Sign in with Twitter

Username:

if it’s about money then we on it

436 Following   2,323 Followers   4,355 Tweets

Joined Twitter 11/18/14


@urlocalnekogirl damn @sunsetbeamgunn https://t.co/4mSNLCc4cA @iamdispossable https://t.co/YgIwz6b2BK @iyageng https://t.co/04dhuZlRvq @lavienrosaceae https://t.co/ptlwjjj3Bl @paaainnnn https://t.co/JlzdYy9Y5B @BAMBlN0 https://t.co/iHspHePwIM @utanisme https://t.co/BS2ImDIv0U @S3BAMAD https://t.co/JOp4Fy6S07 @SIANlDA https://t.co/afuA2yhkWo @halfangeuls https://t.co/YwdKJX0WMq @ikoykeren mau @archimenn hello @yldamyl https://t.co/d7TtOIet32 @Q15TY https://t.co/LAVUeqcmXqokay i will put the opinions here https://t.co/j8IZFN4xC7seru https://t.co/m5tStB4SG3 @ESTEHAN6ET hello @brokenc0cks thank you sir @troismotsvides APASIH HAHA kan udah anjing @rosegoIdcrown muffin mint DUH @rosegoIdcrown apasih ko gue alieyuh 😭 @painfulreiality muffin coffee chcolate @F4THERSDAY serem @iamdispossable 👎🏽 @Q15TY aw that’s nicee @DIGBICK______ YOU TOO JAY @sojuwww let’s goo dm me @v3gana you are too bro fito @painfulreiality look at you queen 🤩 @iamdispossable hater @dovssan let’s! @EMILYDRIFT you too bro emelie @clingyenergy you too rakya 🤩 @minyakmenth0l dm me and let’s be close @malapetakay aight bro let’s hang out sometimes @fwckzodiacc you too king @nnnylz dm mee @sunsetbeamgunn WE ARE ALREADY FRIENDS FABIO @nindrafts yes let’s be friends pls dm me @sayhihaloo you beautiful too 🤩 @halfangeuls aw you are more audy @paaainnnn HAHAHAHA @saibeerr let’s! @looneyfrozz I MISS YOU TOO @aetheriecx muffin caramel @malapetakay mint caramel @ikoykeren mint vanilla @clingyenergy mint raikya @urlocalnekogirl muffin @EMILYDRIFT mint lah bro emelie @halfangeuls vanilla @F4THERSDAY chase money not hoesi love it when people explain me something without making me feel dumb @inspiratioed huh bukannya gua udah reply tadi ya @urlocalnekogirl hey lol you really pretty btw @urlocalnekogirl hai too @inspiratioed handsome king @malapetakay hey g @malapetakay kalo malem bawa motor mata gua burem banget bener bener ga keliatan apa apajust imagine singing heartbreak anniversary at the concert @burgerlucu happy birthday!!
2/24
2021
@CeceKaspol hey lol @_theweekdys good nightbeing alone feels actually really good @ddeideei so pain @KEP04MAT hey lol @F4THERSDAY ngapain beli rumah mending numpang dirumah lu @fuglybratz you so prettyhey lol mulu jadiannya kapan @painfulreiality aw reia 🤩 @SWEETESTD3VIL IYA CACA @natthoes @mlkyIatte ? @redcaveine smooth @mlkyIatte this is why i’m scared of the oceandisini yang tinggal di bsd siapa aja @loveaufad mau @frqalfi THANKS BRO @sickIyangeI IYA ZIVA @looneyfrozz i miss you bestie @its_graciano thanks sir! @RARUD3T yessir 😎 @diorprads HAHAHAHA HELLO @crepuscoulo IYA BECCA @baddtot ALGA @TheReveFestive barbie wild @B3NCIDUR3N doain ya @ASEPJAYADl AW SAYANG BANGET SAMA LU WYN HAHAHA @ciroselovely aw thank you! @ddeideei HAHA HEY DEAN @fuglybratz hello naya 😎 @CUPSOFTEARS makasih favorite cibuburian 😁 @berakangkung aw pael @bermaIas hey too 😁 @sugarsistur hey too 😎 @SADCAST1C YES RAFI @iyageng ageng 😁👍🏽 @karinsassy aduh jangan gitu dong malu @S0LIVAGANTT BIMO @babibersin KIA
2/23
2021

0