Sign in with Twitter

Username:

Liz. @tipsymerIot Barcelona, Spain

She has tamed her monsters, they are now her army and she rides her demons into the battle.

580 Following   796 Followers   73,180 Tweets

Joined Twitter 9/23/20


@PridefuISin She has Elizabeth Olsen in a chokehold as well. lmao https://t.co/4q4vnjaQpb
Retweeted by Liz.She had a chokehold on me awhile back https://t.co/nhT4Td3UHC https://t.co/BYjmEjftZZ
Retweeted by Liz. @wildtiktokss https://t.co/zXcX9HsK3S
Retweeted by Liz.https://t.co/cGjZIZRlO2
Retweeted by Liz. @kchartsmaster If I'm not mistaken, their contracts were only suspended and not terminated. So i guess this is why… https://t.co/XWAtaSekrZ
Retweeted by Liz. @kchartsmaster They think they're SM lmaooo who's gonna tell them nobody knew about their existence if not because of the case
Retweeted by Liz. @infotwitwor_ Gini maksud si cewe: 1. Tuh cewe2 di explore non seleb 2. Non seleb = reachable 3. Peluang ditanggepi… https://t.co/gULxRgv3JC
Retweeted by Liz. @infotwitwor_ Suami saya suka Jane Ortega. Jujur aja kalo Ortega naksir sama suami saya dan dia mau jd istri ke dua… https://t.co/7kDWkLE82J
Retweeted by Liz.seo yeaji as ko moonyoung in it's okay to not be okay https://t.co/hsTTwrYOVy https://t.co/1uJ61BEkFv
Retweeted by Liz.the queen simone ashley as kate sharma obviously https://t.co/zOa1cOOykS https://t.co/nKvmXqPAGb
Retweeted by Liz.just the stop eating-hot phoebe buffay 🔥 https://t.co/JLnpT8bn3b https://t.co/mJrszMnYU9
Retweeted by Liz.megan fox as jennifer check https://t.co/PmfyGkM3Do https://t.co/WPKyEGKOI9
Retweeted by Liz.angelina jolie - mr and mrs smith 🔥 https://t.co/hj3CiFahfY https://t.co/QKGoU42ag0
Retweeted by Liz.Man weol was summoned https://t.co/7ENKxN0bmd https://t.co/EWV3bnuFrQ
Retweeted by Liz.*jessica chastain entered to the group chat* https://t.co/NIsshyzZs2 https://t.co/gf93d31PEQ
Retweeted by Liz.she will always be insane for this https://t.co/PTY7EDpBJ8 https://t.co/9t5dPTiQ9y
Retweeted by Liz.Victoria De Angelis' power alone made Baby Said a hit, there's not even need for an official music video because we… https://t.co/4hekpdhH3J
Retweeted by Liz.halle berry won every red carpet she attended with her outfits in the late 90s https://t.co/hzvqHOcPDs
Retweeted by Liz.halle berry as catwoman https://t.co/KIcPd88sgE https://t.co/69IUqQl1sx
Retweeted by Liz.Di twitter bundar bundir, di jalan bawa motor pelan bgt soalnya takut meninggal
Retweeted by Liz.What a time… to be alive. https://t.co/qvyIx1vEMh
Retweeted by Liz.Sitting all day is destroying your back. Here are 8 exercises to save it: https://t.co/YBSFrdOp9m
Retweeted by Liz. @nlfsx @tanyarlfes ini https://t.co/zgN9GKvvHo
Retweeted by Liz.💚 PLOT TWIST GUYSSS NGAKAK🤣🤣🤣 https://t.co/H7TTTajPfR
Retweeted by Liz.#Gempa Mag:4.4, 01-Feb-2023 22:57:21WIB, Lok:7.20LS, 107.70BT (21 km BaratLaut KAB-GARUT-JABAR), Kedlmn:10 Km #BMKGhttps://t.co/ff1kOQPn0j
Retweeted by Liz.💙 GUYS GEMPA KENCENG BANGET INI DI BANDUNG KERASA 😭😭
Retweeted by Liz.The intelligent villain trope: He’s disciplined, educated, and principled. He likes beauty, classical music, and th… https://t.co/ZbcG7fxzC3
Retweeted by Liz.IDE TEMPAT MELAMAR PASANGAN: - mcdonalds dago - farmhouse lembang - kuliner toba basemen blok m square - papaya blo… https://t.co/pNF6YsBuSj
Retweeted by Liz.info kos2an murah lante 2, tangganya kek toblerone https://t.co/JomaIMGfyt
Retweeted by Liz.Not really wild but I found it funny https://t.co/mPxDCcXd5T
Retweeted by Liz.Blankon >>>>>>>>> ngabers cap https://t.co/dZt3nwCSR6
Retweeted by Liz. @Askrlfess banyak yg ga terima cowo kek gini dibilang redflag, padahal emg redflag. orang harusnya kalo ga bs tepat… https://t.co/eacZKITF4z
Retweeted by Liz. @worksfess Jd keinget persyaratan tes pppk wkwkwkkwkwkwkwkw udh syarat segambreng, hrs ada surat kterangan tmpt krj… https://t.co/gZAYTElMuP
Retweeted by Liz.Indonesia is making the same mistake https://t.co/lMkQ3E6Lsf
Retweeted by Liz.i want everyone to stop what they’re doing and look at the third person https://t.co/gbJitZB28v
Retweeted by Liz.Makanya isi IG exlpore ya ga jauh2 dari apa yg emg kita suka. Contoh explore gw deh. Bisa ketebak kan selama ini gw… https://t.co/XHaU4ycpnO
Retweeted by Liz.Isi IG exlpore mu ya apa yg selama ini kamu lihat, tonton, follow, like, comment, save, DM. Penjelasan lebih detai… https://t.co/yyGk86lWsr
Retweeted by Liz.KUMPULAN TXT RECEH WARGA FB A THREAD https://t.co/y0AB8OtLYF
Retweeted by Liz.if you can't understand why someone would feel violated and upset by this you should be in jail https://t.co/ogpqgX69Zq
Retweeted by Liz.2019 vs 2023 The only reason I (kinda) have boobs now is bcs I’ve gained 10+ kgs and I am finally ok with it https://t.co/hBPwbWVaaX
Retweeted by Liz.nnton ani! serasa nnton henta1 https://t.co/Xmc7I1bA0U
Retweeted by Liz. @Askrlfess kalo aku si ada cara lain puasa ka, jadi ya kita saur pake nasi padang 10k di hari senin trs buka puasa… https://t.co/RvMTRLBac7
Retweeted by Liz. @scapfromdestiny cinta = minji alya = haerin milly = danielle karmen = hyein maura = hanni bole dong bole kan bole juga
Retweeted by Liz.dimana dittomu https://t.co/iSx5V2tuyC https://t.co/2CXaqZyS4M
Retweeted by Liz.NewJeans https://t.co/Zp8khjyQem
Retweeted by Liz. @Askrlfess tp ya kalo pelit ama diri sendiri pasti rezeki jg ga lancar gatau knp 😭 pas royal ama diri sendiri kaya… https://t.co/bPXu1kMsBE
Retweeted by Liz. @jeongssaem Salam dari Binjai
Retweeted by Liz. @jeongssaem Pocong malem–malem nongki nih di sini
Retweeted by Liz.ada kafe di jeonju dekornya pakai pohon pisang. https://t.co/lJ3lJMgNGt
Retweeted by Liz.i wonder how are they doing rn.. do they go to college? Are they married already? Are they living their life to the… https://t.co/9CLj3iMySd
Retweeted by Liz.These kind of hot girls bullied me when i was in high school, scream at me when i was about to do an art performanc… https://t.co/2HmxFOOgxt
Retweeted by Liz. @nabiylarisfa isu begini udah lewat berhari2 di teel mau nanya dong kok dari para hrd influencer kebanyakan diem ga… https://t.co/ZbGO2VPKfL
Retweeted by Liz. @nabiylarisfa salah satu temen yg ikut fellowship beberapa waktu lalu bikin ini. https://t.co/acjM1noDaF
Retweeted by Liz. @nabiylarisfa ini memang rame kemarin lusa kak, jadi dr pengalamanku sm temen, biasanya sengaja dikasih batasan usi… https://t.co/0ojJsUdxgm
Retweeted by Liz.Yang kena imbas diskriminasi usia ini seringnya pekerja perempuan. Kenapa? Karena domestic responsibilities sering… https://t.co/VOlvg3hPsD
Retweeted by Liz.Akhirnya ada rame-rame yang bahas soal ini karena Bunda Corla(?). I don’t know Bunda Corla but like where the discu… https://t.co/12sCc6miYb
Retweeted by Liz.And both of us combined 😼 https://t.co/VNxxw9oQLh https://t.co/fVeHCmLHMC
Retweeted by Liz.Yakin, ini teh susu? Klaimnya sih sehat, tapi cek deh kandungan susunya berapa persen? Terus gulanya berapa persen… https://t.co/9uZWy4XXJ6
Retweeted by Liz. @lobottomize For me, yes! Marriage is sacred, marriage is a ceremonial. I know for some people a wedding preparatio… https://t.co/95qrLUeDri
Retweeted by Liz.i’m crying there’s an entire genre of men who dress like that for their courthouse weddings https://t.co/n69kKciv5i
Retweeted by Liz.The jakarta dating scene is just not it.. wym u’re in a 3 years situationship?
Retweeted by Liz.Ya Allah aku juga pengen gaji 3jtan tapi bisa punya Audi A8 🙏🏼 https://t.co/9bFZF4cFHC https://t.co/euyBc4ffjy
Retweeted by Liz.💚 sedih banget 💔 https://t.co/8LfFqO74xX
Retweeted by Liz. @worksfess Pernah ngajar anak2 buas begini juga. Setiap ada istilah di materi selalu dibelok2in jd kata cabul. Dulu… https://t.co/WtLa1J8aBw
Retweeted by Liz. @worksfess Makanya buat kondisi skrg, buat para guru/honorer cukup ngajar materi aja trs pulang. Gausah mikirin ini… https://t.co/Dil3f5Mjv9
Retweeted by Liz. @worksfess Terus terang d samping SDM yg rendah d tambah minusnya akhlaq Dah gitu masi gedor2 minta beliin aerox buat bonceng ayang
Retweeted by Liz.work! udah workload ga ngotak, gaji becanda pakai embel2 pengabdian, masih harus ngadepin yang macam begini 🙃 https://t.co/E9HtRhxX17
Retweeted by Liz.this sort of career growth is no longer available to you. you'll be capped about half way up now https://t.co/pkzjHyABoK
Retweeted by Liz. @azvinl @thisisnotaretha Gurl that means your husband will bought you a mansion in menteng, got it?
Retweeted by Liz. @thisisnotaretha or HALL SAMPOERNA STRATEGIC 🙏🏻
Retweeted by Liz.in the midst of these KUA wedding trend, i still expect my future man to pull a hotel mulia wedding for me
Retweeted by Liz. @tanyakanrl asli deh ke pengguna juga kaya ngga adil, tiket mahal tapi fasilitas yang didapet gitu2 aja 😅 gue yang… https://t.co/roTqK1DBc1
Retweeted by Liz. @worksfess gue pernah interview, terus di tes skill dari jam 10 pagi sampe 9 malem gue tes skill eh ternyata yg gue… https://t.co/GHIgNHowUr
Retweeted by Liz. @worksfess “kamu batak ya?” “iya” “ooh saya bukan rasis, tapi saya ngga suka orang batak” yah lu rasis anjing
Retweeted by Liz. @wonwooromantic Its always bencong and those cecan whos "ya gue temenan karna dia seru dan lucu, ngebanyol, terus r… https://t.co/OLK9zNfoVY
Retweeted by Liz.Gay men defending these girlies, as if they dont do mean things to the lesbians. They defend you, bc youre their cl… https://t.co/qG7Zw60AVc
Retweeted by Liz. @tanyakanrl Ini juga prinsip ortu gw sampe sekarang mereka ngga pernah punya cicilan. Mereka lebih milih nunggu leb… https://t.co/wdJ7hc08UA
Retweeted by Liz. @elisaapphire agak relate sama abangku yg odgj diterima terapi di ponpes, terus ustad pemilik pondoknya bilang.. "… https://t.co/olB9cMOcfN
Retweeted by Liz.Kalau orang yang memiliki nalar, pasti dia tetap butuh ilmu lainnya untuk menunjang dan membantunya dalam setiap p… https://t.co/mg2tmx9t1f
Retweeted by Liz.Pak izin, saya pernah diruqyah dan hasilnya cuma nangis selama didoain. Pak Ustadnya berkata, "Dek, kamu banyak yg… https://t.co/cqSXkvj3pt
Retweeted by Liz.Client weddingku tidak semuanya masih muda. But I believe that everyone deserves a chance at love! A visual thread… https://t.co/sFSebulXV1
Retweeted by Liz.indonesian neurodivergent teens' biggest nightmare https://t.co/2dZwy8jHjU
Retweeted by Liz.💚 AAAAAAA aku terharu banget bacanya🥹🥹 https://t.co/wQjWbJR1Zj
Retweeted by Liz.6.3 treyun cuma menghasilkan riset dg kualitas status facebook🫣 https://t.co/0MpsrI35r3
Retweeted by Liz.BRIN nampaknya jadi awal mula petaka hal ihwal riset di Indonesia Semoga aku bisa menarik omonganku, aamiin. Semog… https://t.co/2588IWm2SQ
Retweeted by Liz.Liz jadi Ros 🤣🤣🤣 https://t.co/5jIDUp07wI @convomfs Cantii banget banget banget. @convomfs Mama waktu SMA dan waktu udah punya anak https://t.co/P7P4fvEENR
Retweeted by Liz. @PartaiSocmed Relate sih... https://t.co/Pqit4t1HkA
Retweeted by Liz.Sinetron ketebak (lagi).. https://t.co/sqMwyA0iLu
Retweeted by Liz.The Derinkuyu underground city is a 2500-year-old ancient multi-level underground city in Turkey, extending to a de… https://t.co/LfgFE8TIkG
Retweeted by Liz.After colonized many nation, it doesn't change your taste. Try this pempek and you'll start questioning your tongu… https://t.co/HXc29q3ooW
Retweeted by Liz.Tanyarl kalian pernah naik krl mati lampu ga? 😭 https://t.co/L8nDwXzJQV
Retweeted by Liz.Lo kenapa sih kak? Lagian dandan yg lo bilang gak effort itu juga bininya yg milih. Udah lah mereka udah seneng res… https://t.co/5xySVPPmrx
Retweeted by Liz. @tanyarlfes Chennai express bagus banget nderr, ada quotes yang bagus banget, kalo ga salah bunyinya gini "terkadan… https://t.co/rmCre6vHRk
Retweeted by Liz. @tanyarlfes inii donggggg https://t.co/FUV1nvsNz8
Retweeted by Liz. @tanyarlfes Buat yang kangen dan nyari playlist lagu Bollywood jaman dulu, play di sini aja. Semua lagu yg kalian s… https://t.co/fJvRUQ3w4L
Retweeted by Liz. @tanyarlfes Bollywood yang bikin mewek sih My Name is Khan, filmnya Shahrukh Khan tentang agama Islam di amerika https://t.co/jQuaFA4bjM
Retweeted by Liz. @tanyarlfes Bajrangi Bhaijaan lah gilaaa, gua nangis jelekkk😭 https://t.co/tr0hTTyP4q
Retweeted by Liz. @tanyarlfes No debat gw nangis di part ini sesek nya sampe sini akhirnya mereka ketemu sampe udah menua beruban,cin… https://t.co/AnruLywYcz
Retweeted by Liz.
2/1
2023

0