Sign in with Twitter

Username:

mind your own business pls

1,898 Following   5,247 Followers   23,952 Tweets

Joined Twitter 8/11/19


@qahlidaf @sbyfess Gnit @qahlidaf @Callme_Pii @theoriginbro Mnding u diem yh dik @cetlobelii Kek knal @Callme_Pii Egk tw ynkk πŸ˜” @cetlobelii Btull πŸ˜” @ibaymaxxx Btulll @whiskeyonic3 Sp hyooo @kimphed Salahh @MarclisaNa @Callme_Pii Dpt cinta 😍 @whiskeyonic3 Smgt syggggTbak mtual https://t.co/tgRNBQ4u9X @sbyfess Sepatu a @sbyfess Prei ora? @goncenk Gapapa gaada salahnya ttp berjuang @sbyfess Sampun yang @cetlobelii @convomf Aww @jo_nathong @sbyfess Dadi ngene nder, ben isuk kowe kudu ngijolno recehan ng idm pokoke @cetlobelii Km mau sm mas fdl? @cetlobelii Yh sm @darjofess Awowkwowk relate 😭 @sbyfess Skip, melu ngelu πŸ™ @inindndr Nang ndi iki @sbyfess @jo_nathong jelaskan kawan @sbyfess Engga lah, yg penting berkabar aja @flegrlfrou Bolos sih wkwk @hafifahlr Bolos @brthespce Awowkwowk
5/16
2022
@HelperMannnnn Iyh gpp @kawtuz πŸ˜” @cetlobelii @convomfs Mintao kepastian mgkaneπŸ˜” @cetlobelii @convomfs Arep ga tak akoni iki ya piye yaaπŸ˜” @convomfs My bf, ed sheeran, all of my fiction characters πŸ˜” @Queuery_ Masi pagi @adepradipthaa Sip @naaangggg @darjofess 😭😭😭😭 @txtdaritita ANJIR IRI MAKSIMAAALLLLL 😭😭😭😭 @ureuseful Pakakno pitik @lossharif Bukan mantan hei @relaxited Aww ktemu km ajh @rangrang_rickky Eitss salah @___s962 Awowkwok bukan mba, aku sama mantan udah baikan semua 😭https://t.co/is51jHjxQZ
Retweeted by wid @cynthiainkee @sbyfess Awokwowk ancen lawak og mba sendere 😭 @_capriicornus @sbyfess Lucu mba dit sendere πŸ˜­πŸ‘ @sbyfess Wkwkwkwkw @MuhRizkaN1 Km gt a @irislilium (2) @sbyfess Gada @MuhRizkaN1 Terserah wes @cetlobelii @sbyfess 2in @teguhharriyy @sbyfess Lah sendere loo nggapleki @teguhharriyy Awowkwok yh mff @panggilnazaaja GppπŸ˜” @panggilnazaaja Mas fdl @sbyfess Yay klo beneran ada ayangnya @teguhharriyy Waduh yg kmrn ini? @cetlobelii Egk pp ynk @panggilnazaaja Bkn punyaku lo πŸ˜” @sbyfess Dah mendekati hpl yh bund, smgttt jan lupa tiap pagi jalan2 yhh @sbyfess Anu opo cok ngomongo @panggilnazaaja Netizen sg wanine nang sc tok awowkwok anjg emg @lynntahh πŸ˜” @panggilnazaaja Bkn km kok ☹ @lynntahh Mending u bam bam bam aja dikHashhhh kek tai @relaxited Okaayy xixi @Syahrul_250 @sbyfess Allahuakbarr @R_Widyaaa Ndakkk, tanya info loker doang wkwwk @Lukman__14 Apa @faishaaaall Ndak og @whiskeyonic3 Mending mam aja si @R_Widyaaa Pengalaman yh @nashby_by Egk ko @silentpeople__ Cari loker 😌 @agungmf25 Emoh nek gaono gacoane wkwkw @agungmf25 Hembokk @qahlidaf @Callme_Pii Mo heran tp ini fadil πŸ˜” @sbyfess Cepet dapet jodohnya ya nder @qahlidaf @sbyfess Hhh y @cetlobelii @Callme_Pii Misi kak @sbyfess @qahlidaf huahahaha pas bgt beneran 😭 @needumdbstr Mau makan kan maksudmu @anaayyyyyyyyy Sini ke akuπŸ’š harvey moeis and sandra dewi is the standard y'all😭 https://t.co/y3TWLGKLQO
Retweeted by wid @ketaniteeem Udahh @txtdaribibinn Dah punya ayang blom @_dazzlingkaxwcu @sbyfess Aduh susah @darjofess Bct ajg @ketaniteeem IyhhπŸ˜” @xXxNvMxx IyhhπŸ˜” @sbyfess Uncrush cpttttKPN YHHHH https://t.co/MqGgd2eRBn @sbyfess Lgsg ngomong gaatek fafifu @ureuseful Thr e wes entek dadi gacoan πŸ˜” @ibaymaxxx Ahh πŸ˜” @ohmybeautybank Skrg 10" bsk mo potong jd 6" @ureuseful WOYYY😭 @jhinseluck Iyh dik @akucapekbanget_ Egk ko @Callme_Pii Temen
5/15
2022

0