Sign in with Twitter

Username:

Hobby's:Griekenland, Griekse taal en muziek. Ne, Fr, Du, En, Sp, Gr. Gepensioneerd, gewerkt als manager bij KPN. Ik ben niet links en niet rechts maar liberaal.

931 Following   1,285 Followers   36,096 Tweets

Joined Twitter 7/29/10


@Infocadl2015 @uri4u Menstruatie dan ook voor mannen. @webcare020 @AmsterdamNL Prima. Bedankt. @AdriaanBeenen Via Pakistan of India in zee dumpen.Zou die #CO2 vermindering nu al effect hebben? Ik steek de kachel aan. @EvertGDavelaar @NOS Italië voldeedt niet aan de EU eisen en de Euro eisen maar werd er toch bijgesleept. Dit is het gevolg. @janpmes Knijpers maken in de bajes heeft veel geld opgeleverd.
7/8
2020
@HansAckerNY @RMBras1973 Hoeveel neemt hij er in huis?Strikvraag? Waar zit de oppositie in het #Europeseparlement? @AmsterdamNL Hoelang, een jaar? @MvRooijen @FNV heeft liggen slapen. @Powerboxie @NUnl 2%voor de rijken en 12% voor Jan Modaal.
7/7
2020
@Infocadl2015 Ik eis mijn inleg met rendement op! @Michel1401 @TeunvanGelder14 @vester71 Van wie heeft hij die boor geleend? De buurman? @bar_bizar Nee dat zeg ik. @bar_bizar In Frankrijk omslagstelsel. Heeft niets met ons stelsel te maken.
7/6
2020
@HellasNl Ziet er lekker uit. @mennodebruyne @Freddy19831306 In een chip. @HenkKrol Ook dit is onderdeel van de partijkartel en het poldermodel. Schande !Even lezen. https://t.co/S2RxUSzc3Q @martinvisser @hcouzijn Door maar waarmee?Nederland heeft drie ambassadeurs tegen racisme aangesteld: R. Gullit, H. Tan en E. Davids. Alle drie multimiljonai… https://t.co/rc30b3h3uH
Retweeted by Ton van Dam 🇳🇱🇬🇷🌵🚜 @ClubTienmiljoen @realist1976 Het officiële cijfer is veel lager dan de werkelijkheid. Met Arbeidsmigranten en ille… https://t.co/FOcFF8BqYG @trouw Drugs eruit, dat helpt. @Kinderblik Tank niet bij Shell. @FNV @HanBusker Foutje. Bedankt.
7/4
2020
@OdieK14 Een minister moet verstand hebben van haar vakgebied. Vandaar. @op1npo @Vaartjes Erg belangrijk onderwerp dit. Bedankt voor de waarschuwing. Ik ben weg.Die #Schouten is toch afgestudeerd veearts neem ik aan? @LavieJanRoos BN'er is een goedbetaald beroep geworden. Voordeel? Je hoeft nergens verstand van te hebben. Een beetje voor je uit babbelen. @D66 @marcelbar8 @VVD @cdavandaag @christenunie Dus D66 is vóór maar stemt tegen. Einde democratie! @CornelisRobertu Door de EU. @GemDiemen Dus dan heb ik drie bakken in de tuin? Dat gaat niet lukken. @HellasNl @NOS Risico van het verzekeringsvak. @HellasNl @ArendoJoustra @ewmagazinenl Dat is voor de langere termijn mogelijk een oplossing. @ArendoJoustra @ewmagazinenl Neem een voorbeeld aan Frankrijk. @AT5 Verwarde omroep.
7/3
2020
@PieterOmtzigt Doofpot of beerput? @mariannezw Ik neem aan dat @pvv of @fvdemocratie Kamervragen gaan stellen. @Infocadl2015 Sterkte Kees. @fenokkio @pientka_marleen @LammertvanRaan @SandraBeckerman @_MikeMuller @mickvanwely @HWHofs @Rutger_zelfhttps://t.co/4bvDXHpsgg @milieucentraal De kinderen in Afrika staan te juigen. @AdriaanBeenen @groenlinks @D66 @VVD @GreenpeaceNL Het zoveelste bewijs dat het klimaat geen doel maar een middel is. @Andrebarend369 In de steek gelaten door de VS en nog een paar landen. Daar moet de schadeclaim heen. @vester71 De politieke pensioendieven. @DenkNL De Griekse bezetting even vergeten Denk? @TwitPollNL @PaulBlokhuis Roken, vliegen, autorijden alleen voor de rijken. Gaat goed zo.Ik ben gisteren door de #tweedeKamer een tiental keren een #racist genoemd. Waar kan ik aangifte doen? @HenkKrol Trekken aan een dood paard.
7/2
2020
@Derksen_Gelul Omvolking. @Watchdo52682006 @Eddie200173 @NPORadio1 @denieuwsbv @jesseklaver @groenlinks Alleen nog om GroenLinks zelf. @DeSpeld Dan zijn ze het dus. Zo zit de wet in elkaar. @NOS Witteboordencriminaliteit. Afkoopbaar! @Teletekst Vraag aan Rutte waar ze gebleven zijn.
7/1
2020
@Teletekst De juiste tekst moet zijn: Voorkom zelfmoord door screening
6/30
2020
@op1npo @veronicainside @wilfredgenee Genee werkte in opdracht van De Mol. Die wilde zijn geldschieters niet kwijt.… https://t.co/iirSu2MGT6Als Rutte in maart 2021 wordt herkozen, dan betekent dat het einde van blank autochtoon Nederland. Omvolking door m… https://t.co/ZTGMhMwDlh
Retweeted by Ton van Dam 🇳🇱🇬🇷🌵🚜 @svanweyenberg Via toeslagen een verdeel en heers politiek. Gaat echt niet verdwijnen.
6/29
2020
@Nieuwsuur De productieprikkel krijgt nauwelijks aandacht. Mag daar niet over gesproken worden? @jangajentaan De ellende is voor de volgende generatie.Mag ik mijn kleinzoon nog de straat op sturen met een stuk stoepkrijt of krijgt hij dan een strafblad? @mening_geven @hugodejonge @sybrandbuma Omtzigt moet blijven doen wat hij nu doet. Luis in de pels. @HellasNl @dr_janneke Je blijft scherp hè, ook in Griekenland. @luc21583846 FemkeWEG @HardManFeDead Even gegoogled. Inderdaad. Zeer verontrustend. @verwilderd @EJBron2 Pillen worden gedoogd en stoepkrijt verboden. Dit land is van God los. @JoostNiemoller Erg veel voor zo'n klein landje Joost. @dr_janneke Dat is waar maar ook Telegraaf is naar links opgeschoven. @dr_janneke Telegraaf ook heb ik het gevoel. Ook een omslag naar links gemaakt.Alle Nederlandse #kranten worden vanuit één plek bestierd heb ik het gevoel. Wie is dat en waar zit dat en waarom h… https://t.co/gajKjPsWdw @omroephuman @NPO1 @tomjanmeeus @KristofJacobs1 @ridderjeroen @daanroovers Wat een links geleuter zeg, en dat bij d… https://t.co/4beBPdYshW @markdehollander @erikvmuiswinkel Erik is een slimme man. Eerst tientallen jaren van Zwartepiet profiteren in nu pr… https://t.co/7h2tLfGVGC @hugodejonge @BeauRTL CDA is een kartelpartij. Wen er maar aan Hugo
6/28
2020
@D66 @Bijan63 Winstbelasting verlagen, dat kost pas veel geld! @GerhardVerwox Als je belangstingvrij kunt regelen voor multinationals moet het voor zorgverleners een koud kunstje zijn. @henknijboer Gemeenten moeten stoppen met geld over de balk smijten. Zie Caracas aan de Amstel. @PimvKesteren @FjRoebersen @BvBragt @doortje51 Wat is de overeenkomst tussen Rutte en Putin? @MariskaKoster Man en paard. @HansdeBoer18 @a_vermeij @claudiadebreij Ik kijk al jaren niet meer met oud en nieuw naar de Nederlandse televisie.… https://t.co/cKGyntJ7gn @telegraaf Ik heb heel veel spijt van al mijn vliegvakanties. 😅😅😅😅😅😅 @Andrebarend369 @telegraaf Wanneer wordt Whitening Tandpasta verboden? @gjvu @AdvokaatR Volgens mij al 70%. Gemeentebelastingen, parkeerkosten zijn vaak niet meegerekendDe collectieve lastendruk stijgt naar bijna 50%! De overheid geeft dus de helft van uw geld uit👇 https://t.co/0lIwW04M7w
Retweeted by Ton van Dam 🇳🇱🇬🇷🌵🚜 @vester71 Je lijkt Rutte wel. @CoenMooy Gaat prima met 5G. @Teletekst Zit hier het geld dat maar Zuid Europa moet ook al bij? @Leolucassen Steniging en handen afhakken. Heel Nederlands toch? @telegraaf Fietskettingen?
6/27
2020
@FNV Tuig is het. @burgercomiteeu @RPlasterk Ze zijn pro-EU baantjes. @Patrick4all @lewinskylou2 Nu doe je het weer. 😅😅😅 @Europarl_NL Middels Biomassacentrales. Ga weg nietsnutten ! @hugodejonge En de door Corona overleden zorgmedewerkers. Wordt voor de nabestaanden ook iets gedaan? @ZiggoWebcare Het lukt weer, bedankt. @BNR De economische crisis als gevolg van de lockdown wordt, mogelijk bewust, sterk onderschat. @ZiggoWebcare Mijnziggo App ligt eruit. @Teletekst Hoe zit het met #schiphol , daar hoor ik niets over? @Reezyard Pieter is een goede luis in de pels maar geen MP
6/26
2020
@Soesah Is dat een bewezen feit?#broodjegezond in Azië eten ze alleen gefermenteerde soja juist omdat daar géén hormonen inzitten. Waarom kwam dit… https://t.co/ccIp8eB0oN @nexitdenktank @TimmermansEU Timmermans moet opkrassen. Laat hij een normale baan zoeken.
6/25
2020

0