Sign in with Twitter

Username:

— looOoud abt ; #เตนิว 💭

1,212 Following   1,124 Followers   40,839 Tweets

Joined Twitter 10/1/20


lucu lu tumci https://t.co/rmL2xZCEIQoff usually just go with ‘thank you *add emoji* now hed be saying ‘SO SWEEEEET’ WHAT WAS THE REASON https://t.co/oTbuOfAvMz
Retweeted by rea, iaขออนุญาตชี้แจงเรื่องวันเกิดของออฟพรุ่งนี้นะคะ ทางค่ายและตัวน้องไม่มีการนัดแฟนคลับเพื่อเจอนะคะ เนื่องจากสถานการณ์โค… https://t.co/zNGpKKfaX0
Retweeted by rea, iaoff said " so sweeettt " 🥺 https://t.co/OS4aOUi64iFROM HBD P'OFF TO 👴🎂💞✨ #ออฟกัน #TogetherLoveTumcial2022 https://t.co/BWkcpiTpQ8
Retweeted by rea, iaomg. thank you naka🥺🙏🏻 #OurSunshinePuimekDay
Retweeted by rea, iathis literally screams she’s dating the gangster i can’t 🥺💚 #TogetherLoveTumcial2022 #ป่าปี๊จะหล่ออะไรขนาดนั้น… https://t.co/MoDBbkym6o
Retweeted by rea, iaHELL y____y https://t.co/eYKETdMVdqMAAA #HAPPYTUMCIALDAY2022 https://t.co/lfTiOwcVKx
Retweeted by rea, iabri ak npas buatan #TogetherLoveTumcial2022 #ออฟจุมพล https://t.co/GmyuDE3q1QYASH, THIS IS MY BIRTHDAY BOY, its your day babe. @off_tumcial #TogetherLoveTumcial2022 #ออฟจุมพล https://t.co/2LD6qqsdRzhbd ngaaappp @off_tumcialOH MY GODODKDK https://t.co/Rcw7BlLGPD
Retweeted by rea, iaqueerbaiting lmaaoooooo https://t.co/obwEdEi8aQ
1/19
2022
HUHU ANAK CANTIK AKU y__y https://t.co/RsqTPjLWwoมึงๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆๆ😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘 น่ารักๆๆๆ #เตนิว https://t.co/VnC9EtC3C8
Retweeted by rea, ia @new_thitipoom BABYYYYYYYY MISS Upink on tuesday is lucky color for love🙈 #เตนิว https://t.co/Zvb3pUlmST
Retweeted by rea, iaLU DEKET AMAT ANJIR TAWAN😭 https://t.co/RHbuK4dJ6Cมีครั้งไหนไม่ตีกันมั้ง 555 #เตนิว https://t.co/i74MyDqXcm
Retweeted by rea, ialu bedua jd clingy mode aja udah aneehhhh https://t.co/XxBO5o159x
1/18
2022
🦊: Can I be your EnchanNew? 🐳: Be careful of a punishment from god. https://t.co/qQtXD4QJXH
Retweeted by rea, ia
1/15
2022
lukeee :/ https://t.co/zD1cCSHAeO
1/12
2022
gue cuma mau sambat SAKIIITTTT PINGGAAANNGGGG DIEM LU BRENGSEKWOY https://t.co/krzpt9PXeo
Retweeted by rea, ia
1/11
2022
@Tawan_V nomer togell kh bebnomer togel yah https://t.co/8L66ezyXz1😇😇😇😇😇 #Tawan_V https://t.co/EIuRpaMDne
Retweeted by rea, ia @attphoons gue on di priv doang selama ini😭😭👍🏻 @ijustsawitafter baikkk bangeet, happy new year yaa ka purnaa @Coolxcash halo pammie apakabar @ijustsawitafter KA PURNA APAKABAR🥺🥺🥺THAT LIPS👄 https://t.co/frSyU8vw0f
Retweeted by rea, ia @attphoons OH SEA ANJGGGG GUE BARU INGETTT, APAKABAR🥺🥺 @attphoons HALOOO INI SAPAAA😭Taynew two tweets au 🔞🔞🔞 Cw// dirty talk, mentioning f*sting, harsh words. Sorry for typos https://t.co/IGeZdp5WoO
Retweeted by rea, ia @nyuwikittypoom jamet @temengun hii lyn apakabarr🥺 @dreamygurlss hi adeng apakabar🥺 @stawbellychoco halo dinn🥺 @tayxtawan hi ka joaaaa apakabar🥺 @taynewfolder halo raras🥺halo?
1/9
2022
@91universe @tontawan_t WKWKKWK NAAAAT AKHIRNYA y_____yAAAANNNJIIING???? BECANDA BANGET HIDUP??????? https://t.co/5ldr7EHsQ3
1/1
2021
@nyuuwii happy new year kailaa, be happyyawal tahun gue becanda banget https://t.co/eL9tD1JQCt @achamarsyaulia achaaa happy new yearr, be happy ya😠💓HNY 2022💛
Retweeted by rea, iahappy new year everyone💓 @tenyulovyu SAYAAANNGGGGGGGGG😠😠😠💗💗💗💗 @convomfs @whoknows_21 @babynewwieee @Vih0krats @daisyyflowerrrr @betchathings @centellaaries @winbby_ @lvunivrshttps://t.co/7NRBDCNAb9
Retweeted by rea, iai begging you SO PLEASEmau gk mnikah smaku https://t.co/ATPHcdXRxs @Tawan_V be happy naa and I LOVEEEEEE YOUUUUUUU @sukaniuw @toomccial @rromanvc @toomccialboleh gk nyempil jadi salahsatu anggota keluargamu, aku punya warung ayam geprek loh🥺 https://t.co/daFEHzkdLt @diggivty met taun baruuuMET TAUN BARU JAMETQU 😍💗 https://t.co/qTowaucBKp
Retweeted by rea, ia
12/31
2021
brb nangisin ini https://t.co/FmBXDIvkxD
12/29
2021
please rnb these account, they're are creating rumor on opc, please do not engage!! https://t.co/1eP91uy4Ykhttps://t.co/ietqyNbumV
Retweeted by rea, ia
12/28
2021
@91universe tiada henti ya lu
12/27
2021
gak semua orang kuat lo tau kANNN https://t.co/PTaKnadBlQTn! Akhirnya pol ada yg di updte hasil karya Tawan😭😭 https://t.co/jTYIqWUzYD
Retweeted by rea, iaPLEASE THEY ARE SO ADORABLE MY HEART CANNOT TAKE THIS #CharmingChiangmaiwithTayNew https://t.co/rtp65ci48l
Retweeted by rea, ia
12/25
2021
clumsy bangeetttt heraann😭😭😭 https://t.co/PjzWHMMZkU
12/24
2021
@gungunnatp dahhngaceng (((ngakak kenceng))) https://t.co/M7uD0UY2Tx
12/22
2021
tn! Polca shift siang ayo merapat😃 https://t.co/9HR6TbkHG0
Retweeted by rea, ia
12/21
2021
lenong apaan TAPI GUE KETAWA https://t.co/InDhK3pnf5"who are you?" "i'm you but older." https://t.co/ALFy26HUwC
Retweeted by rea, ia @yzactx apkbarrr
12/19
2021
not me ost supremacy 🙌 https://t.co/MDlajDjj6b
Retweeted by rea, ia
12/16
2021
sepertinya ada misscom yah https://t.co/02SIWZuEBtthis user nanang ismail right now https://t.co/pLfUkhsc0h
12/12
2021
@Earth_Pirapat เหงามั้งงง
Retweeted by rea, ia
12/10
2021
🕺💃 cr. supersaiix #Newwiee #วานวาสนา https://t.co/RiC71zSCb5
Retweeted by rea, ia
12/9
2021
[Title] 'New Thitipoom' insist that he is still close with 'Tay Tawan' as before even though they rarely meet. https://t.co/6raWbtVDKt
Retweeted by rea, ia
12/8
2021
tell them https://t.co/ZLHRj9MESxtaynew (#เตนิว) trips in 2021 ♡ november 7 december 7 https://t.co/T3ZNYWYvfm
Retweeted by rea, iadear myself, please calm down https://t.co/lTna2fjOds
Retweeted by rea, iabpjs gue kadaluarsa asli udah masa tenggat lu bedua tega bener https://t.co/NKOcp9LZSmHAHHHHHHHHHAHSJJSJJ😭😭😭😭😭GUE GA TAKUT GUE PUNYA ALLAH TAPI YG INI GUE TAKUT BGTTT https://t.co/NKOcp9LZSmgue tuh suka bingung sama polca. tau taynew lagi bareng aja udah bahagia banget, apalagi dapet selca kayak dulu 😭😭😭… https://t.co/WgEGXZKFv2
Retweeted by rea, iaงั้นก็แสดงว่าาาา😳🌝 #เตนิว https://t.co/lMfNeyvmYU
Retweeted by rea, iaLU BEDUA CEPETAN SELCA GAK https://t.co/bVrtcFECjq
12/7
2021
@bundaNyuwi MAU ANGSTNYA AYA @bundaNyuwi PLS @cloudynewwiee kan evi sukaesih😄 @bundaNyuwi passionnya udah di dangdut gausah kmn2tweet dia pake bahasa thai karena (((pengen misleading orang yang gak bisa bahasa thai))). poin nya ada disitu. la… https://t.co/H9kucrDhZx
Retweeted by rea, ia @cloudynewwiee mending nyanyi dangdut aja beliauudeh paling bener ni si evi nyanyi dangdut aje di dangdut academyevi sukaesih, kata gue mending lu ngaji https://t.co/rIZvIghXwm @91universe @adeknyawin @stawbellychoco @rromanvc mangga atuh teh evi @evimurandani @91universe WKWKWK giliran udah di engange begini kabur ckckkc91liners+love one tweet au "Ancamat maut si bungsu" https://t.co/wQwRq1gzwS
Retweeted by rea, ia @stay_hin mau bleh gk🥺
12/6
2021

0