard :)))ไม่ได้มีงานพัทยาละงะ อดเจอทุกคนเลย😭 #โดมเจ้าลักยิ้ม
Retweeted by fiin case you have a bad day today https://t.co/ewZeGIgitH
Retweeted by fi @meowiee12 anying begitu bede kemarin tanteku kasih tau jalan buat mas grab wkwkwkwkwk[Eng Tran] That is our Singto 😂 Fighting! Hope you reach there on time. #SingtoPrachaya https://t.co/lXxNtjeBTv
Retweeted by figood morning to my babies, and my babies only💫 https://t.co/uATiEpAyfj
Retweeted by fi @ohmfluke @snflwr26 can you translate this please? i wanna know how ohm got chosen, khob khun khaa 🙏 https://t.co/KeulRpiwLx[thaitea] mutualan yu? yg bucin siapa aja boleh. Rt/rep ya🤗
Retweeted by fiLook who’s back 😂🙏🏻😘 thank you | ใครกลับมาน้าาา 😂🙏🏻😘 ขอบคุณครับผมม https://t.co/TeSKBOLXlX
Retweeted by fiทำท่าร้ายหรือน่ารักกันเนี่ย 🥰🥰🥰🥰 @PlPurim @Chimonac #ชิม่อนไงจะใครหล่ะ #หลงใหลได้ปลื้ม #ปลื้มชิม่อน… https://t.co/w7qcikFjvZ
Retweeted by fiMAMA AKU JATUH CINTA https://t.co/UdENpyjeX9DOME IN SHORTS 😳😍 What a handsome man ☺️ #โดมเจ้าลักยิ้ม https://t.co/cMrPuKFV98
Retweeted by fi
10/16
2019
00:00 ฉันกำลังคิดถึงเทอ
Retweeted by fiแบร่ 😜😜😜 Countdown 25 days for #UWMAseries On Air For Thai Fans : LINE TV with English Subtitles For inter Fans :… https://t.co/zxRTdswkNq
Retweeted by fithe last time im this overwhelmed by a fcking fanfic is when w1 tag was still full of 10k+ words of goldmine and that was on 2017 🙃is it gay fellas to chase away a weird stranger by threatening to kiss them till they drop https://t.co/Xa6BBaFnlK
Retweeted by fiClarification about Ben’s post that he said he was called beautiful these days. Nine said “hua aok diaw gun (หัวอกเ… https://t.co/bsDmtCcDGS
Retweeted by fi @crushonPhi di ao3 kak, ini kalo tagnya 2moons https://t.co/j6lfv5XgEZ14K1 MINGKIT KINKY SMUT?????? LETS GET THIS BREAD FELLASMY FUCKING MOODBOOSTER https://t.co/PQEAOVqJumฟค : ชิม่อนอ้อนเสี่ยหน่อยค่ะ 🙈 : ขอกุชชี่หน่อยค่าา โอ๊ยยย ท่าทุบไหล่อ้อนเสี่ยของชิม่อนนั้นน่ารักนุ่มนิ่มมากลูก 🥰… https://t.co/k0FWxTE6lv
Retweeted by fiAlways beside, Always together :) @PlPurim @Chimonac #GMMTV2020 #ปลื้มชิม่อน #ปุริม่อน #PluemPurimhttps://t.co/qHIw9zEVfq
Retweeted by fi @pavelinluv dome anak sabar disayang semuanya :) @petitawl nah iya kan!!! mana tahun ini cuma tol pula seriesnya terus tahun depan juga cuma sebiji?? parah banget sih 😤 @pavelphoom BACOT
10/15
2019

0