Sign in with Twitter

Username:

Hobby's:Griekenland, Griekse taal en muziek. Ne, Fr, Du, En, Sp, Gr. Gepensioneerd, gewerkt als manager bij KPN. Ik ben niet links en niet rechts maar liberaal.

781 Following   1,133 Followers   30,002 Tweets

Joined Twitter 7/29/10


@arjendewit Alles is meegenomen. @ItsMe42126866 Klopt. Nooit doen bij prijsvechters. Alleen bij serieuze maatschappijen. @HvGinkel @GdenAantrekker Slimme tip! @dales_hen @lewinskylou2 @telegraaf En bij UWV even een uitkering regelen. @HenkKrol Dit land is totaal de weg kwijt. Op een scheet wordt binnenkort belasting geheven. @SPnl @RenskeLeijten Zeg maar rustig vuilnisbak! @ewmagazinenl @JorisHeijn Niet over immigratie natuurlijk. Ook Elsevier slaat af naar links.Nederlandse Bureau Tourisme @nbtc heet voortaan #AZC. Dat u het weet. @an3sdejo @MinPres Rutte is smakeloos, zout, bitter, zoet, zuur, hij haalt alles door erkaar. Geen idee wat hij eet. @parlementor @DiffuseDivus Is één stadium eerder. @Miesver Klopt. @MariskaExalto @Dirk_van_Dam Deze kan ook nog wel op de kerfstok. @vvd @olddutchbastard Ik kreeg vorige week 171 Euro terug van Nuon. Zo kwam ik erop. @sandravogelaar Zegt mijn CV monteur ook. Ik noem geen namen! @mislukt12345 @JanMorlode Ik had Asiel aangevraagd in Groningen. Kreeg direct te horen dat ik uit een veilig gebied… https://t.co/DTg3PrnaPh @RvRavenstijn Met de nodige risico's en bijkomende kosten. @Leentje_Faraway Er zijn veel andere mogelijkheden maar het gaat om mensen die hun spaargeld nu op de bank zetten. @telegraaf Stikstof en CO2 jaagt ze het land uit. @MinPres Eindelijk wat slimmerikken in de #tweedeKamer. Werd tijd! @thierry_toilet Klopt maar veel mensen vinden het risico te groot. @darView Nee geen prijsvechters. 👍 @50pluspartij @oxfamnovib @CvanBrenk #klimaatonzin. @Marco16110801 Dan is de #belastingdienst nog ergens goed voor! @RvRavenstijn @groenlinks Dat kunnen ze niet met een korrel zout nemen. @Fleurtje2012 @SaskiaBelleman Er zitten vergeetstoffen in het Pluche. Producent zou worden aangeklaagd maar ook dat… https://t.co/DIbOyvsh1gAls mijn bank een negatieve rente gaat hanteren verdubbel ik mijn maandbedrag van de Energiekosten. Heb na één jaar… https://t.co/26XIxgoz9P @avrotrosradar Houtkachel! @FvdMosselaar Armoede wordt alleen maar erger als we ze niet terugsturen. @PolinCorrec @lewinskylou2 @telegraaf Ik dacht, die komen voor het Songfestival. Zijn wel wat vroeg! @MarcelHaenen @PetervanAkker @NPORadio1 Landelijke politie was toch ook een @vvd idee? Kan dus ook op hun kerfstok. @Lobsan10 @MinPres Kleine correctie. Duitse en Franse banken. @telegraaf Wel even toeristenbelasting innen! @fmeeus1 Concensus en wetenschap zijn elkaars vijanden. @heuvel874 @D66 @groenlinks Het politieke spectrum is een cirkel. Extreem links en extreem rechts komen samen bovenin de cirkel. @Geepstar Een paar? @s_v_d_m_ @2903Mjc @telegraaf Niet het eerste bedrijf dat aan zijn stutten trekt. @Powerboxie @telegraaf Ze mogen blijven toch? @jesseklaver Deze keer ben ik het met je eens. @EelcoHoecke Het land groen en de bankrekening in het rood.
11/19
2019
@BrotherPigs Gefeliciteerd. Vanaf 65 ben ik aan het terugtellen. @RMBras1973 @Don_Mascarpone Windbuilen zijn vóór windmolens. @HalenRitchie @PetervanAkker @jesseklaver @RobJetten Zit in het Basispakket toch? TBS is dat ook een optie? @JohnZuyderduyn Alles achter 0, is kiezersbedrog. @HenkKrol Ik heb mijn abonnement bij de belastingdienst opgezegd. Wat een schurken. @NOS Gelul 2019! @Marco16110801 Dan gaan we ook minder vliegen. @groenlinks blij. @Zorgautoriteit Geneesmiddelen zijn niet interessant voor de farmaceutische industrie. Levenslange behandelingsmiddelen wel @MarcelWillemse2 Pek en veren. @Alexx07091875 @EU Dat wordt een Lagardexit of zijn jullie gek op fraudeurs? @HupkesKarolien @wimhulsebosch Boeren, burgers en Binnenhof. @Solleveldj @Jeroen99271706 De Koning te rijk! @hugodejonge Nepnieuws! @JohnZuyderduyn Ja, knettergek en we laten het gewoon gebeuren. @CPBnl Niets over massa immigratie. #nepnieuws regeert! @vtbl Ik geïrriteerd over kwaliteit Oranje. @RvRavenstijn Spanje is ook een optie. @FvdMosselaar Die StikCO2Stof toch. @fvdemocratie #Rutte is ver over de houdbaarheidsdatum. Hij gaat stinken. Tijd dat de @KvW ingrijpt. Dit kun je het volk niet aandoen! @adrianxleconte Ik woon in de buurt van Amsterdam. Steeds gevaarlijker! Kan ik mij aanmelden als asielzoeker in Gro… https://t.co/BrafRXH0jX @pvda Niet meer vliegen in Europa geldt natuurlijk niet voor #Politici toch? Brussel naar Straatsburg en terug voor… https://t.co/2QjtM5YGTE @AnnemarieGelder De koopkracht is laag en de sloopkracht is hoog. @HenkKrol #Rutte heeft zijn inlegvelletjes al klaar liggen.Met dank de Rutte kabinetten. De deuvel schijt altijd op de grootste hoop. Hij heet Rutte. https://t.co/k8qhBFVPrW
11/18
2019
@HansdeBoer18 Bakfietslinks grijpt de macht door #stikstof #CO2 #pfas en #zwartepiet. Op inhoud alleen kunnen ze het niet. @janozephius @OBraeckenssieck @dhrprins1 Wiens brood men eet....... @alexvncuijk @olddutchbastard @orwell_andrew Juut kan ook. @abvdveer11 Sterkte Anton. @alexvncuijk @olddutchbastard @orwell_andrew Het woord Smeris maar weer invoeren. @abvdveer11 Ik nu ook niet meer. Er had veel eerder ingegrepen moeten worden. @abvdveer11 Inmiddels meer dan 1 miljoen ZZP'ers. Bom onder solidariteit en verzorgingsstaat naar mijn mening. @ChrisvandenBos Maar nog steeds niets over immigratie. @WNLVandaag Politiestaat is onderweg. @vester71 Over de muur. Klein orkest. @abvdveer11 Maar verdwijnt als iedereen voor een eigen potje gaat sparen. @abvdveer11 En daarom leeftijdsolidariteit. @NOS Botox is slecht voor de hersenen blijkbaar. @abvdveer11 Dat is erg veel inleg per maand. @Pavarotti868 @groenlinks @PvdA Niet Paars maar een regenboogcoalitie. @Ph5c Er wordt een uitzondering gemaakt. Die armoede kan echt niet langer. @Buitenhoftv @sjakiez Solidariteit in leeftijd. De een wordt 70 en de ander 90. Dat weet je niet vantevoren. @Buitenhoftv @sjakiez Voor hoeveel pensioenjaren ga je dan sparen? 10? 20 ? 30 ? Zeg het maar. @VVD Veel medicijnen kunnen in de vrije verkoop. Dan dalen de prijzen vanzelf. Tevens geen apotheek en huisartskosten meer. @Uiltje_knappen @MikaMika2019 @ariekana @PvdA @groenlinks @D66 Zelfs Nederlands aardgas is in België goedkoper dan… https://t.co/Ekw4KGnDnR
11/17
2019
@MikaMika2019 @Uiltje_knappen @ariekana @PvdA @groenlinks @D66 Ook Brussel Saventem beter en goedkoper. @EleonoraGrant Wagyuvlees @ijzer67 Kaviaar uit Iran. Beluga. @Buitenhoftv @VNONCW @NPO1 KOMR. Kick Out MarkRutteOp het #Binnenhof komt een voedselbank voor arme #politici die niet rond kunnen komen. De voedselbank is gespeciali… https://t.co/Hj42FBe1s6 @pvda de Partij van de Achteruit. @BrazziBroglio Zwartepiet, Zwartepiet, Zwartepiet, wie arresteert hem niet? @Gaia_Universe @Cocolumnist @parool Ik ga voor 40 KM. In z'n achteruit. @burgercomiteeu Dat zijn ze zeker. Ze voeren de linkse agenda uit. @hulswood @telegraaf Kick Out Partijkartel KOPK! @WNLVandaag Maar politici blijven gewoon vliegen natuurlijk op kosten van de burger. @pvda @JohnZuyderduyn Gefeliciteerd John. @EvertGDavelaar @jmblom1710 Concensus 99,9%. Stikstofprobleem is een #links verzinsel. @hegeman_marcel Een plofkip, is dat een soort vuurwerk?
11/16
2019
@telegraaf Bedankt @MinPres je hebt er een geweldig land van gemaakt blaag. @HellasNl Nee want dan heb ik chloordampen in de keuken.
11/14
2019

0