Sign in with Twitter

Username:

bless you

212 Following   477 Followers   4,565 Tweets

Joined Twitter 4/8/19


할리갈리과 석진씨와의 즐거운 라디오! #0613FM_0509 https://t.co/A7yPZpWjZs
Retweeted by nanas.
5/10
2020
ya Allah gemoi bgt ga kuad 😭🖤 https://t.co/7hXiWmfyI3
Retweeted by nanas.ENJSJSJDJDKDK BTCH PLS https://t.co/Moq1m7gyQQ비도 오고 꽃들이 피고 있네요,  오늘뭐하나요 다들  #BOTD #BTS_OF_THE_DAY https://t.co/XrjZrGGVY7
Retweeted by nanas.DNA is predicted to hit 1B on 12/06 BWL is predicted to hit 800M on 06/06 ON is predicted to hit 200M on 17/06 so,… https://t.co/ZZpdNL0Wsf
Retweeted by nanas. @natasyabebe93 gue sampe capeeeek @gookminie bener, kaya kita aja mau masuk universitas, psyi ngukur kemampuan dulu ga sih, liat track record gimana,… https://t.co/bOZbUHf5uN @whollawu yelah panteees solough! beat literally crazy, the time local find that song>>>> https://t.co/NrzFyObIjSSTAY SAFE GUYS✨ https://t.co/MSYGVuOb1h
Retweeted by nanas.whoever got the no.1, next hot100 update gonna be a bloodbath battle under the comment section https://t.co/FonEV3tDxUyall literally accusing ppl stop streaming after the collab, so im explaining why iu got that uls, giving the recei… https://t.co/GwACXvGUaHbecause suga was on it???? is that even a question? and i always put ON and BTS song on my top priority, this thing… https://t.co/L83Bq2ni7mi think if i open the spotify tracking now, i will see we are bulletproof: eternal as the song i played the most fo… https://t.co/jEEvXmjrDp @btspedia tnx add to bookmark @btspedia link plsBlack Swan is the winner and on whole another level https://t.co/44JwWqssfbi explain about the real things that happen to the situation but yall push this?? "stop acting like u care about th… https://t.co/yL7m7sP08p @Rarakims aha @Rarakims gada kan emoji V doang ya jd gua langsung mikir taehyung @Rarakims bukannya itu V @btspedia SHHHUT UP :( @sectaesempra typicalll, tp gua slalu jadwalin yearly vacation every 1yr with my 12 hari cuti, harus pasti @BTSisLIT @TianaChoi @BULTAREUNlO___ @K00kisss since u got the point of korean gp not really into ON genre, i hope… https://t.co/UPeGV2Fyms @noirswans eh iya di hp dek gua jg banyaaakFCK TYPO, KIM TAEHYUNGKIM TAHYUNGKIM TEHYUNG SHHHSHSJSSM https://t.co/pwiuJnBibu @noirswans 4-5 kali sebulan??? wih bisa minta nebeng ke adek gua @BTSisLIT @TianaChoi @BULTAREUNlO___ @K00kisss im chilling here and i show the ON uls stability even the improvemen… https://t.co/Sjnu3ZIQ4B @noirswans shopee eror?? adek gua tiap tanggal cantik blanjaaa troos begadang buat jam 12 malem, gue tuh kalo baju… https://t.co/xDvAPkdNmG @sectaesempra EH BNER, ttavelling and kuliner >>>>>a big thank you to kim seokjin for making this... this song literally feels like a warm hug https://t.co/dQbjIrBiGh
Retweeted by nanas. @ddaengphoria gue salut sih sama org yg dukung bts promotion sampe seniat itu, patut diapresiasi @noirswans syombooong wkwk, tp ovo, dana gtugtu suka ada cashback jg kok, gue shopee gapake tp grabfood sama gofood… https://t.co/vdbKdpaQWXsmacked him and called him a gay ass bitch at his early age ???? and recorded it at that for some typa applause 🥴🥴… https://t.co/mKAYIyIYtK
Retweeted by nanas. @ddaengphoria editannya bagus @sectaesempra sobat tidak terlalu suka belanjaa wkwk @noirswans gue emg gasuka bgt belanja si, pernah instal trus dua minggu gapernah gua buka, drpd abis2in memory gua ya uninstall deh qkwkon cam off cam https://t.co/VnXUUUQBHrgue doang kali ya yg ga install shopee di hp wkwk https://t.co/APxcbzA5dRseoul will immediately give me a serotonin boost https://t.co/k9meZq2DcF @BTSisLIT @TianaChoi @BULTAREUNlO___ @K00kisss when did i say we should stop doing our job? and you really think ge… https://t.co/g0b8oBdYGU @BULTAREUNlO___ @TianaChoi @K00kisss and go tell that, i just pointed out that yt and spotify have npthing to do with soty @noirswans @ARMYPEDIA_Vis kasi tau cuuuyga ada mutual yg follow this fake @ARMYPEDIA_Vis?? yall smart, stanlist✨ https://t.co/ybAqeqxhgqejshshsjs jangan mudah percayalah sampe official announcement bener bener ada tolong https://t.co/zfXq3VW9rHit really do be like that https://t.co/bKi6HDwOkr
Retweeted by nanas. @BTSisLIT @TianaChoi @BULTAREUNlO___ @K00kisss and second we talk about IU here, like she has 1.4M uls for two song… https://t.co/TrlftK1Kg1 @BTSisLIT @TianaChoi @BULTAREUNlO___ @K00kisss ON has been gaining listeners after eight drop and surpassing 300k l… https://t.co/pU8LayROAdthis please, extend yall vocabulary to not only STANNING but Casual Listening as well because there is a huge diffe… https://t.co/VfsH7EtjWh @noirswans kecoa sama cicak gua liat gambarnya ada udh mual @noirswans jijik anjironce again youtube and spotify =/ soty, i dont know how many time i need to explain this, so blaming the collab for… https://t.co/FgPcHe83oZ @BTSisLIT @TianaChoi @BULTAREUNlO___ @K00kisss and like i said youtube or spotify have nothing to do to decide the… https://t.co/UqT6sll9QF @TianaChoi @BULTAREUNlO___ @K00kisss ON official mv already dropping out from that account yt views chart since 1st… https://t.co/WqMHe4nAad @TianaChoi @BULTAREUNlO___ @K00kisss if u want to start this okay, this is the spotify stats on 1st may compare to… https://t.co/IY3fEj8XIISJSHHSSHS PARK JIMIN and glad now the camera quality 100/100 https://t.co/NBZ81TuXVo불편하더라도 마스크 잘 착용하고 다니세요! #JIMIN https://t.co/dl9NhDifIn
Retweeted by nanas. @TianaChoi @BULTAREUNlO___ @K00kisss what is this supposed to mean?? yt have nothing to do to decide the soty and O… https://t.co/LkJwKfVcaJ
5/9
2020
저는 요즘 소중한 사람들과 시간을 보내고 있습니다 여러분도 생각나는 그런 사람이 있다면   오늘은 먼저 연락해 보는 건 어떨까요?  #BOTD #BTS_OF_THE_DAY #JIMIN https://t.co/7AL7UGXDsX
Retweeted by nanas. @gurIwithIuv itu bukannya semacam heart tp butuh beli dulu, klo bys ada lightstick bangtan bomb heart gtu @noirswans gue ini pas corona marathon bv lagi aja butuh wkatu 2bulan wkwk @noirswans sehari satu wkwk, gua jg ga marathon, kagam sempaat wkwkEH BV TERSERU ITU BUSET, gua dah nonton 2X wkwk https://t.co/vtHfJQO5dw @fantaestitch samisamii @roulaarte maybe bc they legit have no clue about it, thats why gua jelasin disono @noirswans ty babe @noirswans webnya apa, nyimpen ga lu @seoultokyoin___ gua gabis blg apapun karna ga kerja di perusahaan entertaiment tp maybe @yoomgieugh masamaaa @noirswans gua gatau sih dia, yg gua peduliin mostly qdeoksss huuuuuu, gua tuh klo bt mau tbtb nonton bv, klo downlod penuh memori gua @seoultokyoin___ sorry to say,, emg mereka rada aneh prioritynya @E7ERNALBOYS cowo gua ada yg pernah ngomong gini, langsung gua cut @noirswans well, its over, gua rewatched bv nanti dimana lageeatleast cencor duhgblk emg, bh didnt know mintae or qdeoks diomongin mulu sih anjir, pas di shut down riweh kan kita, kesel gua ama b… https://t.co/t1Kpbvrbyxfinally gue ngasih tau sesuatu yg udh gue penden dari tahun lalu wkwkwk https://t.co/tGgzfBIZun @E7ERNALBOYS iyalah goblog emg, apalgi cowo stereotype skincarre = ga macho iu ewh bgt, merawat diri sendiri itu bu… https://t.co/KNhNoCShaNi can listen to love maze only for the whole day https://t.co/J3csD5p1Xsnyinyir aje trus because she is out of your league, blg ga mampu aja susah bgt https://t.co/5xzv5Uelaxtimes are hard at the moment and everyone seems a little down, so i spent the past month working on this to hopeful… https://t.co/Ubji0S8cjO
Retweeted by nanas.yang nanya EIGHT PAK kapan guys https://t.co/1K2v06YnQy @yoonvoyage @ChartBTS ni ya, gua bahas disini https://t.co/Aby6qpO8Id @yoonvoyage masiiiiih wkwk, apalagi gua gaya2 an jd asisten research wkwk mulyan soalnya dpt cuan, tp dikit sih 8sk… https://t.co/Kt0wAFv914
5/8
2020
@crescentiaCNS skarang daily streams bwl bahkan lbh tinggi dr on, yes she deserved better @yoonvoyage iya sekampuuuus wkwk, sabaaar ana udh daah @yoonvoyage anak mana si lu?? gue dulu begonya ikut asksgen research sama kepanituaan lumayan makin pusinglah gua wkwk @jeonderlust coba deh cari tau radio spins buat ON brp wkwk, btschartdata aja sampe gapernah update radio spinpas j… https://t.co/rUYxKIJRTWahhhh love her https://t.co/5vjyuyfkUy @jeonderlust step up promo dimana nih? sapa tau ane ketinggalan @roulaarte klo gabeljaar lagi mutual gua yg suka ngurus chart US pasti ngamuk aseli, didemo itu smua @yoonvoyage gue jg ga begitu ambis dan yah otak just okay lah tp tmen2 gue dulu jeniuuus dan rajin bgt, jd gua bene… https://t.co/63UWwmV2kA @BangtanOutsoIds on realky deserved more but yeah we cant do much hh @jeonderlust ada kok kita kan fake love, idol, bwl ada 2mv kan?? cuma jaraknya cerdas jd tau prioritas gtu, gak back to back @BangtanOutsoIds btul, apalagi black swan astaga itu lagi mantel bgt sumpah, pngen bgt gue push trus hhh @asmarani_l yt new sistem cuma berlaku buat first 24h, selebihnya ya sama, gua bahas si longetivity bukan 24h aja,… https://t.co/8toMT1wNu1 @roulaarte mantis bahasa apaan sih wkwk, normal kali berpendapat, yg suka defend company blindly ya aneh, gamau baca alasannyahttps://t.co/5jEFrfWT62
Retweeted by nanas. @asmarani_l idol masih ada mv yg oke, kalo on wasalam dah
5/7
2020

0